Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Převzetí leasingu - zkušenosti
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Isachs je teď offline  Isachs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 18:47   Citovat  

Ahoj,
nemá náhodou někdo zkušenosti s firmami/jedinci, kteří přebírají leasingové smlouvy, či půjčky na vozi? Ptám se, protože mě něco takového asi brzo bude čekat, tak zda nejde o nějaký podvod, abych nezůstal bez vozu a se smlouvou na krku. Nejde o mou Honda ale o mé druhé vozidlo, které si již nemohu dovolit.
Díky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 22:14   Citovat  

A o jake autko se jedna? Se stydím
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 22:28   Citovat  

Náš leasing či úvěr? Proč do toho chceš tahat třetí osobu? U leasingu bych auto vrátil leasingovce a zaplatil smluvní pokutu. V případě úvěru auto střelil a úvěr doplatil.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Isachs je teď offline  Isachs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 22:34   Citovat  

Jde o úvěr od lízingovky na auto. Jsem majitelem, narozdíl od leasingu. Potřebuji se auta zbavit, protože dneska už pro mě není výhodné i za cenu, že bych jej daroval a nic nedostal, hlavně se zbavit zplácení.
Jedná se o Peugeot 406 HDi 80kW. Jinak proč tahat někoho dalšího? Nabídli mi, že auto vezmou a úvěr převedou na sebe, ale nevím, jestli to není zase nějaká typicky česká kulišárna jak lidi o něčo připravit. Jinak auto střelit nemůžu, protože i když jsem majitelem, autem se za půjčku ručí a tím pádem nemůžu se zadluženým autem manipulovat. Už jsem se na to ČSOB leasingu ptal. A abych jej vyplatil musel bych si na to nejprve půjčit a pak doufat, že se mi podaří jej prodat a pak zaplatit za předčasný zplacení obou půjček... prostě masakr.
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.1.2009 , 22:45   Citovat  

Isachs napsal:
Nabídli mi, že auto vezmou a úvěr převedou na sebe, ale nevím, jestli to není zase nějaká typicky česká kulišárna jak lidi o něčo připravit.

Není nic jednoduššího, než tuto variantu nastudovat v podmínkách úvěru, nebo si ji nechat úvěrovou společností zkalkulovat. Nevím jak kolik už máš splaceno (pozor, ze začátku splácíš jen úroky a minimum jistiny), ale docela bych řekl, že stejně zaplatíš skoro stejně, jako by jsi úvěr doplatil nebo splatil předčasně. S tím rozdílem, že budeš bez auta, s čímž jsi ale dle svých slov smířen.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Převzetí leasingu - zkušenosti
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina