Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord 1.8 100kw rv.99 6g --- H.Accord 2.0 108kw g--
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
peetr.d je teď offline  peetr.d
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 5:46   Citovat  

čauky chlapi, potřeboval bych vědět, jestli mají stejná zadní ložiska tyto dvě Hondy...díky moc za rady.....hezký den.-)Petan
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 7:53   Citovat  

peetr.d napsal:
čauky chlapi, potřeboval bych vědět, jestli mají stejná zadní ložiska tyto dvě Hondy...díky moc za rady.....hezký den.-)Petan

Tak to ti nepovím 100% jistě ale podle prodejců ND (mrknul jsem třeba na Autokelly) jsou přední ložiska stejný, zadní na e-shopu na 1,8 nemají, jen na 2,0.. jinak mám doma původní ložisko (resp. celý náboj) z mýho 2,0i vymontováno, tak kdybys ho chtěl srovnat s tím z 1,8, můžu to vyfotit, případně ti ho můžu i dát, když si pro něj přijedeš - mě je k ničemu.. ale každopádně já musel měnit celej náboj, to ložisko je tam docela zajímavě nalisovaný a asi to nebude jednoduchý ho z tama dostat..

Luky je teď offline  Luky
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 8:43   Citovat  

je to uplne stejne ! cela zadni naprava je uplne stejna na 99,9 % Úsměv
jinak kdybys neco chtel vali se mi skoro cela zadni naprava doma, kdyztak napis SZ.

0
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 20:21   Citovat  

chlapi díky moc za odpovědi, tak teda říkáte stejné jooo?Luky?:-)dobrá tedy, koupím to, a bohužel se musí koupit celý naboj i s ložiskem že jo?zvlášt to neprodávaji,,,,no tak jooo, zatim čauky a mějte se super...Petan

0
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 20:47   Citovat  

jo a ještě::: tak jooo, zítra objednám ložisko v Autokelly na 2.0 a snad to pásne,,,už mě to hučení vůůůbec neba,,ruší to tak krásný klid v kabině:-)zatim ahoooj,,,jo a nevím jestli to je levé nebo pravé, ale to poznám když to dám na hever a zatočím kolem, tak které hučí tak to to je že jo ?taky jsem slyšel že se to pozna když se zatáčí doleva a začne to hučet víc tak je to pravé a naopak jenže umě to hučí nák tak stejně,,,je možné, že budou obě dvě v pytli?:-(hmmm, tak zatím čauky,,,Petan

Luky je teď offline  Luky
2 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 20:58  Naposledy upravil Luky dne 1.10.2008 , 21:04, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

s tou vymenou celyho naboje s loziskem si nejsem jistej ja to vymenil cely kus za kus, v manualu o vymene a nalisovani novyho loziska samozrejme nic neni, a znamej automechanik mi zase tvrdil ze se to prelisovat da... tak tet by me zajimalo jak to je to mi hlava nebere
zitra se na to musim podivat.

EDIT : btw nechces koupit jedno lehce ojety ? Lucy

0
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 21:01   Citovat  

mno jelikož i kdyby to šlo nák vylisovat nebo co, tak na to nemám nikoho a ještě stará ní s tím, takže to kkoupím dokud mám prašule a bude to oka,,,,

0
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 22:41   Citovat  

no ojetý radši nee, tyhle veci když na ně zrovna mám kupuju radši nové---ale nemáte někdo loketní opěrku?bebo nevíte kde jí za levno koupit?Úsměv

Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.10.2008 , 6:14   Citovat  

peetr.d napsal:
jo a nevím jestli to je levé nebo pravé, ale to poznám když to dám na hever a zatočím kolem, tak které hučí tak to to je že jo ?taky jsem slyšel že se to pozna když se zatáčí doleva a začne to hučet víc tak je to pravé a naopak jenže umě to hučí nák tak stejně,,,je možné, že budou obě dvě v pytli?:-(hmmm, tak zatím čauky,,,Petan

Mělo by to jít podle mě poznat i tím, že roztočíš kolo a ono se nebude točit tak, jak je obvyklý, mělo by to podle mě prostě jakoby drhnout v tom ložisku.. alespoň u mě to tak bylo.. jo a taky jsem si myslel, že u mě hučelo levý, ale dělalo to pravý.. takže chce fakt vyzkoušet.. vylisovat by to asi i šlo, ale scháněj pak někde samotný ložisko.. je dvouřadý kuličkový tuším a ačkoliv pracuju ve firmě, co ložiska vyrábí, dokonce plánuju jejich montáž, tak takový v portfoliu ani nemáme, alespoň ne v našem závodě, ale možná v některé světové pobočce.. já bych do toho snad ani nešel.. u některých jiných aut to jde určitě, ale tady asi moc nee, ale nechci kecat, neznám ale nikoho, kdo by to tak na Accordu dělal.. No a použitýho bych se tolik nebál, záleží, kolik má najeto.. jestli do 100000km, tak by mohlo ještě nějakých pár desítek tisíc vydržet.. já ho měnil při cca 155000km tuším.. a bylo to myslím poprvé, co ho někdo měnil.. ale těžko to teď dohledám, servisku mám v autě a ani nevím, jestli to tam bude zapsaný..

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord 1.8 100kw rv.99 6g --- H.Accord 2.0 108kw g--
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina