Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koho budete volit?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 18

Koho budete volit
Modrý komunisty (aka ODS)
1%
 1%  [ 3 ]
Oranžový komunisty (aka ČSSD)
1%
 1%  [ 2 ]
Rudý komunisty - KSČM
3%
 3%  [ 5 ]
STB podnikatelský projekt (aka ANO 2011)
17%
 17%  [ 26 ]
Podnikatelský projekt no. 2 (aka Úsvit)
16%
 16%  [ 25 ]
Extrémistický podnikatelský projekt (Svobodní)
6%
 6%  [ 10 ]
Hackery (aka Piráti)
23%
 23%  [ 35 ]
Kalouska (aka TOP09)
15%
 15%  [ 24 ]
Fašouny (aka DSSS)
3%
 3%  [ 5 ]
Někoho jiného
4%
 4%  [ 7 ]
Mám důležitejší věci na práci - nejdu
6%
 6%  [ 10 ]
Hlasovalo : 152
Celkem hlasů : 152

Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 8:48  Naposledy upravil Driver dne 7.10.2008 , 8:51, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Vím že to s Hondou ani autama nesouvisí, ale zrovna ted mi to vcelku zajima. Nemusite sem psat nic, staci jen hlasovat, aby byla zachovana anonymita. Chtel jsem dat jeste moznost nepujdu volit vubec, ale nejde to, tak kdo volit nebude vubec, at nehlasuje. A ne ze si mi tu budete hadat!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 8:51   Citovat  

Já využiju toho, že je volební právo, nikoli povinnost a volit nepůjdu...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 9:02   Citovat  

Volba nepůjdu volit tam mela být, to je taky volba Mrk Vidím to stejně jako Hellborn
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 9:05   Citovat  

volit nejdu.jedine kdyz mi nekdo zaplati pořádnej výtlem
jednou sem byl volit uz nevim koho ale dostal sem za to zaplacene pořádnej výtlem ted uz nejdu nikam
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 9:06   Citovat  

Henges napsal:
Volba nepůjdu volit tam mela být, to je taky volba Mrk Vidím to stejně jako Hellborn

Dodáno! I s osobním dodatkem, který má vyjádřit, že ať bude zvolen kdokoli,tak se naše situace stejně nezlepší...

P.S. Zajímalo by mně, kdo půjde volit zelenáče - už za to bránění lidem v koupi novějšího auta tzv. ekologickým poplatkem bych je hnal...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 9:11   Citovat  

az budu v zastupitelstvu volte me dam vam vedet pořádnej výtlem
   Návrat  
Prochy88 je teď offline  Prochy88
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 9:14   Citovat  

asi ODS, i kdyz to nic nezmeni a nikomu to nepomuze tak me tech 100 metru k té díře na dopisy nezabilje =)
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 9:44   Citovat  

Tak vzhledem k tomu, že každý kdo volit nepůjde dává vlastně hlas komunistům a rostou jim tím preference a moc, tak si myslím že byste měli přehodnotit svoje stanovisko a někoho tam jít hodit...

já jsem politikou strašně ale strašně znechucenej ale komančům opravdu pomáhat nebudu, přímo ani nepřímo. Je pravda, že ať zvolíte kohokoliv tak lepší to nebude, ale pokud nezvolíte nikoho tak to bude HORŠÍ, což by měla pro vás být dostatečná motivace, co myslíte?
   Návrat  
romeo411 je teď offline  romeo411
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 9:50   Citovat  

Jit nevolit je taky volba a nikomu ji neberu. V tomto pripade si prosim ale na nic nestezujte.
Slova typu - lepsi uz to nebude... takove reci uz tu jsou od nasich rodicu mnoho let pred nami a at se vam to libi nebo ne, ja mam pocit ze za tu dobu se neco zmenilo a myslim, ze k lepsimu. Pokud to tak nevidite, bezte misto do volebni mistosti treba do hospody a tam si u piva postezujte na vsechny ... nic tim ale nezmenite..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 9:54   Citovat  

Souhlasím s tím, že levicové strany jako komančové mají disciplinovanější voličskou základnu (za těch 40let volební povinnosti si holt jejich voliči zvykli chodit k volbám), ale že bych jim tím, že nepůjdu volit, dal hlas,to ne... Ano, zřejmě budou mít podle % víc hlasů,ale celkově je volí pořád stejné % lidí. Ale to není jejich chyba, to je chyba ostatních stran, že ztrácí svoje voliče, ovšem dokud komačové nějaké volby nevyhrajou tak jim to nedojde a bojím se,že i když komačové vyhrajou,tak jim to nedojde...
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 9:58   Citovat  

PreludeZ napsal:
Tak vzhledem k tomu, že každý kdo volit nepůjde dává vlastně hlas komunistům a rostou jim tím preference a moc, tak si myslím že byste měli přehodnotit svoje stanovisko a někoho tam jít hodit...

já jsem politikou strašně ale strašně znechucenej ale komančům opravdu pomáhat nebudu, přímo ani nepřímo. Je pravda, že ať zvolíte kohokoliv tak lepší to nebude, ale pokud nezvolíte nikoho tak to bude HORŠÍ, což by měla pro vás být dostatečná motivace, co myslíte?

myslim ze v soucasny dobe je to celkove fakt v :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se): , politicka kultura je na bodu mrazu, a skutecne neni volit koho. Nicmene nejit volit znamena neudelat protivahu lidem, kteri notoricky volit chodi - zejmena duchodci a nemakačenkové - komu tim nahravame z politickyho spektra je zrejme.

Ja jsem si rekl, ze budu za soucasne situace alespon volit princip, ktery uznavam ve spolecnosti za spravny, a to je ten pravicovy, protoze se opira o lidi co neco umeji a snazi se sami sobe pomoci ( ma to svoje mouchy, vime). Vzhledem k tomu ze minimalne v cele evrope je pravice uz tak jako tak levicova, nemam ani obavu ze bych svym hlasem nejak ublizoval - "ja bohaty přípražák" - "chudsim a problemovym " castem cr, jako jsou severni cechy, ostravsko atd.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 10:01   Citovat  

kandik napsal:
myslim ze v soucasny dobe je to celkove fakt v :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se): , politicka kultura je na bodu mrazu, a skutecne neni volit koho. Nicmene nejit volit znamena neudelat protivahu lidem, kteri notoricky volit chodi - zejmena duchodci a nemakačenkové - komu tim nahravame z politickyho spektra je zrejme.

Ja jsem si rekl, ze budu za soucasne situace alespon volit princip, ktery uznavam ve spolecnosti za spravny, a to je ten pravicovy, protoze se opira o lidi co neco umeji a snazi se sami sobe pomoci ( ma to svoje mouchy, vime). Vzhledem k tomu ze minimalne v cele evrope je pravice uz tak jako tak levicova, nemam ani obavu ze bych svym hlasem nejak ublizoval - "ja bohaty přípražák" - "chudsim a problemovym " castem cr, jako jsou severni cechy, ostravsko atd.

OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 10:06   Citovat  

jestli pujdu nebo nepujdu je mi to tak jedno.pro me se nic nezmeni.je to porad stejne dokola.politika je jenom o tom kdo si co nejvice nahrabat.
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 10:08   Citovat  

Osobne nesouhlasim ani s jednim politickym programem jedine strany, ale volit pujdu a po dlouhe dobe jinou stranu nez jsem volil doposud.. Úsměv smutne je, ze pokud opet vyhraje volby, radost z toho mit nebudu, ikdyz ji pomohu.. cože cože ? Zvlastni, ale co nadelame.. Nejit k volbam mi prijde jako klukovska chyba a ja sam dam alespon hlas strane, o ktere si myslim ze je mi nejblize je to dobrý
   Návrat  
Oncek je teď offline  Oncek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 10:10   Citovat  

volit půjdu určitě...jednu z demokratických stran...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 10:12   Citovat  

romeo411 napsal:
Jit nevolit je taky volba a nikomu ji neberu. V tomto pripade si prosim ale na nic nestezujte.
Slova typu - lepsi uz to nebude... takove reci uz tu jsou od nasich rodicu mnoho let pred nami a at se vam to libi nebo ne, ja mam pocit ze za tu dobu se neco zmenilo a myslim, ze k lepsimu. Pokud to tak nevidite, bezte misto do volebni mistosti treba do hospody a tam si u piva postezujte na vsechny ... nic tim ale nezmenite..

No tak ne,že lepší to nebude,ale že se nic moc nezmění... A když není,co bych si vybral,tak holt smůla no...
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 10:20  Naposledy upravil M@jk dne 7.10.2008 , 10:32, celkově upraveno 8 krát. Citovat  

Mno tak názorů pěkná řádka od každého něco.

Názor: není si z čeho vybrat (chápu a rozumím, ano moc není nebo vůbec), ale tady to vypadá, že pláčete, leč Vám uniká jedna věc. Vláda je o nás a pokud se spoléháme na to, že "to" vše za nás vše někdo vyřeší je absurdní. Politici jsou od toho, aby za Vás/nás vládli. Pokud se Vám plačícím něco nelíbí, máte svého zástupce a využijte svých práv a odvolatelnosti politiků. Tenhle národ jen brečí, ale aby od stolu či piva vstal a jednal to ne, od roku 1526 si neumíme vládnout a jen krafeme.

Volit by se mělo, určitě svým nehlasováním nedávat prostor pro "jiné možnosti". Raději vybrat menší zlo. Pokud ovšem je člověk přesvědčení, že není z čeho vybírat, tak to asi chce změnu, ale v tom případě je to běh na dlouhou trať, protože politici jsou naši zástupci z lidu a stačí se jen kuknout, jak se k sobě chováme. Ano je to o politické kultuře a kultuře společnosti.
Takže poznámky o tom, že to lepší nebude jsou fakt k smíchu - ano nebude - dokud si nevychováme generaci (naše děti kupříkladu), která bude slušná, vychovaná a ohleduplná k sobě navzájem, pak tyto poznámky nebudou nebo minimální, neboť lidé budou jiní a o tom to dle mého je.

Takže volit půjdu ... asik ČSSD nevím, uvidím, co mi napoví vol.program.
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 10:20   Citovat  

kdo nepujde volit, neprimo voli komunisty, bo ti chodi z povinnosti a lasky ke strane, jak to maji zazity.. zmatenej
   Návrat  
Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 10:24   Citovat  

Komunisty bych nejen nešel volit, ale nejradši zakázal. Nejsem politik ani historik, ale prostě mi přijde, že historie té strany odporuje listině základních práv a svobod. Všichni přeci víme, jaký věci lidem dělali. A nevěřim jim, že se změnili, dyť nikdo z nich veřejně procesy nikdy neodsoudil.
Dlouho jsem byl věrný ODS, ale Topolánek a Julínek jsou jen mafiáni nic jinýho. Takže pro tentokrát Zelený.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 10:28   Citovat  

kazdy ma akorat sliby to a tamto.a pak skutek utek.tak k cemu jsou ty volby.je myslim uplne jedno kdo je v cele vlady protoze vsichni jenom hrabou pro sebe a kolem sebe.kdyz neco po nekom potrebujes ikdyz nejakou pakarnu i na urade tak ti reknou jo jo ale pak se divis ze se nic nedeje.takze politika u nas me akorat :mravenec:.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 10:30   Citovat  

kamol napsal:
kazdy ma akorat sliby to a tamto.a pak skutek utek.tak k cemu jsou ty volby.je myslim uplne jedno kdo je v cele vlady protoze vsichni jenom hrabou pro sebe a kolem sebe.kdyz neco po nekom potrebujes ikdyz nejakou pakarnu i na urade tak ti reknou jo jo ale pak se divis ze se nic nedeje.takze politika u nas me akorat xxxx.

Nic se neudělá samo ... i když chápu, že je člověk znechucený ... OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 10:31   Citovat  

M@jk napsal:
Nic se neudělá samo ... i když chápu, že je člověk znechucený ... OK

samo ne ale je fakt ze lepsi jsou ti zlodeji co jsou ted nez komunisti Velmi šťastný
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 10:39   Citovat  

kdo tam cvaknul komanče pořádnej výtlem ?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 10:42   Citovat  

Zombie napsal:
Komunisty bych nejen nešel volit, ale nejradši zakázal. Nejsem politik ani historik, ale prostě mi přijde, že historie té strany odporuje listině základních práv a svobod. Všichni přeci víme, jaký věci lidem dělali. A nevěřim jim, že se změnili, dyť nikdo z nich veřejně procesy nikdy neodsoudil.
Dlouho jsem byl věrný ODS, ale Topolánek a Julínek jsou jen mafiáni nic jinýho. Takže pro tentokrát Zelený.

doufam, zes muj prispevek nepochopil, ze ja jo! ja odsuzuju ty, kteri volit nejdou..
a komunisty bych zakazala taky!!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 10:44   Citovat  

mega1 napsal:
doufam, zes muj prispevek nepochopil, ze ja jo! ja odsuzuju ty, kteri volit nejdou..
a komunisty bych zakazala taky!!

chtelo by se domluvit na tom aby nikdo nesel volit pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 10:46   Citovat  

Zelené bohužel - zklamali mne, KDU-ČSL - tam je nejlepší střelec Čunek HaHaaa , jenomže se lidem nelíbí, že je rasista, když uráží ty naše romy, celá politika se na tom veze, v tomhle má můj hlas a PROTOŽE JE JEDEN Z MÁLA LIDÍ, CO NAHLAS ŘEKNE, CO SI O VŠEM MYSLÍ. ODS - nevím nevím, tak je v pohodě dr. Bém a další, jenomže ostatní Tupolánka a další, to irituje, že je úspěšný a lidi jej volí ...a s ČSSD je to problém, pro lidi jsou to socani tudíž levice a na tom staví pravice, já se jich nezastávám, nemají vše, co je mi blízké, ale to nemá žádná strana - tudíž dokonalý program.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 10:50   Citovat  

kamol napsal:
chtelo by se domluvit na tom aby nikdo nesel volit pořádnej výtlem pořádnej výtlem

jj a zavladla by anarchie Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 10:52   Citovat  

mega1 napsal:
jj a zavladla by anarchie Velmi šťastný

Kamole, ach jo .. .to už je opravdu recese mno... pořádnej výtlem
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 11:03   Citovat  

No čekal jsem, kdo s tímhle tématem přijde. Já zatím váhám, jestli tam jít, protože z politiky je mi v poslední době zle. Abych volil někoho z parlamentních stran, asi bych nemohl být při smyslech a volit nějakou malou stranu?? Hmm, má to cenu? Řeči typu, že kdo volit nejde, volí nepřímo komunisty, odmítám. No ještě to zvážím...
   Návrat  
Lucy je teď offline  Lucy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2008 , 11:05   Citovat  

Já volit půjdu a budu volit ODS.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koho budete volit?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích: