Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Engine z Integry do kastle EE8 ??
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 4
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 22:11   Citovat  

Mnozí z vás jistě znají tohle video:

tudy odkaz

když jsem ho viděl poprvé, tak jsem si myslel, že je to "jen upravená EE8" ale pod videem je napsaný, že je tam motor z Integry...... Proto mám v hlavě již delší dobu plán.......výkon EE8, i upravený mi prostě zdaleka nestačí, ovšem tohle už by mi možná chvíli vydrželo...EE8 je pro mě dokonalý auto jak vzhledově, tak koncepčně, nepočítám, že bych přesedlal do něčeho jinýho, byť bezpečnost jsem si již vyzkoušel HaHaaa (leda že by mi někdo třeba za 200 nabíd NSX) ale ten výkon...to je prostě málo..dneska po dálnici 230 a prostě nuda.... ikdyž mě nejde až tak o maximálku jako spíš o zrychlení - ještě stále se najde dost aut, který mi ukážou prdelku ať chci nebo ne, a já, zakomplexovanej cocksík z toho mám ještě větší komplexy Velmi šťastný Takže - co obnáší instalace engine z ITR do EE8? kolik se zhruba pohybujou komplet motory na SWAP ??? Jako klid, EE8 budu splácet ještě 5 let, pak si vemu další půjčku na další projekt... (EE8 ITR Velmi šťastný ) tak by mě to jen zajímalo, abych si s tou myšlenkou moh více zahrávat.....
Díky všem za případné reakce....

a sorry za offtopic ale chci aby to bylo přehledný....... Nepište mi prosím, že se budou muset vzhledem k výkonu upravit brzdy, podvozek, vyztužit kastli....to je všechno více než jasné.....rozhodně si to nepředstavuju jak oHurvínek válku....je to prostě běh na dlouhou trať...ale já chci prostě sakra rychlý ceeeeeeeeeeeeeeero !!!!!!!!!!!!!!!!! meetallll
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
civicblack je teď offline  civicblack
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 22:25   Citovat  

a co takhle narvat nsx do 3g civica? Je to tam. VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 22:30   Citovat  

tak počítej s cenovku tak kolem 100t za motor s převodovkou, ECU a elekrokabelážíVelmi šťastný Hurvínku HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 22:31   Citovat  

civicblack - cha Velmi šťastný tayl nezní špatně...ale já chci only síííáááriks Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 22:33  Naposledy upravil cocks dne 16.9.2008 , 22:35, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Meda napsal:
tak počítej s cenovku tak kolem 100t za motor s převodovkou, ECU a elekrokabelážíVelmi šťastný Hurvínku HaHaaa HaHaaa

jojo, to už mi bylo několikrát řečeno, teď to je zřejmě potvrzeno....... 100 000 je dost peněz no...... to už byc hse 100 000 moh koupit turbokit a patřičně mu přizpůsobit motor, převodovku, spojku atd...nechci žádnej supersport...stačilo by mi tak 230 koní....

jee hele to seš ty jak jsi na HONDAyi tahal na laně cívu a legenda a div ses při tom nezabil Velmi šťastný jako nic proti ale málem jsem zkolaboval smíchy Velmi šťastný
   Návrat  
dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 22:34   Citovat  

lepsi koupit B18c4 a trohu upravit ....nebo jen blok s crv je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 22:36   Citovat  

dimitar napsal:
lepsi koupit B18c4 a trohu upravit ....nebo jen blok s crv je to dobrý

můžeš to přiblížit? Tenhle typ motoru mi nic neříká..... CR-V tam má MarAt že? Potřebuju tam slyšet nástup VTECu Úsměv
   Návrat  
dimitar je teď offline  dimitar
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 22:41   Citovat  

b18c4 je motor s 1.8 vti -169ps je docela levni do 50 000 s prevodovka a vsehno kolem ...a o motor crv je tam sloziti zalezi na tom kolik chces investovat
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 22:41   Citovat  

cocks napsal:

jee hele to seš ty jak jsi na HONDAyi tahal na laně cívu a legenda a div ses při tom nezabil Velmi šťastný jako nic proti ale málem jsem zkolaboval smíchy Velmi šťastný
HaHaaa krom toho legenda Velmi šťastný někdo se tam přece musel postarat o legraci Hihi apoň sem si vyhrál noční závod svatoušek a byl sem druhej ve vzduchovce kouř
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 22:49   Citovat  

dimitar napsal:
b18c4 je motor s 1.8 vti -169ps je docela levni do 50 000 s prevodovka a vsehno kolem ...a o motor crv je tam sloziti zalezi na tom kolik chces investovat
o téhle ůpravě mi pár informací povídal minor CR-V spodek Vti hlava a že máš odbržděno kolem 200 koní :twisted: OK OK dá se o tom najít nějaké info na webu třeba konkrétně o tvojí přestavbě??
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 22:54   Citovat  

dimitar napsal:

no půjčim si 100 000 a uvidim, co s tim půjde udělat no.....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 22:56   Citovat  

Meda napsal:
HaHaaa krom toho legenda Velmi šťastný někdo se tam přece musel postarat o legraci Hihi apoň sem si vyhrál noční závod svatoušek a byl sem druhej ve vzduchovce kouř

Aha..no já měl ještě tejden brutálně rozpáraný ruce...a to bylo jen z cívy....nemoh jsem se dostat pod 20 sekund Velmi šťastný

no já se nočního ani jinýho závodu zúčastnit nemoh, pečlivě jsem zapíjel svoji právě umřetou EE8.... Velmi šťastný
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 22:57   Citovat  

cocks napsal:
Mnozí z vás jistě znají tohle video:

tudy odkaz

když jsem ho viděl poprvé, tak jsem si myslel, že je to "jen upravená EE8" ale pod videem je napsaný, že je tam motor z Integry...... Proto mám v hlavě již delší dobu plán.......výkon EE8, i upravený mi prostě zdaleka nestačí, ovšem tohle už by mi možná chvíli vydrželo...EE8 je pro mě dokonalý auto jak vzhledově, tak koncepčně, nepočítám, že bych přesedlal do něčeho jinýho, byť bezpečnost jsem si již vyzkoušel HaHaaa (leda že by mi někdo třeba za 200 nabíd NSX) ale ten výkon...to je prostě málo..dneska po dálnici 230 a prostě nuda.... ikdyž mě nejde až tak o maximálku jako spíš o zrychlení - ještě stále se najde dost aut, který mi ukážou prdelku ať chci nebo ne, a já, zakomplexovanej cocksík z toho mám ještě větší komplexy Velmi šťastný Takže - co obnáší instalace engine z ITR do EE8? kolik se zhruba pohybujou komplet motory na SWAP ??? Jako klid, EE8 budu splácet ještě 5 let, pak si vemu další půjčku na další projekt... (EE8 ITR Velmi šťastný ) tak by mě to jen zajímalo, abych si s tou myšlenkou moh více zahrávat.....
Díky všem za případné reakce....

a sorry za offtopic ale chci aby to bylo přehledný....... Nepište mi prosím, že se budou muset vzhledem k výkonu upravit brzdy, podvozek, vyztužit kastli....to je všechno více než jasné.....rozhodně si to nepředstavuju jak oHurvínek válku....je to prostě běh na dlouhou trať...ale já chci prostě sakra rychlý ceeeeeeeeeeeeeeero !!!!!!!!!!!!!!!!! meetallll

woe si kup formuli... až se v nščem řádně rosekáš tak tě to možná přejde HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 23:10   Citovat  

OsekSpider napsal:
woe si kup formuli... až se v nščem řádně rosekáš tak tě to možná přejde HaHaaa

no tak nehledě na to, že už jsem boural, byť nee mou vinou, odnesla to marfiho bejvalka, tak už se taky v autě cejtim jinak...ale s tim se prostě musí počítat..silnice je jungle, a proto já chci bejt lev Velmi šťastný

a to, že je mi 21 nemusí nutně znamenat to,že lítám jako de*il a že jen šlapu podlahu, klidně se mi vysměj, ale vim ,.co si můžu dovolit a co ne, vim, kde mam strop.....a psal jsem, že mi nejde o maximálku..v rychlostech nad 200 už opravdu nemam dobrej pocit..ale chci, aby to tam bylo rychle, chci čtvrt míli alespoň za 10 pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 23:12   Citovat  

poslednom case tu je nejak moc ludi nastartovanych swapovat Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 23:16   Citovat  

2Bera napsal:
no jo no když ona to ta Honda nedělala prostě od výroby no HaHaaa tak co se dá dělat pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Lukas je teď offline  Lukas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 23:24   Citovat  

EE8 s motorem z Integry měl "Vtecmaniac" tedy Kopáček...jestli někdo ještě pamatujete vtec.cz...a jezdilo to prý hodně brutálně!!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 23:24   Citovat  

2Bera napsal:

njn tak co mám dělat když 150 koní na tunu váhy je prostě N U D A ??? Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 23:25   Citovat  

Lukas napsal:
EE8 s motorem z Integry měl "Vtecmaniac" tedy Kopáček...jestli někdo ještě pamatujete vtec.cz...a jezdilo to prý hodně brutálně!!

zejtra vocheckuju.... teď už jsem mrtvej, zejtra potřebuju bejt fit...jdu lepit...dobrou Honďáci... zzzzzzz
   Návrat  
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 23:27   Citovat  

cocks napsal:
njn tak co mám dělat když 150 koní na tunu váhy je prostě N U D A ??? Velmi šťastný

tak hej Velmi šťastný mal som podobny problem Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 23:38   Citovat  

A tady je jedna Targa s B20 blokem a B16A2 hlavou odkaz ...asi to taky slušně pojede OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2008 , 23:47   Citovat  

něco ohledně B20 SWAPu je tady odkaz
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 0:53   Citovat  

jak rikaj kluci...b20 a na to b16/b18 upravenou hlavu...s dobrym setupem +/- 240 ps. Ale za ty prachy to nestoji, to rovnou muzes koupit nejaky fen.

Chces-li byt rychly a zaroven unikatni, soupni si do auta dalsi motor, skritek mel 2xZC (tusimze). Kdybys mel 2x B16, tak to bys byl frajer.
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 5:16   Citovat  

no jestli chceš motor z ITR, tak je to cca 100 000,- jak už někdo psal a jestli chceš 230PS tak k tomu přihoď dalších 150 000,- no a nakonec podvozek s brzdama a vystuženim, je dalších 70 000,- . Tak že aby to za něco stálo, tak to máš přes 1/4 mega a to mi připadá jako zbytečně drahá sranda Úsměv

tady se podívej kolik taková úprava motoru stojí
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 10:35   Citovat  

infinity napsal:
soupni si do auta dalsi motor, skritek mel 2xZC (tusimze)

Ne,byly to dve D16A8ky - dobre vim,co mam ted v jednom aute Mrk .Ale nesplnilo to jeho ocekavani a ani nesly sesynchronizovat.

Ja bych se na upravu motoru z ITR do EE8 vykaslal,nejde jenom o motor,ale i o brzdy,komplet podvozek a stejne bych to pak vyztuzil,aby sis jednou nespletl brzdu s plynem a nejel ses libat s nejakym betonblokem v krabicce od sardinek,coz bys uz treba nerozdychal...Honda tyhle veci nedela proto,ze cti pomer vykonu k bezpeci,to melo byt auto na jezdeni,zadny Ariel Atom.
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 10:49   Citovat  

Ruber ma motor z itr v civicu 5g.video najdes nekde jak jsme byli na okruhu v moste.ja uz bych do takoveho swapu nesel.to auto stejne jednou prodas.takze ho doplat prodej pujc si a kup si silnejsi.kdyz mi bylo 20 taky jsem swapoval a nechtel koupit jine auto.ted uz bych to nikdy nedelal OK jedine k20 do lechkeho civica Mr. Green ale jen na zabavu
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 11:02   Citovat  

podobně jako Marfi, dřív jsem měl taky takové myšlenky, za ty prachy co by tě to vyšlo tam dej šneka.. ještě ti zůstane a výkonově budeš uplně někde jinde nehledě na další možnosti ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 19:50   Citovat  

To ALL --------- když to tak pročítám, ta kse mi to začíná jevit jako sakra nereálnej sen...když mě se Integra nelíbí, vypadá skoro jak ten cíva co mám doma, vevnitř je to už vůbec nuda, interiér jak z nějaký 1.3 ky........a navíc to zas o moc víc nejede.....a S2000 ?? Za ty prachy taky nic moc výkon, na 1/4 míli mi ujela vo auto....hold marfiho bejvalka jela slušně no.... Smutný

No a tak co lehce upravit B16A1 ?? te´d tam půjdou svody, který mi škřítek upraví pro instalaci lambd bez chyby v ECU, i ECU z marfiho bejvalky, jestli se mi přes zimu podaří udělat tu "vytuněnou" klapku tak, aby bylafunkční a nesekala se tak tam půjde taky, ale co dál? Teď mám možnost koupit odlehčenej setrvák z B16A2....co vy na to? Jediný, co vím je, že motor půjde rychlejc do toček,ale jiný klady a zápory nevím.... jinak taky počítám s tím,že motor má 190 000 takže to bude časem chtít generálku, kterou bych právě spojil rovnou v jednu akci na úpravu motoru.....stačilo by mi dejme tomu 180 koní na kolech....to už není zas tak nereálná hodnota hmm?????

a co na to spojka, poloosy?? Převodovku radši neřešim, na EE8 jso utakový blátokaše že minimálně s repasí počítám....

jak říkámjsou to zatím jen sny, ale kdo mě zná od mala, tak ví, že ze svých snů neupouštím ale plním si je..... místo EE8 jsem moh mít nádhernýho pašíka v TDíčku...ale nee, musel jsem mít EE8 a tak ji mám... Velmi šťastný sice rezavou, se 190 000 km a spoustou větších či menších bolestí, ale tohle auto je můj život...nemůžu se na něj vynadívat, nemůžu přestat podřazovat s meziplynema šklebit se u toho jak malej Jarda..... nemůž...nemůžu..nechci !! Miluju EE8 Velmi šťastný ( už si o mě konečně myslíte, že jsem blázen? ) HaHaaa
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 20:40   Citovat  

180koni na kolech ?
drzim palce...

ja mam 173ps na kolech pri 0.7bar na 1.5ke (224ps na motore), na to aby si to vytiahol z atmosfery a este 1.6ky, tak to bude stat dost penazi...
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.9.2008 , 20:47   Citovat  

cocks napsal:
stačilo by mi dejme tomu 180 koní na kolech....to už není zas tak nereálná hodnota hmm?????

Velmi šťastný

Noo, zas tak lehkej orisek to opravdu neni.
Ale je zajimave, jak tu pises, co vse udelas za X let, tedy az zaplatis stavajici. Za X let budes premyslet uplne jinak jak dnes je to dobrý
Nacez nezapomen na jednu vec, porad to do kazdeho cpu, i na Honday pri predvadecce jsem to zduraznoval. Jedna vec je postavit auto, druha vec je udrzovat takto postavene auto. TO take stoji par desitek tisic rocne VTEC
Nejlepe udelas, kdyz zacnes psat ve chvilce, kdy planujes kupovat, pak nebudes pouhym spekulantem ...
ale snum zdar, take si je plnim přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Engine z Integry do kastle EE8 ??
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina