Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kolik je tu asi majitelů té nejmenší Hondy JAZZ ?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
dědek je teď offline  dědek
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 16:39   Citovat  

Ať jsem hledal, jak jsem hledal, nenašel jsem nikde, že by majitelé HONDA JAZZu někde na netu vytvořili nějaký spolek- fórum , kde by se dalo lecos zjistit a vyměnit si zkušenosti. Několik let jsem členem v klubu SUBARU LIBERO a asi nebýt nezištné pomoci kolegů už by tohle moje autíčko asi nejezdilo. Pravda je to takové "volnočasové" autíčko a rodinu jsem vozil už fůru let v nějakém rodinném kočáře . Naposledy to byla Octávia 1,9TDI. Jsme však s manželkou doma už sami , Octávka zestárla a tak volba padla na Hondu Jazz. Spokojenost zatím naprostá, ale zub času hlodá dál. Dědek
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 16:51   Citovat  

tady je forum pro všechny hondaře. Honda the power of dreams.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bivoj je teď offline  Bivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 17:14   Citovat  

Ja sice ne ale nasi meli jazze zelenyho kteryho ted koupil od nich bracha a oni koupili 2008 novyho takovyho bronzovyho...takze v nasi rodinne jsem vlastne jedinej ja cerna ovce bez jazze Velmi šťastný a teda vsichni na nej pejou chvalu. ale tak to je o tom koho co bavi. ani brachu ani rodice sportovni jizda neba a bracha je maniak a pokazdy mi pise novy rekordy jakou ma nejnizsi spotrebu Velmi šťastný
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.10.2008 , 17:25   Citovat  

dědek napsal:
Ať jsem hledal, jak jsem hledal, nenašel jsem nikde, že by majitelé HONDA JAZZu někde na netu vytvořili nějaký spolek- fórum , kde by se dalo lecos zjistit a vyměnit si zkušenosti. Několik let jsem členem v klubu SUBARU LIBERO a asi nebýt nezištné pomoci kolegů už by tohle moje autíčko asi nejezdilo. Pravda je to takové "volnočasové" autíčko a rodinu jsem vozil už fůru let v nějakém rodinném kočáře . Naposledy to byla Octávia 1,9TDI. Jsme však s manželkou doma už sami , Octávka zestárla a tak volba padla na Hondu Jazz. Spokojenost zatím naprostá, ale zub času hlodá dál. Dědek
asi te zklamu jazz není ta nejmensí honda,ovsem jestli neberes soucasnou produkci
   Návrat  
dědek je teď offline  dědek
PříspěvekZaslal: 28.10.2008 , 21:33   Citovat  

Ano, já vím, ale dneska tou nejmenší Hondou, která se dá u nás nová koupit je Jazz. U nás jsme v celém městě dva. A to proto, že kolega který měl Jazze asi čtyři roky si teď koupil Civika a Jazze prodal jednomu u nás v práci. Měl jsem možnost tohle auto párkrát řídit a proto jsem se pro něj rozhodl. Já vím, že se majitelé mnohem větších a výkonnějších vozů Honda na Jazze koukají trochu spatra jako na auto pro holky. Dědek
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.10.2008 , 21:58   Citovat  

Jestli se nepletu, tak jí má Gear... Jinak pár postřehů by mohl mít i Padam, v Oseku s ní vzbudil velkej rozruch Velmi šťastný
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.10.2008 , 22:02   Citovat  

Dědek:Tím bych si nebyl tak jistej..Na jeden letošní sraz přijel Padam náhradním servisním vozem v podobě jazzu a bylo to nejobletovanější auto z celýho stáda.Váleli jsme se v něm a zkoumali detaily dobrou hodinu Úsměv Z praktickýho hlediska určitě povedený auto,ale v týhle verzi bude určitě lákavější svatoušek

Edit:Neyo mě předběh :hehe:

Mugen_Jazz_Fit15.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Mugen_Jazz_Fit15.jpg, 113.5 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.10.2008 , 22:10   Citovat  

kouř

Eriel003-3.jpg

Eriel003-3.jpg, 157.58 kB

Rolling.jpg

Rolling.jpg, 452.78 kB
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.10.2008 , 22:11   Citovat  

Já jsem majitelem tohoto, dnes již trochu historického JAZZíku. Jezdí naprosto bez sebemenších problémů a nevidím důvod, proč by to u jeho novějších následovníků mělo být jinak.

PS dnes jsem viděl v Německu nejnovější model a máme se na co těšit
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.10.2008 , 22:13   Citovat  

Mě se ten novej líbí hlavně zepředu je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.10.2008 , 22:15   Citovat  

dědek napsal:
Ano, já vím, ale dneska tou nejmenší Hondou, která se dá u nás nová koupit je Jazz. U nás jsme v celém městě dva. A to proto, že kolega který měl Jazze asi čtyři roky si teď koupil Civika a Jazze prodal jednomu u nás v práci. Měl jsem možnost tohle auto párkrát řídit a proto jsem se pro něj rozhodl. Já vím, že se majitelé mnohem větších a výkonnějších vozů Honda na Jazze koukají trochu spatra jako na auto pro holky. Dědek
abych pravdu rekl jazz se mi libi vice nezli ufo.a hlavne zpracování je peclivejsí ,co se mi nelíbilo tak u ceských prodejcu výbava...slova to nejde to není...fuj...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.10.2008 , 22:19   Citovat  

neyo napsal:

tak to jsem nestačil vyfotit ... no mě se na vlastní oči líbí celý, ale vede interier
   Návrat  
Bány je teď offline  Bány
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2008 , 22:29   Citovat  

Rom. napsal:

PS dnes jsem viděl v Německu nejnovější model a máme se na co těšit

už je? Lucy
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.10.2008 , 22:31   Citovat  

Bány napsal:
už je? Lucy

jj, zítra ti zavolám ... sorry offtopic
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.10.2008 , 10:50   Citovat  

neyo napsal:
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 14:39   Citovat  

Bány napsal:
už je? Lucy

jj myslim že už se prodává krasavec Úsměv a musí se nechat že orporti přdchozí generaci je tam znát pěkněj rozdíl Úsměv
z praktickýho hlediska má jednodužší sklápění Magic Seats (už se nemusí přední sedačky posouvat dopředu ptže má jinak řešený hlavový opěrky na zadních sedadlech), potom užší A sloupek (ten mě u našeho občas silně vadí ve výhledu do zatáček), lepší motory (už ne i-DSI ale čistokrevnej i-VTEC..jen teda 1.5 si nechali v japonsku...), ale v nějakých recenzích jsem četl že má novej Jazzík menší kufr, mě přišel stejnej na pohled...ale čísla mluví jasně(je tam 50-80l rozdíl teď nevim přesně) a hlavně krásnej interiér a ten volant... mlask

to dědek: jinak o žádnym foru H-Jazz nebo něčem takovym nevim... ani tady v klubu snad žádnej není a na HonDayi nebyl ani jeden Jazz (příští rok už tam jeden bude svatoušek )

jinak parádní autíčko, náklady na dopravu mizivý a i 170 podle GPS jet umí Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 14:52   Citovat  

gear napsal:
jj myslim že už se prodává krasavec Úsměv a musí se nechat že orporti přdchozí generaci je tam znát pěkněj rozdíl Úsměv
z praktickýho hlediska má jednodužší sklápění Magic Seats (už se nemusí přední sedačky posouvat dopředu ptže má jinak řešený hlavový opěrky na zadních sedadlech), potom užší A sloupek (ten mě u našeho občas silně vadí ve výhledu do zatáček), lepší motory (už ne i-DSI ale čistokrevnej i-VTEC..jen teda 1.5 si nechali v japonsku...), ale v nějakých recenzích jsem četl že má novej Jazzík menší kufr, mě přišel stejnej na pohled...ale čísla mluví jasně(je tam 50-80l rozdíl teď nevim přesně) a hlavně krásnej interiér a ten volant... mlask

to dědek: jinak o žádnym foru H-Jazz nebo něčem takovym nevim... ani tady v klubu snad žádnej není a na HonDayi nebyl ani jeden Jazz (příští rok už tam jeden bude svatoušek )

jinak parádní autíčko, náklady na dopravu mizivý a i 170 podle GPS jet umí Velmi šťastný

Myslím, že ta 1.5 Vtec je i pro Ameriku (Fit), ale na Evropu jako obvykle dlabou...

Kufr má Jazz menší snad kvůli rezervě (jinde má opravnou sadu)...

Jazze má Well,ale ten sem nechsí a na HODNAyi letos snad ani nebyl a loni s Mx-5...

jinak je to asi tím,že Jazz si nekupují lidi,kteří by sem chodili - což je u většiny nových Hond... Bueee
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 19:34   Citovat  

Hellborn napsal:
Myslím, že ta 1.5 Vtec je i pro Ameriku (Fit), ale na Evropu jako obvykle dlabou...

Kufr má Jazz menší snad kvůli rezervě (jinde má opravnou sadu)...

Jazze má Well,ale ten sem nechsí a na HODNAyi letos snad ani nebyl a loni s Mx-5...

jinak je to asi tím,že Jazz si nekupují lidi,kteří by sem chodili - což je u většiny nových Hond... Bueee

jj jinde má lepení, ale stejně, do první generace se rezerva vešla jak prd a najednou už tím zmenšuje zavazadelník... a to při tom Jazz narostl.. ikdyž je pravda že kdyby i ta stará verze měla místo rezervy lepení tak by kufr byl ještě větší a bylo by to to samý...
tak jako tak ale jde o to, že druhá generace, která je větší, má paradoxně menší kufr, což u malých aut hraje celkem velkou roli... škoda no, ale zas starou generaci předší všim ostatním Velmi šťastný

jinak co sem koukal na soupisku typů aut na HonDayi tak Jazz tam nebyl ani jeden no... Velmi šťastný

a s tvým posledním řádkem souhlasim... je tu i pár jedinců co mají C8G, ale většinou je to TypeR, tže nadšenci. jinak nový Acco, City, Jazz... to tu má málokdo... prostě starší hondy byly mnohem větší srdcovka si myslim (viz C4G VTEC, C6G Coupe...ikdyž takovej 7G TypeR...mlask Velmi šťastný )
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 20:04   Citovat  

gear napsal:

jinak co sem koukal na soupisku typů aut na HonDayi tak Jazz tam nebyl ani jeden no... Velmi šťastný

a s tvým posledním řádkem souhlasim... je tu i pár jedinců co mají C8G, ale většinou je to TypeR, tže nadšenci. jinak nový Acco, City, Jazz... to tu má málokdo... prostě starší hondy byly mnohem větší srdcovka si myslim (viz C4G VTEC, C6G Coupe...ikdyž takovej 7G TypeR...mlask Velmi šťastný )

Co neděláme, holt Jazz není auto pro mladý cvoky - pro mojí Péťu bych ho bral,ale finance nejsou (tedy jdou do baráku).

Ono všeobecně se teď auta berou jako spotřebí zboží - bohužel, je to vidět i na kvalitě (a u C6g to začíná... Bueee )
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 21:58   Citovat  

gear napsal:
.... , do první generace se rezerva vešla jak prd a najednou už tím zmenšuje zavazadelník... Velmi šťastný )

Velmi šťastný malinko offtopic nechci prudit, ale první generace byla Typ AA r.v. 1984-87 a rezervu měla plnohodnotnou 145SR12 OK díky přátele Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2008 , 17:58   Citovat  

Rom. napsal:
Velmi šťastný malinko offtopic nechci prudit, ale první generace byla Typ AA r.v. 1984-87 a rezervu měla plnohodnotnou 145SR12 OK díky přátele Velmi šťastný

Je to tam. Je to tam. tak to sem nevěděl že Jazz má až tak dlouhý kořeny, nemáš někde víc info o tom typu ? ? to je starší jak já Velmi šťastný by mě to celkem zajímalo Úsměv
   Návrat  
TG007 je teď offline  TG007
PříspěvekZaslal: 20.11.2008 , 18:26   Citovat  

gear napsal:
jj jinde má lepení, ale stejně, do první generace se rezerva vešla jak prd a najednou už tím zmenšuje zavazadelník... a to při tom Jazz narostl.. ikdyž je pravda že kdyby i ta stará verze měla místo rezervy lepení tak by kufr byl ještě větší a bylo by to to samý...
tak jako tak ale jde o to, že druhá generace, která je větší, má paradoxně menší kufr, což u malých aut hraje celkem velkou roli... škoda no, ale zas starou generaci předší všim ostatním Velmi šťastný

No ja jsem se zaregistroval jen proto abych mohl reagovat na toto tema. Neni az tak pravda, ze by ostatni majitele jinych nez uvedenych typu forum nenavstevovali, alespon ja se sem obcas kouknu, ale nevlastni Jazze, ale City. Mozna vetsinu z Vas napadne proc jsem si ji koupil. Je to jednoduche auto je pro me spotrebni vec a ma slouzit me a ne naopak, to ale naznamena, ze bych kaslal na udrzbu a vse co s ni souvisi. Vybral jsem si ji proto, ze jsem hledal auto pro dva a moznosti toho abych s nim mohl provozovat i me dva nejvetsi konicky a to rybareni a MTB. Puvodne jsme byli rozhodnuti pro Jazze nebo neco jemu podobnemu. Proc tedy nakonec City. Bohuzel onemocnel mi dost tezce otec a najednou se preference radikalne zmenili. Ted uz jsem potreboval auto, kde by se prepravovala i dalsi dospela osoba na zadnim sedadle. Bohuzel Jazz takovy konfort jako City nenabizi. Takze asi tak no Velmi šťastný

city.jpg

city.jpg, 137.79 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2008 , 18:58   Citovat  

TG007 napsal:
No ja jsem se zaregistroval jen proto abych mohl reagovat na toto tema. Neni az tak pravda, ze by ostatni majitele jinych nez uvedenych typu forum nenavstevovali, alespon ja se sem obcas kouknu, ale nevlastni Jazze, ale City. Mozna vetsinu z Vas napadne proc jsem si ji koupil. Je to jednoduche auto je pro me spotrebni vec a ma slouzit me a ne naopak, to ale naznamena, ze bych kaslal na udrzbu a vse co s ni souvisi. Vybral jsem si ji proto, ze jsem hledal auto pro dva a moznosti toho abych s nim mohl provozovat i me dva nejvetsi konicky a to rybareni a MTB. Puvodne jsme byli rozhodnuti pro Jazze nebo neco jemu podobnemu. Proc tedy nakonec City. Bohuzel onemocnel mi dost tezce otec a najednou se preference radikalne zmenili. Ted uz jsem potreboval auto, kde by se prepravovala i dalsi dospela osoba na zadnim sedadle. Bohuzel Jazz takovy konfort jako City nenabizi. Takze asi tak no Velmi šťastný

tak a pak že na foru nemáme City Velmi šťastný aspoň k něčemu tahle diskuze byla, ještě někoho s novým Acordem Velmi šťastný

jinak subjektivně si myslim že je v Jazzu na zadních místa pro holena i hlavu víc než dost, ale na druhou stranu mám "jen" 180cm takže to je třeba tím. ale City taky není špatný, jen se mi vzhledově líbí víc ta faceliftovaná verze. ale žádná Honda neumí být ošklivá je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.11.2008 , 19:42   Citovat  

TG007 napsal:

No to je to, na co jsem narážel - že pro dost lidí je auto spotřebka a nesjou to fandové - respektive je jim jedno,jestli mají na kopotě Honda nebo něco jiného... Neříkám,že kašlou na údržbu, ale jak píšeš auto jim slouží. U mně je to třeba vzájemné - já posloužím autu a auto pak poslouží mně... Úsměv Mít City,tak ho taky asi mám jako spotřebku,ale spíš proto,že nemá takovou "duši" jako starší kusy (ale moc jsem s ním nanajezdil). Svezení s ním je celkem příjemné.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.11.2008 , 20:02   Citovat  

gear napsal:
Je to tam. Je to tam. tak to sem nevěděl že Jazz má až tak dlouhý kořeny, nemáš někde víc info o tom typu ? ? to je starší jak já Velmi šťastný by mě to celkem zajímalo Úsměv

Nějaké info mám, dokonce ho mám i doma Velmi šťastný Někde na začátku tohoto vlákna jsem posílal fotku
   Návrat  
TG007 je teď offline  TG007
PříspěvekZaslal: 20.11.2008 , 21:11   Citovat  

gear napsal:
tak a pak že na foru nemáme City Velmi šťastný aspoň k něčemu tahle diskuze byla, ještě někoho s novým Acordem Velmi šťastný

jinak subjektivně si myslim že je v Jazzu na zadních místa pro holena i hlavu víc než dost, ale na druhou stranu mám "jen" 180cm takže to je třeba tím. ale City taky není špatný, jen se mi vzhledově líbí víc ta faceliftovaná verze. ale žádná Honda neumí být ošklivá je to dobrý

gear - no ono je to slozitejsi, manzelce se abych rekl pravdu vzdy vic libilo City, ten vyber nebyl tak jednoduchy jak jsem napsal. Ohledne toho mista na zadnich sedackach tak jsem se nechtel nikoho dotknout, ale abych na Jazzu mohl prevazet MTB musel bych si poridit jeste zahradku, drzak na kolo, stale to sundavat a nandavat a do City se mi to kolo vejde, kdyz sklopim zadni sedadla. To jsem jen vypsal cast argumentu manzelky.

Hellborn - ano souhlasim s tebou, ale fanda znacky si vybere uplne jine auto nez City to ma dane dopredu uz svoji koncepci, ze je to auto na mestsky a primestsky provoz, tudiz mu chybi to co opravdovy fanda od auta ocekava.

All - vzhed auta - z toho co jsem mel moznost zjistit tak jednoznacne se libi vic zenam, ale nesetkal jsem se s nikym kdo by rekl, ze je to hnusne auto tak jak se to obcas objevuje na netu v nekterych diskuzich. Bude to mozna tim, ze v realu vypada podle me lip nez na obrazku.
   Návrat  
Vladimir Polak je teď offline  Vladimir Polak
PříspěvekZaslal: 21.11.2008 , 17:02   Citovat  

Mam Jazze skoro 4 roky a ted ho prodavam. A neprodava se moc dobre, asi jako ted vsechny auta, presto ze je ve vyborne kondici. (je zde v bazaru - snizil jsem cenu na 190 000) Ale proc o tom pisu. Uz jsem dost starej na to (47) abych necemu podlehl, ale Honde se to podarilo. Jak prodam tak jdu do novyho Civika 1,8. Ono se totiz ostatnim lidem nezasazenym tim povestnym hackem tezko vysvetluje, jak to je s temi ostatnimi znackami a s Hondou. Honda Takze pokud nekdo ma zajem, napiste.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.11.2008 , 22:55   Citovat  

Vladimir Polak napsal:
Mam Jazze skoro 4 roky a ted ho prodavam. A neprodava se moc dobre, asi jako ted vsechny auta, presto ze je ve vyborne kondici. (je zde v bazaru - snizil jsem cenu na 190 000) Ale proc o tom pisu. Uz jsem dost starej na to (47) abych necemu podlehl, ale Honde se to podarilo. Jak prodam tak jdu do novyho Civika 1,8. Ono se totiz ostatnim lidem nezasazenym tim povestnym hackem tezko vysvetluje, jak to je s temi ostatnimi znackami a s Hondou. Honda Takze pokud nekdo ma zajem, napiste.

Já bych ho rád koupil (je o "něco" lepší než C4g... HaHaaa ),ale jak jsem psal - kuchyň má bohužel přednost... Snad se dostane do dobrých tlapek...

Jo, Honda je tak trochu životní styl... Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.11.2008 , 8:58   Citovat  

tím srdcarsvim a vybery aut si nejsem tak jist...já bych dal prednost jazzovi jak predposledni tak poslední model pred cívou 8g
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2008 , 10:23   Citovat  

PAKO napsal:
tím srdcarsvim a vybery aut si nejsem tak jist...já bych dal prednost jazzovi jak predposledni tak poslední model pred cívou 8g

tak to já taky, ale hlavně kuli ceně.... Úsměv ale zas mít šestku a 140kobylek pod kapotou.. OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kolik je tu asi majitelů té nejmenší Hondy JAZZ ?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina