Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Eshop - vrácené dobírky
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 17:43  Naposledy upravil cheerion dne 28.6.2010 , 11:31, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Poslední dobou se množí nevyzvednuté balíky odeslané na dobírku, objednané v eshopu H-C. Nechápu, co vede tyto lidi k tomu, aby si objednávali zboží a pak ho nepřevzali.

Pokud bude neustále docházet k těmto situacím, budu nucena přijmout opatření. Prvním krokem by bylo zdražení poštovného na dobírku (snad kromě těch, kdo u nás již objednávali; zároveň bychom snížili poštovné při platbě převodem) a v krajním případě přestanu zboží posílat na dobírku úplně.

Všichni, kdo si objednávají zboží, dostávají souhrnný email o své objednávce a potom ještě email ode mne, že je objednávka přijata. Je tedy dost prostoru na případné odvolání objednávky. Jestli si někdo myslí, že si tu něco jen tak nakliká a odešle, tak takhle to opravdu nefunguje.
Tato situace mne štve, protože je to plýtvání mým časem a také penězi Honda-clubu, který musí zaplatit poštovné.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
eShop manager
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 17:54  Naposledy upravil cheerion dne 28.6.2010 , 11:30, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Poděkovat za to můžete například těmto lidem, kteří si objednali a zboží nepřevzali:

Rudolf Škarda
Miloslav Hýbl
Petra Potužníková
Jiří Kašpárek
Pavel Kunčický
Petr Šejnoha
Vítězslav Machát

Pokud někdo z nich měl vážný důvod, proč zásilku nepřevzal, mohl mi odpovědět na email.

Po uhrazení zbytečných výdajů (poštovné) na účet OS Honda-club.cz bude hříšník z výše uvedeného seznamu vymazán.
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 18:04   Citovat  

nejlepsi je to udelat tak aby se na dobirku nedalo poslat a bude to nej, verimz e je plno vtipalku co si obednavaji a nevyzvedavaji a bavi je to. Úsměv platba na ucet predem a je Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
.:Generic:. je teď offline  .:Generic:.
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 18:07   Citovat  

Brnďa napsal:
nejlepsi je to udelat tak aby se na dobirku nedalo poslat a bude to nej, verimz e je plno vtipalku co si obednavaji a nevyzvedavaji a bavi je to. Úsměv platba na ucet predem a je Úsměv

To je imho trochu blbej nápad..ne každý má totiž účet, ikdyž je to dnes celkem běžná věc jej mít.
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 18:07   Citovat  

Brnďa napsal:

Díky je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 18:10   Citovat  

.:Generic:. napsal:
To je imho trochu blbej nápad..ne každý má totiž účet, ikdyž je to dnes celkem běžná věc jej mít.
no tak kdys nebude mit ucet tak da penize znamymu at mu to zaplati predem a je Úsměv a nebo muze na postu skocit kazdej vyplnt slozenku a zaslat penize pres postu Úsměv
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 18:13   Citovat  

A v tom je nejaky problem?? Na to nemusis mit ucet aby jsi mohl posilat prachy na ucet Úsměv Jelikoz H-C eshop je urcite solidni organizace na rozdil od nekterych H-C "clenu", nevidim problem v zasilani penez na ucet predem.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 18:15   Citovat  

Brnďa napsal:
no tak kdys nebude mit ucet tak da penize znamymu at mu to zaplati predem a je Úsměv a nebo muze na postu skocit kazdej vyplnt slozenku a zaslat penize pres postu Úsměv

Má omluva Se stydím nedocvaklo mi, že to jde i takhle.. v tom případě tedy souhlasím se zasláním peněz na účet předem OK

Gregy.Type.R OK
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 18:17   Citovat  

Imho, od kdy potřebuješ k poslání financí vlastnit účet? to mi hlava nebere
   Návrat  
eShop manager

Gregy.Type.R napsal:
A v tom je nejaky problem?? Na to nemusis mit ucet aby jsi mohl posilat prachy na ucet Úsměv Jelikoz H-C eshop je urcite solidni organizace na rozdil od nekterych H-C "clenu", nevidim problem v zasilani penez na ucet predem.

Přesně tak, není tu jediný člověk, který by zaplatil předem a nepřišlo mu od nás zboží. Takže se nikdo nemusí bát platit přes účet. Platbu předem využívá stále víc nakupujících a já jsem ráda, je s tím méně administrativy.
Nutno podotknout, že nikdo z těch lidí, co nevyzvedli balík, není platným členem H-C Úsměv
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka

A nebo osobní odběr, což mi připomíná, že jsem chtěl cheerion dát vědět, zda se můžu zastavit, neboť jedu za hodinu okolo Úsměv
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček

Gregy.Type.R napsal:
nebo někde na sraze, kde bude někdo z rady.
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 18:19   Citovat  

dj-bobr napsal:
A nebo osobní odběr, což mi připomíná, že jsem chtěl cheerion dát vědět, zda se můžu zastavit, neboť jedu za hodinu okolo Úsměv

No divil by ses, ale i osobní odběr/vyzvednutí na srazu má své černé duše, ale to mě netrápí tolik jako ty dobírky.
Jsem doma, takže můžeš.
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka

V 95% nákupů přes internet stejně volím platbu předem, takže bych v tom neviděl problém ani u h-c. Ten kdo účet nemá, tak určitě nebude mít problém domluvit se s někým z rodiny, kdo účet má a nebo platit složenkou přes poštu je to dobrý přece si nenecháme wc na hlavu. E-shop a lidi co se o to všechno starají tohle přeci nemají zapotřebí přátele
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor

peníze na účet aspoň nebudu muset běhat na poštu z penězi je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 18:22   Citovat  

cheerion napsal:
Přesně tak, není tu jediný člověk, který by zaplatil předem a nepřišlo mu od nás zboží. Takže se nikdo nemusí bát platit přes účet. Platbu předem využívá stále víc nakupujících a já jsem ráda, je s tím méně administrativy.
Nutno podotknout, že nikdo z těch lidí, co nevyzvedli balík, není platným členem H-C Úsměv

Ano, přesně. Kupující tím vyslovuje důvěru a souhlasí s obchodem.

A propos: to mi připomnělo, že si budu objednávat a přiložím k tomu cca 50,-, na které jsme oba s Davidem při posledním nákupu zapomněli. Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 18:30   Citovat  

To mi připomnělo, že musím skočit zítra na poštu a vyzkoušet platbu za členství pomocí složenky Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 18:43   Citovat  

Tak optimálně bych to asi viděl tak, že členové H-C by si na dobírku objednávat mohli a nečlenové ne. Jako základní opatření prima, ne? Úsměv

cheerion: vyrážím.. tak za 20min, může být?
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 18:52   Citovat  

dj-bobr napsal:
Tak optimálně bych to asi viděl tak, že členové H-C by si na dobírku objednávat mohli a nečlenové ne. Jako základní opatření prima, ne? Úsměv

cheerion: vyrážím.. tak za 20min, může být?

Tak to nic neřeší, členů se to víceméně netýká. Uvidíme, třeba se to teď nebude dít tak často. Pokud ano, tak zakročímÚsměv

může být
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 21:30   Citovat  

díky za prima obchod Úsměv a už to tu nebudu zadělávat offtopicem, jdu zjišťovat, jak se správně vyměňuje rámeček na SPZ Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.6.2010 , 21:34   Citovat  

dj-bobr napsal:
díky za prima obchod Úsměv a už to tu nebudu zadělávat offtopicem, jdu zjišťovat, jak se správně vyměňuje rámeček na SPZ Velmi šťastný
kladivo a majzl, uz sem to jednou delal Mr. Green
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 15:11   Citovat  

platba na účet předem a hotovo...
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 15:16   Citovat  

Tak pokud nekdo je jeste za opicema, tak hold si vyplni slozenku a zajde si to poslat na postu, pripadne slozi v urcite bance penize na pokladne. I moje babicka ma ucet a pouziva ho Tak to valím bulvy
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 15:34  Naposledy upravil PAKO dne 25.6.2010 , 8:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

cheerion napsal:
tohle těžce zavání ochranou osobních údajů...zveřejnit zde jména příjmení lidí co zde vystupují pouze pod přezdívkama,objednávka zboží je sice adresná ale pouze ve vztahu zákazník ,e-shop .Nebo je souhlas k zveřejnění dotyčných jmen a příjmění od jejich majitelů?

apropo nevím přez co posíláte ,ale například česká pošta za celích mých 37let života funguje tak na 40% at jsem bydlel kde jsem bydlel.Paradoxně tam co máme chalupu a sedí jedna ouřednice v malé vísce ,nikdy nebyl problém.
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 16:02   Citovat  

Jsem pro zruseni dobirky Mrk Pouze platba predem na ucet,vyzvednuti na srazu. Pokud me pamet neklame postou se take daji na ucet poslat penize ne ?
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 16:18   Citovat  

PAKO napsal:
tohle těžce zavání ochranou osobních důvodů...zveřejnit zde jména příjmení lidí co zde vystupují pouze pod přezdívkama,objednávka zboží je sice adresná ale pouze ve vztahu zákazník ,e-shop .Nebo je souhlas k zveřejnění dotyčných jmen a příjmění od jejich majitelů?

apropo nevím přez co posíláte ,ale například česká pošta za celích mých 37let života funguje tak na 40% at jsem bydlel kde jsem bydlel.Paradoxně tam co máme chalupu a sedí jedna ouřednice v malé vísce ,nikdy nebyl problém.

PAKO to nemyslíš vážně ...a co takovej telefoní seznam ...že bych někomu dal souhlas se zveřejněním jména .... zase nehroť Chápeš!
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 16:44   Citovat  

Jméno a příjmení není citlivý osobní údaj. A upřímně řečeno (nikdy nebyl k tomu tedy důvod), být zde uvedeno mé jméno a příjmení, tak se propadnu hanbou. Na druhou stranu zde sice spousta lidí vystupuje jen pod přezdívkami, ale nikde není uvedena spojitost mezi nickem a jménem.
   Návrat  
Austin je teď offline  Austin
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 16:49   Citovat  

Přesně tak: Jméno přijmení a tuším ani datum narození mezi osobní údaje nepatří. Chápeš!

Jinak jsem pro platbu předem, osobní vyzvednutí.
   Návrat  
mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 16:54   Citovat  

A ještě jedna věc - vzhledem k tomu, že toto sdružení je právní subjekt, tak bych určitě neměl strach, že nedostanu zboží, za které jsem zaplatil předem a mám k tomu proforma fakturu v mailu. Chápejte, že z pohledu administrativy butiku stačí, že se musí vyplňovat podací lístek, z dobré vůle se vám vyplňují s dobírkovou poukázkou, kterou musí zaplatit na místě a vy si pak věc nevyzvednete = nedivte se, každý by ztratil chuť a nervy.
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 24.6.2010 , 17:09   Citovat  

Díky kucí za oporu ... samozřejmě jméno a příjmení není určitelným ani určeným osobním údajem ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Eshop - vrácené dobírky
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina