Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
oprava kivička
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
hrebo je teď offline  hrebo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 19:54   Citovat  

Tak nedávno (asi před 2 měsíci) jsem tady měl na prodej nabouraného C5G hatch. na díly.. sehnal jsem kupce, všechno bylo domluveno že si pro to přijede co nejdříve, tak jsem do tématu napsal, že auto je prodáno. no a jak to už občas bývá, tak se ten nadšený skoro majitel auta začal vykrucovat, že už to nechce atd. no prostě klasika. tak jsem sehnal druhou bouračku - C5G zbořený na bok. auto již bylo buráno i na předek, ale majitel nechal u svého vozu uřezat celou přední část a měnila se za novou, no a pak když měl auto ok, tak do něj z boku naboural opilý řidič sanitky no, tak už si řekl, že do toho nebude cpát peníze, tak jsem to od něho za malý peníz koupil a budu dávat do kupy to moje.. už se na to těším, aspoň se budu mít v čem hrabat zase Úsměv akorát mám dotaz: auto má ten samý motor jako já tedy: 1.5 16v 66kW, ale je to automat, tak jsem se chtěl zeptat jestli by byl nějaký problém přehodit ten jeho motor do mého auto na obyč. man. 5 kvalt? jestli tam není náhodou jiný blok nebo něco podobného.. čeho jsem si ale všiml jsou dvě hadice, které jdou z chladiče do převodovky.. jeho motor má najeto totiž jen 100tis. a ten můj už 171tis Ble tak jsem si řekl, že by nebylo špatné přehodit jej.. poradí někdo? díky za každou dobrou radu. hodím tady pár fotek

civic.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
civic.jpg, 62.95 kB

2442075.jpg

2442075.jpg, 53.68 kB

fotka0061.jpg

fotka0061.jpg, 269.75 kB

fotka0062.jpg

fotka0062.jpg, 280.12 kB

opt_S7300170.JPG

opt_S7300170.JPG, 904.34 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 20:36   Citovat  

motor je naprosto stejnej. ty hadice co si videl jsou od chlazení autoamticky prevodovky. ona se totiz pomerne dost hreje,. nevim jeslti je chlazena vodou pres klasickej okruh nebo je chlazenej primo olej naspodku chaadice.kazdopadne to tebe nemusi trapit pokud mas chladic dobrej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
oprava kivička
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina