Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
co NEodhalila zimní příprava :(
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.11.2008 , 23:36   Citovat  

celý prodloužený víkend jsem věnoval své lásce a její přípravě na náročné období zimní............

No... ne že bych s tím tak nějak nepočítal no......ale......po chvíli práce jsem zjistil, že pod těma plastama ve ředu je to už jen barva, která drží formu......stejně na tom je celá přední kapsa.....stačí kamkoliv opřít šroubováka sem skrz Smutný druhá strana je naštěstí snad ok......každopádně s jakejmakoliv úpravama co se výkonu týče se na příští sezónu musím rozloučit, všechny love jdou do kastle........a to jsem nesundal ty kryty prahu a těch zadních kapes........a začínám se lehce obávat, žebudu nepříjemně překvapen..........předem vyhlašuju konkurz na klempíře.....jde mi "pouze" o vyvaření podobně stižených částí, o povrchovou úpravu se chci postarat sám, nějaká základovka a kilo bodyčka jsou k ničemu.

kdy už se konečně začnou dělat auta z nerezu jako bylo DMC ?? Smutný

IMG137.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG137.jpg, 1.12 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2008 , 23:51   Citovat  

uprimne se divim ze budes trapit vteca na ceskejch presolenejch silnicich. to budes rad ze ti zustane volant. radsi kup wintercar, nez jezdit s cerem v zime. a co se tyka vareni, tak i kdyz tu karoserii ted hodne dobre vyvaris tak po jedny, dvou zimach budes varit znova..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2008 , 23:57   Citovat  

Winie napsal:
uprimne se divim ze budes trapit vteca na ceskejch presolenejch silnicich. to budes rad ze ti zustane volant. radsi kup wintercar, nez jezdit s cerem v zime. a co se tyka vareni, tak i kdyz tu karoserii ted hodne dobre vyvaris tak po jedny, dvou zimach budes varit znova..

no, musí to přežít tuhle zimu, než seženu prachy na wintwrcar...... je mi to taky proti srsti ale cíva je v TOP stavu takže toho do soli ani náhodou a fávo jsme prodali......a abych koupil něco za 2000 a pak se bál,že s tim ani nedojedu do práce a bude s tim pak dost zařizování až doslouží a pojistka atd atd ..no prostě tuhle zimu musí přečkat......pak snad seženu alespoň nějakou schade no. Smutný
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 0:22   Citovat  

cocks napsal:
no, musí to přežít tuhle zimu, než seženu prachy na wintwrcar...... je mi to taky proti srsti ale cíva je v TOP stavu takže toho do soli ani náhodou a fávo jsme prodali......a abych koupil něco za 2000 a pak se bál,že s tim ani nedojedu do práce a bude s tim pak dost zařizování až doslouží a pojistka atd atd ..no prostě tuhle zimu musí přečkat......pak snad seženu alespoň nějakou schade no. Smutný

sezenes sice schade, ale vysolis jeste 10000 za prepis. takze bych se poohlednul po nakym starym kramu nez trapit cero
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 0:23   Citovat  

Já jsem ted o víkend natíral blatníky zevnitř a kastli pod nima + část podběhú Bodyčkem. Ale do jara to stejně nechám ve stodole, ted si říkám proč jsem to vlastně natíral, když v tom hnusu jezdit nebudu pořádnej výtlem

Tohle je docela špatný no.. Já musím taky ještě vyvařit podlahu pod rezervou, mam tam něco podobnýho... to snad ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 10:53   Citovat  

Winie napsal:
sezenes sice schade, ale vysolis jeste 10000 za prepis. takze bych se poohlednul po nakym starym kramu nez trapit cero

počkej......a za starej krám nevysolim 10 000 ? Velmi šťastný

nenadělám nic.....jen splátky céra jsou 3500 měsíčně...nemám v úmyslu tady rozebírat moji fijnanční situaci, ale když k tomu připočtu vše ostatní kolem, tak leda že bych nějakej starej krám ukrad.....ještě se mi totiž nestalo, abych vydržel s prachama od výplaty k výplatě.... je to na pikaču no.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 10:55  Naposledy upravil Hellborn dne 18.11.2008 , 10:56, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

cocks napsal:
počkej......a za starej krám nevysolim 10 000 ? Velmi šťastný

nenadělám nic.....jen splátky céra jsou 3500 měsíčně...nemám v úmyslu tady rozebírat moji fijnanční situaci, ale když k tomu připočtu vše ostatní kolem, tak leda že bych nějakej starej krám ukrad.....ještě se mi totiž nestalo, abych vydržel s prachama od výplaty k výplatě.... je to na pikaču no.

Od 1.1.2009 vysolíš cenu auta + tzv. "ekologický poplatek"... I za první přepis (nebo zápis při dovozu do ČR) céra dáš 10.000,- ..
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 10:56   Citovat  

Souhlasím jezdit s CRXkem i v zimě to je škoda Smutný Ale chápu tě jestli je potřeba prachy jinde tak se nedá nic dělat,každopádně "schade" do zimy na popojíždění ideál .. Mrk
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 10:58   Citovat  

Adamek napsal:
Já jsem ted o víkend natíral blatníky zevnitř a kastli pod nima + část podběhú Bodyčkem. Ale do jara to stejně nechám ve stodole, ted si říkám proč jsem to vlastně natíral, když v tom hnusu jezdit nebudu pořádnej výtlem

Tohle je docela špatný no.. Já musím taky ještě vyvařit podlahu pod rezervou, mam tam něco podobnýho... to snad ne

je no, nicméně když jsem se tou "dírkou" (jejiž velikost je odvislá pouze od průměru šroubováku) koukal dovnitř tak je shnilá jen ta část jakoby venkovní - tam jak je ta profilovaná výztuha je nádhernej origo šedivej lak....takže to snad půjde.....jde spíš o to, že až se tam navaří ten novej, tak nepůjde zevnitř nijak natřít.......ale naleju tam 10 litrů mogulu a bude Velmi šťastný

NEMÁTE NĚKDO ŠÁDE NA ZIMU? PO ZIMĚ PŮJDE NA CROSS Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 11:07   Citovat  

Hellborn napsal:
Od 1.1.2009 vysolíš cenu auta + tzv. "ekologický poplatek"... I za první přepis (nebo zápis při dovozu do ČR) céra dáš 10.000,- ..

Však to já vim, proto jsem se ptal WINNIEho, jakej je rozdíl mezi starým krámem a schade...za oba vysolím desítku..... řešení je to nepřevádět nebo ne? prostě to bude napsaný na bejvalýho majitele....sice se na první pohled zdá býti dosti nepravděpodobné se na tom domluvit, nicméně on to auto jinak neprodá.........
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 11:08   Citovat  

rooney napsal:
Souhlasím jezdit s CRXkem i v zimě to je škoda Smutný Ale chápu tě jestli je potřeba prachy jinde tak se nedá nic dělat,každopádně "schade" do zimy na popojíždění ideál .. Mrk

tak mi někdo nějakou sežeňte..... nejlíp s uplacenou STK na dva roky Velmi šťastný a za odvoz Velmi šťastný
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 11:13   Citovat  

rooney napsal:

souhlasíš špatně Mrk je to jen "auto" a má sloužit v zimě i v létě a až vyrezne, pude do šrotu Velmi šťastný a koupí se nové Úsměv

všichni z toho dělaj furt Modlu (já také HaHaaa ) protože na to,jak je to starej křáp,furt stírá konkurenci bez vetších problémů VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 11:24   Citovat  

MalTake napsal:
souhlasíš špatně Mrk je to jen "auto" a má sloužit v zimě i v létě a až vyrezne, pude do šrotu Velmi šťastný a koupí se nové Úsměv

všichni z toho dělaj furt Modlu (já také HaHaaa ) protože na to,jak je to starej křáp,furt stírá konkurenci bez vetších problémů VTEC

jasný, až to shnije mrtě a někde na sprintu se rozlomí vejpůl tak napíšu do japonska a přivezou mi EE8 funglovku...........mě vlastně tak napadá, proč jsem to neudělal už dávno pořádnej výtlem

jinak ano, A6 3.0 TDI QUATTRO minulej pátek.........ve 190ti jsem ho problikával dálkovejma, ať mi s tou mrdxxu novou uhne Velmi šťastný černo za nim bylo strašně.....ale keine schanz, CRX VTEC High Boost VTEC cha chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 11:32   Citovat  

cocks napsal:
jasný, až to shnije mrtě a někde na sprintu se rozlomí vejpůl tak napíšu do japonska a přivezou mi EE8 funglovku...........mě vlastně tak napadá, proč jsem to neudělal už dávno pořádnej výtlem

jinak ano, A6 3.0 TDI QUATTRO minulej pátek.........ve 190ti jsem ho problikával dálkovejma, ať mi s tou mrdxxu novou uhne Velmi šťastný černo za nim bylo strašně.....ale keine schanz, CRX VTEC High Boost VTEC cha chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zapomnel jsi napsat ze kdyz jsi ho mijel ze jel s rodinkou na vylet .-)))))
   Návrat  
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 12:17   Citovat  

Hellborn napsal:

crx motory nemaj jeste normu EURO 1 ??? pac to by se platilo jen 5 000 ekologickej poplatek
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 12:26   Citovat  

cocks napsal:

pořádnej výtlem pořádnej výtlem no lehtal jenom plyn pořádnej výtlem pořádnej výtlem a ty smrt v ocich pořádnej výtlem
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 12:31   Citovat  

cocks napsal:

A pak jsi se probudil a žmoulal něco nechutného v ruce ?

Né sry za tu připomínku, ale tak to bohužel je. Vtecový CRX (i cíva) jedou nádherně, ale mohou se třeba přetrhnout ale 3,0 TDI quatro nepředjedou (pokud majitel bude chtít). Jsou to obrovské friťáky ale když za to vezmou zbydou ti v očích jen slzy od těch sazí co na tebe budou klopit Mrk A ještě při tom pojedou za 8 litrů nafty narozdíl od tvých 15 litrů benzínu Velmi šťastný

Nechutné, ale někde se těch 40 let vývoje u dieselů muselo projevit.
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 12:32  Naposledy upravil Anonymní dne 18.11.2008 , 13:01, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

MalTake napsal:

Tak na to má asi každý jinej názor. Je spousty lidí co se svými auty nejezdí v zimě jelikož si je nechcou zbytečně ničit tou solí atd .. a na zimu jezdí s jinými auty. Jasně podle toho jak kdo má to své auto rád a záleži mu na něm,jestli si někdou koupí novou (příklad) Fabiu 1.2 HTP tak jasně že to bude mít čistě jen pro přepravování a na nic jinýho. Úsměv

A mě vůbec nevadí že mám starý auto, nechápu jak můžeš napsat že je to starý křáp,na svý auto proboha to mi hlava nebere Velmi šťastný Ono koukni se kolik je krásných starých aut, a vůbec by mě nevadilo že tam nemám klimatizaci, senzory na couvání,kamery a podobný ********. Jak vidím dneska některé ty nové auta tak s klidným srdcem můžu říct že je to HNUS !!! Úsměv Minulej tejden do servisu dovezli nové Kokty III, koukal jsem na to a nechápu jak prostě můžou vypustit další novou oktávku když je přitom skoro až na pár detailů úplně stejná jak ta předešlá to snad ne .
   Návrat  

Lenny je teď offline  Lenny
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 12:52   Citovat  

rooney OK
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 13:05   Citovat  

rooney napsal:
Tak na to má asi každý jinej názor. Je spousty lidí co se svými auty nejezdí v zimě jelikož si je nechcou zbytečně ničit tou solí atd .. a na zimu jezdí s jinými auty. Jasně podle toho jak kdo má to své auto rád a záleži mu na něm,jestli si někdou koupí novou (příklad) Fabiu 1.2 HTP tak jasně že to bude mít čistě jen pro přepravování a na nic jinýho. Úsměv

A mě vůbec nevadí že mám starý auto, nechápu jak můžeš napsat že je to starý křáp,na svý auto proboha to mi hlava nebere Velmi šťastný Ono koukni se kolik je krásných starých aut, a vůbec by mě nevadilo že tam nemám klimatizaci, senzory na couvání,kamery a podobný ********. Jak vidím dneska některé ty nové auta tak s klidným srdcem můžu říct že je to HNUS !!! Úsměv Minulej tejden do servisu dovezli nové Kokty III, koukal jsem na to a nechápu jak prostě můžou vypustit další novou oktávku když je přitom skoro až na pár detailů úplně stejná jak ta předešlá to snad ne .

No z hlediska bezpečnosti máme starý křápy - s tím nenaděláš nic (automobilky řeší kolizi s chodcem,zdí,ale se starým autem ne...) a díky přeplňování nás budou prohánět Fóbie 1.TSi (ale za daleko větší spotřebu)... Klimu mám a jsem rád (i když spíš mám otevřený šíbr), další považuju taky za zbytečnosti...

Už je Kokta 3? Není to jen facelift dvojky?
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 13:13   Citovat  

Hellborn napsal:
No z hlediska bezpečnosti máme starý křápy - s tím nenaděláš nic (automobilky řeší kolizi s chodcem,zdí,ale se starým autem ne...) a díky přeplňování nás budou prohánět Fóbie 1.TSi (ale za daleko větší spotřebu)... Klimu mám a jsem rád (i když spíš mám otevřený šíbr), další považuju taky za zbytečnosti...

Tak jasný co se týče bezpošnosti tak určitě ano, jestli mě někdy pojede nějaká Fábie tak to taky neřeším, nejsem nějakej závodník,stejně na silncii jezdí stejně spousty aut který by mě utekly,mě příjde že to jede hodně dobře,časem určitě změním názor ale pro začátek OK Úsměv Moje auto se mě šíleně líbí a nemůžu se jej nabažit a je pro mě číslo 1 tak to je a snad i nadále bude Mr. Green . Klima je dobrá věc to určitě ano,ale zase u Targy neřeším Úsměv
   Návrat  

ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 13:16   Citovat  

Hellborn napsal:

koktafka je jen 2 facelift.

Vybavy neni nikdy dost, takovy tempomat, vyhrivany zrcatka, digi klima, el sklopne zrcatka, ABS, stabilizace, protiprokluz - nic co bych v aute odmitl.
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 13:21   Citovat  

Hellborn: Promiň na Koktu jsem zapomněl, ninja odpověděl za mě no Úsměv Tady je
   Návrat  

MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 15:39   Citovat  

sou to prostě starý pekelný popelnice HaHaaa Velmi šťastný zima tomu neuškodí,beztak ti to vyhnije Úsměv a co sem koukal,tak ti trochu už kvete,viď ?
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 18:04   Citovat  

ninja napsal:
koktafka je jen 2 facelift.

Vybavy neni nikdy dost, takovy tempomat, vyhrivany zrcatka, digi klima, el sklopne zrcatka, ABS, stabilizace, protiprokluz - nic co bych v aute odmitl.

Nic proti výbavě, ale ... když to přestane jet, tak bys vše vyměnil za jednoduchost ... motor , volant , pedály a jedééém Velmi šťastný
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 18:44   Citovat  

Meethos napsal:
A pak jsi se probudil a žmoulal něco nechutného v ruce ?

Né sry za tu připomínku, ale tak to bohužel je. Vtecový CRX (i cíva) jedou nádherně, ale mohou se třeba přetrhnout ale 3,0 TDI quatro nepředjedou (pokud majitel bude chtít). Jsou to obrovské friťáky ale když za to vezmou zbydou ti v očích jen slzy od těch sazí co na tebe budou klopit Mrk A ještě při tom pojedou za 8 litrů nafty narozdíl od tvých 15 litrů benzínu Velmi šťastný

Nechutné, ale někde se těch 40 let vývoje u dieselů muselo projevit.

Tak to byl asi sen, když jsem jí tůhle naklepl. A fakt o dost. jasný že od 220ti by si mně dal, ale to se tak nepočítá.
Tvrdím a budu tvrdit že jak EE8 tak EG6 vyklepne pokaždý tuhle obrovskou stvůru která má jen něco kolem 210koní, sice krouták je jinde ale, nedá EE8, nedá VTEC A na to že je to 3,0tdi quattro tak zrachlení 7,4 je fakt bída. Jako Audi jsou krásný, žeru je. Ale tohle není pravda.
A pak kde si příšel na to že s EE8 pojede za 15litrů? Myslím, že ten turbodecht, má momentální spotřebu tak dost vysoko.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.11.2008 , 18:48   Citovat  

Roverman napsal:
Tak to byl asi sen, když jsem jí tůhle naklepl. A fakt o dost. jasný že od 220ti by si mně dal, ale to se tak nepočítá.
Tvrdím a budu tvrdit že jak EE8 tak EG6 vyklepne pokaždý tuhle obrovskou stvůru která má jen něco kolem 210koní, sice krouták je jinde ale, nedá EE8, nedá VTEC A na to že je to 3,0tdi quattro tak zrachlení 7,4 je fakt bída. Jako Audi jsou krásný, žeru je. Ale tohle není pravda.
A pak kde si příšel na to že s EE8 pojede za 15litrů? Myslím, že ten turbodecht, má momentální spotřebu tak dost vysoko.

A další věc je váha, po dálnici je TDi tupá síla dobrá, ale na státovce, natož okresce už je to jinak

Jasně a 3.0 Tdi v zátahu za 8 litrů je iluze
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 10:10   Citovat  

Roverman napsal:

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem tak to uz je moc.videl sem tu audinu ve slusovicich na sprintu. a6 3.0 tdi quatrro.a zajel pod 14s.auto vazi 1800kg a kroutak nekde tusim kolem 450.chtel bych to videt na dalnici jak ji ujedes.v audine dupnes a jedes proste kroutak je kroutak.nez civica roztocis audi je pryc.ono sice nic moc do kila protoze vaha je nekde kolem 1800 ale jak to rozhybes neboj se ze to auto nejede kouř nevim ale pripada mi ze mate tady vsichni supersporty pořádnej výtlem
   Návrat  
Ryba je teď offline  Ryba
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 10:28   Citovat  

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem VTEC PIKO POWA 1.6
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2008 , 11:06   Citovat  

Kamol co to je za nesmysl,jak audi 3.0 tdi jede Velmi šťastný .Já občas protáhnu S4 4,2 a nějak se mě to nezdá,že by to extra jelo Velmi šťastný.
Jako fakt.Zátah to má,ale jako nic z čeho bych ucvrkával.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
co NEodhalila zimní příprava :(
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina