Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zpětné vnější zrcátka - civic 6g
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Bindrs je teď offline  Bindrs
PříspěvekZaslal: 26.6.2014 , 10:04   Citovat  

Ahoj, koupím vnější, zpětné, manuální zrcátka na civica 6g (Japonec). Děkuji za nabídky
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 30.6.2014 , 9:42   Citovat  

fakt nidko nic? Jsou tyhle zrcátka nedostatkovým zbožím? Známej mi doporučil tohle fórum že se tu daj sehnat díly za lepší prize než na vrakáči/jinde, ale koukám že tady zřejmě nepochodim...

Mohl by mi alspoň někdo poradit s jakejma modelama jsou ty zrcátka kompatibilní? Jestli můžu poptávat i z jinejch Hond? Moc se v tom nevyznám, ale je to pro mě už docela akutní věc kterou potřebuji co nejdřív vyřešit.
   Návrat  
Vaciii je teď offline  Vaciii
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.6.2014 , 11:59   Citovat  

Ahoj,

jakej model auta máš? Jsou jiný na hatchback, sedan apod... Pasují pouze ze stejného modelu a stejné generace, na ročníku a motoru nezáleží. Mám na hatchback, obě, jedno má trochu pochroumaný ten vnější rámeček a jedno nejde štelovat zevnitř (ovšem zvenku normálně prstem posuneš jak potřebuješ).. Plzeň přátele
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.6.2014 , 12:42   Citovat  

hmm... mám taky hatch. Jaké nejde štelovat? Pravé nebo levé? Já mám na pravém pavouka, že by mi stačilo jen sklo a u levého mám to zrcadlo vylomené z toho středového bodu, že to visí jen na tý štělovací páce a po každým zabouchnutí se povyklopí a na dálnici trnu aby mi nevylítlo úplně jak se kvedlá.

Pokud se to bude dát nějak skombinovat, že to ve finále nebude žádné provizórium a vše bude fungovat jak má, tak se můžeme domluvit. Sem z Prahy a střídavě bydlím na Dobříši.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.6.2014 , 12:49   Citovat  

Vaciii napsal:
Ahoj,

jakej model auta máš? Jsou jiný na hatchback, sedan apod... Pasují pouze ze stejného modelu a stejné generace, na ročníku a motoru nezáleží. Mám na hatchback, obě, jedno má trochu pochroumaný ten vnější rámeček a jedno nejde štelovat zevnitř (ovšem zvenku normálně prstem posuneš jak potřebuješ).. Plzeň přátele

Zrcadla i krycí plasty jsou stejné, liší se ty trojúhelníky "na kastli". Pan Kühnel mi prohazoval zrcátka 4D a 3D a musel právě použít původní trojúhelníky.
   Návrat  
Vaciii je teď offline  Vaciii
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.7.2014 , 15:20   Citovat  

ok, hned jak se k tomu dostanu, tak se na to podívám a kdyžtak ti sem dám nějaký foto.. Do 2 dnů to tu máš Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.7.2014 , 11:58   Citovat  

no... můžu mít nakonec fungláky z AutoKelly za cca 900,- za jedno. Jestli nikdo nic, tak si pro ně jedu příští pátek
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.7.2014 , 20:33   Citovat  

Bindrs napsal:
no... můžu mít nakonec fungláky z AutoKelly za cca 900,- za jedno. Jestli nikdo nic, tak si pro ně jedu příští pátek

Otázka jak sednou a jak budou fungovat (nevím, jestli se pamatuju správně, ale někomu sklo z druhovýroby nezobrazovalo stejně jako origo - buď větší mrtvý úhel nebo jiné zkreslení vzdálenosti).
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 18:34   Citovat  

Kdyz to je na stejnej typ auta co mam v technicaku tak snad padnou. Pisou ze skla maj konvexni, takze mrtvej uhel bude mensi a budu si na to muset zvyknout... Jelikoz hondicku mam tejden, tak to snad nebude problem. Klidne to vemu od vaciiiho, ale volny terminy mi uz mizej. Dik za postreh ale Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zpětné vnější zrcátka - civic 6g
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina