Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2014: afterparty :)
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30  Další 
Zaslat odpověď

Strana 26 z 30
padam je teď offline  padam
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 19:38   Citovat  

Musím taky poděkovat organizátorům, vše bylo v naprostém pořádku. Mapku jsem měl někde v deskách, ale vůbec jsem jí nepotřeboval protože jsem od přírody zvídavý a prostě jsem prošel v areálu každé místo kde to vypadalo že bude něco zajímavého. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 19:51   Citovat  

Ja dekuju hochum ze servisu, ze mi prehodili levy predni kolo s pravym prednim. Mel jsem na levym asi o 2mm mensi vzorek VTEC
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 19:52   Citovat  

já mapu taky nepotřeboval páč jsem jí měl už dávno načtenou tady z fóra. A vytištěnej jídelák byl úplnej luxus. sám jsem si ho taky vytisknul a vezl s sebou ale spoustě lidí to mohlo dost bodnout (víš kdy co kde za kolik)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
georgino je teď offline  georgino
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 19:56   Citovat  

Velké díky všem pořadatelům. Bylo to super je to dobrý
Za mě doufám že příští rok na tom samém místě přátele
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 19:59   Citovat  

taky doufám, že příští rok na tom samém místě! Úsměv
bylo to skvělý!! velké díky organizátorům!! přátele
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 21:08   Citovat  

ritorezky napsal:
nejsem jedinej ktery o tom eshopu nevedeli,stačil jedinej napis eshop a šipka, nejsem taky jedinej kterej dostal papiry a hodil je na zadne sedačky.

v CR mame prislovi Líná huba, holý neštěstí.....
   Návrat  
Major je teď offline  Major
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 21:10   Citovat  

Musím poděkovat organizátorům, opravdu to byl skvělý ročník "HONDAY", který jsem ještě nezažil. Skvělá atmosféra, skvělý lidé kolem, myslím, že si to tam užíval snad každý Úsměv A opravdu je to o hondách a lidech kolem nich Úsměv Nejlepší tři dny za tento rok co jsem zažil. Budu se moc těšit na příští ročník "HONDAY". Moc se na váš budu těšit příští rok a s ostatními na Mini srazech, jako obvykle sopťa sopťa
   Návrat  
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 21:31   Citovat  

chatek napsal:
pátek a číslo 6 kouř tak jim asi mapky došly Úsměv a jak tady jsi výřečný, a tam jsi se 600+ lidí nezeptal Cooo???

HaHaaa
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 21:36   Citovat  

Butik jsem ani nehledal, přesto jsem na něj celkem brzy narazil, když jsem se byl podívat po areálu a pozdravit se s lidmi Úsměv
   Návrat  
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 21:39   Citovat  

Bylo to super, velké díky pořadatelům a příští rok znovu H+ je to dobrý
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 21:44   Citovat  

Mapky jsou taková divná story, vytiskl jsem jich 400 a někde u čísla 330 došly ... což nechápu, ale je možné, že za to může ten podivnej oboustrannej tisk, o kterém tu kluci mluví ... to mě zase tiskárna podfoukla.

A pak nám ještě pro jistotu zdechla barevná klubová inkoustovka a bylo vůbec vymalováno Úsměv
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 21:57   Citovat  

MOTyLEK napsal:
kolik bylo vůbec aut a účastníků? bude nějaká statistika? auta lidi motorky?

Ola Peti,
tak asi +,- 350aut a cca 600lidí ...

To All: Děkujeme za orgnizaci, nasazení, elán a chuť připravit takovou akci. Přijeli jsme v pátek v 15.30 po 850km cestě z dovolené, která už začala ve čtvrtek před půlnocí. Banda pražská, hradecko-pardubická a ostravská-chomutovská podržela místo. Výborné espresso zavedlo opět život do žil a parádně jsme se bavili, jak programem tak s bandou. Pokud příští rok, bude akce na tom samém místě, tak OK OK OK sopťa sopťa sopťa sopťa sopťa sopťa Odjížděli jsme asi jako jedni s posledních 10ti aut, takže zažitek kompletní, něco se vynechalo, ale dění jsme měli "v merku" a nebyl problém, takže pokud někdo neměl infomateriály či informace, měl nohy a dojít do centra dění mohl, jako my všichni.

Chilližrouti: borci, máte můj obdiv!!! A za nás za všechny aji za Pepu: "...dal bych si něco ostrého..." ... Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

1) Soutěže, objíždění kempu, zdravice - no prostě paráda. A okruh, každý den 2x obkroužen tou naší rodinnou plečkou a spokojenost.
2) Hondařky/ Hondaři: máte krásné kousky. Nepočítal jsem to, ale: nejvíce bylo: C5G, C6G, CRX 2G, CTR 7G, ITR, P4P, P5G, C8G, A7G, motorky nemumím, ale krásné kousky (doplní mne znalci - doufám)
3) Až na tři túrující debily v noci, to bylo fajn!!!Dokonce ani hlavní tah: silnice č.35/I.třídy nerušila!!!
4) Počasí super, kdyby bylo jako v neděli, tak se upečeme.
5) Pro nás úchyly, co milujeme mytí, ideální vyhrazené místo na mytí aut s třemi stojany s hadicí, zázemí pro hygienu a stravu paráda.

Není co více dodat, jen: "Tak určitěěě!!!"
pořádnej výtlem

Rád jsem viděl staré známé a poznal nové tváře.
Honda Honda Honda

Speciální poděkování:
- mé ženě, že to s námi vydržela a snad se nenudila a bavila se
- a pak posádce červeného A6G s RZ xMx xxxx - myslím posádka Vojty na nočním závodě??? (Omluv mne, pletu-li), slečna poskytla imodium, když jsem se na startu nočního závodu mále po křečích ... ehm ... no chilli zafungovalo 6x, takže moc děkuji!!!
- bandu kolem nás nemá cenu vyjmenovávat, to bych tu byl do půlnoci, bo Vás všechny znám, že? Velmi šťastný Myslím, že za vše hovoří jediná hláška vy Borkyně Borci: "Dobře se učíte..."

Děkujeme, bylo nám s Vámi dobře.
přátele

přátele přátele přátele
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 22:06   Citovat  

no zatím nejlepší Honday co jsem byl , všem děkujeme
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 22:12   Citovat  

co dodat, nemělnil bych, jako každej rok naprostá spokojenost a výbornej víkend Mrk díky všem za účast a super společnost, za rok se těším až se zase všichni sejdeme na jednom místě
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 22:16  Naposledy upravil Daver dne 6.7.2014 , 22:32, celkově upraveno 4 krát. Citovat  

Tož tajá bych chtěl poděkovat z tohoto místa ....... ale také z tohoto místa ...

nebo z tohoto místa

No predevším tedy v rychlosti:

cheerion - totální nasazení v shopu, správa všeho včetně mě - což bylo ještě důležitější!
crxmann - samo že moderování a všechny mini a mega soutěže, které si chudák i sám odorganizoval
dejf s ženuškou - magoři dříči, bez nich nevím co bychom na té bráně a vůbec všude provozovali
zitnyp s osobním asistentem - měřené jízdy s narychlo zbastlenou časomírou probíhaly naprosto perfektně a podle plánu, výsledky byly rychle zpracované, wifi po celém areálu a všechna další pomoc, velmi šikovní hoši a obrovská pomoc s organizací!
sopťa - všechna grafika, zboží do shopu, reklamní plachty a velmi přínosná noční hlídka na bráně
Šárka a kojak - velká pomoc nejen na vjezdu, ale i s přípravami a úklidem areálu
Žanetka a méďa - opět velká pomoc na vjezdu a úklid areálu
prcek - vrcholový menežment Velmi šťastný a pomoc, kde bylo potřeba! + organizace nočního závodu
valtros - rádi jsme tě poznali a tvá pomoc k nezaplacení
civinka - pomoc v shopu, jako vždy bez chyby
hellborn a cjmonty - oba polomrtvé rodiny doma a přesto přijeli, aby s prckem zorganizovali povedený noční závod
georgino - pomoc s přípravami kempu
mulder - zorganizoval zase pár starých jebek na kukačku
dark, 665+1 - organizace soutěže chilližrouti
reno a Autodíly CarDo - výborný nápad s SMS systémem upozorňování na program (a nejen na něj) a navíc to vše sponzorovali - pecka! (BTW: zajímají mě vaše reakce na tuto fjůčuru)
iNtEgRaCZ - za zorganizování soutěže ve střelbě na terč a ještě dovalil i ceny, bezchybné!

a samozřejmě všem účastníkům za bezchybný víkend, skvělou atmosféru a určitě spoustu dobrých nápadů na příště, které určitě zavrhneme Velmi šťastný

Až na pár kelímků byl neskutečný pořádek v kempu a to i přesto, že jsme podcenili popelnice ve vzdálenějších částech. Příště jenom takhle prosím Úsměv

Areál byl obrovský, ale také skýtá milion a jednu možnost, jak HONDAy zase obměnit, vylepšit - posunout výš. Osobně si myslím, že je to zatím nejlepší místo, kde jsme byli .... škoda jen toho příšerného větru Smutný

Příští rok předpokládám, že budeme na stejném místě a protože už budeme vědět, co a jak ... bude to zase o kus lepší, minimálně v organizaci je to dobrý
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 22:17   Citovat  

také se nám Honday moc líbil, parádní akce, děkujem organizátorům, byl to super zážitek, nic nechybělo přátele je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
Speedinka je teď offline  Speedinka
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 22:18   Citovat  

Daver napsal:
Mapky jsou taková divná story, vytiskl jsem jich 400 a někde u čísla 330 došly ... což nechápu, ale je možné, že za to může ten podivnej oboustrannej tisk, o kterém tu kluci mluví ... to mě zase tiskárna podfoukla.

A pak nám ještě pro jistotu zdechla barevná klubová inkoustovka a bylo vůbec vymalováno Úsměv

My měly třeba mapky dvě to mi hlava nebere
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 22:20   Citovat  

Speedinka napsal:
My měly třeba mapky dvě to mi hlava nebere

Takže lidskej faktor ... ale to máš jako Modrý Mauricius, to se stane jednou za sto let Velmi šťastný
   Návrat  
edoy je teď offline  edoy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 22:26   Citovat  

Bylo to uplně super , konečně jsem se seznamil s mnoho členy a Zitnyp super ochota při školení na okruh
jinak bych se asi neodhodlal , moc jsem si to užil,bylo to prostě super !!!

Ps kdyby měl někdo fotky z volných jíízd z okruhu ( civic 7g cosmic grey sport ) byl bych vděčný Úsměv

SUPER AKCE
   Návrat  
lukin je teď offline  lukin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 22:37   Citovat  

Můj první HONDAY a spokojenost...areál perfektní,organizace taky supr OK
   Návrat  
zitnyp je teď offline  zitnyp
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 22:39   Citovat  

edoy napsal:
Bylo to uplně super , konečně jsem se seznamil s mnoho členy a Zitnyp super ochota při školení na okruh
jinak bych se asi neodhodlal , moc jsem si to užil,bylo to prostě super !!!

nevim jestli skoleni stalo za to, ale pokud rikas, ze jo, tak asi jo Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 22:42   Citovat  

Daver napsal:
Takže lidskej faktor ... ale to máš jako Modrý Mauricius, to se stane jednou za sto let Velmi šťastný

Ještě že tak ale, můžu si totiž taky jednu schovat a nechat zarámovat HaHaaa
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 22:47   Citovat  

Tak a druhou si můžeš nechat na příští rok Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 22:52   Citovat  

Nn, druhou má Evička Mrk
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 22:53   Citovat  

Bylo to naprosto luxusní, moc jsem si to užil a bavilo mě to mnohem víc než na Czechringu, letos jsem si dokonce zařádil i na okruhu (bůh buď milostiv a odpusť totální zničení mých DUNLOP pneumatik Velmi šťastný ). Díky každopádně Karlu Majorovi (majorhonda) a celýmu jeho týmu za servisní akce co tam pro nás dělali, zjistili jsme, že máme jak já, tak i Evička v háji hřebeny řízení Velmi šťastný , Evička k tomu ještě manžetu axiálního táhla a brzdové desky a u mě se prozměnu po třech letech opravila závada na ABS (PP čidlo) Velmi šťastný

Velké díky za super společnost tý naší bandy pražský a dalším kamarádům z různých koutů republiky, rád jsem vás všechny zase po dlouhý době viděl, pokecal, popil s váma, nestihl jsem oběhat všechny, tak se omlouvám, ale snaha byla Se stydím A rád jsem poznal i další nový lidi osobně např. Monia, chatek, konečně po letech kachnu Mariana a další a další Úsměv

Noční závod byl naprosto super, byl jsem sice jen jako hlídka, ale byla to neskutečná sranda, sloužil jsem s Evičkou a 84327, lidi tam na nás koukali jak na zjevení, tři lidi sedící na židličce uprostřed vesnice nikoho v malé zatáčce Velmi šťastný Velmi šťastný

No a největší díky samozřejmě patří pořádatelům, organizátorům a všem lidem co se na vzniku téhle akce podíleli, doufám, že příští rok budeme opět v Mýtě, protože to pro mě byl zatím nejlepší Honday je to dobrý
   Návrat  
PIWEL je teď offline  PIWEL
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 22:58   Citovat  

parádní akce, náramně jsem si to užil Úsměv můj první HONDAy a doufám že další budu minimálně stejně kvalitní Úsměv super organizace, žádné problémy...jenom jedna malá výtka - pořadatelé mě pořád odkazovali na program "kdy budou měřené jízdy?" - "je to v programu"... ale kde byl program k dostání, to už mi nikdo neřekl...v úvodní složce byla super mapka, jídelníček, hlasovací lístek, nálepka, číslo a kartička k sms programu...teď mě napadlo jestli nebyl program jen formou těch sms...v tom případě by to byla moje chyba že jsem si to neregnul...ale jak říkám, užil jsem si to jako žádný jiný sraz Úsměv a děkuji pořadatelům za skvěle odvedenou práci Úsměv OK OK OK OK
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 22:58   Citovat  

bylo to super, ostatně jako každej rok, místo naprosto fantastický je to dobrý
chtěla bych poděkovat celýmu organizačnímu týmu za skvělou práci
restauračnímu zařízení za skvělý jídlo a Espresso
cocksovi, georginovi, corganovi a padamovi za svezení po okruhu
neznáme posádce stříbrné preludy (brněská SPZ) za ukázku že v preludě lze mít dětskou sedačku
zitnymu za wifi, renovi za SMS, nekmarovi za NSX, cheerion a civince za shop, padamovi za pujčení CRZtka, muldrovi a bubákovi za fotoakci
šešenstvu za skvělý ubytovací místo, kde večer bylo ticho, klid a skvěle se tam spalo (možná to bylo těma pruskejma vojákama)
a všem účastníkům za skvělou atmosféru a pohodovej víkend
a taky mojí preludě že to už po osmý se mnou zvládla a nedělala ostudu HaHaaa

jestli jsem na někoho zapoměla, tak děkuju i jemu přátele

tak zase za rok sopťa sopťa
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 23:14   Citovat  

PIWEL napsal:
pořadatelé mě pořád odkazovali na program "kdy budou měřené jízdy?" - "je to v programu"... ale kde byl program k dostání, to už mi nikdo neřekl...

na webu HC byl posledních pár týdnů velký banner HonDay 2014. stačilo kliknout a dostal by ses na něj Úsměv tudy odkaz

Možná by se mohlo příští rok udělat to, že se pár vytištěných papírů s mapkama, programem, jídelákem apod. nechá v eshopu volně k odběru
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 23:21   Citovat  

83427 napsal:
... nechá v eshopu volně k odběru

jenže někteří ani ten šopík nenašli. Velkou mapu třeba na A1 udělat u hlavní brány, tu snad našel každej svatoušek
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.7.2014 , 23:27  Naposledy upravil dj-bobr dne 6.7.2014 , 23:32, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Co dodat? Výborná akce, parádní areál se všemi potřebnými parametry a možnostmi. Po cestě do Prahy jsem přemýšlel, jestli tomu vůbec bylo co vytknout.. no asi né. Tak jen dlouhá řada díků:
- celé bandě organizátorů, že celá akce prostě šlapala, nenudil jsem se a naopak se výborně bavil
- bandě, co s náma posedávala + popíjela + kecala v altánu
- týmu Silponix Performance (HTB + odos) za nezapomenutelné zážitky na okruhu a za osobní důkaz, že i s tím mým autem jde na okruhu realizovat zcela masakrální jízda těsně atakující jednu minutu (a to jejich bílé závodní C4G, to je infernální kočár, kdo nezažil nepochopí)
- zitnyp za dobře fungující wifinu a fundovaný výklad o struktuře sítě
- ReNovi za SMS zpravodajství (výborný nápad!)
- Blur za půjčení alkohol-testeru (no, výsledek mě vyděsil)
- sprchy, hajzlíky, tekoucí voda, hospoda, takovej ten backend, co když parádně funguje, tak je na světě hned líp
- všem holkám, protože tvořily takovej ten optickej backend Velmi šťastný
- okruh, to byla prostě paráda, navíc v ceně celé akce, jezdil jsem co mi síly/nádrž/brzdy/gumy/nervy stačily, pak jsem už jen pil pivo a vočumoval S2K točící se na mokré silnici pořádnej výtlem

a bylo by jich daleko víc, ale budu šetřit Daverovi místo na serveru Úsměv

ba jo, mám co vytknout. mám spálenej krk na totálku Smutný
a zhnědly mi zadní brzdové bubny Se stydím

2bep napsal:
p.s. Nebyla by kategorie o nejdelší cestu na HD? Myslím, že s mými 565km bych aspoň něco vyhrál... Je to tam.

Prohráls, M@jk měl 850km cestu z hranic SK/UA Hihi
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2014: afterparty :)
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina