Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Sportovní Filtr Civic 6g
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 10:05   Citovat  

Falda napsal:
No doufal jsem, že třeba bude lepší zvuk a když pánbůh dá, tak i trochu výkon.

Ano, zvuk se skutečně zlepší.
Ale zlepšení výkonu nečekej pokud nemáš další úpravy na motoru.
Já osobně jsem zastáncem seriového sání, protože ho má Honda hodně vypiplané a jakýkoliv zásah přinese spíš škodu než užitek.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Falda je teď offline  Falda
0
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 10:33   Citovat  

Petr 78 napsal:
Ano, zvuk se skutečně zlepší.
Ale zlepšení výkonu nečekej pokud nemáš další úpravy na motoru.
Já osobně jsem zastáncem seriového sání, protože ho má Honda hodně vypiplané a jakýkoliv zásah přinese spíš škodu než užitek.

Ok, diky Úsměv takze vlozku do boxu. Byly by zkusenosti s konkretni? Hihi

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
1
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 16:44   Citovat  

Falda napsal:
Ok, diky Úsměv takze vlozku do boxu. Byly by zkusenosti s konkretni? Hihi

Já mám zkušenosti s vložkou K+N.
Měl jsem jí v C5G D15B2, C5G D15B7, C6G D14A2 a C6G B18C4.
Zvuk byl stejný jako s papírovou vložkou a místo výměny jsem filtr pral a znovu impregnoval olejem.
Změnu ve výkonu jsem žádnou nepozoroval, ale všiml jsem si, že bavlněný filtr sice možná pouští do motoru víc vzduchu, ale bohužel i víc bordelu.
V hadici sání za filtrem jsem po nějaké době objevil jemňouký poprašek, který se s papírovým filtrem nikdy neobjevil.
Takže já za sebe bych doporučil nadále používat papírovou vložku třeba od MANNu a máš klid.
Za pěknou cenu jí koupíš třeba tady: odkaz

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 7.7.2014 , 16:48   Citovat  

A děkuju neznámému "hrdinovi", který mi dává mínusy za pravdivé názory.
Kdyby raději sebral odvahu, napsal k tomu svůj názor nebo se nejlépe podělil o vlastní zkušenost.
Ale toho se tu asi nedočkám....
Dát anonymní, nesmyslný a bezcenný mínus je samozřejmě snažší a pohodlnější, než se podělit o vlastní zkušenost a zkusit někomu poradit, aby neopakoval stejnou chybu jako ostatní.

chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.7.2014 , 12:20   Citovat  

petr78...a nebyl ten prasek tam proto ze jsi malo impregnoval ten filtr tim olejem? Úsměv taky ted premyslim o vymene jednorazoveho za umyvatelny tak by mne to zajimalo jestli se to oplati vyhodit ty prachy za to Velmi šťastný...

AFY

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.7.2014 , 21:00   Citovat  

chalejkum napsal:
petr78...a nebyl ten prasek tam proto ze jsi malo impregnoval ten filtr tim olejem? Úsměv taky ted premyslim o vymene jednorazoveho za umyvatelny tak by mne to zajimalo jestli se to oplati vyhodit ty prachy za to Velmi šťastný...

AFY

Impregnoval jsem ho vždy poctivě, tak v tom doufám problém nebyl.
Ale ono když už se jenom podíváš skrz filtr proti světlu, tak uvidíš, že v něm jsou poměrně velké díry.
Jasně, právě ta mastnota na filtru má za úkol na sebe nachytat nečistoty, ale něco přecijenom skrz ty díry projde.
Třeba jsem měl jenom špatný kus filtru, který netěsnil po okrajích, ale i to je špatně.

Bylo by fajn, kdyby ostatní majitelé sportovních filtrů zkontrolovali čistotu sání za filtrem a podělili se tady o výsledek kontroly.

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 21.7.2014 , 21:13   Citovat  

Petr 78 napsal:
A děkuju neznámému "hrdinovi", který mi dává mínusy za pravdivé názory.
Kdyby raději sebral odvahu, napsal k tomu svůj názor nebo se nejlépe podělil o vlastní zkušenost.
Ale toho se tu asi nedočkám....
Dát anonymní, nesmyslný a bezcenný mínus je samozřejmě snažší a pohodlnější, než se podělit o vlastní zkušenost a zkusit někomu poradit, aby neopakoval stejnou chybu jako ostatní.

Petře,
lidi trpí idiocií, žijou telenovelu zvanou Facebook, divíš se???

Mé zkušenosti jdou ruku v ruce již 4tým rokem s "hříbkem" - tedy filtrem sání od značky SIMOTA. Tebou popisovaný jemnoučký prášek v sání byl jen s lowcost pure "vietkong šizlá /rozuměj řízlá/ čajnou/ Velmi šťastný ... SIMOTA bavlněný filtr, který má přední a zadní stěnu z polyurethanu, žádný lepený plech, který se pak může uklepat či v horším případě utrhnout a vletět do motoru (viz kdysi PEMI u jeho CRX) už drží 4 roky - je to tak. Stále peru a impregnuji sadou KaN na čištění filtrů. Snažím se dodržovat intervaly. V potrubí bordel není. A to mám na zimu "Short RAM" a na sezonu "CAI - long" ... takže za mne doporučuji SIMOTu.

Jinak:
1) o nejlepší teplotě a funkci OEM HONDA sání vím
2) moje auto mělo při koupit torzo všeho i sání
3) OEM HONDA sání pomalu, ale jistě už skládám a ve skladu je pomalu komplet OEM sání

je to dobrý přátele Je to tam.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 21.7.2014 , 21:55   Citovat  

M@jk napsal:
Petře,

Mé zkušenosti jdou ruku v ruce již 4tým rokem s "hříbkem" - tedy filtrem sání od značky SIMOTA. Tebou popisovaný jemnoučký prášek v sání byl jen s lowcost pure "vietkong šizlá /rozuměj řízlá/ čajnou/ Velmi šťastný ... SIMOTA bavlněný filtr, který má přední a zadní stěnu z polyurethanu, žádný lepený plech, který se pak může uklepat či v horším případě utrhnout a vletět do motoru (viz kdysi PEMI u jeho CRX) už drží 4 roky - je to tak. Stále peru a impregnuji sadou KaN na čištění filtrů. Snažím se dodržovat intervaly. V potrubí bordel není. A to mám na zimu "Short RAM" a na sezonu "CAI - long" ... takže za mne doporučuji SIMOTu.

Jinak:
3) OEM HONDA sání pomalu, ale jistě už skládám a ve skladu je pomalu komplet OEM sání

No vida, každá zkušenost dobrá je to dobrý
Ani bych se nedivil, kdyby Simota dělala kvalitnější filtry než K+N.
Tak se těš, až budeš mít origo sání na motoru. Uvidíš sám Mrk

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 21.7.2014 , 22:02   Citovat  

Petr 78 napsal:
No vida, každá zkušenost dobrá je to dobrý
Ani bych se nedivil, kdyby Simota dělala kvalitnější filtry než K+N.
Tak se těš, až budeš mít origo sání na motoru. Uvidíš sám Mrk

Ano,
nejlepší je nekecat a vyzkoušet a přitom poslouchat rady a zkušenosti druhých a vybrat si to nejlepší.

Ehm,
to nebude potřeba. Bo já časem stejně do teho Boostu skočím ... jednou už jsem to řídil ESi-T a bude znovu ... Velmi šťastný

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.7.2014 , 21:20   Citovat  

...tak klidne i simota ale na swk moc k dostani neni Velmi šťastný...asi nakonec vezmu ten kn v setu jak vzduchac tak olejac Úsměv...

AFY

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 22.7.2014 , 22:21   Citovat  

chalejkum napsal:
...tak klidne i simota ale na swk moc k dostani neni Velmi šťastný...asi nakonec vezmu ten kn v setu jak vzduchac tak olejac Úsměv...

AFY

Pán kolega,
není přece problém požádat bližního svého, SIMOTu Ti mohu dle Tvých parametrů průměru sání objednat u nás v ČR a pokud pojedeš na Honda Relax Meeting Adamov - Gbely, tak osobně předáme. Najdi si v Čechách, kde ji prodávají (Speedpro apod. firmy, já kupoval snad možná v Plzni - nějaký tuning obchod na Rokycanské ulici).

Peníze stačí poslat mé manželkce do ČSOB CZ, a.s., kdyby si měl svou banku ČSOB SK, a.s., tak to je téměř zadarmo a do 24h anebo kamarád Scotty33 ze Skalice to skládá složenkou a vyjde to také rychle.

Rád pomohu, není problém. Využij služeb >>M@jkova špeditérství<<

Odkial si???

Jofrey je teď offline  Jofrey
4 háčka
1
PříspěvekZaslal: 22.7.2014 , 22:42   Citovat  

Jen tak zlehka podotknu poznatky z používání vzduchových filtrů...

Simota vzduchové filtry jsou ze tří až čtyř vrstev bavlny.

Green vzducháče jsou dělané obvykle ze čtyř vrstev bavlny.

K&N vzduchové filtry mají tři až pět vrstev řídké bavlny. Proto jsou tak průhledné po impregnaci jakéhokoliv polymerového oleje na impregnaci vzduchových filtrů. Tři vrstvy mají vložky do airboxů, pět vrstev mají otevřené kónické filtry.

BMC vzduchové filtry mají vždy ve všech provedeních devět vrstev bavlny, jsou asi nejdražší, ale mají daleko účinnější filtraci díky schopnosti pojmout účinnější množství polymerového oleje pro zachycení nečistot. Jsou nejrozšířenějším filtrem v seriálu DTM a Italské automobilky je používají jako prvovýrobu do supersportů a výkonných automobilů. Celé jsou zalité v měkkém polyuretanu, kromě přední plastové části, ale v té je taky polyuretan, ve kterém je zalitá mřížka s bavlnou. Mám s těmito filtry nejlepší zkušenosti na nečistoty v sacím potrubí. Vždy čisto! Po ostatních byl vždy v sání jemný prášek, který skrze filtr pronikl.

mark.long je teď offline  mark.long
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2014 , 1:17   Citovat  

Caute, taky me v nejblizsich dnech ceka vymena oleje a s nim i filtry, tak uvazuju o nejake sport vlozce do C6G 1.4 IS. Co se tyce ceny, tak samoszrejme zaujala Simota za 750 Kc, ale zajimalo by me k cemu by se dala prirovnat na tomto testuodkaz. Mam obavy ze se to ve veci filtrace bude podobat Blitzu. Nerad bych aby se mi do motoru dostal bordel, ale zaroven chci zlepseni zvuku. Navic se mi investice do sport filtru s intervalem vymeny oleje a filtru co 10 000 km za chvili vrati. Proto bych i dal klidne na drazsi vlozku. Zaujalo me Apexi, ale pochopil jsem, ze vlozky se vyrabi jen pro Subara. No a taky me zaujal BMC, nevite kde nejlevneji sehnat? Diky za zkusenosti!

rotker je teď offline  rotker
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2014 , 8:31   Citovat  

M@jk napsal:
Petře,

Jinak:

M@jku, jak ho pereš K&N sadou? Klasicky podle návodu K&N čistící sady, tedy vodou nebo podle návodu Simoty?odkaz Tedy suchou cestou to mi hlava nebere

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2014 , 9:02   Citovat  

rotker napsal:
M@jku, jak ho pereš K&N sadou? Klasicky podle návodu K&N čistící sady, tedy vodou nebo podle návodu Simoty?odkaz Tedy suchou cestou to mi hlava nebere

Nooo ... ehm ... nooo Lado Velmi šťastný

Používal jsem a dodržoval jsem postup KaN, nikdy se mi nestalo, že bych mechanicky poškodil filtr. Je celý fuknční. No, tak až koupím druhý, budu dodržovat postup OEM SIMOTA, mám totiž ne vložku, ale hříbek konus.

Nebo zainvestuji a koupím BMC.

M.

rotker je teď offline  rotker
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2014 , 9:06   Citovat  

M@jk napsal:
Nooo ... ehm ... nooo Lado Velmi šťastný

Používal jsem a dodržoval jsem postup KaN, nikdy se mi nestalo, že bych mechanicky poškodil filtr. Je celý fuknční. No, tak až koupím druhý, budu dodržovat postup OEM SIMOTA, mám totiž ne vložku, ale hříbek konus.

Nebo zainvestuji a koupím BMC.

M.

No já se ptám proto, že mám taky kónus od Simoty a čistící sadu K&N, ale zatím jsem jen naimpregnoval před prvním použitím, filtr mám teprve ani né rok...takže také budu čistit mokrou cestou Velmi šťastný

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2014 , 9:12   Citovat  

rotker napsal:
No já se ptám proto, že mám taky kónus od Simoty a čistící sadu K&N, ale zatím jsem jen naimpregnoval před prvním použitím, filtr mám teprve ani né rok...takže také budu čistit mokrou cestou Velmi šťastný

Nooo,
tak to jsme dva hluponi, že jsem si ten návod od SIMOTy přečetl, že??? Velmi šťastný

Ale nejsou špatné ty filtry, rozhodně lepší, jak jakýkoliv tuning. Pak bych asi fakt šel do ("BomfunkeMCí") tedy BMC filtr.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2014 , 22:55   Citovat  

Jofrey napsal:
Jen tak zlehka podotknu poznatky z používání vzduchových filtrů...

Simota vzduchové filtry jsou ze tří až čtyř vrstev bavlny.

Green vzducháče jsou dělané obvykle ze čtyř vrstev bavlny.

K&N vzduchové filtry mají tři až pět vrstev řídké bavlny. Proto jsou tak průhledné po impregnaci jakéhokoliv polymerového oleje na impregnaci vzduchových filtrů. Tři vrstvy mají vložky do airboxů, pět vrstev mají otevřené kónické filtry.

BMC vzduchové filtry mají vždy ve všech provedeních devět vrstev bavlny, jsou asi nejdražší, ale mají daleko účinnější filtraci díky schopnosti pojmout účinnější množství polymerového oleje pro zachycení nečistot. Jsou nejrozšířenějším filtrem v seriálu DTM a Italské automobilky je používají jako prvovýrobu do supersportů a výkonných automobilů. Celé jsou zalité v měkkém polyuretanu, kromě přední plastové části, ale v té je taky polyuretan, ve kterém je zalitá mřížka s bavlnou. Mám s těmito filtry nejlepší zkušenosti na nečistoty v sacím potrubí. Vždy čisto! Po ostatních byl vždy v sání jemný prášek, který skrze filtr pronikl.

No vida...
Děkuju za zkušenost je to dobrý

Pokud ale ty BMC filtry stojí víc než K+N, tak už je opravdu na pováženou jestli není cenově výhodnější nechat tam origo papírový filtr.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2014 , 23:08   Citovat  

Petr 78 napsal:
No vida...
Děkuju za zkušenost je to dobrý

Pokud ale ty BMC filtry stojí víc než K+N, tak už je opravdu na pováženou jestli není cenově výhodnější nechat tam origo papírový filtr.

Já jsem tenkrát na Céro kupoval na AEM sání kónický filtr BMC F.1 asi za necelou trojku s čistící sadou a v kombinaci s Nellospeed svody 4/1 a výfukem (kromě zadního tlumiče) jsem měl odbrzděno přes 99 kW, ale krouťák spadl o 4 Nm dolů, ale křivka byla více plochá s výraznějším nástupem nad 2.300 rpm, než se sériovým sáním a výfukem.

Když jsem byl v Brně na průmyslovce na měření, mistr s filtrem na trubce ještě hýbal dopředu, dozadu a simuloval tím Helmotzlův rezonátor, protože ten filtr šel posunout až za ústí trubky a vytvořil tím vhodnou rezonanční komoru.

Takže u mě to nějaký význam mělo, sice malý, ale bez ostatního HW to bylo docela významný plus.

Toť můj poznatek s nesériovým sáním u sériového motoru.

EDIT: do filtrů K&N už bych nikdy nešel. Vzduchový z důvodu málo vrstev bavlny a nízké filtrace. Olejový taky ne, protože se mi dva olejové K&N rozpadly, rozsypala se vložka a docela dramaticky ucpala dvakrát sací koš.

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2014 , 23:19   Citovat  

Jofrey napsal:
Já jsem tenkrát na Céro kupoval na AEM sání kónický filtr BMC F.1 asi za necelou trojku s čistící sadou a v kombinaci s Nellospeed svody 4/1 a výfukem (kromě zadního tlumiče) jsem měl odbrzděno přes 99 kW, ale krouťák spadl o 4 Nm dolů, ale křivka byla více plochá s výraznějším nástupem nad 2.300 rpm, než se sériovým sáním a výfukem.

Když jsem byl v Brně na průmyslovce na měření, mistr s filtrem na trubce ještě hýbal dopředu, dozadu a simuloval tím Helmotzlův rezonátor, protože ten filtr šel posunout až za ústí trubky a vytvořil tím vhodnou rezonanční komoru.

Takže u mě to nějaký význam mělo, sice malý, ale bez ostatního HW to bylo docela významný plus.

EDIT: do filtrů K&N už bych nikdy nešel. Vzduchový z důvodu málo vrstev bavlny a nízké filtrace. Olejový taky ne, protože se mi dva olejové K&N rozpadly, rozsypala se vložka a docela dramaticky ucpala dvakrát sací koš.

Takže Pepo,
pokud SIMOTA funguje, používat a pak přejít na BMC???

Já se držím selského rozumu a návodu. A funguje to. Je to možné???
přátele

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2014 , 23:28   Citovat  

M@jk napsal:
Takže Pepo,
pokud SIMOTA funguje, používat a pak přejít na BMC???

Já se držím selského rozumu a návodu. A funguje to. Je to možné???
přátele

Já dám za BMC ruku do ohně, klidně i jednu kouli HaHaaa Druhá se ještě bude hodit, kdyby náhodou...
Ještě jsou vynikající filtry AEM, taky hříbky, ale bavlněný, suchý, jako jsou origo vložky. Nečistí se, po zanesení vyhodí a nasadí se novej.

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2014 , 23:30   Citovat  

Jofrey napsal:
Já dám za BMC ruku do ohně, klidně i jednu kouli HaHaaa Druhá se ještě bude hodit, kdyby náhodou...
Ještě jsou vynikající filtry AEM, taky hříbky, ale bavlněný, suchý, jako jsou origo vložky. Nečistí se, po zanesení vyhodí a nasadí se novej.

Okay,
no tak uvidíme, zatím je to dobré, ale stárnu a rád si vylepším něco už tak dobré. Nakonec skončím u OEM HONDA sání, které se mi podařilo posbírat za ty roky ... Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2014 , 23:33   Citovat  

M@jk napsal:
Okay,
no tak uvidíme, zatím je to dobré, ale stárnu a rád si vylepším něco už tak dobré. Nakonec skončím u OEM HONDA sání, které se mi podařilo posbírat za ty roky ... Velmi šťastný

Jo jo, to ticho v autě je k nezaplacení OK

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 23.7.2014 , 23:48   Citovat  

Jofrey napsal:
Jo jo, to ticho v autě je k nezaplacení OK

Ehm,
to mi nevadí, naopak, ale spíše výfuk pořeším nějak decentněji. Jenže mám nerez Remus a ne ne odejít po asi 3-4letech ... Velmi šťastný

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 24.7.2014 , 20:46   Citovat  

Jofrey napsal:

Při ceně BMC filtru 3000,-Kč za stejnou cenu koupím asi 8 papírových MANN filtrů, které i při zkráceném intervalu (20 000km/rok) vystačí na 160 000 km.
Při normálním intervalu vystačí až na 320 000 km.
Vydrží tolik ten filtr BMC?

To jenom co se týká poměru cena/životnost.
Jak moc velký přínos takový filtr má na výkon bohužel nevíme, když u tvého CRX tam byl ještě výfuk a svody, které podle mně přidaly mnohem víc než to sání.

Každopádně ale souhlasím, že K+N není tak kvalitní značka jak se tváří.
No jo, síla marketingu je velká.....

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.7.2014 , 1:40   Citovat  

Jasne mann jsou urco dobre,donedavna jsem si myslel ze jsou to neco jako filtron atd ale posledni dobou na manny slysim samou chvalu a ze jsou i lepsi jak bosch, ale sport filtry podle me kdo chce mit zvuk k tomu patri. Co se tyce navyseni vykonu tak myslim ze to neudela skoro nic,ale ja bych od toho cekal to ze to pujde lepe za plynem.

No budu se opakovat ale mel by moznost nekdo sehnat BMC vlozku levneji nez na ebay kde bych dal jen za postovne skoro litr? A taky co filtrace Simoty? Nemam zadnou zkusenost,tak potrebuju ty vase:) Jak uz jsem psal vyse, tak trvam si na dobre filtraci a ne jen na vetsi proud vzduchu Úsměv diky

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 26.7.2014 , 7:54   Citovat  

mark.long napsal:
Jasne mann jsou urco dobre,donedavna jsem si myslel ze jsou to neco jako filtron atd ale posledni dobou na manny slysim samou chvalu a ze jsou i lepsi jak bosch, ale sport filtry podle me kdo chce mit zvuk k tomu patri. Co se tyce navyseni vykonu tak myslim ze to neudela skoro nic,ale ja bych od toho cekal to ze to pujde lepe za plynem.

No budu se opakovat ale mel by moznost nekdo sehnat BMC vlozku levneji nez na ebay kde bych dal jen za postovne skoro litr? A taky co filtrace Simoty? Nemam zadnou zkusenost,tak potrebuju ty vase:) Jak uz jsem psal vyse, tak trvam si na dobre filtraci a ne jen na vetsi proud vzduchu Úsměv diky

Ahoj,
já myslím, že jestli chceš nějaký kompromis, tak zvol tu SIMOTu. Pak už šáhnout po BMC.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.7.2014 , 12:05   Citovat  

M@jk napsal:
Pán kolega,
není přece problém požádat bližního svého, SIMOTu Ti mohu dle Tvých parametrů průměru sání objednat u nás v ČR a pokud pojedeš na Honda Relax Meeting Adamov - Gbely, tak osobně předáme. Najdi si v Čechách, kde ji prodávají (Speedpro apod. firmy, já kupoval snad možná v Plzni - nějaký tuning obchod na Rokycanské ulici).

Peníze stačí poslat mé manželkce do ČSOB CZ, a.s., kdyby si měl svou banku ČSOB SK, a.s., tak to je téměř zadarmo a do 24h anebo kamarád Scotty33 ze Skalice to skládá složenkou a vyjde to také rychle.

Rád pomohu, není problém. Využij služeb >>M@jkova špeditérství<<

Odkial si???

...diky majku za nabidku...taky jsem ze skalice Mrk...pockam az budou mit od simota i filtr a tu cistici sadu u nich na skladu a objednam to komplet...ted jsem z preventivnich duvodu dal japanpart filtr za 15€ takze uz to nepospicha a nebudu te s tim otravovat Úsměv (vid nase stara komunikace)...

...jofrey diky za info tim padem kan vypadlo uplne z nabidky pac riskovat vadny olejac neminim Úsměv...

AFY

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 26.7.2014 , 15:34   Citovat  

chalejkum napsal:
...diky majku za nabidku...taky jsem ze skalice Mrk...pockam az budou mit od simota i filtr a tu cistici sadu u nich na skladu a objednam to komplet...ted jsem z preventivnich duvodu dal japanpart filtr za 15€ takze uz to nepospicha a nebudu te s tim otravovat Úsměv (vid nase stara komunikace)...

...jofrey diky za info tim padem kan vypadlo uplne z nabidky pac riskovat vadny olejac neminim Úsměv...

AFY

Pokud mohu doporučit kvalitní olejový filtr za dobrou cenu, tak MANN. Za deset let tahle značka nikdy nezklamala.
Pardon za OT.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.7.2014 , 14:21   Citovat  

zdravim, tak mi to nedalo a musel jsem napsat primo do Simoty Velmi šťastný odpoved od nich je, ze BMC jsou predrazene a ze jejich filtry jsou na stejne urovni jako prave BMC, co si o tom mysli ostatni? Velmi šťastný za me blbost a neni za tim nic jineho nez nalakani zakazniku k sobe...tim nechci Simotu nejak odsuzovat, urco sazim na to, ze bude dobra, ale ani oni mi neodpovedeli na vec tykajici se filtrace, tedy zda se muze stat, ze filtr nezachyti vsechno... dalsi zminka, kterou mam primo od nich je ta, ze filtry se daji pouzit i nenaimpregnovane, cimz je vetsi absorbce spiny, ale vetsi prutok vzduchu...ma nekdo s tim zkusenost, jestli v tom je nejaky vetsi rozdil? Predpokladam, ze nerozeznatelny... diky Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
Sportovní Filtr Civic 6g
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina