Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 112 z 486
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.7.2014 , 16:36   Citovat  

Díky všem, v tom návodu se ale pořád píše o kontrolce ABS a ta mi nesvítí. To se každý chybový kód v autě vyblikává přes kontrolku ABS ? I kdyby se ABS vůbec netýkala ?

Jinak ty kontrolky se mi nerozsvěcejí za jízdy, ale vždy hned na začátku po otočení klíčkem před startem. O tom VSA modulu jsem už četl na netu, jak se znám bude to 100%ně ono, ale měnit ho nebudu za 70.000 to je polovina ceny auta .. bez VSA se dá žít, předpokládam, že autu to nijak zvlášť nevadí. Čidla bych klidně vyměnil, ale ten modul asi ne .. i když na EBAY jsem je našel okolo 250 dolarů.

Každopádně teda zkusím chybu vyblikat .. jestli se mi teda vůbec povede najít ten konektor a dostat se k němu .. nejsem zrovna moc mechanik Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
miniwop je teď offline  miniwop
PříspěvekZaslal: 9.7.2014 , 17:56  Naposledy upravil miniwop dne 9.7.2014 , 17:56, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Marek BB napsal:
chalani, uz sa tu niekde riesilo pukanie od spojkoveho pedalu? myslim ze to robia vsetky 7g accordy.

Joo to znám mě začal už pak křupat a loni jsem měnil celej válec. Kámoš mě sehnal TRW za 1200Kč.
Teď chodí jak má Velmi šťastný
   Návrat  
Marek BB je teď offline  Marek BB
Partner H-C
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 9.7.2014 , 17:56   Citovat  

[quote="Stepa"]To víš že řešení existuje...ale už mě unavuje dávat odkazy pomalu každý měsíc, kde se to řešilo :?. Namátkou:
:arrow: odkaz
:arrow: odkaz

sorry no, ale ver ze som hladal, ale zrejme hladam nespravne pretoze sa mi nic vhodne nepodarilo najst.
Aj tak ti dakujem a aj Vam ostatnym ktore ste mi odpovedali. Pozriem sa na to a budem to riesit.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Davo09 je teď offline  Davo09
PříspěvekZaslal: 9.7.2014 , 18:02   Citovat  

Zdravím,
mám dotaz taky ohledně té spojky, vrže a píská mi to někde pod kapotou. Nemohl jsem nikde na fóru naleznout, kde to mám promazat. Všude se řeší mazání v interiéru, zde problém nemám a nikdy jsem to ani nemazal (když jsem se na to díval je to tam dobře namazané). Ale vrzání vychází někde z pod kapoty. Stačila by mi nějaká fotka co mám máznout, jestli má někdo zkušenost.
Předem díky
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2014 , 19:03   Citovat  

Stealman napsal:
Díky všem, v tom návodu se ale pořád píše o kontrolce ABS a ta mi nesvítí. To se každý chybový kód v autě vyblikává přes kontrolku ABS ? I kdyby se ABS vůbec netýkala ?

Jinak ty kontrolky se mi nerozsvěcejí za jízdy, ale vždy hned na začátku po otočení klíčkem před startem. O tom VSA modulu jsem už četl na netu, jak se znám bude to 100%ně ono, ale měnit ho nebudu za 70.000 to je polovina ceny auta .. bez VSA se dá žít, předpokládam, že autu to nijak zvlášť nevadí. Čidla bych klidně vyměnil, ale ten modul asi ne .. i když na EBAY jsem je našel okolo 250 dolarů.

Každopádně teda zkusím chybu vyblikat .. jestli se mi teda vůbec povede najít ten konektor a dostat se k němu .. nejsem zrovna moc mechanik Úsměv

Tak ještě jednou,mě když svítilo VSA a vykřičník (bez ABS) tak jsem nastavil neutrální polohu VSA. Takže to máš vyzkoušené a nic?
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2014 , 19:40   Citovat  

Ahoj, já nějak nevím co je neutrální poloha VSA - já mam jen knoflík na zapnout/vypnout VSA, co myslíš tou neutrální polohou ? A omlouvam se jestli jsem nechápavej Úsměv Dneska jsem jel 2x a ani jednou kontrolky nesvítily, takže jsem nic dalšího nezkoušel. Nemyslíš tou neutrální polohou vypnuté VSA ?
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.7.2014 , 21:47   Citovat  

Marek BB napsal:
sorry no, ale ver ze som hladal, ale zrejme hladam nespravne pretoze sa mi nic vhodne nepodarilo najst.
Aj tak ti dakujem a aj Vam ostatnym ktore ste mi odpovedali. Pozriem sa na to a budem to riesit.

přátele

Davo09 napsal:
Zdravím,
mám dotaz taky ohledně té spojky, vrže a píská mi to někde pod kapotou. Nemohl jsem nikde na fóru naleznout, kde to mám promazat. Všude se řeší mazání v interiéru, zde problém nemám a nikdy jsem to ani nemazal (když jsem se na to díval je to tam dobře namazané). Ale vrzání vychází někde z pod kapoty. Stačila by mi nějaká fotka co mám máznout, jestli má někdo zkušenost.
Předem díky

To už si děláš srandu, ne? Díval si se alespoň na ty odkazy, co jsem postnul? Bueee

citace:
spojka - když vrze uvnitř, promazat/prostrikat a nejakej cas vydrzi a pokud to vrze uvnitř (to je hnusnejsi zvuk) tak vidlicka v převodovce a ta se maze blbe (pod manžetou na převodovce a opatrne ale je to bez záruky,nejlip když je sundana převodovka a dostanes se k ni normalne)
   Návrat  
Cinan je teď offline  Cinan
PříspěvekZaslal: 9.7.2014 , 21:52   Citovat  

Nazdar Accorďáci.....jestě jednou se tu pokusím zeptat.Neporadil by mi někdo někoho kdo by mi opět rozjel dotykovou (navigaci) myslím tím spíš dysplej v mém Acco r.v 2004 Po vyndání baterky přestala fungovat dotyková obrazovka.....vyzkoušel jsem i podržet tlačítka ale nic nefunguje.Dímy moc za jakékoli info.
   Návrat  
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.7.2014 , 9:07   Citovat  

miniwop napsal:
I SNR přebaluje orig. ložiska NTN japan. Úsměv

NTN totiž koupilo SNR Mrk tudy odkaz
Jinak na Accordu jsou i original ložiska NTN, jen to NTN dodává a Honda na to prdne razítko Úsměv))
   Návrat  
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.7.2014 , 9:14   Citovat  

K te spojce:

Zadne promazani nepomuze.Ja uz tam dal tunu vazeliny.Dokonce uz sem to mel dvakrat rozebrane.A valec mam uz i vymeneny.Vzdy se to za chvili objevi znovu.
Uz fakt nevim jak to vyresit definitivne.Naposledy sem to rozebral a na tu pruzinu,co je uvnitr sem navlekl gumovou (jakoby) buzirku.A pod pruzinu dal fibrovou podlozku.A stejne to trosku stale vrze.Nechapu,co tam jeste muze vydavat zvuk.
A ta vidlicka u spojky.Na tu se chystam take.Protoze ta take vrze jako krava.Uz se z toho snad zblaznim.

Uz sem konecne uspesne vyresil mlzeni praveho svetla.A jeste bych rad natrvalo vyresil tu spojku.Nejde mi ani tak o ten zvuk.Pri jizde ho stejne neslysim.Ale spis mi vadi,ze to jde citit v pedalu.
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.7.2014 , 9:49   Citovat  

Stealman napsal:
Ahoj, já nějak nevím co je neutrální poloha VSA - já mam jen knoflík na zapnout/vypnout VSA, co myslíš tou neutrální polohou ? A omlouvam se jestli jsem nechápavej Úsměv Dneska jsem jel 2x a ani jednou kontrolky nesvítily, takže jsem nic dalšího nezkoušel. Nemyslíš tou neutrální polohou vypnuté VSA ?

Nevadi, ze ti nesvieti ABS. Navod som ti poslal pre to aby si si podla neho vyblikal chybu, bez nej ani nema vyznam dalej diskutovat, co to moze byt. ABS a VSA je jeden system, cize ano chybu ti vyblika kontrolka ABS. Tym, ze je to previazane, tak pri chybe VSA ti pravdepodobne nepojde ani ABS, mozes vyskusat.

Co je VSA neutral possition mas v navode ( urcite si ho cital cely Tak to valím bulvy )
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.7.2014 , 7:32   Citovat  

Ahoj. K čemu jsou štíty za kotoučema?? Vzadu na Acco tourer mi drhne kotouč o štít u jsem to brousil atd, ale furt to trochu dělá kravál. Asi je odpářu pryč Úsměv Nebo je to blbost. Úsměv

Dík Pavel
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.7.2014 , 12:25   Citovat  

miniwop napsal:
Ahoj. K čemu jsou štíty za kotoučema?? Vzadu na Acco tourer mi drhne kotouč o štít u jsem to brousil atd, ale furt to trochu dělá kravál. Asi je odpářu pryč Úsměv Nebo je to blbost. Úsměv

Dík Pavel

Stity? Pro pripad navstevy rytirskeho turnaje... Úsměv
Nee, je to ochranny prvek.
Brousit? Bud to snad staci normalne ohnout, ale spis se zeptam, zda jsi si 100% jisty, ze je to ten stit? Nemas spis zatuhly brzdovy pistek?
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.7.2014 , 23:47   Citovat  

martmix napsal:
K te spojce:

Zadne promazani nepomuze.Ja uz tam dal tunu vazeliny.Dokonce uz sem to mel dvakrat rozebrane.A valec mam uz i vymeneny.Vzdy se to za chvili objevi znovu.
Uz fakt nevim jak to vyresit definitivne.Naposledy sem to rozebral a na tu pruzinu,co je uvnitr sem navlekl gumovou (jakoby) buzirku.A pod pruzinu dal fibrovou podlozku.A stejne to trosku stale vrze.Nechapu,co tam jeste muze vydavat zvuk.
A ta vidlicka u spojky.Na tu se chystam take.Protoze ta take vrze jako krava.Uz se z toho snad zblaznim.

Uz sem konecne uspesne vyresil mlzeni praveho svetla.A jeste bych rad natrvalo vyresil tu spojku.Nejde mi ani tak o ten zvuk.Pri jizde ho stejne neslysim.Ale spis mi vadi,ze to jde citit v pedalu.

Já to zatím řeším silikonovou vazelínou kolem té tyčky, která vede od spojkového pedálu směrem k motorovému prostoru. Lupání přestane, spojka má pak výrazně lehčí chod, ale při vysokých teplotách (cca 30°C a více) i tak jde cítit trochu přerušovaný zvýšený odpor pedálu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2014 , 17:00   Citovat  

Ludia mam problem s klimou. Po zapnuti cca 5 minut ide fajny ladovy vzduch a potom zrazu uz len teply vlhky. Po nastartovani aj ked okamzitom ale opat chladi a je pocut ako zopne. (zase max cca 5 minut). Ked pocas jazdy ked uz fuka teply vzduch zapinam a vypinam gombikom AC tak nepocut to take stuknutie ked zopne kompresor ale zas na otackach motora citit, ze sa nieco zaplo.

Klimu som dal minuly tyzden naplnit, ocividne nepomohlo. Neviete co s tym?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.7.2014 , 17:02   Citovat  

SaKaL napsal:
Stity? Pro pripad navstevy rytirskeho turnaje... Úsměv
Nee, je to ochranny prvek.
Brousit? Bud to snad staci normalne ohnout, ale spis se zeptam, zda jsi si 100% jisty, ze je to ten stit? Nemas spis zatuhly brzdovy pistek?

pořádnej výtlem tak jsem se do toho dnes pustil. Moje nové bubno kotouče (od října) lechce drhly okolo paken o ten kryt páč koroduje Smutný . Tak jsem brousil a brousil pak natřel.... no zatím je ticho. Tak zatím tam zůstaly Velmi šťastný jestli naštvou tak půjdou na turnaj Velmi šťastný

Díky
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2014 , 20:15   Citovat  

scream napsal:
Ludia mam problem s klimou. Po zapnuti cca 5 minut ide fajny ladovy vzduch a potom zrazu uz len teply vlhky. Po nastartovani aj ked okamzitom ale opat chladi a je pocut ako zopne. (zase max cca 5 minut). Ked pocas jazdy ked uz fuka teply vzduch zapinam a vypinam gombikom AC tak nepocut to take stuknutie ked zopne kompresor ale zas na otackach motora citit, ze sa nieco zaplo.

robilo ti to už pred tým,než si nechaval naplniť klímu?(mne sa začala klima kaziť až som preventívne nechal vymeniť náplň...to dodrbali a sa to zadrelo, ale to bolo poznať podľa zvuku...
k veci: dobré je sa pozrieť na voľnobehu, či sa ti zopne spojka kompresoru(zvonku taky pritlačný tanier na remenici kompresoru)v momente, keď sa zopne ventilator v prednej časti auta(zopína sa subežne s kompresorom resp.jeho spojkou). Normálne sa vkuse točí remenica(mala by voľne-skůs rukou) a z času na čas v určitých intervaloch sa zopína aj spojka a kompresor pumpuje...napadá ma relé(pod kapotou), ktoré možno štrajkuje..
   Návrat  
PeterAccord je teď offline  PeterAccord
PříspěvekZaslal: 13.7.2014 , 20:27   Citovat  

turkpet napsal:
scream napsal:

robilo ti to už pred tým,než si nechaval naplniť klímu?(mne sa začala klima kaziť až som preventívne nechal vymeniť náplň...to dodrbali a sa to zadrelo, ale to bolo poznať podľa zvuku...
k veci: dobré je sa pozrieť na voľnobehu, či sa ti zopne spojka kompresoru(zvonku taky pritlačný tanier na remenici kompresoru)v momente, keď sa zopne ventilator v prednej časti auta(zopína sa subežne s kompresorom resp.jeho spojkou). Normálne sa vkuse točí remenica(mala by voľne-skůs rukou) a z času na čas v určitých intervaloch sa zopína aj spojka a kompresor pumpuje...napadá ma relé(pod kapotou), ktoré možno štrajkuje..

Áno pravdepodobne to bude spínacie relé kompresora( výrobca Omron) . Mne to štrajkovalo podobným spôsobom. Občas sa kompresor rozbehol občas nie a po určitom čase to relé odišlo úplne a teda kompresor nezoplo vôbec. V autorizovanom servise na to hneď prišli. Povedali mi, že na Accordoch 7G je skôr výnimka, že sa to relé nepokazí Velmi šťastný . Takže to mali aj skladom a samotná súčiastka ma vyšla 25 euro a odvtedy funguje klíma perfektne. Dúfam, že to bude aj tvoj prípad OK .
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2014 , 22:15   Citovat  

Keby to bola oprava za 25E tak skacem 2 metre Úsměv

... klima som pustil 1x na dlhsie po zime, chvilku isla, potom teply vlhky vzduch. Kedze minimalne 2 roky nebola plnena, myslel som, ze je to pricina a hned som to odniesol na naplnenie. Tam to pichli na stroj (BOSCH) a za 15-20 minut to bolo naplnene/vycistene plne automaticky. Cestou do servisu som este na chvilu skusil klimu a isiel studeny vzduch, po servise sme tiez skusali a fukala studeno, neskusal som ju asi ale ani vtedy dlhsie ako 5 minut. Klima ked ide, tak chladi tak ako ma bez pazvukov, len zrazu prestane.

Ak by to bol kopresor alebo malo chladiva tak by to podla mna malo skor kolisajuci charakter, skor mi to pride, ze z nejakeho dovodu nezopne kompresor a uplne tym padom prestane chladit. Dnes som skusil otvorit kapotu pocas toho ako prestala chladit, ventilatory na chladici sa tocili, viac som nerstihol skontrolovat. Zajtra pozriem na to spinanie kopresoru. Zda sa mi ale, ze klima stale pri zopnuti vydala zvuk-stuknutie, ktore bolo stale pocut, teraz ho nie vzdy pocujem. Resp. ak ho pocujem, tak ide aj klima Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.7.2014 , 21:44   Citovat  

Zdravim hondaci,
mam problém se svým accordem, když jedu po dálnici kolem 130-150 tak mi vibruje volant (chodí tak 0.5cm na každou stranu). Nevíte v jakém dílu by mohla být vůle a jestli to někomu už dělalo. Díky
A kolik by ten díl případně stál?
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2014 , 21:52   Citovat  

Davo09 napsal:
Zdravim hondaci,
mam problém se svým accordem, když jedu po dálnici kolem 130-150 tak mi vibruje volant (chodí tak 0.5cm na každou stranu). Nevíte v jakém dílu by mohla být vůle a jestli to někomu už dělalo. Díky
A kolik by ten díl případně stál?

Ak mas tento problem iba pri uvedených rýchlostiach, s najvacsou pravdepodobnostou to bude tym, ze nie su dobre vyvazene kolesa, v pneuservise tomu pomozu...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.7.2014 , 21:57   Citovat  

varuj napsal:
Ak mas tento problem iba pri uvedených rýchlostiach, s najvacsou pravdepodobnostou to bude tym, ze nie su dobre vyvazene kolesa, v pneuservise tomu pomozu...

Zacina to priblizne od 100 a vic. Napadlo me to taky, ale na jaro to bylo vyvazene.
   Návrat  
GEQ je teď offline  GEQ
PříspěvekZaslal: 14.7.2014 , 22:25   Citovat  

jaké más pneu? je to vyvážením...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.7.2014 , 22:26   Citovat  

scream napsal:
Keby to bola oprava za 25E tak skacem 2 metre Úsměv

... klima som pustil 1x na dlhsie po zime, chvilku isla, potom teply vlhky vzduch. Kedze minimalne 2 roky nebola plnena, myslel som, ze je to pricina a hned som to odniesol na naplnenie. Tam to pichli na stroj (BOSCH) a za 15-20 minut to bolo naplnene/vycistene plne automaticky. Cestou do servisu som este na chvilu skusil klimu a isiel studeny vzduch, po servise sme tiez skusali a fukala studeno, neskusal som ju asi ale ani vtedy dlhsie ako 5 minut. Klima ked ide, tak chladi tak ako ma bez pazvukov, len zrazu prestane.

Ak by to bol kopresor alebo malo chladiva tak by to podla mna malo skor kolisajuci charakter, skor mi to pride, ze z nejakeho dovodu nezopne kompresor a uplne tym padom prestane chladit. Dnes som skusil otvorit kapotu pocas toho ako prestala chladit, ventilatory na chladici sa tocili, viac som nerstihol skontrolovat. Zajtra pozriem na to spinanie kopresoru. Zda sa mi ale, ze klima stale pri zopnuti vydala zvuk-stuknutie, ktore bolo stale pocut, teraz ho nie vzdy pocujem. Resp. ak ho pocujem, tak ide aj klima Úsměv

Kompresor resp. jeho remenica sa točí stále keď beží motor, zopne ho ale spojka. Ak je chladiva málo, tak ak klesne tlak pod určitú úroveň, tak sa klíma už nespustí vôbec. Tiež si myslím, že to bude v relatku...pre klímu je rovnaké relé ako ešte jedno( tmavo šedy až čierny u poistiek v mot. priestore), tak to skús prehodiť a uvidíš.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.7.2014 , 22:27   Citovat  

Davo09 napsal:
Zacina to priblizne od 100 a vic. Napadlo me to taky, ale na jaro to bylo vyvazene.

Tak bych sundal kola a zkontroloval plaste. Pri techhle rychlostech mi to delalo taky, behem 1000 km cesty jsem mel oskakane plaste- tzv. pilovite opotrebeni. Nad nejakych 130-140 to jelo zase bez vibraci.. Kdyby to byl ten pripad, existuje par dobrych tipu, tak se pak zeptej.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.7.2014 , 22:37   Citovat  

turkpet napsal:
Kompresor resp. jeho remenica sa točí stále keď beží motor, zopne ho ale spojka. Ak je chladiva málo, tak ak klesne tlak pod určitú úroveň, tak sa klíma už nespustí vôbec. Tiež si myslím, že to bude v relatku...pre klímu je rovnaké relé ako ešte jedno( tmavo šedy až čierny u poistiek v mot. priestore), tak to skús prehodiť a uvidíš.

Spomínané relé -clutch

image.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
image.jpg, 186.17 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.7.2014 , 11:51   Citovat  

Ak prehodim to relatko z aux fan low na AC tak aky ventilator odstavim v pripade, ze je rele chybne?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.7.2014 , 18:31   Citovat  

Bully napsal:
Tak bych sundal kola a zkontroloval plaste. Pri techhle rychlostech mi to delalo taky, behem 1000 km cesty jsem mel oskakane plaste- tzv. pilovite opotrebeni. Nad nejakych 130-140 to jelo zase bez vibraci.. Kdyby to byl ten pripad, existuje par dobrych tipu, tak se pak zeptej.

Bully dival jsem se na ten dezen plaste neni tam zadne pilotove opotrebeni. Zjistil jsem to pri ceste do chorvatska. Takze jak se vratim muzu zkusit zajet zkontrolovat to vyvazeni ale myslim si ze tim to nebude. Videl bych to na nejakou vuli v cepu rizeni nebo neco takoveho. Auto ma 150tisic nalitane a zatim jsem delal jenom silendbloky, pouzdra stabilizatoru a takovou tu podkovu co je u ridice nad kolem byly tam vule v tech cepech. Jinak se na podvozku nic nedelalo. A pneumatiky mam ted 1 sezonu jete michelin primacy 3.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.7.2014 , 21:10   Citovat  

Davo, moze to byt aj krivy elektron, mne to hadzalo uz od 80km/h, male chvenie vo volante mam stale pri vyssich rychlostiach.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.7.2014 , 21:17   Citovat  

scream napsal:
Davo, moze to byt aj krivy elektron, mne to hadzalo uz od 80km/h, male chvenie vo volante mam stale pri vyssich rychlostiach.

Spis me zarazi, ze to zacalo tak z niceho nic delat. Zkusim to vyvazeni a pripadne se zastavim do hondy kam jezdim at na to mrknou.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina