Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Hlava D15Z6 vs D16Z6
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
micky1989 je teď offline  micky1989
1 háčko
Členství: Žádné
-1
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 11:44   Citovat  

Je schopný mi někdo říct jestli jsou tyto hlavy D15Z6 a D16Z6 totožné?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
1
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 11:53   Citovat  

Nejsou.
Hlava D15Z6 P2J, hlava D16Z P08

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 11:58   Citovat  

Díky přátele

Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 12:12   Citovat  

micky1989 napsal:
Díky přátele
misto toho abys resil pohledavky se staras o jiny veci ... asi to tak hrozny s tim casem nebude ... proto bych byl rad kdyby mi mejch 1500 prislo na ucet

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 12:22   Citovat  

Doomm napsal:
misto toho abys resil pohledavky se staras o jiny veci ... asi to tak hrozny s tim casem nebude ... proto bych byl rad kdyby mi mejch 1500 prislo na ucet

Bohužel micky1989,
tohle, pokud to přímo nesouvisí s testování a vývinem PP, je naprostá pravda a už je do nebe volající a po tak dlouhé době opravdu hraničící s idiocií.

Tohle už prostě není možné, že nemají lidé peníze zpět.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 12:31   Citovat  

Doom: neboj se. po delší době jsem se dostal k PC a peníze poslal dřív než jsem zde pověsil dotaz. Potvrzení o převodu mám na mailu.

M@jku: Idiocií pravíš? Asi přehodnotím celý vývoj PP. Člověk se snaží pro členy HC vytvořit a vyvinout něco nového, téměř dokonalého a ještě mám čelit těmto věcem? Už mě celkem dost unavují veškeré urážky kterým čelím jak zde tak fc tak i na telefonu. Nezahlídl jsem při brouzdání po HC že by se někdo pustil do něčeho tak obsáhlého jako je můj projekt PP avšak už opravdu nemám chuť dávat ho každému vzhledem k tomu že ty co nejvíce urážejí pak budou mít největší zájem. Takže pravděpodobně bude PP určen jen vybraným jedincům a bude nabídnut i na jiných forech jakožto VW, Audi a podobně.

Nehledě na to že o vznesení tohoto dotazu ohledně hlav jsem byl požádám od kamaráda který hlavu shání.

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 12:53   Citovat  

micky1989 napsal:
Doom: neboj se. po delší době jsem se dostal k PC a peníze poslal dřív než jsem zde pověsil dotaz. Potvrzení o převodu mám na mailu.

M@jku: Idiocií pravíš? Asi přehodnotím celý vývoj PP. Člověk se snaží pro členy HC vytvořit a vyvinout něco nového, téměř dokonalého a ještě mám čelit těmto věcem? Už mě celkem dost unavují veškeré urážky kterým čelím jak zde tak fc tak i na telefonu. Nezahlídl jsem při brouzdání po HC že by se někdo pustil do něčeho tak obsáhlého jako je můj projekt PP avšak už opravdu nemám chuť dávat ho každému vzhledem k tomu že ty co nejvíce urážejí pak budou mít největší zájem. Takže pravděpodobně bude PP určen jen vybraným jedincům a bude nabídnut i na jiných forech jakožto VW, Audi a podobně.

Nehledě na to že o vznesení tohoto dotazu ohledně hlav jsem byl požádám od kamaráda který hlavu shání.

Ahoj,
bohužel, co si myslím, také natvrdo říkám a očekávám, že protějšek bude používat stejné "zbraně", pokud to nezvládne, je mi líto, se mnou se též nikdo neprádal.

Kdyby se jednalo o 6měsíců neřeknu ani slovo.Lidé jsou už rozladění. Dj-bobr vyvinul PP za zhruba 6měsíců od prvního letování po poslední testování a úpravy, který za chvíli budu mít v autě a stojí podobné peníze a bude CUSTOMizovatelný.

Ano, možná by bylo vhodné přehodnotit postoj, vrátit peníze a zabalit to, protože jsou to především lidé, které unavuje čekání na Tvůj výsledek či vůbec nějakou zprávu od Tebe. Tebe nemá co unavovat, zvláště, když Ti lidé poskytli bezúročně finanční budget, za který očekávali vývoj a produkt. Kolik % jim vrátíš za to, že peníze 1 či 2 roky máš u sebe a oni nemají nic? Bohužel, je to tak. Moc mne to mrzí, sám jsem si podobnou situací prošel, ale prostě jsem furt komunikoval. Tohle lidi mají rádi ze všeho nejméně, ty dlouhé odmlky. Hned se neurážej, musíš nést a snést a umět snést kritiku (sám jsem se to učil celý život, práce s lidmi je nejtěžší práce), protože to prostě lidé zafinancovali a stále nemají nic. To je kámen úrazu. To uznej sám. Nemyslím to zle. Sámotnému mi trvalo, než jsem se z ubrečeného blbečka, co blbě koupil auto a musel ho dát do kopy a zvládat kritiku. Takový je život.

Tudíž:
1) proč lidé, kteří požádali o vrácení peněz je stále nemají?
2) je mi jasné, že to trvá dlouho, ale dj-bobr to zvládl za 6 měsíců a sice možná nemá 2 práce, služební cesty atd., ale pak sis neměl brát ani korunu nebo naopak velmi malé zálohy a zbytek na vlastní triko zálohy, tak jak to udělal dj-bobr
3) neurážím, je to cizí slovo ve slovníku cizích slov
4) pokud máš čas napsat příspěvek na foru, máš čas i věnovat se 2minutám poslání jedné finanční platby

Ty ani nevíš, že vím a vidím, co je a není náročně na těchto projektech, protože se jednoho u dj-bobra účastním.¨

Víš, ono nejhorší je pro lidi ta nekomunikace. To ty lidi asi štve nejvíce.

přátele

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 13:00   Citovat  

Píšeš že víš co je a není náročné na těchto projektech. Takže se tě zeptám, jak můžeš srovnávat můj a Djbobrův projekt? Nechci nijak kritizovat jeho práci, to rozhodně ne. Vydali jsme se každý jinou cestou. On pracuje s "primitivním" arduinem. Já se vydal cestou procesorů AVR a to proto že pracuji s plně dotykovým TFT displejem kde potřebuju pro komunikaci určité přenosové rychlosti a celkově můj PP má spoustu funkcí které opravdu potřebují velké komunikační rychlosti atd atd. Proto nechápu jak tyto projekty můžeš srovnávat. Nehledě na to že jak už sem psal výše, peníze odešli dřív než jsem zde vznesl dotaz ohledně hlav.

A ne opravdu se neurážím. Mě jen tak někdo neurazí, pouze konstatuju fakty je to dobrý

dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 13:13   Citovat  

Nechci se do toho vměšovat, ale připouštím, že u mého palubáku jsem momentálně nejvíc zaseklej na knihovně pro TFT displej, nedaří se rozfungovat hardwarové SPI (takže testování teď jede přes sw SPI a tudíž velmi pomalu), a Arduino běží na AVR procesoru ATMega2560.. only my two cents.

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 13:16   Citovat  

micky1989 napsal:
Píšeš že víš co je a není náročné na těchto projektech. Takže se tě zeptám, jak můžeš srovnávat můj a Djbobrův projekt? Nechci nijak kritizovat jeho práci, to rozhodně ne. Vydali jsme se každý jinou cestou. On pracuje s "primitivním" arduinem. Já se vydal cestou procesorů AVR a to proto že pracuji s plně dotykovým TFT displejem kde potřebuju pro komunikaci určité přenosové rychlosti a celkově můj PP má spoustu funkcí které opravdu potřebují velké komunikační rychlosti atd atd. Proto nechápu jak tyto projekty můžeš srovnávat. Nehledě na to že jak už sem psal výše, peníze odešli dřív než jsem zde vznesl dotaz ohledně hlav.

A ne opravdu se neurážím. Mě jen tak někdo neurazí, pouze konstatuju fakty je to dobrý

Micky,
jen upřesním "to vidění náročnosti": že nejhorší je pro něho vůbec postavit HW a že SW už to není tak hrozné. Tudíž, aby bylo jasno, jsem laik, který obdivuje lidi, kteří jsou schopni do takových věcí jít, dělat je a vůbec to zvládnout.

Věřím, že to nemáš lehké, ale lidi to také nemají lehké.

Takže fakt to chce více komunikace, jak jsem psal před nějakou dobou.

přátele je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 13:23   Citovat  

M@jk: ne že bych chtěl mickyho nějak explicitně obhajovat, ale jak jsem ti včera říkal - posledních 10% funkcí sežere 90% nervů a sr wc ní.. HW je celkem brnkačka, jakmile se k tomu člověk dokope vůbec začít. SW je to pravý peklo, respektive základ je napsanej docela rychle, ale dodělávání a vychytávání (a kalibrace..), to je pak ten záhul.
(viz ty proklatý hodiny.. btw, až budeš mít chvíli na hovor, volej, našel jsem rozumný řešení pro ty hodiny..)

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 13:24   Citovat  

M@jku: Já to chápu a věř že kdybych měl trochu víc času tak sem píšu třeba pořád.
Chápu i to že to lidi nemají lehké. Třeba moje situace měsíčně oddělaných 230 - 310 hodin, do toho PP do toho nějáká ta služebka a ten čas fakt není já si to bohužel nevymýšlím.

HW relativně jde. Nejhorší většinou bývá vše správně sesynchronizovat aby vše stíhalo, komunikace makali tak jak mají a aby se vše navzájem neovlivňovalo - laicky řečeno. V praxi je to daleko daleko obsáhlejší a obtížnější.
Ještě jsem do PP začal zakomponovávat přípravu pro GPS lokátor, což bude fungovat jako zabezpečení vozu. Při odcizení budu vědět s přesností na 1 metr kde se auto naschází.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 13:33   Citovat  

dj-bobr: Proč ti to nejde rozchodit? Jaký používáš řadič displeje? Mě to makalo hned. Je teda fakt že nevím jaká se používá u Arduina knihovna pro komunikaci s displejem.

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 13:51   Citovat  

micky1989 napsal:
M@jku: Já to chápu a věř že kdybych měl trochu víc času tak sem píšu třeba pořád.
Chápu i to že to lidi nemají lehké. Třeba moje situace měsíčně oddělaných 230 - 310 hodin, do toho PP do toho nějáká ta služebka a ten čas fakt není já si to bohužel nevymýšlím.

HW relativně jde. Nejhorší většinou bývá vše správně sesynchronizovat aby vše stíhalo, komunikace makali tak jak mají a aby se vše navzájem neovlivňovalo - laicky řečeno. V praxi je to daleko daleko obsáhlejší a obtížnější.
Ještě jsem do PP začal zakomponovávat přípravu pro GPS lokátor, což bude fungovat jako zabezpečení vozu. Při odcizení budu vědět s přesností na 1 metr kde se auto naschází.

Já to vše chápu,
ale jak to máme vysvětlit lidem, kteří jsou nespokojeni. Jsem člověk dosti chápající, ale ... sám nejsem dokonalý. Proti Vám dvoum nic neumím. Toho jsem si vědom.

Ale prostě to chce více času vyškrábnout, zvlášť, když lidi do toho hodili svoje finance, bohužel - je to tak.

Ani to na živo testování nevyšlo tehdy v Chrudimi, prostě to vrhá špatný světlo na tam výborným projektu.

M. přátele je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 13:52   Citovat  

ILI9340/ILI9341 na 2.2" nedotykový displej odkaz, cosi jiného 8bit paralelního na dotykový displej odkaz, knihovny jsem zkoušel od Adafruitu i originální arduiňácké, pak jsem ještě z odkaz (poradil Becky Úsměv ) stáhnul upravenou UTFT. Většinu knihoven jsem rozchodil, ale velmi pomalu, neboť softwarové SPI..

GPS modul jsem včera taky řešil (primárně teda kvůli hodinám), když už mám v autě IP konektivitu by to mohla být celkem legrace využít na nějaký tracking (pak se mi někteří diví, proč používám Arduino Mega, když stačí menší.. momentálně hlavně protože má 4 hardwarové sériové porty)

Doomm je teď offline  Doomm
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.7.2014 , 18:48   Citovat  

ok miki az platba dojde podekuju ti a az bude pp k mani mile rad si ho koupim btw nejaky foto grafiky nebo kitu pp?

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 12.7.2014 , 12:50   Citovat  

Ola,
jsem rád, že se to posunulo.

Ono opravdu je to s tím časem blbé, sám ho mám taky nějakou dobu málo.

Držím palce a doufám, že se v KH kraji srazíme a ukážeš mi to, já to třeba nafotím, dal by si k tomu popisky, rád to postnu na forum za Tebe, dám si tu práci pro ostatní.

přátele

Obsah fóra Honda-club.cz   
Hlava D15Z6 vs D16Z6
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina