Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zabouchnutá Honda
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Mefjo je teď offline  Mefjo
PříspěvekZaslal: 7.8.2014 , 12:45   Citovat  

Rozumějte ne zamilovaná:)

Ani v tom nejhorším snu by mě nenapadlo, že první příspěvek na fóru bude zrovna tohle. Ale když je člověk roztržitý, tak se mu může podařit úplně všechno. Zkrátka před několika málo minutami jsem vystoupil z vozu, zamáčkl pojistku a dveře zabouchl. V ten okamžik jen smutně koukám přes čelní sklo na pohupující se klíče v zapalování. Ano, ke své Hondě Civic sedan 1987 mám pouze jeden klíč, který je v zapalování zamčeného auta.

Nějaká rada, jak auto otevřít? Než začnu volat zámečníky..

Dííky!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Marphy je teď offline  Marphy
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.8.2014 , 12:54   Citovat  

U jiste Hondy ( Velmi šťastný ) staci odstranit bocni okenni listu a sroubovakem nebo necim podobnym zatlacit na tahlo, odemkne se. Jelikoz je to podobnej rok vyroby, mohl bys to zkusit Mrk
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.8.2014 , 12:58   Citovat  

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6O6kaNNmMB8[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Y-p4V00uq-E[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=M0v6O-sFl_g[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=w3b0IkUeS4A[/youtube]
   Návrat  
karikat1 je teď offline  karikat1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.8.2014 , 13:49   Citovat  

tak to potěší no Úsměv jestli můžu říct moji zkušenost tak se mi to jednou stalo u civic5g když jsem jel na nadraží do bankomatu vybrat peníze tak nechám nastartovaný auto jdu vybrat a dveře se zabouchly a nešli otevřít...těd mě začqal polevat studenej pot Úsměv protože kolem stali davy lidí a já tam nastartovaný auto a nemohl jsem se dostat dovnitř...no nenapadlo mě nic hloupějšího než rozbít zadní sklo..tak jsem učinil všichni na mě koukali jak na blázna že tam kradu auto Úsměv naházel jsem střepy do auta a jsem....už bych to nechtěl zažít Úsměv
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.8.2014 , 14:36   Citovat  

mel jsem kdysi na navsteve v Cáchách rodiče a otec klasicky dal klice do kabatu, kabat do kufru, buch.
V panice chtel vymlatit okynko ale podarilo se mi ho presvedcit ze to neni dobrej napad pred 930km jizdou domu. Zajel jsem na kole do mesta na Polizei ( kdyz prej jsou nejlepsi) vysvetlil jsem dvoumetrovymu metrakovymu Gunterovi o co jde, premeril me pohledem a zeptal se Kde to je? A za jak dlouho budete zpatky? ja rikam za 10 minut. kdyz jsem dojizdel ke koleji predjelo me BMW K1000 s Gunterem oblecenym jak z hvezdnejch valek. Jeste zadejchanej jsem mu znova potvrzoval ze to je nase auto a ze pas mu ukazu az to otevre, protoze ho mam v aute. Z levyho kufru vytah desky, chvili vyplnoval lejstra, pak z pravyho kufru vytah kus pasoviny s podomacku vypilovanym sperhakem na konci, kolem tesneni u ridice to strcil nekam do dveri, 5 vterin tim mlel a lup, bylo otevreno. Klanel jsem se az na asfalt a na dotaz co jsem dluzen mi rek doslova: Bei der deutschen Polizei ist sowas frei, aber machen Sie das bitte nie wieder!
A sedl na K1000 a vodhučel.
Nevim jestli to tazateli k necemu bude, ale vzpominam na to rad.....
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.8.2014 , 15:34   Citovat  

Vděčný za všechny reakce, díky. Má zkušenost je u konce, hodinu jsme to s kolegy zkoušeli strunou od sekačky, kterou se nám úspěšně podařilo dostat mezi dveře, leč ani několika různými způsoby se nám vytažení pojistky nepodařilo. Kdyby někdo chtěl kontakt na šikovného zámečníka v Praze, mohu poskytnout. Za 30 vteřin a 800 ká čé bylo otevřeno bez poškození a příště bych to možná zvládl i sámÚsměv Příští týden mi vyhotoví dva nové klíče a bude..
   Návrat  
Plašan je teď offline  Plašan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.8.2014 , 18:56   Citovat  

Kontrolní otázka!
Dá se vyrobit kopie klíče pro A6G? Byl jsem s tím někde v obchoďáku u stánku, a že prý podle chytré mašiny nelze čip kopírovat, jelikož je chráněn...Origo se mi opravdu nechce kupovat...
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.8.2014 , 20:36   Citovat  

Zabuchol som bratovi pri tlmení dverí Accorda 7G. Najprv všetci zbledli, náhradné klúče o 500 km v Nemecku. Chladná hlava pomohla, a na otvorenie (myslím že nielen tohto Accorda) stačia dve tenké kuchynské "škrabky", v podstate plastové, skoro až gumenné "varešky" ktoré sa od začiaku až k rúčke jemne zhrubujú. Toto narvať do horného rohu, aby sa dvere troška odchýlili od tesnenia. Následne cca 1 mm nerezový drôt ohnúť tak, aby vznikol dvojitý drôt, pričom koniec s spevniť zakrúteným, ale tak aby sa tým dal zachytiť kolík od dverí. Následne asi 20 min trpezlivosti a auto je otvorené. Ten drôt je dobré takto zdvojiť, pretože na vytiahnutie toho kolíka treba docela sily. Skúšal som som na začiatku s ohnutým drôtom na konci a nešlo to. Nie je možno odveci si takto pripraviť drôt a tie varešky niekde k podvozku, a hockde si vymknete, máte docela veľkú šancu do pol hodiny to vyriešiť Úsměv Honda Honda
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.8.2014 , 17:32   Citovat  

Plašan napsal:
Kontrolní otázka!
Dá se vyrobit kopie klíče pro A6G? Byl jsem s tím někde v obchoďáku u stánku, a že prý podle chytré mašiny nelze čip kopírovat, jelikož je chráněn...Origo se mi opravdu nechce kupovat...

borec co mi to otevíral říkal, že jde uplně všechno:)) a kolegovi co mi ho doporučoval, týden před tím prý na místě vyrobil a překódoval nový klíč ke škodovce asi za 10minut a 1500Kč.. Ondřej Lorenz | mob.: 602 256 322
   Návrat  
eman07 je teď offline  eman07
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.8.2014 , 18:58   Citovat  

Je nejaky figl jak otevrit dvere i u anglana?Pojedu do chorvatska,tak kdyby nahodou
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zabouchnutá Honda
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina