Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
odstraneni list a tovarnich znacek
Fórum: Exteriér
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Bindrs je teď offline  Bindrs
0
PříspěvekZaslal: 13.8.2014 , 13:51   Citovat  

Ahoj, mam v planu delat na svem dedkovi (C6G 3D) nejakou kosmetiku a rad bych se poradil jak setrne odloupnout ze zadku napis civic a jak efektivne zaplnit drazky s dirama na ty nacvakavaci listy. Urcite chci dat dopryc listy z predniho a zadniho spoileru (plast) a rad bych odstranil i ty z boku auta, ktery jsou nacvaknuty na plechu. Nerad bych ale aby po prelakovani to nejak vypouklo a rozpraskalo - ma smysl se do toho poustet? To ze libovolnej nalakovanej spoiler stoji litr me nezajima - rad bych zachoval puvodni, material (karosarskej tmel a zakladovky na plast i plech jsem dostal od kamose a celolak mam slibenej za hubicku... Krom casu do toho nechci nic vrazit). Dik za jakekoliv postrehy
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
1
PříspěvekZaslal: 13.8.2014 , 13:59   Citovat  

Na lišty ze dveří bych se vykašlal 100% - na 99% to bude praskat. Pokud jde o nárazníky (nebo jak píšeš spoilery), tak na předek sežeň na vrakovišti z coupe a na zdek z poface a máš bez lišt.

0
PříspěvekZaslal: 13.8.2014 , 14:13   Citovat  

S tema dverma jsem si to myslel :/. Kazdopadne jak jsem psal, tak predni i zadni naraznik chci zachovat. Fakt moc se mi libi vzhled (jsou to nejaky tuningovy dily a mel jsem uz dost prace se spasovanim se svetlama a kapotou - bylo to lehce bouchnute)

- muj plan je zatim nasledovny: sundat listy, kolem zbrousit barvu na plast, prelepi (nebo neprelepit?) diry pro nacvaknuti list? Popripade cim? Premejslel jsem o hlinikovy lepence, potom zaplnit kitem, zbrousit, vzit zakladovkou a znova zbrousit. Mohlo by to takhle fungovat? Nemam s tim moc skillz, ale v utlem veku jsem byl zrucnej modelar Velmi šťastný.

-jak sundat ty (ocelovy?) tovarni napisy? Staci se o to oprit sroubovakem?

ERVSKY je teď offline  ERVSKY
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.8.2014 , 16:04   Citovat  

Mě ten nápis upadl při umývání takže stačilo odtranit lepidlo, šroubovákem ne - akorát to poškrábeš, normal to odlep rukou.

Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.8.2014 , 16:07  Naposledy upravil Speedey dne 13.8.2014 , 16:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Na znaky vem strunu a odřež je z lepidla pak třeba lihem odstraň lepidlo a voala pod znakem bude vyžranej lak klasika Velmi šťastný

2 háčka
1
PříspěvekZaslal: 13.8.2014 , 16:14   Citovat  

K těm lištám- nechal bych boční jak se píše popraská to, hodil bych je do laku a nárazníky zavařit plastem!!! Žadný kitování popraská ti to taky..takže hranu pod lištou uříznout přeplátovat páskem plastu zavařit nechat 3mm na kit na plasty, pak jemnej pak plnič pak lak a nemůže to nic udělat...

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 13.8.2014 , 16:28   Citovat  

Speedey napsal:
K těm lištám- nechal bych boční jak se píše popraská to, hodil bych je do laku a nárazníky zavařit plastem!!! Žadný kitování popraská ti to taky..takže hranu pod lištou uříznout přeplátovat páskem plastu zavařit nechat 3mm na kit na plasty, pak jemnej pak plnič pak lak a nemůže to nic udělat...

Jak píše kolega, jen bych dodal, že bych otěrové lišty nelakoval. Největší haluz, nalakuješ a hned to odřeš nebo někdo Tobě. Ty měkčené gumy tam mají význam a lakovat je dle mého skromného názoru blbost.

Já třeba půjdu, pokud vše vyjde v řájnu pod pistoli: zrcátka, kliky, prahy a lišty zůstanou černé ... gumové
přátele

Ale neber mne vážně, já jsem jinej a budu jinej. Spíše praktickej, mám dvě děti riziko odření při prudším otevření, i když Tomáš i Terezka jsou docela citlivé děti a šikovné a učí se rychle atd., takže tak.
Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 13.8.2014 , 16:41   Citovat  

M@jk napsal:
Jak píše kolega, jen bych dodal, že bych otěrové lišty nelakoval. Největší haluz, nalakuješ a hned to odřeš nebo někdo Tobě. Ty měkčené gumy tam mají význam a lakovat je dle mého skromného názoru blbost.

Já třeba půjdu, pokud vše vyjde v řájnu pod pistoli: zrcátka, kliky, prahy a lišty zůstanou černé ... gumové
přátele

Ale neber mne vážně, já jsem jinej a budu jinej. Spíše praktickej, mám dvě děti riziko odření při prudším otevření, i když Tomáš i Terezka jsou docela citlivé děti a šikovné a učí se rychle atd., takže tak.
Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

Ty se s rozjel,pamatuji si doby,kdy si nechtěl dát ani nárazníky do laku,které jsou tak originál a teď lakuješ každou chvíli Velmi šťastný

0
PříspěvekZaslal: 13.8.2014 , 17:21   Citovat  

Aha.. Tak uz chapu, proc psal hellborn o vymene Velmi šťastný. Tvl takovyho plastu... To asi zacnu zasobit prazdny petky v praci pořádnej výtlem to tam asi budu muset ty listy nechat. K cemu je ten kit kdyz popraska? Ma cenu s tim tmelit treba mala promacklina 2,5x2,5cm?

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 13.8.2014 , 17:32   Citovat  

Kmóďa napsal:
Ty se s rozjel,pamatuji si doby,kdy si nechtěl dát ani nárazníky do laku,které jsou tak originál a teď lakuješ každou chvíli Velmi šťastný

Přesně tak. Testuji na celolak ... Velmi šťastný

Taky si určitě pamatuješ, že nebyl budget, ten není stále, ale trochu jsme se zvedli, tak trochu zbývá a mám šikovné lidi kolik, kterým když pomohu, tak mi nečekaně taky pomohou a kamarád se nabídl, že uděláme pořádně. Baví ho lakovat, takže bude možná - snad - doufejme v říjnu nový kabát.

Velmi šťastný

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.8.2014 , 17:45   Citovat  

Jasný Majkl, ale ty máš černý auto tam se lišty po natření silikonu ztratí takže není divu že tě to netrápí a to stim odřením bych to zas tak neviděl to by nikdo nemohl lakovat ani nárazníky kdyby si měl říkat však oni mě je zase odřou, holt krása je tímto vykoupena...

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 13.8.2014 , 17:51   Citovat  

Speedey napsal:
Jasný Majkl, ale ty máš černý auto tam se lišty po natření silikonu ztratí takže není divu že tě to netrápí a to stim odřením bych to zas tak neviděl to by nikdo nemohl lakovat ani nárazníky kdyby si měl říkat však oni mě je zase odřou, holt krása je tímto vykoupena...

Přesně si mne odhalil ... Velmi šťastný

Jak říkám, já ale ty lišty používám i u jiným aut, když je málo místa, decentně se opřu bez bouchnutí, jen na dotek, pokud to situace nedovoluje vyřešit jinak.
Takže víš jak, i kdyby bylo auto jiné barvy, nechám je v barvě.
přátele

Obsah fóra Honda-club.cz   
odstraneni list a tovarnich znacek
Fórum: Exteriér
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina