Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupě ojetého Accorda 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Gore je teď offline  Gore
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 7:09   Citovat  

Zdarec všem, zvažuji koupi ojetého Accorda (2003-).
Zásadní dilema je jak tuto koupi realizovat max do 160tis HaHaaa
Cenou se samozřejmě výběr dosti zůžil to snad ne

Volba padla tedy na 2.0 ideálně však 2.4 obojí manuál..
V této cenové kategorii mají skoro všechna auta najeto přes 200tkm...

Je vůbec možné narazit na takové auto, které by v této kategorii bylo bez problémů?
Doporučili by jste mi jako zkušní uživatelé vůbec koupi takového vozu?
Případně čeho se vyvarovat úplně? to mi hlava nebere

Dík Všem za rady. To auto je můj sen Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 11:07   Citovat  

Ahoj, doporučuji i přes veškerý offtopic přečíst tento topic A7G.

No, popravdě koupit A7G (hlavně 2.4) za 160 tisíc je hloupost. Pokud něco vůbec v rozumném stavu najdeš. Např. já mám 2.4 ATS sedan(2003) a pod 230 tisíc bych to neprodal. Stav tomu odpovídá. Jestli můžu doporučit tak pošetřit, za 160 tisíc to bude opravdu střep.Opravte mě někdo pokud se pletu. I když jak jsem se teď koukal tak ty 2.0 se dají sehnat za ty peníze, ale nevím jak je na tom stav. A nezapomeň si nějaké peníze nechat na počáteční investice. Auto je samo o sobě držák, takže žádný strach.

Jinak A7G vřele doporučuji, myslím, že jsi vybral správně, jen se nesnaž kupovat za co nejmenší peníz.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 11:44  Naposledy upravil Newtom dne 15.2.2011 , 16:22, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Gore napsal:
Zdarec všem, zvažuji koupi ojetého Accorda (2003-).
Zásadní dilema je jak tuto koupi realizovat max do 160tis HaHaaa
Cenou se samozřejmě výběr dosti zůžil to snad ne

Volba padla tedy na 2.0 ideálně však 2.4 obojí manuál..
V této cenové kategorii mají skoro všechna auta najeto přes 200tkm...

Je vůbec možné narazit na takové auto, které by v této kategorii bylo bez problémů?
Doporučili by jste mi jako zkušní uživatelé vůbec koupi takového vozu?
Případně čeho se vyvarovat úplně? to mi hlava nebere

Dík Všem za rady. To auto je můj sen Honda

Já kupoval loni 2.4 za 165tKč, s tím že jsem tohle auto moc chtěl hned okamžitě a tohle byla jediná možnost za ty prašule. Měla najeto 188tkm, serviska do 178tkm, po prvním majiteli, český původ. Zadní brzdy na výměnu, pravé horní rameno na výměnu, uložení předního stabilizátoru na výměnu, nefunkční stahování pravého zadního okna, prodřená řidičova sesle a celkem omakaný volant. Nutné investice byly cca.8000Kč i s prací. Teď mám najeto 200tkm a měnil jsem lambdu. Bylo mi řečeno že odešla jen proto že byla mechanicky porušená patice, asi šutr nebo něco. Jo a ještě jsem měnil tlumiče ale jen proto že jsem dával kratší pružiny. Toť zatím vše a doufám že to tak na dloooouho zůstane. Howgh
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 12:16   Citovat  

Newtom: Tak to nakonec super kauf je to dobrý

Já jsem loni kupoval ATS za +-260 000,- s 82 tisíci na tachu a auto mě za 10 tisíc kilometrů stálo pár tisíc za výměnu oleje a žárovičku Velmi šťastný

Gore: Ptej se na cokoliv, je tady spousta lidí co Ti rádo poradí...
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 12:23   Citovat  

je tady spousta článků o A7G, stačí se trošku porozhlídnout Mrk
Na tomhle autě časem odchází stejný věci, jak na každým jiným...nesetkala jsem se konkrétní věcí, která by se kazila. Takže doporučuju zkouknout tady témata, myslím, že se dovíš hodně Mrk
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 12:24   Citovat  

Newtom napsal:
Já kupoval loni 2.4 za 165tKč, s tím že jsem tohle auto moc chtěl hned okamžitě a tohle byla jediná možnost za ty prašule. Měla najeto 188tkm, serviska do 178tkm, po prvním majiteli, český původ. Zadní brzdy na výměnu, pravé horní rameno na výměnu, uložení předního stabilizátoru na výměnu, nefunkční stahování pravého zadního okna, prodřená řidičova sesle a celkem omakaný volant. Nutné investice byly cca.8000Kč i z prací. Teď mám najeto 200tkm a měnil jsem lambdu. Bylo mi řečeno že odešla jen proto že byla mechanicky porušená patice, asi šutr nebo něco. Jo a ještě jsem měnil tlumiče ale jen proto že jsem dával kratší pružiny. Toť zatím vše a doufám že to tak na dloooouho zůstane. Howgh

Pěkná cena! OK Já koupil kombajna 2.4 za 199t... Taky jeden majitel, 96tis.km, plná servisní historie, závady nula, akorát jsem preventivně vyměnil mtf a spojku (přítlačák byl na 3 místech oklouzanej),páč se mi začlo zdát řazení tužší...

Pokud jde o závady předfaceliftu,tak nijak výrazné nemá - akorát občas zatéká do předních světel (oprava se řeší klipsy), jinak o ničem nevím.. Se stydím
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 14:50   Citovat  

Držim palce, porozhlídni se po salonech v Německu, já před 1,5 rokem 2,0 tourer/2005/40tkm/300tis Úsměv
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 16:54   Citovat  

Neco prihod a muzes si vzit myho Hihi
   Návrat  
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 17:56   Citovat  

spoon napsal:
Neco prihod a muzes si vzit myho Hihi

myslíš ten type s milano red? Kolik si za něj představuješ? kouř
   Návrat  
Egy je teď offline  Egy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 18:35   Citovat  

Newtom napsal:
Já kupoval loni 2.4 za 165tKč, s tím že jsem tohle auto moc chtěl hned okamžitě a tohle byla jediná možnost za ty prašule. Měla najeto 188tkm, serviska do 178tkm, po prvním majiteli, český původ. Zadní brzdy na výměnu, pravé horní rameno na výměnu, uložení předního stabilizátoru na výměnu, nefunkční stahování pravého zadního okna, prodřená řidičova sesle a celkem omakaný volant. Nutné investice byly cca.8000Kč i s prací. Teď mám najeto 200tkm a měnil jsem lambdu. Bylo mi řečeno že odešla jen proto že byla mechanicky porušená patice, asi šutr nebo něco. Jo a ještě jsem měnil tlumiče ale jen proto že jsem dával kratší pružiny. Toť zatím vše a doufám že to tak na dloooouho zůstane. Howgh

No jsem docela překvapen uvedenou částkou za opravy. Pže uložení horního ramene a přední stabilizátor je cena dost krutá...takže jako na tvou cenu Tak to koukám! Já kupoval Acca za dvě stě s najetýma 178 tis. a jediné závady byli kloub poloosy přední k.o. a přední kulový čep horního ramene k.o. Oprava s prací 25 tis. v Hondě, takže tam jsem to vzdal. Měl jsem to nakonec za půl částky... Lucy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2011 , 18:58   Citovat  

Egy napsal:
No jsem docela překvapen uvedenou částkou za opravy. Pže uložení horního ramene a přední stabilizátor je cena dost krutá...takže jako na tvou cenu Tak to koukám! Já kupoval Acca za dvě stě s najetýma 178 tis. a jediné závady byli kloub poloosy přední k.o. a přední kulový čep horního ramene k.o. Oprava s prací 25 tis. v Hondě, takže tam jsem to vzdal. Měl jsem to nakonec za půl částky... Lucy

Jen za ty poloosy to musela být darda ne? Horní rameno jsem bral od Nipparts navíc se slevou (tuším 2300,-) a měnil jsem sám. Uložení stabilů v Hondě za nějakých 400Kč + práce v servisu u známého byla taky za nějakou symbolickou částku.A zadní kotouče s deskama od TRW tuším 2500,- (měnil jsem si sám). Pro stahovaní okna jsem dovalil do Polandu a stálo mě 650,-. U nás na vrakáčích za něj chtěli 2000Kč.
   Návrat  
petr7g je teď offline  petr7g
PříspěvekZaslal: 17.8.2014 , 19:00   Citovat  

Ahoj, vybiram nejake auto na dojizdeni s najezdem cca 20 tis rocne, prevazne dalnice. Divam se po Mazdach 6, Toyotach avensis a accordech. Jaky by jste zvolili motor ? Divam se po naftach, je jich vic, ale nejsem ani proti benzinu, ktery bude zrat 7-8... Co si myslite napriklad o tomto accordu ? Cenu bych videl kolem 150 tkc.
tudy odkaz

Diky moc za radu, uz sem zoufaly Bueee
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2014 , 19:35   Citovat  

Jak už zde bylo psáno,bud víc našetřit nebo si nechat pár peněz bokem na opravu,známi se dovezl z DE najeto něco kolem 200tis orazítkovana serviska z Hondy ale oba zadní brzdiče KO.zadní horní ramena s čepy KO,komplet kosti a uložení stabilizatoru KO,přední horní ramna ko.utžené silentbloky na ramenou a menší vůle na čepech v těhlici cena dílů kolem cca 35tis za originál díli.Zadní brzdiče se dají sehnat repasované,a horní ramena taky neoriginal.Neorigo silen. do ramen nevydrží ani rok
Všechny originál díly na podvozku vydrží 150-200tis hlavně záleží kde a jak bylo s autem zacházeno.Tak je možné že to vše zrovna schytáš ty po koupi.Vždy jsem si nachával při koupě auta 10tis. abych si udělat komplet servis a vše mohl udělat.A na svém jsem chytl KO setrvák což nebyl levná sranda cca35tis za dvouhmotnostní setrvák s se spojkou Smutný
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2014 , 19:39   Citovat  

petr7g napsal:
Ahoj, vybiram nejake auto na dojizdeni s najezdem cca 20 tis rocne, prevazne dalnice. Divam se po Mazdach 6, Toyotach avensis a accordech. Jaky by jste zvolili motor ? Divam se po naftach, je jich vic, ale nejsem ani proti benzinu, ktery bude zrat 7-8... Co si myslite napriklad o tomto accordu ? Cenu bych videl kolem 150 tkc.
tudy odkaz

Diky moc za radu, uz sem zoufaly Bueee

LPG častější štelování ventilů, 19"kola podvozku moc neprospějou, xenony určitě zaslouží repas svítivost bude jak z lucerničky jako 90% accordu s těmito km Mrk
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2014 , 21:40   Citovat  

Vidím teda že môj Accord ročník 2004 s poctivými 162 tisícmi bude o chvíľu rarita Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.8.2014 , 21:54   Citovat  

markos napsal:
Vidím teda že môj Accord ročník 2004 s poctivými 162 tisícmi bude o chvíľu rarita Úsměv

Tolik ještě nemám... Se stydím
   Návrat  
hubby je teď offline  hubby
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 5:36   Citovat  

Zajeď pro to do švícarska velkej výběr a super ceny.
tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
ritorezky je teď offline  ritorezky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 5:52   Citovat  

taky jsem chtel jit do acco 2,4 ale čim dal vic čtu tady diskuze a koukam na ty ceny,jako za 13let starou karu vysolit 200tis Ble
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 6:28   Citovat  

ritorezky napsal:
taky jsem chtel jit do acco 2,4 ale čim dal vic čtu tady diskuze a koukam na ty ceny,jako za 13let starou karu vysolit 200tis Ble

1. Ta kára stála nová kolem 800tis.,
2. a moc 2.4 na prodej zrovna není,
tak si celkem drží cenu, ale můžeš si koupit i za necelých 120tis...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 6:51   Citovat  

hubby napsal:
Zajeď pro to do švícarska velkej výběr a super ceny.

To sice jo ale samé eSka nebo automaty...
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 8:29   Citovat  

Taky jsem 2.4ku hledal pár měsíců, nakonec jsem sehnal za 135 tisic. Byl zanedbaný ale slo jen o to, vypucovat ho a měnil jsem ABS čidlo. A taky jde o to nekupovat od Hondaře, ten neví co by si za to řekl Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 8:33   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 8:33   Citovat  

tudy odkaz
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 13:44   Citovat  

Už kolikrát sem přemýšlel nad výměnou za novější generací, ale zase mi to jezdí bez problémů i s 260000Km Velmi šťastný takže fakt těžko se ho zbavovat, to nejde prostě, to budu mít dokud to půjde Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 14:06   Citovat  

Prcek napsal:
Už kolikrát sem přemýšlel nad výměnou za novější generací, ale zase mi to jezdí bez problémů i s 260000Km Velmi šťastný takže fakt těžko se ho zbavovat, to nejde prostě, to budu mít dokud to půjde Velmi šťastný

hele zrovna to si řikám za poslední tejden i já Úsměv já mám teda u tourera "teprve" 125tkm, ale nedám na to dopustit, ani nevim za co jinýcho bych to vyměnil, maximálně 8g kde by mi bodla akorát šestka na dálnici:) a to sem ted tejden jezdil v novym civicu tourerovi ....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 14:17   Citovat  

Doktor napsal:
hele zrovna to si řikám za poslední tejden i já Úsměv já mám teda u tourera "teprve" 125tkm, ale nedám na to dopustit, ani nevim za co jinýcho bych to vyměnil, maximálně 8g kde by mi bodla akorát šestka na dálnici:) a to sem ted tejden jezdil v novym civicu tourerovi ....

A8g leda až nebude potřeba kufr,což s dětma a barákem nevím, nevím... Se stydím To spíš vidím na změnu značky... Smutný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 14:21   Citovat  

Hellborn napsal:
A8g leda až nebude potřeba kufr,což s dětma a barákem nevím, nevím... Se stydím To spíš vidím na změnu značky... Smutný

je o tolik menší? já nemam srovnání sem z 7g tourera zhejčkanej, o civicu 7g nemluvě tam je taky místa hafo
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 14:24   Citovat  

Doktor napsal:
je o tolik menší? já nemam srovnání sem z 7g tourera zhejčkanej, o civicu 7g nemluvě tam je taky místa hafo

Pokud velkoryse započtu i místo pod podlážkou, tak je to 570l 7g vs 460l 8g (pokud nebudu počítat místo pod podlážkou, tak dokonce jen 400l - to měl skoro Civic 6g sedan).

Kingoovo test
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 14:30   Citovat  

Hellborn napsal:
Pokud velkoryse započtu i místo pod podlážkou, tak je to 570l 7g vs 460l 8g (pokud nebudu počítat místo pod podlážkou, tak dokonce jen 400l - to měl skoro Civic 6g sedan).

no fuj Úsměv kazdopadne na civica tourera nemaj tech 620 me velmi prekvapilo, pod podlazkou se vejde normalne kufr jak je dira hluboka a kufr bomba...jeli sme ted na vikend pucenym pod podlážku sem strcil krome sport tasky všechno Úsměv
   Návrat  
petr7g je teď offline  petr7g
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 14:54   Citovat  

Taky se mi zda blbe davat 200 tisic za 11 let stare auto, ale pokud je to jeste kvalita.. jak jsou na to ctdi prk realnych 200 tkm ? Ac je to tady Honda club, jaky mate nazor na tohle tudy odkaz ?
Diky
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupě ojetého Accorda 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina