Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupě ojetého Accorda 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 15:07   Citovat  

Ja nevím kde berete že 11 let starý A7g stojí 200 tisíc Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 15:27   Citovat  

Nejde jenom o stáří, ale o konkrétní stav.
Mimořádně zachovalý a málo jetý kousek bez ohledu na rok výroby by takovou hodnotu mít mohl.
Nikdo jsme ty auta za 150 000,- z inzerátů neviděli na vlastní oči, tak těžko soudit v jakém jsou opravdu stavu.
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 15:42   Citovat  

petr7g napsal:
Taky se mi zda blbe davat 200 tisic za 11 let stare auto, ale pokud je to jeste kvalita.. jak jsou na to ctdi prk realnych 200 tkm ? Ac je to tady Honda club, jaky mate nazor na tohle tudy odkaz ?
Diky

jestli chceš eliminovat problémy, tak na mazdu s téma starsim mzrcd zapomen Úsměv ale opravdu si radeji priplat za perf. stav...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 15:44   Citovat  

Petr 78 napsal:
Nejde jenom o stáří, ale o konkrétní stav.
Mimořádně zachovalý a málo jetý kousek bez ohledu na rok výroby by takovou hodnotu mít mohl.
Nikdo jsme ty auta za 150 000,- z inzerátů neviděli na vlastní oči, tak těžko soudit v jakém jsou opravdu stavu.

Tak třeba já koupil za 135 a pár jich bylo v téhle cenové, než jsem vybral. Nějaká chybka byla, ale nemůžu říct že je to hrozný. Po očistě, výměně ABS senzoru a rozhýbání zadního třmenu je to dost v pohodě. K těm Accordům za 200, je třeba si uvědomit, že Honda není zrovna prodejná značka, každý chce koncern a nejlépe v naftě, natož benzin 2.4 to už vůbec ne. To má cenu jen pro Hondaře, no a když koukám že ani Hondař není ochotný ty penize dát, tak nevim komu to ti majitelé chtějí prodat. Podle mě neprodejné za ty prachy, koukám na Type-S za 165 který je v inzerci už přes půl roku...
Mimochodem ty si viděl ty za 200 na vlastní oči?
   Návrat  
petr7g je teď offline  petr7g
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 15:54   Citovat  

Doktor napsal:
jestli chceš eliminovat problémy, tak na mazdu s téma starsim mzrcd zapomen Úsměv ale opravdu si radeji priplat za perf. stav...

Nekde se docitam, ze spatne nejsou, ted zas ze jo, mas s tim nejake osobni zkusenosti co tam tak odchazi ?

Jinak kolik zere 2.4 pri 150 kmh na dalnici ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 18:13   Citovat  

Pri týchto km by som čakal, že budeš dávať dohromady podvozok. Je tu toho v témach rozpísaného až až, všetko to ale záleží, kto a KDE stým jazdil. 200 tisíc po nemeckých dialniciach, tak to auto bude stále v slušnej kondícii. Ale keď to je poctivý nájazd v prahe, či v iných "mačacohlavých" cestách, tak ťa ceny podvozku môžu docela zožuť. Keďže Accorda má i vzadu viacprvok, tak i tu si treba pripraviť peňaženku...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 21:56   Citovat  

petr7g napsal:
Nekde se docitam, ze spatne nejsou, ted zas ze jo, mas s tim nejake osobni zkusenosti co tam tak odchazi ?

Jinak kolik zere 2.4 pri 150 kmh na dalnici ?

150 obvykle jezdím na tempomat a průměr mám kolem 9l (mimo dálnici od 80 do 150, město 50).
   Návrat  
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 22:51   Citovat  

7G jsem chvili mel. 2003 2.4 i-VTEC 140kW executive + sport paket.
klady :
Robustni, kvalitni, dobre udelany auto, ze kteryho jsem mel velmi dobrej pocit. Precizni rizeni, razeni..celkove ovladaci prvky..no klasika Honda..radost.
Spolehlivost, kultivovanost, klisne bych s nim jel i na konec sveta...nebo alespon takovej pocit duvery to ve me vzbuzovalo.
a v neposledni rade design..zvenku ve sport paketu na 18kach v chameleon laku hodne dobry.

zapory :
Motor - presel jsem k nemu pres spoustu starsich Hond a cekal jsem neco vic..to nekolikafazovy spinani vtecu je jako reklama na ospalost. Take se mi zadlo, ze to moc nejede na to, ze by to melo mit 190koni a 230kroutak a pod kapotou 2.4ku od Hondy. Na druhou stranu, auto je relativne tezky a mel jsem obuto 235/30/18 no..nicmene ani na 16kach 205kach zadna slava..navic ten projev jak jsem psal..nic moc nez na co jsem bejval zvyklej.
spotreba - realne jsem jezdil za 12..nekdy i za vic...opravdu nehezke..na plnou nadrz tak 400km s tim, ze jsem jezdil mesto, mimo mesto 100 a dalnice cestovni h 160...proste svizna jizda...kamos s tim teda jel asi za 8,5 ale to fakt nechces se takhle plahocit..
Interier - ac zvenku v plny krase tak vevnitr hadrovej interier..nekomu to nevadi, pro me ale laciny a zastaraly...absence samozatmavovacich zrcatek palubniho pocitace..velkej volant..nepodsvetlenej..plasty nic moc a celkove interier designove velmi zaostava za exterierem..ale je to vec vkusu. Na stranu druhou je vse promysleny funkcni a kvalitni.
Svetla - dost mi chybely vyhrejvany sedacky a bixenony..mit xenony jen jako potkavacky a dalkovy obyc halogeny ktery moc nesvitej mi v tyhle tride prijde trochu zastaraly..na druhou stranu zase..spolehlivost..prakticnost...clovek si zvykne.

posledni veci je baterie. To je kapitola sama pro sebe. Je mala asi jako v CRX a dle meho nedostatecna. Koupil jsem pro jistotu novou Vartu a stejne nic..neduverne startovani, v zime ani nemluve..pri mrazech pod -10 se pravidelne propadaly rilucicky na palubce, cely to pohasinalo a bal jsem se, ze to ani nechytne..chytlo ale pokazdy. Tohle podle me hosi nevychytali, zvazoval jsem predelat misto a koupit normalni treba 74Ah ale pak uz sel kluk do sveta.

za celou dobu jsem menil jen prasklej xenon jinak absolutne bez zavady.

i presto, ze se zda, ze zaporu jsem vyjmenoval vice, tak bych do nej sel znova...a zkusil treba naftu ikdyz benzin bude jiste drzak. Veci ohkedne vybavy atd castecne vyresil facelift ale i tak se dost projevila moje zhejckanost polokuzi s alcantarou a bezovo-cernym interierem, ve kterem se taky delal.

IMG_7583900725171.jpeg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_7583900725171.jpeg, 70.62 kB

IMG_6135473925253.jpeg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_6135473925253.jpeg, 81.58 kB
   Návrat  
Rimmsi je teď offline  Rimmsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 0:28   Citovat  

Doktor napsal:

To byl problem predface... pridirala se klika .. u faceliftu by to už mělo být ok ale chce to opravdu dodržovat výměny oleje ... vesměs se ty naftaky v predfacech jelikoz na to lidi ....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 6:05   Citovat  

Cocks měl nějaký divný kus. Na 12 jsem se ještě (i při cestě Praha-Jindřich. Hradec a zpět a poměrně dlouhé době se 180 na dálnici stačilo na těch 300km lehce přes půl nádrže) nedostal... Na půl nádrže mám obvykle 350-380km, rezerva se rozsvěcí kolem 570km.. Úsměv Co jsem vezl Martyho (v té době jezdil s BMW 5 asi E39) na noční lyžování,tak jsem se shodli,že jestli někomu přijde,že dálky nesvítí,tak měl zajít na oční. B-)

Baterie Varta je kapitola sama pro sebe - ve VTi mi po "přestavbě" na údržbovou vydržela 3roky, do Acca bych jí nedal (a to tam nemám žádné rádio navíc,jako měl cocks).

Interiér nekomentuju - je kvalitní bez všelijakých zbytečností, já měl kliku na látkové potahy (dvě děti a pes v autě).

Projev motoru je jiný než u starších, ale s tím se těžko něco dělá - ekologie... Plus má 2.4 dlouhý zdvih.

Nebo mám divný kus já.. Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 6:44   Citovat  

Hellborn napsal:
Cocks měl nějaký divný kus. Na 12 jsem se ještě (i při cestě Praha-Jindřich. Hradec a zpět a poměrně dlouhé době se 180 na dálnici stačilo na těch 300km lehce přes půl nádrže) nedostal... Na půl nádrže mám obvykle 350-380km, rezerva se rozsvěcí kolem 570km.. Úsměv Co jsem vezl Martyho na noční lyžování,tak jsem se shodli,že jestli někomu přijde,že dálky nesvítí,tak měl zajít na oční. B-) Baterie Varta je kapitola sama pro sebe - ve VTi mi po "přestavbě" na údržbovou vydržela 3roky, do Acca bych jí nedal. Interiér nekomentuju - je kvalitní bez všelijakých zbytečností.

Na nádrž dám tak těch 650 km a radši tankuju. Světla se mi taky zdá že svítí slušně, jak xenony tak dálkové, ale jsem zvyklý z C5g který nesvítí... Navic se mi u xenonu líbí to, že krásně osvítí i krajnice a příkopy a když pustím dálky tak zůstanou svitit a krásně vidím.
Na druhou stranu baterie a startování se mi taky nezdá a o 190 konich taky přemýšlím jestli tam jsou. Možná je ten motor jen dost lineární. Každopádně úryvky z testů jako "stačí ovšem chvíli počkat, až motor překročí zhruba 4 000 otáček a vy ucítíte první náznak toho, co umí lahůdková atmosféra. V tomto pásmu totiž dojde k slušnému oživnutí motoru a otáčky letí výrazně rychleji vzhůru a také dynamika se radikálně mění. Stále jsme ovšem v pásmu, které lze považovat za běžné, byť trochu „agresivnější”.Pokud ovšem setrváte s plynovým pedálem na podlaze přijde pod hranicí šesti tisíc otáček pocit, že motor končí. Jenže po překonání šesti tisící dojde k něčemu, co se dá zažít asi už jen u Hondy. Vačková hřídel změní naposled svou pozici a motor se projeví ve svém pravém světle.Opravdu citelný nárůst akcelerace je doprovázen změnou zvukové kulisy. Pokud znáte přídavné spalování u proudového letadla (já ne), případně máte zkušenost s něčím podobným, můžete tušit co se bude dít. Vše se změní a z vytočeného, ale stále klidného motoru, se stává skoro závodní.Pak přichází 7 200 otáček a... konec. Omezovač zastaví radovánky a je nutno zařadit další rychlostní stupeň" se mi nezdá. To snad testovali jiné auto...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 7:11   Citovat  

Přechod na ostrou vačku v 6000ot. je u mého cítit na jedničku a dvojku, na trojku méně. Průběh výkonu není bohužel jak jsme zvyklí ze starších a je tam výkonová díra (i když po koupi po 61letém pánovi mi přišla větší - asi se to už rozjezdilo - podobně jsem to měl s Ekonomem po otci od rodiny,co s ním nejezdil po dálnici a max 100...).
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 7:49   Citovat  

Rimmsi napsal:
To byl problem predface... pridirala se klika .. u faceliftu by to už mělo být ok ale chce to opravdu dodržovat výměny oleje ... vesměs se ty naftaky v predfacech jelikoz na to lidi ....

jj v mazdach se nevyznam ale starsi (nevim presne jaky) dvoulitry mzr-cd problematicky (ja mel jeden a slo to to rychle pryc) Úsměv
   Návrat  
Santi je teď offline  Santi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 8:11   Citovat  

Doktor napsal:
jj v mazdach se nevyznam ale starsi (nevim presne jaky) dvoulitry mzr-cd problematicky (ja mel jeden a slo to to rychle pryc) Úsměv

Soused před měsícem měnil v mazdě 6 2,2 nafta rok 2009 při 150tis km všechny vtřikovače cca á 10tis/ks.
Samozřejmě to může být náhoda, ale je to raketa..
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 8:17   Citovat  

Jak píše Helbi s Kdoďou, na 2.4 benzín se dá na nádrž jezdit 650-700km a fakt to nešetřim, jezdim svižně. Problémů sem tam drobnosi, jako každý jiný auto, rupne xenon, nová baterka protože ta origo původní už prostě nemůže Velmi šťastný, klouby v poloosách při cca 230tis. km, jinak žádný velký závady nebyli. Po výměně vzduchového filtru a oleje sem se dokonce záhadně dostal na spotřebu 7,9l/100km, ale asi to bylo tim tempomatem na 140km/h na dálnici Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 8:27   Citovat  

Santi napsal:
Soused před měsícem měnil v mazdě 6 2,2 nafta rok 2009 při 150tis km všechny vtřikovače cca á 10tis/ks.
Samozřejmě to může být náhoda, ale je to raketa..

a az bude menit setrvak se spojkou, tak ještě jednou tolik Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 8:49   Citovat  

U ctdi je setrvak taky raketa ne ?
   Návrat  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 12:40   Citovat  

taky se přidám se zkusenostma s A7g

Před-předposlední auto jsem měl 2.0 AT sport - 2003 sedana.
Kupovano od kamarada. V 70tkm koupené v německu, pak já od 215 do 230tkm. Za celou dobu pouze problém s ABS čidlem a s přidřeným třmenem na zadní brzdě. Auto bylo spolehlivé, ale přesto jsem toužil po kombiku a po vyšší výbavě.

Další bylo Legacy 2.0R 2007 - strašné zklamání

Nýní mám Acco tourer 2,2 v naftě 2005 ve výbavě top executive. Když jsem ho kupoval mělo najeto 313tkm za cenu kolem 130 včetně technické, přihlášení atd. Nutné investice byly zadní destičky(700), prasklé svody (3000) a přetěsnění klimatizace(3000). Serviska byla vedená do 280. Za mě maximální spokojenost. Prvotní obavy, když jsem auto kupoval jsou pryč a auto jezdí jako zamlada Úsměv Kdybych v té době narazil na 2,4 sel bych do ní, ale kupoval jsem auto narychlo a nelituju. Na nádrž není problém najet 1000km. Motor je spolehlivý, kultivovaný, nežere olej, řazení plynulé. I když je to 5ti kvalt tak stačí.

závěr: není až tak důležitý stav najetých km, ale zda bylo auto pravidelně servisované a celkový stav.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 15:23   Citovat  

Hellborn napsal:
Cocks měl nějaký divný kus.

nerekl bych...auto melo najeto asi 140 000..kouleny novy v CZ..vsichni majitele do nej sypali..KN vlozka, olej po desiti, telka s dvd, porad vse novy..jen ten 8mi vrstvej chameleon, diky kterymu se rozebiralo skoro cely auto a slo to cely do profi lakovny stal pres 100 000.. i tak jsem ho ale byl odbrzdit ve Falcon Racingu a zvlastni bylo, ze mel sice 201 koni oproti 190ti, ale zato jen 200kroutak misto 230 Velmi šťastný ..a to jsme to merili nekolikrat..
Tezko rict...asi jsem s tim jednou taky udal na nadrz 600km ale to bylo nekde porad 90kmh na sestku Velmi šťastný
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 15:45   Citovat  

cocks napsal:
nerekl bych...auto melo najeto asi 140 000..kouleny novy v CZ..vsichni majitele do nej sypali..KN vlozka, olej po desiti, telka s dvd, porad vse novy..jen ten 8mi vrstvej chameleon, diky kterymu se rozebiralo skoro cely auto a slo to cely do profi lakovny stal pres 100 000.. i tak jsem ho ale byl odbrzdit ve Falcon Racingu a zvlastni bylo, ze mel sice 201 koni oproti 190ti, ale zato jen 200kroutak misto 230 Velmi šťastný ..a to jsme to merili nekolikrat..
Tezko rict...asi jsem s tim jednou taky udal na nadrz 600km ale to bylo nekde porad 90kmh na sestku Velmi šťastný

mas nekde graf?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 17:37   Citovat  

Já mám těch 570km od plné k rezervě běžným tempem (město předpisově, mimo ne, rychlost do 150, trasy od cca 40 do 250km, ale občas jen na nákup 10km). Klidná jízda (dálnice 140 tempo, mimo do 110) na zimních na Šumavu, popojíždění k vleku a zpět bylo se spotřebou 8.5l a na km 670 k rozsviceni rezervy...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 17:47   Citovat  

zase ta spotřeba Velmi šťastný mně se podařilo 800km na nádrž u mýho 2.0 tourera Úsměv ale mám motor jako novej, jinak běžně 600-700km není problém když to není po městě
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 18:20   Citovat  

Neznáte někdo tohoto krasavce ?

tudy odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 18:21   Citovat  

Doktor napsal:
zase ta spotřeba Velmi šťastný mně se podařilo 800km na nádrž u mýho 2.0 tourera Úsměv ale mám motor jako novej, jinak běžně 600-700km není problém když to není po městě

No graf ještě nemám... Úsměv A když to Cocksovi jezdilo za 12,tak je někde chyba.
   Návrat  
Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 18:50   Citovat  

Hellborn napsal:
No graf ještě nemám... Úsměv A když to Cocksovi jezdilo za 12,tak je někde chyba.

Nedovedu si představit jak bych musel jezdit aby 2,4ka žrala 12 na 100km Snad jen nějaké 5km popojíždky. Spotřeba hodně klesá úměrně délce trasy. Jezdím denně do práce po okreskách (90-120km/h) 30km tam a 30km zpět a běžně mám spotřebu cca 8,5 litru a to jezdím svižně. Ale už jsem jel i za 8 a letos do chorvatska i pod 8 - jeli jsme ve dvou většinou 135km/h GPS.

Za 12 to musí být nějaká porucha Tak to koukám!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 21:44   Citovat  

Porucha..nevim..spis vy to mate nejak divne spocitany Úsměv Ja jsem v realite..ale realita je proste 10-12..za to jezdim i ted s CD7kou Coupe 2.2i ES F22B5 ..ale na dalky teda jezdi za pulku toho co 7G. Tomu to bylo jedno..proste to furt padalo ta rucka. Poradne si spocitejte spotrebu a nebudte zaslepeni fim, ze je to Honda Úsměv Znam spoustu majitelu, kteri maji stejne zkusenosti..10 je normal.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 21:54   Citovat  

cocks napsal:
Porucha..nevim..spis vy to mate nejak divne spocitany Úsměv Ja jsem v realite..ale realita je proste 10-12..za to jezdim i ted s CD7kou Coupe 2.2i ES F22B5 ..ale na dalky teda jezdi za pulku toho co 7G. Tomu to bylo jedno..proste to furt padalo ta rucka. Poradne si spocitejte spotrebu a nebudte zaslepeni fim, ze je to Honda Úsměv Znam spoustu majitelu, kteri maji stejne zkusenosti..10 je normal.

Počítám spotřebu 2.4 už 5let a pořád mezi 8 (když s tím jede otec) po 9-9.5 (když s tím jezdím já). Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 23:05   Citovat  

Hellborn napsal:
Počítám spotřebu 2.4 už 5let a pořád mezi 8 (když s tím jede otec) po 9-9.5 (když s tím jezdím já). Velmi šťastný

No tak to uz by odpovidalo..pripocitejme 18ky 235sirka...vecne klima a ta mala elektrarna co jsem tam mel a jsme na desiti...a trosku sviznejc tak jsme razem 11-12 a to je ta realita, o ktery tady celou dobu mluvim Mrk
Jinak graf muzu mit jeste asi z mereni z Falcon Racingu..ma to kamos ze stredni kdyztak kdyby byl zajem..je skvelej..ted stavi Ford Capri a turba a kopresory ( offtopic )
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.8.2014 , 8:46   Citovat  

cocks napsal:
No tak to uz by odpovidalo..pripocitejme 18ky 235sirka...vecne klima a ta mala elektrarna co jsem tam mel a jsme na desiti...a trosku sviznejc tak jsme razem 11-12 a to je ta realita, o ktery tady celou dobu mluvim Mrk
Jinak graf muzu mit jeste asi z mereni z Falcon Racingu..ma to kamos ze stredni kdyztak kdyby byl zajem..je skvelej..ted stavi Ford Capri a turba a kopresory ( offtopic )

Že by kola a pneu udělaly na spotřebě skoro 3l na 100km... Auto režim používám taky a jezdím mimo město do 150 a přes 10 se dostanu jen fakt prasáckou jízdou (tj. buď na okresce pořád v červeným nebo dálnice kolem 180-200)... Jinak 9.5l max.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.8.2014 , 9:01   Citovat  

Hellborn napsal:
Že by kola a pneu udělaly na spotřebě skoro 3l na 100km... Auto režim používám taky a jezdím mimo město do 150 a přes 10 se dostanu jen fakt prasáckou jízdou (tj. buď na okresce pořád v červeným nebo dálnice kolem 180-200)... Jinak 9.5l max.

Jenomze pokud pouzivas auto jako normalni daily-car a ne na nedelni vyjizdky, pohne ti to se spotrebou dost vyrazne. Zalezi i na profilu vyjizdky, i pri vylozene ekonomickem stylu jizdy se v kopcovitem terenu a kratsi trase treba do prace nikdy nedostanes na nizke hodnoty, ktere udela jiny pri vcelku normalni jizde po rovine a delsich trasach. A u benzinu to plati dvojnasob, oproti nafte je rozptyl hodnot spotreby vlivem X okolnosti vzdycky o dost vyssi.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Koupě ojetého Accorda 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina