Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 117 z 486
Jumbo je teď offline  Jumbo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 18:02   Citovat  

Ahoj, jsem tu znova s dotazem ohledně spojky na Acco 2.2 i-CTDi, která mi již nějakou dobu lehce prokluzuje. Dotaz zní - musí se se spojkou měnit i dvouhmotný setrvák, nebo nemusí? Jeden mechanik mi právě tvrdil, že se to musí udělat celé najednou. V tu chvíli se nabavíme o záležitosti za 10k, ale už za min. 40k. Tak bych rád věděl, jaké jsou zkušenosti. Děkuju moc za odpovědi. přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 18:58   Citovat  

Hmm mal som servo hadicu na repase a mechanik mi tam dolial nejaký olej, bohvie čo to bolo. Určite to ale podla mna nebolo Honda PSF. Tak to dám vymeniť. Viete niekto koľko toho oleja tam ide? Ak sa mení komplet náplň.
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 20:56   Citovat  

markos napsal:
Hmm mal som servo hadicu na repase a mechanik mi tam dolial nejaký olej, bohvie čo to bolo. Určite to ale podla mna nebolo Honda PSF. Tak to dám vymeniť. Viete niekto koľko toho oleja tam ide? Ak sa mení komplet náplň.
Při repasi je 1,1L náplň jinak snad 0,9L
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 20:57   Citovat  

Jumbo napsal:
Ahoj, jsem tu znova s dotazem ohledně spojky na Acco 2.2 i-CTDi, která mi již nějakou dobu lehce prokluzuje. Dotaz zní - musí se se spojkou měnit i dvouhmotný setrvák, nebo nemusí? Jeden mechanik mi právě tvrdil, že se to musí udělat celé najednou. V tu chvíli se nabavíme o záležitosti za 10k, ale už za min. 40k. Tak bych rád věděl, jaké jsou zkušenosti. Děkuju moc za odpovědi. přátele
Několik příspěvků na Z5 jsem so o tom zminoval kolik máš nalítáno?Já ho ted měnil
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 21:00   Citovat  

Petr_cze napsal:
Čau,
nesetkal už se tady někdo s drobným únikem oleje kolem víčka? Uniklý olej pak stéká žlábkem do motorového prostoru.
Víčko je dotažené správně a závit se zdá být nepoškozen. Nějaká rada?

motor: 2.2 i-CTDi; r.v. 2006

U neorigo oil filtrů běžná věc,gumička rychle ztvrdne a prolíná.Popřípadě nevyměněna gumička na víčku.Gumičky jsou jen součástí filtru nedají se koupit zvlášť.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 8:15   Citovat  

DworiBak napsal:
Několik příspěvků na Z5 jsem so o tom zminoval kolik máš nalítáno?Já ho ted měnil

Mám cca 242.000km. Takže z Tvého příspěvku trochu naZ5 vyplývá, že není nutné se spojkou měnit i setrvák, je tak správně?
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 14:19   Citovat  

tak bol som na STK/EK, kde odtial typek saskoval okolo alternatora, ze mu nejde zmerat otacky. NA druhom pristroji uz slo, par krat vytocil do obmedzovaca, dako 5250ot/min ci tak nejak.

Vysledok = auto nedobija, po zdiagnostikovani mechanikom odpaleny diodovy mostik. je to 2.2 i-ctdi.

Tak som zvedavy kolko vyjde repas Ble
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 17:11   Citovat  

Jumbo napsal:
Mám cca 242.000km. Takže z Tvého příspěvku trochu naZ5 vyplývá, že není nutné se spojkou měnit i setrvák, je tak správně?
Tak to bude na setrvák, já měl ted necelích 200 a měnil jsem,už ve 140 jsou špatné ale víc budeš vědět až budeš mít rozhozeno.Všechny odradí cena ale ty razi klikovce moc neprospívají Ble
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 18:14   Citovat  

Díky za odpoveď ohľadom náplne do serva. Inak, chcel by som sa spýtať, sú tieto veci (aspon teda v CZ) povolené?

temporary-3.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
temporary-3.jpg, 33.31 kB
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 18:20   Citovat  

markos napsal:
Díky za odpoveď ohľadom náplne do serva. Inak, chcel by som sa spýtať, sú tieto veci (aspon teda v CZ) povolené?

dofam ze neee! to snad ne to snad ne to snad ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 18:25   Citovat  

Doktor napsal:
dofam ze neee! to snad ne to snad ne to snad ne

Možno blbý príklad, toto vizerá príšerne kolotočársky. Idem riešiť LED denné svietenie, keďže moja accorda žerie žiaroky docela rýchlo. LED budem dávať podľa predpisov, o to pokoj. Keďže idem teraz rozoberať svetlomety kvôli pokovovaniu parabol, napadlo ma svetlá trošku "vylepšiť". Nechcem aby to vyzeralo lacno, a trápne, farba svetla žiadna modrá ani iná blbina, skorej svetlo, ako majú denné LED, teda biele.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 18:45   Citovat  

markos napsal:
Možno blbý príklad, toto vizerá príšerne kolotočársky. Idem riešiť LED denné svietenie, keďže moja accorda žerie žiaroky docela rýchlo. LED budem dávať podľa predpisov, o to pokoj. Keďže idem teraz rozoberať svetlomety kvôli pokovovaniu parabol, napadlo ma svetlá trošku "vylepšiť". Nechcem aby to vyzeralo lacno, a trápne, farba svetla žiadna modrá ani iná blbina, skorej svetlo, ako majú denné LED, teda biele.

toz to udelej podle predpisu a prdni je dolu na horno okraj vyrezu pro mlhovky...bude to decentni, ale na accu je prave hezky ten cisty cumak Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 18:55   Citovat  

Jo, tie LED pre denne pojdu bud do hmloviek, alebo ako je to v sekcii "Ako na to", do stredového tunela pre chladič, na bočné strany na výšku. Či tam dám niečo okrasné, si 2x rozmyslím. Nepotrebujem dojsť o papiere. Dosť problém, že mi naši PÁNI z Kontroly originality pokafrali kompletne VIN ko, prehodili JHMCN za JMHCN. Tak som teraz akože zvedavý, ako to mám doriešiť, keď som 500 km od domu a dlho sa tam neukážem... Človek aby sa bál ísť do DE, že mu tam zoberú auto, lebo VIN nesedí (technický, emisná, STK a všetko ostatné...)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 21:25   Citovat  

DworiBak napsal:
Tak to bude na setrvák, já měl ted necelích 200 a měnil jsem,už ve 140 jsou špatné ale víc budeš vědět až budeš mít rozhozeno.Všechny odradí cena ale ty razi klikovce moc neprospívají Ble

Pokud jsou ve 140k už špatné, tak by eventuelně mohl být vyměnen v servisu od prvního majitele. Ze servisky to ale nevyčtu, zjistit bych to ale mohl u prodejce v Německu, který auto po celou dobu servisoval, než jsem ho tam vykoupil já. Záznamy určitě musí mít, ne?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.8.2014 , 6:24   Citovat  

Jumbo napsal:
Pokud jsou ve 140k už špatné, tak by eventuelně mohl být vyměnen v servisu od prvního majitele. Ze servisky to ale nevyčtu, zjistit bych to ale mohl u prodejce v Německu, který auto po celou dobu servisoval, než jsem ho tam vykoupil já. Záznamy určitě musí mít, ne?

Měl by mít soupis dílů v záznamu.Ted záleží jestli ho též neodradila cena,a jestli byla vůbec spojka dělaná je tu SAC spojka kde se přítlačák nastavuje,takže mohla vydržet až do ted Mrk
   Návrat  
lullul je teď offline  lullul
PříspěvekZaslal: 20.8.2014 , 8:43   Citovat  

Chris napsal:
tak bol som na STK/EK, kde odtial typek saskoval okolo alternatora, ze mu nejde zmerat otacky. NA druhom pristroji uz slo, par krat vytocil do obmedzovaca, dako 5250ot/min ci tak nejak.

Vysledok = auto nedobija, po zdiagnostikovani mechanikom odpaleny diodovy mostik. je to 2.2 i-ctdi.

Repas ma vyšiel niečo okolo 400€. Dal som ho robiť min. rok v decembri. Motor "húkal" pri pridaní plynu. Ešte mi vymenili remeň a niečo vymenili, ale presne už neviem, že čo. Niečo nahradili jedným kusom namiesto dvoch.
Menili mi diodový mostík a nejaké ložiská a možno ešte niečo. Neviem už presne
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.8.2014 , 12:08   Citovat  

lullul: njn, u mna to ma byt lacnejsie. Len celkom dost, kedze fungel novy altik v honde stoji 480e , paradox je, ze samotny diodovy mostik cez 750e Se stydím

ked nove stoja tolko:
Lucas 120A 231e
Denso 105A 302e

tudy odkaz
   Návrat  
lullul je teď offline  lullul
PříspěvekZaslal: 20.8.2014 , 12:30   Citovat  

Chris napsal:
lullul: njn, u mna to ma byt lacnejsie. Len celkom dost, kedze fungel novy altik v honde stoji 480e , paradox je, ze samotny diodovy mostik cez 750e Se stydím

ked nove stoja tolko:
Lucas 120A 231e
Denso 105A 302e

tudy odkaz

Je dosť, ale zabudol som poznamenať, že to to tak vyšlo aj s prácou mechanikou. Čiže sa aj niečo ušetrilo, ale aj tak je to dosť veľa. Ja momentálne šetrím na dvojhmotu, lebo už len čakám kedy sa ozve a tiež to nebude najlacnejšie Smutný
   Návrat  
falkonero je teď offline  falkonero
PříspěvekZaslal: 20.8.2014 , 12:51   Citovat  

Chris napsal:

Mne robil jeden znamy a repas alternatora ma vysiel 100 eur.. loziska, moja zadreta volnobezka a aj s mostikom.. kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.8.2014 , 14:10   Citovat  

Ludia ako odstranim tie gumene listy ktore sa tiahnu po okrajoch celneho skla a celej strechy? Je tam hrdza a potrebujem to osetrit.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2014 , 14:28   Citovat  

scream napsal:
Ludia ako odstranim tie gumene listy ktore sa tiahnu po okrajoch celneho skla a celej strechy? Je tam hrdza a potrebujem to osetrit.

mrkni do manualu OK jinak když uz jsme u te hrdzy / koroze, prave jsem opet prijel od lakyrniku, kam jezdim prilezitostne a musim je znova pochválit, perfektni poctiva práce a cenove velmi prijemna, tentokrát jsem nechal u tourera:

- rozleštit odreny roh narazniku z parkovani
- dorazy patych dveri zbrousit osetrit nalakovat
- hranka ridicovych dveri osetrit a nalakovat
- sroub a drzak ridicovy sedacky zbrousit osetrit a nalakovat
- predni kapota pod stribrnou listou zbrousit osetrit a nalakovat
- zadni lemy komplet zbrousit osetrit nalakovat
Suma sumárum 5tis OK

Takže auto jako nový, ještě vyměnit nebo nechat rozleštit přední sklo - záhadně poškrábaný z nějaký houby na okna u pumpy to mi hlava nebere
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.8.2014 , 13:58   Citovat  

No u mna musi ist cela strecha do laku mam tam taky velky dobanec asi 5cm kde to kvitne rovno pri tej liste a kopu malych nad celnym sklom...to ma stve asi najviac momentalne kedze je prasknute aj celne sklo a treba to spravit naraz... pocitam okolo 350E, takze to musi pockat par mesiacov a chcem to zatial svojpomocne osetrit rodexolom+ lakom v sprayi
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2014 , 16:14   Citovat  

Předělával někdo budíky před face výměnou za face s pal PC Velmi šťastný
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.8.2014 , 19:01   Citovat  

Zkušenost z C7G...palubák je zabudovaný v budíkách a je to jenom o kabeláži/čidlech. Tzn. dotáhnout příslušné dráty, pokud chybí. Zjistíš to podle elektrických schémat v servisním manuálu.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2014 , 19:35   Citovat  

DworiBak napsal:

bych radsi bez prace koupil tohle ale zajimalo by me jak moc je to videt pres den

tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
Galaktic je teď offline  Galaktic
PříspěvekZaslal: 23.8.2014 , 23:40   Citovat  

DworiBak napsal:

No ja mám v pláne toto riešiť ale je to zložitejšie,niejsu to len budíky...a ešte potrebujem nájsť vhodného "dárcu na to Mrk
Zatial mám na testovanie 2 PC .napojené z obd
Vecsie sa je v sk.menu a zložitejšie je presné nastavenie údajov,farba len biela,menšie je angl.menu farba akákolvek a ľahšie nastavenie

IMAG0354.jpg

IMAG0354.jpg, 524.51 kB

IMAG0044_1_1_1.jpg

IMAG0044_1_1_1.jpg, 176.63 kB
   Návrat  
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.8.2014 , 9:31   Citovat  

Zdar, už podruhé se mi stalo že mi auto zahlásilo chybu žhavícího okruhu. Pravděpodobně je to chyba žhavícího relé. To relé stojí asi 5500,- Nevíte jestli se dá to relé sehnat levněji. Jeden mechanik mi říkal že to kdysi šlo sehnat i kolem 1000,-
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2014 , 21:49   Citovat  

Stepa napsal:
Zkušenost z C7G...palubák je zabudovaný v budíkách a je to jenom o kabeláži/čidlech. Tzn. dotáhnout příslušné dráty, pokud chybí. Zjistíš to podle elektrických schémat v servisním manuálu.

Přepínání pal PC je na volantu stejně je v plánu výměna volantu z UFOna.

Doctor napsal:
bych radsi bez prace koupil tohle ale zajimalo by me jak moc je to videt pres den

Radší bych tak jak je to origo

Galactic napsal:
Zatial mám na testovanie 2 PC .napojené z obd

Více info co to obnáší atd. Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2014 , 21:50   Citovat  

Gavly napsal:
Zdar, už podruhé se mi stalo že mi auto zahlásilo chybu žhavícího okruhu. Pravděpodobně je to chyba žhavícího relé. To relé stojí asi 5500,- Nevíte jestli se dá to relé sehnat levněji. Jeden mechanik mi říkal že to kdysi šlo sehnat i kolem 1000,-
Skoukni nejdříve žhaviče
   Návrat  
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.8.2014 , 8:42   Citovat  

DworiBak napsal:
Skoukni nejdříve žhaviče

Žhaviče jsou změřene a vypadají v pohodě. Chyba se objevila asi tak minutu po rozjezdu. Nevím jestli to nebylo třeba jen tím že když jsem projel nějakými nerovnostmi a zrovna to bylo v provozu a stratilo to třeba kontakt, ale chybu to vyhazovalo dokud se to relé nevyndalo a nevrátilo zpátky. Stalo se mi to už i před rokem, ale tentokrát to šlo do nouzového režimu a to se pak těžko vyjíždí kopečky Úsměv.
Slyšel jsem že to relé je problémové, ale 5500 se mi za něj dávat nechce
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina