Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord CL9 - nebliká při zamčení a odemčení
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
mmprelude je teď offline  mmprelude
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.8.2014 , 12:31   Citovat  

Vážení, je tady někdo technicky zdatný, kdo mi umí poradit? Můj Accord CL9 přestal blikat při zamykání DO na klíči. Pojistky jsou všechny OK. Auto troubí a klasicky bliká. Jediné co pozoruji posledního čtvrt roku, že centrál spolujezdce jde nějak divně. Často má problém se odemknout. Všechny dveře se odemknou, kromě spolujezdce. Musím dálkáč zmáčknout třeba třikrát za sebou, abych dveře otevřel, nebo pak manuálně zevnitř. Zamykání těchto dveří není problém. No a tento týden jsem čistil bordel pod spolujezdcovou sedačkou a musel jsem ji vydělat ven, takže jsem odpojil konektor airbagu sedačky a pak to zase vrátil. Nicméně nejsem si jistý, jestli to má nějakou souvislost nebo jsem si toho neblikání všimnul až po tomto úkonu. Je možné, že to nebliká už déle a nemá to se sedačkou žádnou souvislost. Umíte někdo poradit? to mi hlava nebere
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 21.8.2014 , 12:43   Citovat  

motorek/zamek dveri spolujezdce. Nedovira, tzn. alram se pak neaktivuje ( nezablika). Vymena za par petistovek

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.8.2014 , 12:48   Citovat  

Ahoj, jseš si jistý? Zamykání je bez problémů, dolů padá jak švestka Úsměv Ale jestli je to tím, tak je to dobrá zpráva.... je to dobrý

Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.8.2014 , 12:53   Citovat  

Tady máš návod,Oprava centrálního zamykání C7G je to sice na Civica 7G ale zámky jsou dost podobný.Někdy stačí jenom vyčistit ten motůrek,nebo ho vyměnit.Já kupoval z USA celé nové zámky cca.800Kč/ks

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.8.2014 , 13:59   Citovat  

Nějak se mi to nezdá pánové.... zámek odemyká i zamyká... jen sem tam se odemkne až na podruhé. Proč by to neblikalo? A hlavně při zamčení, kdy se spolujezdcovi dveře zamknou vždycky. Jestli je to opravdu tím, tak potřebuji slyšet technické zdůvodnění to mi hlava nebere je to dobrý

kandik je teď offline  kandik
Moderátor
Členství: Žádné
1
PříspěvekZaslal: 21.8.2014 , 14:12   Citovat  

mmprelude napsal:
Nějak se mi to nezdá pánové.... zámek odemyká i zamyká... jen sem tam se odemkne až na podruhé. Proč by to neblikalo? A hlavně při zamčení, kdy se spolujezdcovi dveře zamknou vždycky. Jestli je to opravdu tím, tak potřebuji slyšet technické zdůvodnění to mi hlava nebere je to dobrý

technicky zduvodneni ti nereknu, mozna to je tim, ze si pamatuje, ze predtim poradne neodemknul, a vyhlasi chybu, cert a mechanik vi. Ja prezentuju koncovou zkusenost: neblikal alarm, " blbly" dvere u spolujezdce, vymena " neceho" v zamykani dveri u spolujezdce ( tusim delal Alda za 1500,-) a ja tomu rikam moturek a vysledkem bylo ze dvere fungovaly jak mely a alarm blikal. meetallll (Accord Tourer 2004 280tkm)

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.8.2014 , 14:46   Citovat  

Nu dobrá, zkusím to vymontovat a mrknout na to. Když tak to objednám na ebay, mají tam nové i originál Honda za pár korun.... je to dobrý

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2014 , 23:51   Citovat  

Ještě jsem se do toho nepustil, protože nějak nemám čas a auto zamyká. Dneska jsem ale večer sedl do auta (přes víkend jsem nikde nebyl) a nenastartoval jsem. Baterka skoro vymlácená. Kontrolky svítí, ale už nesepne relé a startér nezatočí. Tak už se nabíjí. Nicméně tohle se mi nelíbí. Může to mít spojitost? to mi hlava nebere

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.9.2014 , 22:21   Citovat  

A ještě přidám... někdo se mi hrabal v zámku dveří Smutný Nejde tam strčit celý klíček a tím pádem ani otočit Smutný Předpokládám, že nejprve nějak vyřadili alarm. Nevíte někdo jak se to dělá? Co mohli udělat? Do auta se evidentně nedostali, možná jsem je vyrušil...

MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
1
PříspěvekZaslal: 3.9.2014 , 9:14   Citovat  

mmprelude napsal:
A ještě přidám... někdo se mi hrabal v zámku dveří Smutný Nejde tam strčit celý klíček a tím pádem ani otočit Smutný Předpokládám, že nejprve nějak vyřadili alarm. Nevíte někdo jak se to dělá? Co mohli udělat? Do auta se evidentně nedostali, možná jsem je vyrušil...

jen se snazili vypacit zamek, tim padem je poootoceny mirne a proto ti auto neblika a ma odber... pokud neni v tom stavu v jakem ma byt tak zpusobuje zvyseny odber protoze to porad probouzi can... resil sem to uz hodnekrat, provizorne staci zamkem otocit do spravne polohy (priprav si velky sroubovak a neboj se toho) pak ti zacne vsechno fungovat jak ma... vc blikani a auto se ti prestane vybijet...
alarm nijak nevyradili, ani to potrebovali kdyz se do auta nedostali... houkalo by to az v momente kdy bys otevrel dvere...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.9.2014 , 13:20   Citovat  

cože cože ? ty jo, neboj se toho... a co když to utrhnu? Co když je to načlý a já to dorazím? cože cože ?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.9.2014 , 13:50   Citovat  

Tak jsem to zkusil a nic.... klíč tam nejde strčit, je to celé dojebané. Ještě nedávno tam šel jak po másle a krásně fungoval Smutný To je na posrání. Takže rozebrat dveře a vyndat zámek ven a zkusit ho porovnat? naštvanej

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.9.2014 , 14:41   Citovat  

Tak jsem to otevřel a už vidím, že na zámku není ten otočný spínač, je upadenej, nevím jestli ulomenej, ale není tam kde má být.... tak uvidíme, jestli to všechno vyřeší...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.9.2014 , 16:08   Citovat  

Tak jste měli pravdu oba. Spolujezdcovi dveře sem tam nezamknou a sem tam neodemknou, když se to stane, tak opravdu auto nebliká a alarm se asi neaktivuje. Nicméně, když se zavřou (což je z 95%) tak bliká. Problém proč auto neblikalo vůbec byl pokus vylomit zámek u řidiče. Zámek je načnutý, nejde do něho dát klíč, což mi zas tak nevadí, ale při tom ti parchanti ulomili otočný spínač na konci zámku a ten zůstal zřejmě v nějaké poloze, kdy se to nelíbilo centrálnímu mozku lidstva Velmi šťastný už jsem ho vydělal, je to naštěstí samostatný díl s půlmetrovým káblíkem a konektorem. Tak ho zkusím sehnat, pak teprve vydělám zámek a zkusím ho opravit. Nicméně po odpojení tohoto otočného spínače zase auto bliká a alarmuje a pravděpodobně se už nebude ani pomalu vybíjet. Díky Vám! přátele je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.9.2014 , 16:11   Citovat  

mmprelude napsal:
Tak jste měli pravdu oba. Spolujezdcovi dveře sem tam nezamknou a sem tam neodemknou, když se to stane, tak opravdu auto nebliká a alarm se asi neaktivuje. Nicméně, když se zavřou (což je z 95%) tak bliká. Problém proč auto neblikalo vůbec byl pokus vylomit zámek u řidiče. Zámek je načnutý, nejde do něho dát klíč, což mi zas tak nevadí, ale při tom ti parchanti ulomili otočný spínač na konci zámku a ten zůstal zřejmě v nějaké poloze, kdy se to nelíbilo centrálnímu mozku lidstva Velmi šťastný už jsem ho vydělal, je to naštěstí samostatný díl s půlmetrovým káblíkem a konektorem. Tak ho zkusím sehnat, pak teprve vydělám zámek a zkusím ho opravit. Nicméně po odpojení tohoto otočného spínače zase auto bliká a alarmuje a pravděpodobně se už nebude ani pomalu vybíjet. Díky Vám! přátele je to dobrý

zamek neopravis, jedine ho zkus odnest k zamecnikovi, neni to jen o tom poskozeni zvenku, jsou v nem poskozene ty stavitka... takze bud to zvladne sikovny zamecnik (coz by mohl, uz sem to zazil) a nebo novy zamek...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.9.2014 , 16:26   Citovat  

A dá se koupit jen jeden nový zámek do dveří podle čísla klíče? Nebo je to jak u Škodovky, že se musí vyměnit klíče a všechny zámky, tzn. v zapalování, ve dveřích (naštěstí jeden) a na podlaze od kufru, případně schránka u spolujezdce...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.9.2014 , 9:03   Citovat  

Trošku se mi to přes noc rozleželo. Nepotřebuji zámek ve dveřích. Je to přežitek. V životě jsem ho nepoužil a kdyby něco, tak si seženu novou baterku do ovladače a nebo si nechám poslat, dovézt záložní ovladač-klíč. Jde to zaslepit? A má vliv na něco fakt, že je otočný spínač odpojený? Protože opravím zámek (případně dám nový), koupím nový spínač, dám to do původního stavu a pak to bude jen otázku času, kdy kolem toho půjde zase nějaká "vagína" se šroubovákem a bude mít potřebu s tím kvedlat a zámek zase zničit.
Doplnění: Mimochem právě jsem byl u auta a zase jsem nenastartoval Smutný Auto ale včera blikalo, zamykalo. Je možné, aby chybějící prvek (otočný spínač) takhle vybíjel aku?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.9.2014 , 16:25   Citovat  

mmprelude napsal:
A dá se koupit jen jeden nový zámek do dveří podle čísla klíče? Nebo je to jak u Škodovky, že se musí vyměnit klíče a všechny zámky, tzn. v zapalování, ve dveřích (naštěstí jeden) a na podlaze od kufru, případně schránka u spolujezdce...

da se koupit podle kodu klice jeden zamecek...
zaslepit to jde, ale zaslepku budes muset vyrobit, ofiko se neprodava...
nejjednodussi je zmerit klidovej odber a podle toho uvidis jestli to auto ma nebo nema odber... kazdopadne kdyz se ti vybije baterka v aute, tak pak budes delat co? Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.9.2014 , 17:43   Citovat  

No jasně, to chápu. Už jsem volal do Hondy. Zámek 5000,-! Otočný spínač 1500,-. Je mi jasný, že když klekne baterka, tak se nedostanu do auta. Ale zase vyměním zámek a spínač a za měsíc natrefím na podobnýho šroubováka a jsem tam, kde jsem teď a 6500,- v ... víte kde...
Dnes jsem koupil nový akumulátor. Starý byl tak na 50% a už to nedával. Nicméně ještě mi vrtá hlavou jedna věc. Od zámku vede táhlo do elektrického zámku dveří. Nemohl tím páčením poladit i tohle táhlo a elektrický zámek dveří pak generuje taky nějaký odběr? Mimochodem na radu Hondy, jsem vrátil otočný spínač a dal ho do správné polohy. Jen není navázán na zámek. Auto bliká. Prej když tam není (je odpojen) tak to generuje taky odběr. Nemáte někdo foto klíčového zámku zevnitř dveří, v jaké má být pozici v normálu? Zajímá mě to rameno na konci na kterém je táhlo do dveřního zámku. Jestli má být v klidové pozici ve vodorovné poloze.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord CL9 - nebliká při zamčení a odemčení
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina