Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 216, 217, 218 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 217 z 333
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.9.2014 , 16:48   Citovat  

Pipál napsal:
Pasuje leva predni stahovacka okna z anglickyho accorda na nase auta? Hlavne jestli jsou stejny konektoty na motorku.
Nase Accordy jsou prece taky Anglicke pokud se nepletu Úsměv Takze by nejspis mela.Jaky mas na mysli?Mas foto?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
makak je teď offline  makak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2014 , 18:31   Citovat  

Kendik napsal:
Nase Accordy jsou prece taky Anglicke pokud se nepletu Úsměv Takze by nejspis mela.Jaky mas na mysli?Mas foto?

Nepasujebna motore je brzda predsa na vodičovej strane....cize keďže majú anglické vodica inde...tak ani elektrika nepasuje.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2014 , 19:20   Citovat  

makak napsal:
Nepasujebna motore je brzda predsa na vodičovej strane....cize keďže majú anglické vodica inde...tak ani elektrika nepasuje.
Omlouvam se, ale nerozumim tomu co jsi napsal.Myslis to tak, ze na anglickem A6G je brzda nalevo?
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2014 , 19:28   Citovat  

Řekl bych, že anglický accord byl myšlený jako s pravostranným řízením. Což by tedy asi nepasovalo, jelikož je to zrcadlově obrácené. Jestli to chápu špatně, tak jak by jsem nic nenapsal Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2014 , 19:31   Citovat  

forever222 napsal:
Řekl bych, že anglický accord byl myšlený jako s pravostranným řízením. Což by tedy asi nepasovalo, jelikož je to zrcadlově obrácené. Jestli to chápu špatně, tak jak by jsem nic nenapsal Velmi šťastný
Aha no vidis to mi v ty moji palici nedocvaklo Velmi šťastný Diky je to dobrý
Oni jsou A6G Anglicke vsechny, ale pro Anglii maji samozrejme pravostranne rizeni a i elektrika je asi jina Velmi šťastný
   Návrat  
nota11 je teď offline  nota11
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2014 , 19:33   Citovat  

He He alebo to nejako prekopat a mat abo predne okna full auto Úsměv Ci asi blby napad offtopic
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2014 , 19:53   Citovat  

nota11 napsal:
He He alebo to nejako prekopat a mat abo predne okna full auto Úsměv Ci asi blby napad offtopic
Tak auto dojezd bych měl taky rád i u spolujezdce hodně mi to chybí Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2014 , 11:29   Citovat  

Možná blbá otázka. Jaké jsou prosím originální reproduktory? Komponentní, středobasové nebo koaxiální? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2014 , 11:32   Citovat  

forever222 napsal:
Možná blbá otázka. Jaké jsou prosím originální reproduktory? Komponentní, středobasové nebo koaxiální? Úsměv
Rekl bych, ze koaxialni, ale nejsem si jist.Musel bych se jit podivat do sklepa Úsměv
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2014 , 12:50   Citovat  

Jistě že koaxiální. zde popis:
Koaxiální reproduktory jsou konstruovány tzv. all in one. To znamená, že všechny jednotlivé reproduktory (výškové či středové) jsou v jednom koši společně s basovým. Koaxiální reproduktory jsou podstatně snáze instalovatelné, jsou levnější jak reproduktory komponentní, snižuje se však efektivita přenosu detailů hlavně co se vysokých frekvencí týče z důvodu směrovosti. Dělení frekvencí je řešeno kondenzátory, které jsou implementované uvnitř reproduktoru (pokud není uvedeno jinak). Koaxiální reproduktory doporučujeme k instalaci do přístrojových desek, plata či zadních dveří jakožto doplněk předních reproduktorů komponentních
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2014 , 14:05   Citovat  

Ahoj Úsměv

Tak trošku se sem vracím se "strým problémem" ale s novým poznatkem.

Někdy kdysy jsem sem psal že se potýkám s vibracemi volantu při uřčité rychlosti jízdy ... konkrétně tehdy to bylo v rychlosti nad 110km/h. Po překročení 140tyk ty vibrace volantu ustali ale někde od předu byl slyšet takový duniví zvuk s frekvencí odpovídající těm vibracem volantu který byli prve. Kola jsem nechával 3x dovažovat a pokaždé jinde ovšem to nepřineslo žádnou úlevu nebo úplné zmizení.

Nyní nově se to posunulo k rychlosti někam ke 140km/h. Tehdy začne vibrovat volant.

Nenapadá Vás někoho co by to mohlo dělat? Co třeba brzdový kotouče?

Jo a prosím pomlu na mne Velmi šťastný , já nejsem žádnej automachr takže i případný odstrňování příčiny bude pro mne znamenat zajetí do servisu. Jelikož jsem nemehlo. Ale i tak potřebuju jim tam aspoň něco říct a někudy je navést. Jinak bude věda a výzkum na což úplně nejsou finance.

PS: zimáky na plechách a letňáky na alu kolech mají stejnej projev. Řekl bych že dynamika vibrací se zimákama je větší - má to větší rázy do volantu. Avšak vyvažování nepomáhá.

Věděl by prosím někdo?

Dík Ondra Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2014 , 14:20   Citovat  

OPR napsal:
Ahoj Úsměv

Tak trošku se sem vracím se "strým problémem" ale s novým poznatkem.

Někdy kdysy jsem sem psal že se potýkám s vibracemi volantu při uřčité rychlosti jízdy ... konkrétně tehdy to bylo v rychlosti nad 110km/h. Po překročení 140tyk ty vibrace volantu ustali ale někde od předu byl slyšet takový duniví zvuk s frekvencí odpovídající těm vibracem volantu který byli prve. Kola jsem nechával 3x dovažovat a pokaždé jinde ovšem to nepřineslo žádnou úlevu nebo úplné zmizení.

Nyní nově se to posunulo k rychlosti někam ke 140km/h. Tehdy začne vibrovat volant.

Nenapadá Vás někoho co by to mohlo dělat? Co třeba brzdový kotouče?

Jo a prosím pomlu na mne Velmi šťastný , já nejsem žádnej automachr takže i případný odstrňování příčiny bude pro mne znamenat zajetí do servisu. Jelikož jsem nemehlo. Ale i tak potřebuju jim tam aspoň něco říct a někudy je navést. Jinak bude věda a výzkum na což úplně nejsou finance.

PS: zimáky na plechách a letňáky na alu kolech mají stejnej projev. Řekl bych že dynamika vibrací se zimákama je větší - má to větší rázy do volantu. Avšak vyvažování nepomáhá.

Věděl by prosím někdo?

Dík Ondra Úsměv
Necitis kopani do pedalu a do volantu pri prudsim brzdeni?Pneumatiky jsou ok?Cepy rizeni ok?
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2014 , 14:30   Citovat  

Ahoj Úsměv

Při prudkém brždění cítím pouze ABSko při snaze blokace kola. Jinak při normálním klasickým prudkém brždění od pedálu nic nejde. Od volantu taky nejde nic. Gumy jsou OK jak letňáky tak zimáky.

Jediné co nevím, v jakém stavu jsou ty čepy. To auto jsem kupoval při náletu 243tkm ..... Nálet ke dnešku je 248tkm. Takže netuším jak ty čepy na tom jsou. Čepy by se projevovali takto?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2014 , 14:35   Citovat  

OPR napsal:
Ahoj Úsměv

Při prudkém brždění cítím pouze ABSko při snaze blokace kola. Jinak při normálním klasickým prudkém brždění od pedálu nic nejde. Od volantu taky nejde nic. Gumy jsou OK jak letňáky tak zimáky.

Jediné co nevím, v jakém stavu jsou ty čepy. To auto jsem kupoval při náletu 243tkm ..... Nálet ke dnešku je 248tkm. Takže netuším jak ty čepy na tom jsou. Čepy by se projevovali takto?
Napisu to jinak.Kdyz brzdis z vyssi rychlosti na nizsi, napriklad ze 120 na 50km/h, nekope pedal a neklepe se volant?Cepy muzou delat peknou neplechu.Jak spodni tak rizeni nebo v ramenou.
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.9.2014 , 14:48   Citovat  

To klepání od pedálu si nevybavuju a od volantu ....... no řekl bych že také ne. Prostě při brždění je klid. Ble
   Návrat  
kadlecdavid je teď offline  kadlecdavid
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 10:44   Citovat  

Vážení, mám prosbičku.
Vysypala se mi na A6G 1999 evropskej model levá přední elektrická stahovačka. Objednal jsem si od jednoho ze členů HC levou přední stahovačku z anglického modelu (pravostranné řízení).
Má stahovačka má jiný konektor a je tedy jasné, že je třeba jí překonektorovat. Víte někdo jak - nějaký návod např. apod.?
Přikládám obrázek 1 mého konektoru, obrázek 2 konektoru z anglického modelu...

PORAĎTE PROSÍM ! zmatenej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 10:46   Citovat  

OPR napsal:
To klepání od pedálu si nevybavuju a od volantu ....... no řekl bych že také ne. Prostě při brždění je klid. Ble
No moudrejsi snad poradi Úsměv
To co popisujes se deje vetsinou pri spatne vyvazenych kolech a nebo zvlnenych kotoucich, ale kdyz rikas ze je oboje ok tak jeste nech zkontrolovat cepy a ramena.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 11:13   Citovat  

sunnx napsal:
Jistě že koaxiální. zde popis:
Koaxiální reproduktory jsou konstruovány tzv. all in one. To znamená, že všechny jednotlivé reproduktory (výškové či středové) jsou v jednom koši společně s basovým. Koaxiální reproduktory jsou podstatně snáze instalovatelné, jsou levnější jak reproduktory komponentní, snižuje se však efektivita přenosu detailů hlavně co se vysokých frekvencí týče z důvodu směrovosti. Dělení frekvencí je řešeno kondenzátory, které jsou implementované uvnitř reproduktoru (pokud není uvedeno jinak). Koaxiální reproduktory doporučujeme k instalaci do přístrojových desek, plata či zadních dveří jakožto doplněk předních reproduktorů komponentních
Díky za vysvětlení přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 12:56   Citovat  

forever222 napsal:
Díky za vysvětlení přátele
Pan google je mocny Velmi šťastný je to dobrý
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 14:10   Citovat  

Kdyby jste mel nekdo zajem o alu disky remotec 15",treba na zimu,tak dejte vedet.muzu pak vyfotit.
cena cca 2700.
   Návrat  
kadlecdavid je teď offline  kadlecdavid
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 14:51   Citovat  

David.306 napsal:
Kdyby jste mel nekdo zajem o alu disky remotec 15",treba na zimu,tak dejte vedet.muzu pak vyfotit.
cena cca 2700.

Poprosil bych o fotky do mailu: kadlec.david.kt@gmail.com

Diky kouř
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 17:29   Citovat  

Kendik napsal:
Pan google je mocny Velmi šťastný je to dobrý

Žádnej učenej z nebe nespadl Úsměv ale stačí se zamyslet i nad tim názvem a dojde ti že komponentní budou asi poslkadane z více komponent
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 18:05   Citovat  

Jasně google ví skoro vše Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 18:12   Citovat  

sunnx napsal:
Žádnej učenej z nebe nespadl Úsměv ale stačí se zamyslet i nad tim názvem a dojde ti že komponentní budou asi poslkadane z více komponent

Sam mam v Accu kompa uz nejakou dobu a kvalita zvuku nesrovnatelna Úsměv Sice je na fotce videt jen vyskac, ale aspon neco Velmi šťastný Nechtel jsem vrtat do tapecu, tak jsem to dal takhle blbe.
S tim, ze bych se musel jit podivat do sklepa to nebylo mysleno vazne.Vim, ze originaly jsou koaxy.Ony se v te dobe snad ani jine nedavaly.
Narazel jsem na ten google, protoze ten text o koax. repro je okopceny z netu Velmi šťastný revilohifi.cz treba Úsměv

IMG_2644.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_2644.JPG, 1.4 MB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 18:47   Citovat  

Kendik napsal:
Sam mam v Accu kompa uz nejakou dobu a kvalita zvuku nesrovnatelna Úsměv Sice je na fotce videt jen vyskac, ale aspon neco Velmi šťastný Nechtel jsem vrtat do tapecu, tak jsem to dal takhle blbe.
S tim, ze bych se musel jit podivat do sklepa to nebylo mysleno vazne.Vim, ze originaly jsou koaxy.Ony se v te dobe snad ani jine nedavaly.
Narazel jsem na ten google, protoze ten text o koax. repro je okopceny z netu Velmi šťastný revilohifi.cz treba Úsměv
Nemáš odkaz na ty repráky které tam máš? Hihi
   Návrat  
speedy_s je teď offline  speedy_s
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 18:50   Citovat  

A6g s BOSE má vpředu z výroby komponetní, výškáč je nahoře v tapecu, kterej je natočitelnej

současně se zeptám, byl by zájem o moje worky? foto tady v garáži, už mám náhradu a za správné peníze bych je pustil dříve před koncem sezony, rozměrově jsou 17x7 +42 pneu Michelin Pilot exalto 215/45 ideal na acco bez válcování lemů
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 19:21   Citovat  

forever222 napsal:
Nemáš odkaz na ty repráky které tam máš? Hihi
Jasnacka Úsměv Mam tyto Vysly me na 1190,-kc a za ty penize hraji velmi dobre je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 19:23   Citovat  

speedy_s napsal:
A6g s BOSE má vpředu z výroby komponetní, výškáč je nahoře v tapecu, kterej je natočitelnej

současně se zeptám, byl by zájem o moje worky? foto tady v garáži, už mám náhradu a za správné peníze bych je pustil dříve před koncem sezony, rozměrově jsou 17x7 +42 pneu Michelin Pilot exalto 215/45 ideal na acco bez válcování lemů
To fakt delali? Jeste jsem je v zadnem nevidel. Tak to koukám!
   Návrat  
speedy_s je teď offline  speedy_s
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 19:38   Citovat  

Kendik napsal:
To fakt delali? Jeste jsem je v zadnem nevidel. Tak to koukám!

jasné, už jsem jich pár viděl Úsměv tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 19:41   Citovat  

Kendik napsal:
Jasnacka Úsměv Mam tyto Vysly me na 1190,-kc a za ty penize hraji velmi dobre je to dobrý
Díky Úsměv a pasují bez úprav, nebo je potřeba nějakých podložek? A zapojení jde na původní kabeláž (i k těm výškáčům)? Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 216, 217, 218 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina