Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 118, 119, 120 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 119 z 486
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.9.2014 , 13:04   Citovat  

Clymax66 napsal:
Spis shanim kotouce a desticky.Vsechno uz je sjete a potrebuju to vymenit.Cetl jsem neco o neoriginalnich,ze pry se po case krouti.

viz moj príspevok a foto:Textar brzdy, brzdilo to krásne, auto som už predal.
tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.9.2014 , 13:19  Naposledy upravil turkpet dne 3.9.2014 , 13:45, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Clymax66 napsal:
Spis shanim kotouce a desticky.Vsechno uz je sjete a potrebuju to vymenit.Cetl jsem neco o neoriginalnich,ze pry se po case krouti.

Našiel som faktúru s objednávajucimi kódmi na verziu 2.0 benzin( 2.4 a myslím aj diesel má v predu väčšie disky 300mm)
Viz obrázok. Čo viem tak Textar dáva často do prvovýroby. Brembo základné sa mi skrútili, ale som zanedbal premazanie zadných vodiacich čepov.
Odkaz na prodejce:
tudy odkaz

image.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
image.jpg, 1.6 MB
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.9.2014 , 13:24   Citovat  

jestli myslis predni brzdy - tak mam Brembo + desky original Honda. Jak to brzdi bylo ( doslova) k videni na Hondayi v Myte na okruhu Úsměv. Mimochodem, par lidi vyjadrilo obavu, ze budou kotouce zvlneny a " spaleny" a ze to uz nebude brzdit - bal jsem se taky ale brzdi to doted bez problemu. Akorat obcas kvíknou....
   Návrat  
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.9.2014 , 15:59   Citovat  

já dával předloni na bývalé Acco ictdi Tourer předek ATE kotouče i desky, zadní kotouče TRW, desky BOSCH k tomu pakny a přísluško k ručče vše TRW. cenově 6000kč komplet + práce.. ale to už je na každém..

k orig. je ATE třmenům
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2014 , 16:46   Citovat  

Přední brzdiče jsou ATE tak můžeš zvolit ATE brzdy,zadek je Lukas což jsou brzdy TRW
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.9.2014 , 18:38   Citovat  

Ja som dal black diamond kotuce + fast road platnicky... brzdi to dobre ale... auto som kupil s krivimi kotucmi, dal som ich stiahnut na sustruhu = po 3 tis km znova zvlnene, potom som kupil black diamond, po 6tis km zvlnene... dal som ich stiahnut na aute na pro cut sustruhu a je klud.

Vela automobilek ma predpisane sustruzenie na aute po nasadeni novych kotucou ale nikto to v reale nerobi...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.9.2014 , 19:40   Citovat  

scream napsal:

Vela automobilek ma predpisane sustruzenie na aute po nasadeni novych kotucou ale nikto to v reale nerobi...

jo to je pravda-presoustruzeni na aute je asi zasadni vec, potvrdilo se mi uz nekolikrat. A napr. Honda KOlin a pri potizich i Alda to delaj
   Návrat  
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2014 , 8:53   Citovat  

Clymax66 napsal:

Já dával na svůj tourer dopředu kotouče i desky Ferodo Premier a fungovalo to, i když mám zkušenost jenom pár tisíc km. Protože mě přišly 280mm brzdy na tak těžké auto slabé, tak jsem nakonec předělal brzdy vepředu na 300mm s brzdiči z ATR 6G. Kotouče jsou opět Ferodo Premier a desky nějaké Tomex. Obojí jsem koupil s ohledem na cenu na vyzkoušení 300mm ATR setupu, ale kupodivu to funguje velmi dobře. Určitě co doporučím jako nutnost udělat je namazat všechny čepy, případně je rozchodit. Já měl jeden vzadu zatuhlý a na kotouči i deskách se to projevilo, jak to brzdilo nerovnoměrně. Jinak když se chytí akce na kotouče, tak ceny jsou velmi přijatelné. S kroucením jsem neměl nikdy problém a to jsem původní kotouče co měly 20,5mm prohnal v Hradci na okruhu až zmodraly. A Feroda 280mm jsem honil v Pachfurtu na kurzu lehce do modra a taky nic. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
saly je teď offline  saly
PříspěvekZaslal: 5.9.2014 , 10:56   Citovat  

Ahoj nezkoušeli jste někdo Plastic Dip viz. video. Zajímaly by mě zkušenosti z praxe trvanlivost a vliv zimy soli atd..
Přemýšlím že bych tím nastříkal zimní kola, oživím barvu + ochrana kol.
tudy odkaz

Dík za info. H+
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2014 , 11:01   Citovat  

O plasti-dipu tady je celé vlákno...
   Návrat  
saly je teď offline  saly
PříspěvekZaslal: 5.9.2014 , 14:13   Citovat  

Stepa napsal:
O plasti-dipu tady je celé vlákno...

Jak jsem byl nadšený tak jsem ani nepoužil search Úsměv No po přečtení fora a jinych for mě nadšení přešlo. Dá se použít chvilkově na okruh a pak dát pryč, ale používat u daily car se to nehodí to jsou lepší folie.
   Návrat  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 7:18   Citovat  

Dotaz na majitele naftové verze. Kouří vám auto při prudké akceleraci například z křižovatky?
Dnes za mnou jel znamý a když jsem dal 1 plný /krizová situace/ tak říkal, že za mnou zbyl oblak černého dýmu.
   Návrat  
futcha je teď offline  futcha
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 8:41   Citovat  

Ahoj, resili jste uz nekdo tento problem ..viz foto? Ztracel se mi olej ze serva a vypada to na zpatecni trubku nebo hadici. Jeden mechos mi chtel menit jen hadici, druhy i trubku, coz je asi jistejsi pristup. Nemate zkusenost nekdo nebo nevite, kde se da trubka sehnat - vrakac?

IMAG0221.jpg

IMAG0221.jpg, 726.48 kB

IMAG0222.jpg

IMAG0222.jpg, 668.74 kB

IMAG0223.jpg

IMAG0223.jpg, 632.21 kB
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 9:15   Citovat  

Ahoj, kdyz mi central neodemyka a nezamyka dveře u spolujezdce, tak je to motorkem? Je narocna vymena? Honda
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 9:35   Citovat  

benza napsal:
Dotaz na majitele naftové verze. Kouří vám auto při prudké akceleraci například z křižovatky?
Dnes za mnou jel znamý a když jsem dal 1 plný /krizová situace/ tak říkal, že za mnou zbyl oblak černého dýmu.

Sorry za offtopic , ale prostě mi to nedá...To že za naftovými verzemi aut zůstává oblak černého dýmu je všeobecně známo HaHaaa objevení Ameriky se nekoná.

Ale už dost, za chvíli tu budou modrozelení sazometníci...a budou tvrdit opak

P.S.: neber si to osobně.
   Návrat  
futcha je teď offline  futcha
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 9:39   Citovat  

benza napsal:

Mas verzi s filtrem pevnych castic nebo bez? Myslim, ze az do faceliftu to zacali davat.
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 9:53   Citovat  

DPF do 7 gen seriovo nedavali, len za priplatok v zapadnych krajinach...
   Návrat  
r080 je teď offline  r080
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 10:34   Citovat  

jakubM napsal:
Ahoj, kdyz mi central neodemyka a nezamyka dveře u spolujezdce, tak je to motorkem? Je narocna vymena? Honda

Mam podobny problem, ale u pravych zadnich dverich. Tady je clanek jak to opravit samodomo. Nekde v dalsi diskuzi, kterou ted nemuzu najit, jsem se docetl, ze za 300-400 lze objednat z ebay komplet aktuator (celej ten plastovej bazmek s motorkem). Pak uz jde jen o to to rozebrat a vymenit (existuje docela podrobny video). Pokud bys mel zajem, tak se muzem nejak domluvit na hromadnym nakupu - kdyztak SZ.
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 10:58   Citovat  

já to asi koupím na vrakáči...
   Návrat  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 11:47   Citovat  

futcha napsal:
Mas verzi s filtrem pevnych castic nebo bez? Myslim, ze az do faceliftu to zacali davat.

nemám DPF.

co jsem se dočet, tak je to nespálené palivo které dohořelo ve výfuku. Tzn, že při seslápnutí plynu se obohatí směs tak moc, že stačí vyhořet v motoru.
   Návrat  
kuznec82 je teď offline  kuznec82
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 14:28   Citovat  

benza napsal:
nemám DPF.

co jsem se dočet, tak je to nespálené palivo které dohořelo ve výfuku. Tzn, že při seslápnutí plynu se obohatí směs tak moc, že stačí vyhořet v motoru.

to je v pohodě taky mi to dělá nehledej v tom závadu dokud to nehulí modře tak je to cajk Velmi šťastný
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2014 , 15:40   Citovat  

Ahoj, dnes při cestě z práce se mi rozsvítila kontrolka motoru. Zkoušel jsem i znova nastartovat a svítí stále.

Neví někdo jak se vyvolává chyba? Auto jede normálně a když podržím "i", tak se zobrazí nějaké obálky.

Neví někdo co s tím?

20140910_160653.jpg

20140910_160653.jpg, 2.22 MB

20140910_160857.jpg

20140910_160857.jpg, 2.12 MB
   Návrat  
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.9.2014 , 18:36   Citovat  

Petr_cze napsal:
Ahoj, dnes při cestě z práce se mi rozsvítila kontrolka motoru. Zkoušel jsem i znova nastartovat a svítí stále.

Neví někdo jak se vyvolává chyba? Auto jede normálně a když podržím "i", tak se zobrazí nějaké obálky.

Neví někdo co s tím?

Chyb může být spousta a asi by to chtělo tu chybu vyčíst.
Mě tohle udělalo už 2x relé žhavení. I po vymazání to hlásilo chybu. Relé se muselo vyndat a znova zandat a pomohlo to.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2014 , 9:12   Citovat  

Tak jsem zajel do Hondy a tam vyčetli chybu na žhavení. Chybu smazali, 4x po sobě nastartovali motor a chybu už to nehlásí.

Takže budu jezdit vesele dál.
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.9.2014 , 9:18   Citovat  

Petr_cze napsal:
Tak jsem zajel do Hondy a tam vyčetli chybu na žhavení. Chybu smazali, 4x po sobě nastartovali motor a chybu už to nehlásí.

Takže budu jezdit vesele dál.
Nevíš přesné kod chyby?A co dle vin nestahuje se na tebe výměna rele žhavení?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.9.2014 , 9:49   Citovat  

Bylo mi to pouze řečeno, žádný výpis z diag jsem nedostal ani jsem nic neplatil.

Teď už jenom doufat, aby se to už neukázalo. Popřípadě neví někdo kolik stojí ty relé a cívky, které se starají o žhavení?
   Návrat  
lullul je teď offline  lullul
PříspěvekZaslal: 12.9.2014 , 16:52   Citovat  

Teraz si spomínam, že aj mne sa to voľakedy dávno zobrazilo a tiež som stým išiel do Hondy, vymazali to, tiež spomenuli nejaké relé a odvtedy nič... a to už prešli tuším nejaké 3 roky....
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2014 , 9:18   Citovat  

Zdravím lidi, chtěl bych se zeptat jestli jste někdo u 7G Type-S řešili prolbém s výfukem. Teda předpokládám že půjde o výfuk (až za pár hodin se dostanu na zvedák). Auto najednou po nastartování dělá zvuk jako moje stará Preludka s laďákem, takže snad to bude prasklé potrubí jen ale kdo ví. Každopádně jsem pár dní předtím měl pocit, že cítím občas smrad výfukových plynů i tam kde by být neměly.

Preventivně jsem se díval kde a za kolik se dá sehnat nějaký díl výfuku, ale nikde nic. Přece nebudu muset zase brát originál za 15+ tisíc nebo kolik bude stát. Po letošní výměně spojky, řetězu, olejové vany, celokalu a pár dalších věcí asi za 90.000 dohromady jsem už trochu nervózní, kolik zase budu muset vysolit. Najeto má 198.000 takže na výfukové potrubí má nárok ale mám obavy jak je to s katalyzátory a podobně .. aby to nebyl celé jeden kus za X desítek tisíc nebo něco takového jak je u Hondy zvykem.

Neřešil už někdo ?
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2014 , 10:18   Citovat  

Stealman napsal:
Zdravím lidi, chtěl bych se zeptat jestli jste někdo u 7G Type-S řešili prolbém s výfukem....

Buď v tomhle nebo v topicu "Co jste dnes udělali..." jsem nedávno o oprevě psal. Byly totál prohnilé zadní koncové tlumiče. Origo stál v H 17tKč bez DPH, takže nakonec jsem to řešil co nejtiššími univerzály a převařit trubky. Vyšlo to na 2x1500,- matroš a 800,- práce. Byla s tím drbačka a není to dokonalé, ale za ty prachy...

Jinak se chystám na vlnovec, vypadá, že už to má asi spočítané.

P.S.: výfuk je jeden kus od katu až na oba konce, jen levý zadní hrnec je na přírubě - k dostání pouze jako jeden kus. Možná by se daly použít 2ks konců z 2litra, pokud jsou k sehnání samostatně a převařit. To vaření držáků na univerzály je docela opruz.
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2014 , 10:39   Citovat  

Dopis: Díky za info .. zkusím pohledat. Dobré zprávy to rozhodně moc nejsou, buďto pár desítek tisíc a nebo zase dva týdny bez auta a s kompromisnim výsledkem :-/ Ale každopádně dík, snad ten tvůj článek najdu Úsměv

Jinak u toho origo za těch 17K tím bylo myšleno co ? Jen ten jeden jedinej tlumič ? Nebo celý cat back ?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 118, 119, 120 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina