Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 120 z 486
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2014 , 17:17   Citovat  

Čau, Accord mi asi začal menstruovat a opět se vyskytl problém. Tak to valím bulvy

Dnes když jsem přijel na parkoviště, tak jsem si všiml, že pod autem kape nějaká tekutina a tvoří se kaluž. Nad kaluží jsem nahmatal nějakou otevřenou gumovou hadičku, která je vertikálně.

V žádné nádobce provozních kapalin nic neubylo. Nevíte, co to může být? Dva dny teď pršelo, nemůže to být nějaký odtok vody z motorového prostoru?

20140913_175253.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20140913_175253.jpg, 2.03 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
lullul je teď offline  lullul
PříspěvekZaslal: 13.9.2014 , 17:21   Citovat  

Petr_cze napsal:
Čau, Accord mi asi začal menstruovat a opět se vyskytl problém. Tak to valím bulvy

Dnes když jsem přijel na parkoviště, tak jsem si všiml, že pod autem kape nějaká tekutina a tvoří se kaluž. Nad kaluží jsem nahmatal nějakou otevřenou gumovou hadičku, která je vertikálně.

V žádné nádobce provozních kapalin nic neubylo. Nevíte, co to může být? Dva dny teď pršelo, nemůže to být nějaký odtok vody z motorového prostoru?

Ako dlho máš auto a používaš často klimu? Velmi šťastný lebo to je voda, z klimatizácie Úsměv
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.9.2014 , 17:22   Citovat  

Mas stale pustenu klimu? Ak ano, je po probleme... Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2014 , 17:52   Citovat  

Klimu puštěnou nemám, ale ona se vlastně sama spouští s ofukem předního okna. Tak to bude ono kouř
   Návrat  
kuznec82 je teď offline  kuznec82
PříspěvekZaslal: 13.9.2014 , 18:28   Citovat  

Petr_cze napsal:
Klimu puštěnou nemám, ale ona se vlastně sama spouští s ofukem předního okna. Tak to bude ono kouř

joo menstruace ..taky krvácíme právě dnes toto,docela potupa odtah na laně HaHaaa ..

IMG_20140913_191008.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20140913_191008.jpg, 1.79 MB
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2014 , 22:03   Citovat  

Stealman napsal:
Dopis: Díky za info .. zkusím pohledat. Dobré zprávy to rozhodně moc nejsou, buďto pár desítek tisíc a nebo zase dva týdny bez auta a s kompromisnim výsledkem :-/ Ale každopádně dík, snad ten tvůj článek najdu Úsměv

Jinak u toho origo za těch 17K tím bylo myšleno co ? Jen ten jeden jedinej tlumič ? Nebo celý cat back ?

Bylo to za komplet catback, jak jsem psal, je to dodáváno jako jeden kus. Je to na wc , protože i po 11 letech je středový tlumič a trubky v pohodě.
Podobnou zkušenost mám z anglána VTi, střední díl snad nesmrtelný, zato koncový díl KO
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2014 , 10:30   Citovat  

kuznec82 napsal:
joo menstruace ..taky krvácíme právě dnes toto,docela potupa odtah na laně HaHaaa ..

AAAuuuu, tak to ti nezávidím. Jak se to vůbec může stát? Kolik máš najeto? Už máš hrubý odhad dílů na výměnu a kolik to bude stát?
   Návrat  
kuznec82 je teď offline  kuznec82
PříspěvekZaslal: 14.9.2014 , 16:30   Citovat  

Petr_cze napsal:
AAAuuuu, tak to ti nezávidím. Jak se to vůbec může stát? Kolik máš najeto? Už máš hrubý odhad dílů na výměnu a kolik to bude stát?

cca 200000 najeto,asi před měsícem jsem byl na přetěsnění vstřiků jeden mi foukal tak to budu reklamovat,vytrhl se šroub z hlavy jen tam daj závitovou vložku novou podložku a jedem dál ..(aspoň doufam teda) Velmi šťastný
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2014 , 20:09   Citovat  

Zdravím - Dneska jsem byl na zvedáku a očekával jsem taktéž prohnilé tlumiče výfuku a nakonec zcela něco jiného. Utrhla se trubka která spojuje střední tlumič s Tčkem kde se to vzadu rozdvojuje. Uhnila v tom spoji s tím téčkem. Od téčka dál je jiný materiál který je jako nový. Stejně tak všechny tlumiče se lesknou a jsou absolutně bez náznaku koroze. Což mě přivádí k otázce, jestli máme opravdu ty samé, protože ty moje vypadají jakoby ani nemohly zrezivět. Zato ta spojovací trubka je uplně KO.
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2014 , 9:34  Naposledy upravil DworiBak dne 15.9.2014 , 17:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

kuznec82 napsal:
cca 200000 najeto,asi před měsícem jsem byl na přetěsnění vstřiků jeden mi foukal tak to budu reklamovat,vytrhl se šroub z hlavy jen tam daj závitovou vložku novou podložku a jedem dál ..(aspoň doufam teda) Velmi šťastný
To určitě nedávali nový šroub co drží kotvu vstřiku.Museli ti dávat silnější podložku pod vstřik nebo stačila ještě standartní míra?Můžeš být na jednu stranu rád že šel vstřik ven,většinou se při podfouknutém vstřiku ,zaseknou karbonem a demontáží se zníčí.
   Návrat  
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2014 , 12:07   Citovat  

Nevíte,jestli by pasoval výfuk na Accouše z Acury TSX? např. tenhle? tudy odkaz |Model%3ATSX&hash=item3f35663ce3&vxp=mtr

Už brzy mě čeká výměna a pořád nevím,jak to vyřešit.Do originálu,kterej stojí přes 20k se mi nechce.

edit: už sem zjistil,že by pasovat měl.
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2014 , 16:59   Citovat  

Hledal jsem, ale nenašel, tak dotaz:

má někdo zkušenost s těmito vystřelovacími klíči? Jak tam pasuje elektronika z origo klíče? Případně jiný doporučený vystřelovák? A doporučení kde si nechat v Praze nejlépe na 4 nechat vyfrézovat planžetu klíče? Díky

odkaz 1
odkaz 2
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2014 , 17:30   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Hledal jsem, ale nenašel, tak dotaz:

má někdo zkušenost s těmito vystřelovacími klíči? Jak tam pasuje elektronika z origo klíče? Případně jiný doporučený vystřelovák? A doporučení kde si nechat v Praze nejlépe na 4 nechat vyfrézovat planžetu klíče? Díky

odkaz 1
odkaz 2

Ahoj přehodí se jen ovládání z klíče do vystřelováku.Kvalita není úplně top,planžeta je mosazná a poniklovaná takže výdrž nebude jako původní klíč.Před frézováním si proměř planžetu jestli je stejná já jí měl o dvě desetiny větší a brousili mi to na 4x než to bylo OK,pak se muselo ubrat na planžetě niklování.I když nechávám brousit origo Honda klíč tak to nikdy není na poprvé dobré tam být z autem a zkoušet to.Já tam ztrávil asi hodinu Mr. Green
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2014 , 15:28   Citovat  

martmix napsal:
Nevíte,jestli by pasoval výfuk na Accouše z Acury TSX? např. tenhle? tudy odkaz |Model%3ATSX&hash=item3f35663ce3&vxp=mtr

Už brzy mě čeká výměna a pořád nevím,jak to vyřešit.Do originálu,kterej stojí přes 20k se mi nechce.

edit: už sem zjistil,že by pasovat měl.

Pasuje po ebay-i je kopec nerezovych za fajn ceny, jediny problem je doprava, kedze ide o dost velke diely a trochu sa to predrazi.

Origo tlmice vyzeraju sice ako nove ale hrdzaveju akokeby z vnutra a na zvaroch ( na vrchu) sa otvaraju.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2014 , 16:35   Citovat  

scream napsal:
Pasuje po ebay-i je kopec nerezovych za fajn ceny, jediny problem je doprava, kedze ide o dost velke diely a trochu sa to predrazi.

Origo tlmice vyzeraju sice ako nove ale hrdzaveju akokeby z vnutra a na zvaroch ( na vrchu) sa otvaraju.

Tak to je prave presne i muj pripad.Celkove vyfuk vypada v pohode,ale tlumice shora ve spoji uplne prorezle.Tohle chlapi nemaji dobre vyresene Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2014 , 19:13   Citovat  

Takze pokud objednam z Ebay tenhle vyfuk,tak bude pasovat? tudy odkaz
I s postovnym vychazi na necelych 11500kc,coz neni vubec spatny.

Tenhle ma totiz jinak drzaky tudy odkaz

A podle obrazku zde tudy odkaz ma drzaky dobre ten Manzo
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2014 , 19:17   Citovat  

Zapomněl si na clo a DPH...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2014 , 19:26   Citovat  

Stepa napsal:
Zapomněl si na clo a DPH...

Ajoo.A to vychazi v tomhle pripade kolik nevis? Moc se v tom nevyznam.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2014 , 19:53   Citovat  

Tak sem si neco precetl.A dan by teda mela byt 20%.Cena zbozi je 6920,-,takze DPH by melo byt 1384.Dohromady tedy 8304kc + 4475 postovne.To by jeste slo. Ale vubec nejsem,moudrej z toho cla. Nasel sem tuhle stranku na vypocitani tudy odkaz
Jenze vubec nevim,jak to spravne vyplnit.Dokazal by mi nekdo rict,kolik to aspon priblizne bude?
Diky
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.9.2014 , 20:13   Citovat  

martmix napsal:
Tak sem si neco precetl.A dan by teda mela byt 20%.Cena zbozi je 6920,-,takze DPH by melo byt 1384.Dohromady tedy 8304kc + 4475 postovne.To by jeste slo. Ale vubec nejsem,moudrej z toho cla. Nasel sem tuhle stranku na vypocitani tudy odkaz
Jenze vubec nevim,jak to spravne vyplnit.Dokazal by mi nekdo rict,kolik to aspon priblizne bude?
Diky

Počítej spíš s tím, že DPH se bude vypočítávat z celé částky (zboží+poštovné), protože USPS Priority Mail International asi není obyčejná (základní) doprava...
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2014 , 20:14   Citovat  

Nemate niekto nakres MDF kruzkov ? Aby som si ich dopredu pripravil na tlmenie.
Dalej ako sa rozoberaju dvere ?

Diiik
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2014 , 20:22   Citovat  

Pocitas to DPH spatne, pocita se ((Cena + Posta)*1,21/DPH/)*1,05/CLO/).

USPS Priority Mail je sluzba primo od eBay, odesila se to pod zastitou eBaye a prodejci odpada starost s mezinarodnim zasilanim(pojisteni..) . Nevyhoda je, ze ti to automaticky strhne DPH+CLO, ackoliv by se to ve skutecnosti mohlo obejit beztoho. Nadruhou stranu nemusis resit nic s CP atd. a doprava je vcelku rychla ( vlastni zkusenost 7 a 12dni ).
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2014 , 20:44  Naposledy upravil martmix dne 17.9.2014 , 11:15, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

SaKaL,spyda: Tak diky za informaci.To sem vubec netusil,ze to funguje takhle.

Takze konecna castka mi vysla na 14358 s DPH i se clem.To jeste porad jde pri cene originalu.

A s kompatibilitou teda problem nebude? Bude tam ten Manzo pasovat? tudy odkaz
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2014 , 0:28   Citovat  

Lidi, možná to tu někde je, ale nevšiml jsem si .. kdyžtak to máznu když to najdu. Ale zjistil jsem, že při akceleraci - zejména na 2ku a plným plynu vibruje celé auto. Při vytočení na neutrál to nedělá, na jiné stupně téměř neznatelně. Na neutrál se ani nehýbe motor víc než obvykle, takže silentbloky to zřejmě nebudou. Na anglických webech jsem našel něco o tom, že by to mohly být vnitřní klouby v převodovce (asi to na čem drží poloosy) - zkrátka po výfuku další fajn věc .. blíží se 200K a vše se sype Úsměv Nezažil toto už někdo ? Origo ty díly stojí cca 20.000 co psali .. i neorigo jsou dost drahý a měnit je na blind se mi moc nechce .. i když všechny symptomy nasvědčují tomu, že to bude ono. Překvapuje mě ale že jsem totu nikde nenašel a ani od lidí co mají najeto víc jsem to nikdy nezaznamenal.

Ještě dodatek - vibrace se objeví někde u 3.000 otáček a od 4500 dál zase vymizí. Na trojku je to podobné ale v menší intenzitě.
   Návrat  
michal232 je teď offline  michal232
PříspěvekZaslal: 17.9.2014 , 10:56   Citovat  

Čau, není tady někdo kdo ma Accord 2,2 i-ctdi a nejlépe někdo v okolí Českých Budějovic? Z jara uvazuju o koupi tohoto accordu, tak bych se rad sešel s někým kdo ho vlastni a podělil se o nějaké info a popřípadě me svezl (na naftu bych dal)
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2014 , 15:22   Citovat  

Stealman napsal:
Lidi, možná to tu někde je, ale nevšiml jsem si .. kdyžtak to máznu když to najdu. Ale zjistil jsem, že při akceleraci - zejména na 2ku a plným plynu vibruje celé auto. Při vytočení na neutrál to nedělá, na jiné stupně téměř neznatelně. Na neutrál se ani nehýbe motor víc než obvykle, takže silentbloky to zřejmě nebudou. Na anglických webech jsem našel něco o tom, že by to mohly být vnitřní klouby v převodovce (asi to na čem drží poloosy) - zkrátka po výfuku další fajn věc .. blíží se 200K a vše se sype Úsměv Nezažil toto už někdo ? Origo ty díly stojí cca 20.000 co psali .. i neorigo jsou dost drahý a měnit je na blind se mi moc nechce .. i když všechny symptomy nasvědčují tomu, že to bude ono. Překvapuje mě ale že jsem totu nikde nenašel a ani od lidí co mají najeto víc jsem to nikdy nezaznamenal.

Ještě dodatek - vibrace se objeví někde u 3.000 otáček a od 4500 dál zase vymizí. Na trojku je to podobné ale v menší intenzitě.

Na 90 procent je to vnitřní homokineťák. Je to bolest těchto Accordů.
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.9.2014 , 16:42   Citovat  

AntHraX napsal:
Na 90 procent je to vnitřní homokineťák. Je to bolest těchto Accordů.

...a nejaka kondenzovana informace k tomu je na prvni strance
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2014 , 18:08   Citovat  

GoomIce napsal:
řachtání/klepání "zpod palubovky" - popsáno o pár příspěvku výše, projevuje se pouze ve větru nebo v rychlostech nad 140kmh, po bádání na zahraničních fórech, nejspíše způsobeno čelním sklem, respektive uchycením a těsněním na A sloupcích, zvuk se velice podobá tomuto
Odkaz
TSB - po zkontrolování okna jsem se zděsil, okno předchozí majitel měnil, lajdácky odbyto, půlka klipů chyběla, v autoskle mi doporučili než objednávat klipy lišty zalepit, což jsem našel i na zahraničních fórech potvrzené. Bohužel to problém nevyřešilo, dost možná že to zalepili na rychlo a klipy na liště zůstaly, takže teoreticky můžou dál klepat..plánuju nechat věchny klipy odstranit a pořádně lišty zalepit.. na trase valencie=>lyon kde šíleně foukalo to s takovým klepáním bylo dost o nervy, když je zbytek auta tak tichý..

Tak musim s potesenim konstatovat, ze tentokrat jsem se tedy vydal do sveho autosservisu tudy odkaz vybaven timto navodem. Rekli mi, ze se s tim jeste nesetkali, ale ze se na to podivaji. Pri vyzvednuti auta mi bylo sdeleno, ze to podlepili a ze to musim zkusit. Uz mam od te doby za sebou dve cesty po dalnici a zatim bylo ticho. Tak snad to vydrzi je to dobrý
   Návrat  
Untouchable je teď offline  Untouchable
PříspěvekZaslal: 17.9.2014 , 20:09   Citovat  

Ahoj. Hledal jsem to tu, ale asi jsem analfabet internetovej Úsměv

Má tu někdo zkušenost s decentním zvednutím výkonu u ctdi?

Díky za info
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2014 , 20:14   Citovat  

Ale ano, par ludi - vratane mna - ma spraveny chiptuning...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 119, 120, 121 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina