Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 218, 219, 220 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 219 z 333
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2014 , 9:04   Citovat  

krtekm napsal:
Ahoj,

tak uz jsem zase mobilni... A8G TypeS takze se v tomto vlaknu jiz nebudu moc vyskytovat. Chtel bych se s Vami rozloucit, ale urcite se jeste nekde potkame. Drzte se a opecovavejte svoje mazliky. Tohle je jedno z mala vlaken ktere za neco jeste stoji. Jinak aktualizovany seznam dilu, kterych se rad zabvim: tudy odkaz o cenach se da diskutovat. Mejte se papa
Přeji spoustu štastných km s novým autíčkem. VTEC Můžeš se ještě pochlubit fotkou. je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.9.2014 , 10:39   Citovat  

krtekm napsal:
Ahoj,

tak uz jsem zase mobilni... A8G TypeS takze se v tomto vlaknu jiz nebudu moc vyskytovat. Chtel bych se s Vami rozloucit, ale urcite se jeste nekde potkame. Drzte se a opecovavejte svoje mazliky. Tohle je jedno z mala vlaken ktere za neco jeste stoji. Jinak aktualizovany seznam dilu, kterych se rad zabvim: tudy odkaz o cenach se da diskutovat. Mejte se papa
Takze nakonec jsi koupil Úsměv Moc gratuluji!!!Krasny zachovaly opecovavany kousek. je to dobrý Snad jednou taky bude, strasne se mi libi Velmi šťastný At to jezdi a hezky si ho uzivej Úsměv
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2014 , 15:00   Citovat  

Hodně zdaru a spokojených kilometrů s osmičkou Úsměv doufam že se potkame na HD a pokocham se Úsměv papa
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2014 , 16:23   Citovat  

Dekujeme... Jinak fotky nemam ale je to tahle: tudy odkaz
   Návrat  
speedy_s je teď offline  speedy_s
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2014 , 21:25   Citovat  

dovolim si to dát sem, jelikož si myslim že jsou na acco velmi vhodné Úsměv tudy odkaz jestli, tak zkuste nadhodit cenu a domluvíme se Mrk
   Návrat  
Pipál je teď offline  Pipál
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2014 , 17:07   Citovat  

speedy_s napsal:
dovolim si to dát sem, jelikož si myslim že jsou na acco velmi vhodné Úsměv tudy odkaz jestli, tak zkuste nadhodit cenu a domluvíme se Mrk

Ty kola me drazdi! Velmi šťastný Do TP asi nepujdou napsat co? Bez zapsani do TP bych se bal je dat na auto.
   Návrat  
speedy_s je teď offline  speedy_s
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2014 , 22:48   Citovat  

zapsat to pujde, je to rozměr co se na acco dal přikoupit, takže napsat do hondy atd.. obíhačka a papírování.. já tyhle věci neřešim
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2014 , 12:25   Citovat  

Kynio napsal:
Taky si nemyslím, že by vibrace měly způsobit nějaký vůle v řízení. Bude to prostě něco na kotoučích/kolech. Mně osobně auto taky vibruje, dneska jsem zjistil. Ve 160 vibbrují i tapecy na dveřích Úsměv ale mám sjetý pneu, nevím jak dobře vyvážený kola. Takže to neřeším. Tak rychle jedu jednou za čtvrt roku Úsměv

Mám takovej divnej dotaz. Kdyby uložení tlumičů mělo menší vůli, a bylo povolný, nepřenese to někam dál na kolo něco co způsobí vibraci a pak kopání do volantu?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2014 , 14:26   Citovat  

OPR napsal:
Mám takovej divnej dotaz. Kdyby uložení tlumičů mělo menší vůli, a bylo povolný, nepřenese to někam dál na kolo něco co způsobí vibraci a pak kopání do volantu?
ja mel spatny ulozeni na zadnim a projevovalo se to poklepavanim na nerovnostech v nizkych rychlostech.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2014 , 14:50   Citovat  

Myslim, ze jakakoliv vule v podvozku muze zpusobit klepani volantu.Vule poskozeneho dilu se mohou prenaset do ostatnich a tim se opotrebovavaji i dily, ktere jsou v poradku.Podvozek je slozity system a zalezi na kazde soucastce a jejim stavu jak funguje celek.Opravte me, pokud se mylim Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2014 , 18:41   Citovat  

Nechtěl byste někdo tyto kola? Jsou to 16ky ze sporta. Potřebují nastříkat. A jedna krytka nemá Honda a spodní packy na zajištění. Cenu navrhněte. odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2014 , 9:21   Citovat  

Čaute, mám ted pár korun navíc a chci je investovat do podvozku. Co by jste mi doporučili vyměnit? Vůle nikde nejsou ale silentbloky jsou už asi styřelé a tak se přenášejí rázy na nerovnostech. Chtěl bych něco vyměnit vzadu. Auto má 305 tkm a vše je původní. Měnil jsem vzadu jen uložení tlumičů a uložení stabilizátoru. Tlumiče jsou v pořádku. Díky za rady Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 11:40   Citovat  

Borci poradte mi nekdo prosim jak sundat venkovni listy pod oknama. Bemate na to nekdo nejakej figl? Drzi to tam jak prase.
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 11:49   Citovat  

Pipál napsal:
Nechtěl byste někdo tyto kola? Jsou to 16ky ze sporta. Potřebují nastříkat. A jedna krytka nemá Honda a spodní packy na zajištění. Cenu navrhněte. odkaz

Hmmm že bych pořídil druhou sadu na zimu? pořádnej výtlem no ale že maj něco za sebou
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 13:48   Citovat  

Pipál napsal:
Borci poradte mi nekdo prosim jak sundat venkovni listy pod oknama. Bemate na to nekdo nejakej figl? Drzi to tam jak prase.
Jestli si dobře pamatuji, psalo se že prostě pod to nějak zasunou prsty a silou tahat nahoru. Zkoušel jsem to sám ale taky se mi to nepodařilo akorát mě pěkně bolely prsty tak jsem se na to vykašlal Velmi šťastný Ale kamarád s civikem mi řikal že to u sebe vytahl tak, že na konci jde oddělat taková krytka (když máš otevřené dveře) že tu vytáhnul a celou lištu vysunul. Ale nevím, jestli to tam není jiné.
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 18:09   Citovat  

Ahojte Accordáci,jaký byste řekly že je nej motorizace? Je jasné že každému vyhovuje něco jiného,ale tak obecně-moc se v Accordech nevyznám ale dle ostatních Hond bývá obvykle to nejsilnější zároven i nejlepší-tady ale ta 2.3 oproti 2.0 nabízí jen o 5 kilowat více to mi hlava nebere Co by teda byla nej motorová varianta co se týče dynamiky,pružnosti,výkonu,kroutícího momentu,spotřeby ? Můj typ je že nej bude F20B6,ale nevím,rád se nechám poučit. přátele
   Návrat  
TMisa090 je teď offline  TMisa090
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 19:38   Citovat  

Cody napsal:
Ahojte Accordáci,jaký byste řekly že je nej motorizace? Je jasné že každému vyhovuje něco jiného,ale tak obecně-moc se v Accordech nevyznám ale dle ostatních Hond bývá obvykle to nejsilnější zároven i nejlepší-tady ale ta 2.3 oproti 2.0 nabízí jen o 5 kilowat více to mi hlava nebere Co by teda byla nej motorová varianta co se týče dynamiky,pružnosti,výkonu,kroutícího momentu,spotřeby ? Můj typ je že nej bude F20B6,ale nevím,rád se nechám poučit. přátele

Pokud můžeš tak 1.8 Úsměv má 100kw což je jen o 8kw míň jak 2.0 .. ale hlavně nižší pojistka a auto s tím jede docela slušně Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 20:10   Citovat  

Tak čaute hoši Velmi šťastný nějaký pátek jsem tu zase neotravoval Velmi šťastný

Mám dotaz Velmi šťastný

Chtěl bych narvat 3ramenný volant z civica 7g sport do acca, nemá ale tempomat ... takže věc č.1 nevíte jestli má nějaký model hondy ovládání tempomatu jinde než na volantu ? Úsměv

Další mě zajímá ... kamarád mě nabořil ze zadu jeho POLOautem ... všechno to přežilo, bohužel předface výstuha tradičně uhnilá tak to nevydržela (to jeho POLO wc mělo obě světla K.O., prohnutou chladičovku, pomuchlanou kapotu, nárazník nepřežil apod. Úsměv ) Honda Kvalita Cool ... někde jsem tu dááávno četl že se někomu povedlo tam dát výstuhu z oktávky Úsměv

Jo a moje spotřeba oleje aktuálně je něco kolem 2-3l na 100km a to vše jedním válcem Velmi šťastný Velmi šťastný a motor stále běží a jezdí !! Velmi šťastný

Jinak plány na víkend Úsměv kočka dostane catback výfuk Úsměv (samozřejmě homemade, zatím nejsou na nerez finance Úsměv ), pokusím se vyřešit můj vykuchaný kat Úsměv - trubka celým katem, obal zůstane a pro lambdu vyvedu malou dirkou nějaké ty plyny aby si nestěžovala - tou malou dirkou nasimuluju funkci katu Mrk ... nástřik podvozku a dutin, oprava lemu a pomuchlaného blatníku a dalších karosařin ... nakonec si nechám namíchat sprej barvy a lak a udělám rozstřik alespoň na zimu Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 20:11   Citovat  

docela slušně Úsměv nespokojím se s docela slušně když je tu jěště něco co jede lépe....když crx,tak 1.6 vtec,když prelude,tak 2.2 vtec,....ted by to chtělo napsat když accord,tak ATR,ale bohužel no-člověk nekrade že-ale jinak argument pojistky je podle mne lichý-to se platí jednou ročně,a člověk který nepije a nekouří,a vynechá něakou tu pijatiku to má za rok doma...o to nejde-jde o to že je to dost těžké auto na 1.8 ne? Ten 2.0 bude mít větčí krouták nebo ne? Pokud by tomu tak nebylo tak by samozřejmě ta 1.8 byla lepší kvůli spotřebě a pojistce ale větčí objem by měl znamenat větčí kroutící moment a možná ve vysledku i lepší spotřebu-že se to tolik nevytáčí ne? Spíše se teda rozhoduji mezi 2.0 a 2.3 abych byl upřímnej-a na tu 2.3 něaké extra pozitivní ohlasy nenacházím,oproti klasickým,osvědčeným 2.0 Co vy na to?
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 20:17   Citovat  

1.8 je podčtverec Hihi
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 20:19   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Neměli by jste někdo, nebo nevěděli, kde najít schéma složení zadních brzd?
Mám to rozebrané do šroubku a raději bych měl nejaky navod na složení, je to nějake složitější jak předek.

Neměl by někdo aspon manual nebo odkaz na něj, ze bych to v něm pohledal? Jestli to v něm je? Díky
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 20:20   Citovat  

RASTA napsal:
1.8 je podčtverec Hihi

překlad do češtiny pro ty jež nejsou Rastamani Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 20:34   Citovat  

Cody napsal:
překlad do češtiny pro ty jež nejsou Rastamani Velmi šťastný

Velmi šťastný
vrtání/zdvih (v mm)

F18 85.0 /81.5
F20 85.0 /88.0
F22 85.0 /95.0
F23 86.0 /97.0
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 20:40   Citovat  

tzn.
čtvercový motor vrtání=zdvih
pak je ještě nadčtvercový a podčtvercový

podčtvercový jsou vysokootáčkový motory, takže dobrej základ pro úpravy Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 20:40   Citovat  

Cody napsal:
docela slušně Úsměv nespokojím se s docela slušně když je tu jěště něco co jede lépe....když crx,tak 1.6 vtec,když prelude,tak 2.2 vtec,....ted by to chtělo napsat když accord,tak ATR,ale bohužel no-člověk nekrade že-ale jinak argument pojistky je podle mne lichý-to se platí jednou ročně,a člověk který nepije a nekouří,a vynechá něakou tu pijatiku to má za rok doma...o to nejde-jde o to že je to dost těžké auto na 1.8 ne? Ten 2.0 bude mít větčí krouták nebo ne? Pokud by tomu tak nebylo tak by samozřejmě ta 1.8 byla lepší kvůli spotřebě a pojistce ale větčí objem by měl znamenat větčí kroutící moment a možná ve vysledku i lepší spotřebu-že se to tolik nevytáčí ne? Spíše se teda rozhoduji mezi 2.0 a 2.3 abych byl upřímnej-a na tu 2.3 něaké extra pozitivní ohlasy nenacházím,oproti klasickým,osvědčeným 2.0 Co vy na to?

Sám mám 2.0 ale už pomalu umírá holka ... ale zimu ještě musí odjezdit ... pak z motoru bude stoleček Úsměv bude následovat swap na H22 nebo zase F20 Úsměv podle toho kolik budou finance Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2014 , 21:36   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Neměl by někdo aspon manual nebo odkaz na něj, ze bych to v něm pohledal? Jestli to v něm je? Díky
Snad to pomuze manual
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2014 , 16:08   Citovat  

Pánové tak jsem neodolal Úsměv

2014-09-19 15.43.34.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2014-09-19 15.43.34.jpg, 4.58 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2014 , 16:35   Citovat  

Kynio napsal:
Pánové tak jsem neodolal Úsměv
Dojmy? je to dobrý Úsměv Na kolik vysel? Foto?
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2014 , 16:36   Citovat  

Ještě jsou v krabici, cena 4700Kč, jsou to jen pružiny -30/-30. Ale snad další víkend už budou na autě, tak bude i foto Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2014 , 18:09   Citovat  

Kynio napsal:
Ještě jsou v krabici, cena 4700Kč, jsou to jen pružiny -30/-30. Ale snad další víkend už budou na autě, tak bude i foto Úsměv
Prijemna cena.Urcite pak dej vedet, jak se s tim jezdi je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 218, 219, 220 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina