Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
P: Honda Civic coupe 5G - EJ2 *PRODÁNO*
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.9.2013 , 6:39  Naposledy upravil Petura dne 29.9.2014 , 7:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Z rodinných a finančních důvodů (rozvod) zvažuji prodej svého mazlíka C5G coupe s 1.5 LSi 74kw pod kapotou, výbava el. okna, zrcátka a šíbr, rv. 1994.
Auto jsem koupil před necelými 5lety a za tu dobu prošlo několika opravami a úpravami.
Za zmíňku stojí atestovaný výfuk UlterSport, stavitelný podvozek AP sportfahrwerke, nepoškozené přední sedačky CRX del sol. Půl roku po koupi měněné zadní lemy a kompletní lak. Loni dělaná hlava + gufera na ventilech (předloni jsem trefil ptáka, který prorazil chladič a následně jsem auto uvařil a při kontrole svíček jsem dvě v hlavě zalomil), s hlavou se rovnou vyměnily rozvody s vodní pumpou. Komplet repase předních brzdičů a na zadních bubnových brzdách nová prasátka. I přes vešekeré repase a výměn destiček a kotoučů neustále řeším vadnutí brzd a po cca 3000km kopáním brzd (upeču snad všechno co na auto dám a nepomůže ani stočení kotoučů) Se stydím
3roky zpět měněny všechny silentbloky na zadní nápravě. Nebudu tvrdit, že auto je TOP STAV (na tento termín jsem alergický) ale troufnu si říct, že je v hodně dobrém technikém stavu a kondici. Protože to auto mám rád a vždy dostalo to co bylo potřeba, tak mi ho je teď líto, že stojí téměř nevyužité (letos cca 1500km) a navíc přišlo o garáž. S prodejem nejsem 100% rozhodnutý spíš sonduju jestli by ho někdo dokázal ocenit a ujmul se ho ...

petura_839.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
petura_839.jpg, 731.76 kB

DSCF4717.JPG

DSCF4717.JPG, 1.42 MB

DSCF4719.JPG

DSCF4719.JPG, 1.48 MB

DSCF4727.JPG

DSCF4727.JPG, 1.48 MB

DSCF3186.JPG

DSCF3186.JPG, 1.45 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.9.2013 , 8:24   Citovat  

krása.. osobně jsem něco takového hledal když jsem hledal první hondu.. v tu dobu jsem vzal asi to nejlepší co bylo. To auto je krásné a osobně si myslím že kupce [ne někoho komu ho daruješ za symbolickou cenu] asi nenajde. Po mnohých inzerátech zde si troufnu říct, že to bud někdo koupí v cenové relaci za 5g max za 6ku v blbém stavu. Většina než by měli starší ale udržovaneé a opravované auto raději koupí 7g... hlavně že to je novější. Já myslím, že nemá kupce.. a je to škoda a promin za offtopic být to tu před rokem tak ji vezmu. Chtěl jsem 5g kupé nebo 6g hatch eko. přátele snad se dostane někomu normálímu do rukou... za normální peníze!!! Ne charita. je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.9.2013 , 12:01   Citovat  

Jagi napsal:
krása.. osobně jsem něco takového hledal když jsem hledal první hondu.. v tu dobu jsem vzal asi to nejlepší co bylo. To auto je krásné a osobně si myslím že kupce [ne někoho komu ho daruješ za symbolickou cenu] asi nenajde. Po mnohých inzerátech zde si troufnu říct, že to bud někdo koupí v cenové relaci za 5g max za 6ku v blbém stavu. Většina než by měli starší ale udržovaneé a opravované auto raději koupí 7g... hlavně že to je novější. Já myslím, že nemá kupce.. a je to škoda a promin za offtopic být to tu před rokem tak ji vezmu. Chtěl jsem 5g kupé nebo 6g hatch eko. přátele snad se dostane někomu normálímu do rukou... za normální peníze!!! Ne charita. je to dobrý

nezlobím se, je to objektivní komentář Mrk OK
jak píšu, s prodejem nejsem ještě 100% smířený, protože to auto mám opravdu rád a je to první auto (ze 14), které mám tak dlouho, ale třeba se najde někdo jako ty co takové auto hledá právě teď ...
   Návrat  
Merhule je teď offline  Merhule
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.9.2013 , 22:22   Citovat  

Auto vypadá moc hezky, ale k tomu vadnutí brzd: Kdysi jsem vlastnil C5G, který mělo stejný problém a do 3 tisíc km cca. jsem opět řešil kopání do volantu při brždění. Pomohli mi v autoru, konkrétně Brno - Řečkovice. Stačilo dát dohromady ložiska / náboje a bylo po problému. Oprava za pár tisícovek, které jsem předtím bez problémů vyhodil za brzdy. Matně si pamatuju, že se vyměnily ložiska a soustružily náboje Mrk Pro budoucí majitele je to problém za babku Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2013 , 14:06   Citovat  

Merhule napsal:
Auto vypadá moc hezky, ale k tomu vadnutí brzd: Kdysi jsem vlastnil C5G, který mělo stejný problém a do 3 tisíc km cca. jsem opět řešil kopání do volantu při brždění. Pomohli mi v autoru, konkrétně Brno - Řečkovice. Stačilo dát dohromady ložiska / náboje a bylo po problému. Oprava za pár tisícovek, které jsem předtím bez problémů vyhodil za brzdy. Matně si pamatuju, že se vyměnily ložiska a soustružily náboje Mrk Pro budoucí majitele je to problém za babku Mrk

Vazne? Loziska nehuci a vule na naprave nejsou, tak jsem vzdy myslel, ze jsou KO kotouce.
   Návrat  
Multiplex je teď offline  Multiplex
PříspěvekZaslal: 5.10.2013 , 18:06   Citovat  

Když já prodával Civica a ty si v mém inzerátu stále omílal jiný odstín nárazníku, tak já myslel, že schválně kazíš prodej. To si měl napsat rovnou, že máš porušený barvocit, když vidím ty tvá kola Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2013 , 13:05   Citovat  

Multiplex napsal:
Když já prodával Civica a ty si v mém inzerátu stále omílal jiný odstín nárazníku, tak já myslel, že schválně kazíš prodej. To si měl napsat rovnou, že máš porušený barvocit, když vidím ty tvá kola Mrk

rozdílná barva na kolech je záměr, žádná porucha barvocitu jako na tvých náraznících (pokud jde o ten stříbrný C7G, který jsem viděl i naživo a rozdíl byl ještě markantnější než na fotkách) Mrk
   Návrat  
inuny77 je teď offline  inuny77
PříspěvekZaslal: 15.10.2013 , 13:48   Citovat  

Představa o ceně? Úsměv Já bych jí brala, ale mohla bych až v únoru Smutný
Napiste mi tady mail a tel. a muzeme se nejak domluvit
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.10.2013 , 16:07   Citovat  

inuny77 napsal:
Představa o ceně? Úsměv Já bych jí brala, ale mohla bych až v únoru Smutný
Napiste mi tady mail a tel. a muzeme se nejak domluvit

nebojím se toho, že by v únoru nebylo Mrk
   Návrat  
inuny77 je teď offline  inuny77
PříspěvekZaslal: 15.10.2013 , 19:24   Citovat  

A kolik má hondička vůbec najeto?
Nemám vůbec problem Vám dat o trosku vic nez si predstavujete kdyz mi s tim pockate do unora ale vsechno je o nejake komunikaci tak me prosim kontaktujte na email Inuny77@seznam.cz a muzeme se tam domluvit Honda OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2013 , 5:53   Citovat  

inuny77 napsal:
A kolik má hondička vůbec najeto?
Nemám vůbec problem Vám dat o trosku vic nez si predstavujete kdyz mi s tim pockate do unora ale vsechno je o nejake komunikaci tak me prosim kontaktujte na email Inuny77@seznam.cz a muzeme se tam domluvit Honda OK

chce to trochu trpělivosti, i když 50% času trávím u PC nemám čas ho trávit tady na HC Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2013 , 7:19   Citovat  

vzhledem k okolnostem a směšným nabídkám, které dostávám jsem se rozhodl auto letos neprodat je to dobrý
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2013 , 20:11   Citovat  

Petura napsal:
vzhledem k okolnostem a směšným nabídkám, které dostávám jsem se rozhodl auto letos neprodat je to dobrý

jak jsem psal... Děláš dobře... je to dobrý
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2013 , 20:44   Citovat  

Petura napsal:

Koukám že všude je situace podobná...a prodávej pak Hondu Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2013 , 8:21   Citovat  

je fakt, že v soukromém životě se mi teď daří úplně na *** a i když na auto nemám čas, tak prodej nic nevyřeší a hlavně kdyby auto šlo na díly (což se stát může), dostanu stejný peníze jako za celek ...
uvidím co přinese čas Mrk
   Návrat  
Skuby je teď offline  Skuby
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.10.2013 , 16:52   Citovat  

Já tě chápu a odhodlal jsem se k tomu samému na co myslíš, mé coupe šlo na díly a když se mě každý ptá proč jsem to rozdělal, tak nedokážou pochopit, že za celek už v dnešní době nedostanu to co dostanu za díly. Počítej s tím, že ti to bude líto i když je to v podstatě jen auto. Dovolím si tě poupravit, za díly můžeš dostat víc jako za celek.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2014 , 8:05   Citovat  

a je to tu zase Úsměv auto nevyužité, jen se na něj práší a jezdím s ním jen víceméně z donucení aby nestálo...
letos nová baterie, nový olej a filtr, manžeta na poloose
možnost k vidění o víkendu u Příbrami (jindy a jinde po domluvě), představa o ceně 49 ooo,-
   Návrat  
Prelude 90 je teď offline  Prelude 90
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.8.2014 , 8:56   Citovat  

[quote="Petura"]a je to tu zase :) auto nevyužité, jen se na něj práší a jezdím s ním jen víceméně z donucení aby nestálo...
letos nová baterie, nový olej a filtr, manžeta na poloose
možnost k vidění o víkendu u Příbrami (jindy a jinde po domluvě), představa o ceně 49 ooo,-[/quote]

Nádherná! neprodavej! ani nepopravuj (na díly...) Honda má duši ...pokud civic do r.v.2000 tak jedine 5Gcoupé širokoúhle svetla vepředu i vzadu s karoserii kterou disponuje je :gut:
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2014 , 14:05   Citovat  

jinak rozumné dohodě se nebráním ... Mrk
   Návrat  
Badunclesam je teď offline  Badunclesam
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.9.2014 , 20:14   Citovat  

Pěkné auto za pěknou cenu je to dobrý , ale proč je to zase na druhém konci republiky zmatenej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2014 , 18:29   Citovat  

Badunclesam napsal:
Pěkné auto za pěknou cenu je to dobrý , ale proč je to zase na druhém konci republiky zmatenej

to tak většinou bývá ...
snad pro každé auto jsem jel do "tramtárie" Mrk
   Návrat  
soporifis je teď offline  soporifis
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2014 , 10:48   Citovat  

Už aby byl víkend....pojedu se na tuhle krásu podívat a jestli je tak hezká jak vypadá a Petura ji pustí bude to jasné přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2014 , 9:49   Citovat  

Omlouvám se všem zájemcům, ale bohužel jsem měl havárii s druhým autem a coupe nyní potřebuji abych byl mobilní do doby než pořídím nové vozidlo...
Foto z vikendu

IMG_20140921_111829.jpg

IMG_20140921_111829.jpg, 2.2 MB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.9.2014 , 11:07   Citovat  

Petura napsal:
Omlouvám se všem zájemcům, ale bohužel jsem měl havárii s druhým autem a coupe nyní potřebuji abych byl mobilní do doby než pořídím nové vozidlo...
Foto z vikendu

Je to kus.....víkend to jistí...Ne že mi to prodáš kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.9.2014 , 12:43   Citovat  

Nové auto je na cestě, tak coupe bude opět bez využití...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2014 , 7:52   Citovat  

neuvěřitelná rychlost ...
novému majiteli přeju hodně šťastných kilometrů i když ten začátek nebyl zrovna nejlepší Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.9.2014 , 19:44   Citovat  

Petura napsal:
neuvěřitelná rychlost ...
novému majiteli přeju hodně šťastných kilometrů i když ten začátek nebyl zrovna nejlepší Smutný

Děkuju ti budu se starat aby byla stále krásná....začátek se nepovedl ale to se stane no... Se stydím
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
P: Honda Civic coupe 5G - EJ2 *PRODÁNO*
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina