Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
D Sound GROM USB2P - audio interface pro Civic 8G
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.9.2014 , 15:51   Citovat  

Nemáte někdo náhodou tuhle věc? Umožní přehrávat hudbu z mobilu na standardním rádiu v Civicu 8G a možná dokáže fungovat i jako HandsFree.
tudy odkaz
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
vavron je teď offline  vavron
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 22.9.2014 , 16:15   Citovat  

Na 8G foru se hodně bavili o něčem podobném, viz tudy odkaz Aby to ale nějak vypadalo, je potřeba kvůli tomu odmontovat půlku palubovky, viz video níže. Sám si zvaž, zda to stojí za to a nebo si radši koupíš CD-RW, kde budeš jen pravidelně měnit mp3 Mrk

Odkaz

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.9.2014 , 17:33   Citovat  

Já bych tím rád spláchnul i hands free a podle odpovědi výrobce to s BT adaptérem bude fungovat. CDčka bych nerad, měnil, už mám hudbu v mobilu a je to přeci jen komfort, mít vše na jednom místě.

Cituji co mi napsal výrobce:
"Hi,
There is an optional Bluetooth extension for USB2P audio interface and yes, it have a microphone.
So You have to order USB2P audio interface and Bluetooth extension if You want to make Bluetooth calls.
Follow the link to order: tudy odkaz
Select Your cars vendor and mark Grom Bluetooth Dongle"

vavron je teď offline  vavron
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 22.9.2014 , 19:00   Citovat  

Já to chápu, ale ten mikrofón je další kabel, jež musíš někam schovat, nejlépe asi na držák stínítka či někde ke zpětnému zrcátku. To znamená další rozebírání plastů v autě, chceš-li to mít pěkné. Pokud ti to někdo udělá za slušné peníze tak, aby to i nějak vypadalo a nerozvrže ti palubovku, tak proč ne. Já jak vidím u sebe to nekvalitní lícování a občasné vrzání z každého koutu, tak bych do toho nešel, bojím se ještě častějších pazvuků Ble

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.9.2014 , 19:52   Citovat  

Už jsem to objednal, uvidíme jak to pojede, pak poreferuji.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.10.2014 , 12:19   Citovat  

Tak jsem včera namontoval USB2P interface s BT adaptérem a funguje vcelku dobře.

+ Montáž byla velmi jednoduchá, palubní deska se u 8G Civicu rozebírá velmi snadno.
+ Kabeláž pasovala přesně do původního rádia
+ Mikrofon od HandsFree jsem zavedl k zrcátku uprostřed čelního skla. Kabel byl dostatečně dlouhý aby dosáhl až dolu k tunelu. Ani nebylo třeba nic demontovat.
+ Samotný USB2P interface jsem uložil pod centrální přihrádku nad řadičkou, takže je zcela schovaný.
+ USB kabel je vyveden do prostoru pod loketní opěrkou (už od Hondy tam byla k dispozici záslepka)
+ BT adaptér je také schován v tunelu a drží díky suchému zipu (doporučuji 3M pro modelářské akumulátory, drží fest)
+ Po zapnutí zařízení fungovalo ihned.
+ BT adaptér se také spároval bez problémů.
+ Z Android telefonu lze nyní přehrávat libovolnou hudbu. Samozřejmě i ostatní zvuky jiných aplikací (jako navigace) jsou nyní přítomny v rádiu po zvolení CD changer vstupu.
+ Přepínat lze skladby i ovladačem na volantu.
+ Zvukově je vše ok, ale pouze v rámci posouzení na standardních reprácích co Honda do CTR dávala (tedy žádný zázrak, hlavně co se srozumitelnosti týká)
+ Hands free také šlape jak má. Přijmout či ukončit hovor lze i na volantu. (Channel + | Channel -)

- Zvuk při telefonním hovoru není moc kvalitní, je cítit slabý datový tok, což jsem v jiném autě s handsfree z rádia Alpine nepozoroval. Možná byl i problém na straně volajícího, horší telefon, ještě to budu muset prověřit. Ale nic dramatického.
- Při přehrávání audia z Androidu (4.2.1) přes BT se nezobrazují správná čísla stop, stále svítí na display automobilu číslo 01.
- Na display auta také není vidět název skladby, ale to je možná problém verze android (mám 4.2.1). Od verze 4.3 by to již mohlo fungovat.
- Při přehrávání audia přes USB spojení se na display auta čísla skladeb zobrazují správně, ale názvy zde opět nejsou.
- Při vyšší hlasitosti je slyšet slabý šum.

Sečteno podtrženo, krabička funguje dobře, hudbu mohu mít stále v jednom zařízení a je jedno v jakém autě člověk sedí. Handsfree je také ok, takže jsem spokojen. Třeba se časem podaří těch pár mušek vychytat novým firmware.

Obsah fóra Honda-club.cz   
D Sound GROM USB2P - audio interface pro Civic 8G
Fórum: Interiér a Hi-Fi
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina