Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Co se dnes posr.... nejen na HONDÁCH
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.10.2014 , 23:16   Citovat  

Ahoj,
dnešní den mě doslova motivoval si takové náhody nenechat pro sebe a třeba se najde víc takových lidí. Pokud by se však někomu tento topic nelíbil jsou dvě varianty:

1) nečti to
2) požádej admina o smazání

-----

Ráno si vstanu, vyvenčím pana Čtyřnohého, při procházce se podívám na wintercar Scorpio 2.3 Ghiu v super stavu po 1. majiteli s najetými 94000km, jsem potěšen, protože ve vycházejícím světle vypadá fakt super.
1) Doma přijdu domu a vlezu do koupelny, kde čvach čvach. Takže kontrola přívodů vody do pračky, do umyvadla a když odtáhnu koš na prádlo tak to teče z pod sprcháče! KUA! Není čas, takže vysouším hadrem a valím do práce.
2) Přijedu do práce, tam kolega povídá, že nefungujou síťové disky! KUA!
3) Valím pro snídani do pekárny za rohem. Přinesu si teplý koláč (to se mi stalo poprvé v životě) a jak si tak snídám, tak hop a celý ten výborný koláč je na bílé košili! KUA!
4) Po obědě si vzpomenu, že mám kontakt na šikovného instalatéra. Volám a má čas DNES V 17:30. SUPER!
5) Přijíždím domu a z dálky koukám na Ghiu, nezdá se mi levý přední roh a zdá se mi rozbité světlo, ale instalatér už čeká aby omrkl situaci. Po 10 minutách se rozhodujeme, že to dáme dohromady ještě dnes. Rozebíráme celý sprcháč a vyndaváme vaničku, protože inteligent při první rekonstrukci (ještě jsem nestihl udělat GO koupelny) zapomněl na šachtu pro servis. KUA!
6) Kupujeme v OBi potřebné věci na opravu, nový odpad, trubky a protože to je ten nejlevnější sprcháč, tak i stavební pěnu, abychom to vypěnovali (při GO se to stejně celé rozkope) SUPER!
7) stavíme odpad a zjištujeme, že potřebujeme do zdi vysekat kus a přenastavit trubku, která má špatný úhel. Je 19:00 a mi sekáme zeď v paneláku - KUA!
Cool přichází první stěžovatel - je 19:15 (můžeme dělat takové úpravy od 8:00 do 18:00 dle stanov SVBJD) - slušně se zeptá a já vysvětluji situaci - KUA!
9) je 20:00 a sprchá je zpět na svém místě s novým odpadem - SUPER!
10) beru pana Čtyřnohého ven a jdu se uklidnit ke Ghie. Čeká na mě toto: přední levé světlo je rozbité, kapota je přizvedlá, ale zdá se že to přežila, nárazník je vytržený z očka a očko je roztržené, blatník je škráblý, ale nezničený, mlhovka i blink drží jen na drátech a jsou oboje rozbité. Všude kolem je sklo, které je moje a taky plasty, které nepatří mě. - KUA
11) vracím se domu a koupelna dána do původníhos stavu - vše hotovo - je 22:30 - SUPER!
12) jdu znovu s panem čtyřnohým a přední levé světlo je vylomené totálně ven, a další střepy plastů, které nejsou moje... je 23:00 KUA!
13) vracím se k autu sundavám zbytky skla ze světla a kupodivu si rozříznu prst do hloubky - KUA!
14) přeparkovávám na parkoviště kde je prostoru pro 200 aut, ale parkuje jich tam 20...

Suma sumárum, sprcháč mě vyšel na 2000,- a oprava Ghii uf, těžko říct... ale do 3-4 se s dílama snad vejdu!

Co vy ostatní??? Někdo podobné story?? Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2014 , 23:19   Citovat  

Myslím, že já s chcípnutím v koloně a ulítlým šroubkem v rozdělovači a vidění třech bouraček během 10 minut budu asi proti tobě celkem žabař kouř
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.10.2014 , 0:12   Citovat  

Není to sice moje story, ale kolega má taky shodou okolností Scorpio ve výbavě Ghia v super stavu, nebouraný (teda měl). Přijel s ním první den do práce, chvíli tam pobyl, za cca 2 hoďky šel dát cigáro a za chvíli se vrátil a sděluje nám, že má zničený předek i zadek naštvanej Smutný, leč smířený s tím, že se jedná o starý daily odjíždí domů. No a druhý den přijde do práce a povídá, tak mi nějaká ku..a ojela celý pravý bok klíčem před barákem Ble
Jako kdyby někdo šel po Scorpionech Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.10.2014 , 0:27   Citovat  

dj-bobr napsal:
Myslím, že já s chcípnutím v koloně a ulítlým šroubkem v rozdělovači a vidění třech bouraček během 10 minut budu asi proti tobě celkem žabař kouř

Nechci být za rýpala, bobře... Ale nemáš ty náhodou s tím autem každý den nějaký problém? Se stydím cože cože ? cože cože ?
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2014 , 5:43   Citovat  

Já jsem včera šikovně objížděl redarder at ho vemu jen 2mi koly a ušetřil svody co jsou nízko a ejhle sem si nevšímal obrubníku a pravé přední kolo jsem vzal pěkně pres 4 paprsky, no mel jsem radost Velmi šťastný to mi hlava nebere
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Co se dnes posr.... nejen na HONDÁCH
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina