Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
xcarlink
Fórum: Prodám díly
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
elpin je teď offline  elpin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.9.2013 , 16:03   Citovat  

Prodám xcarlink ze svojeho auta. Je to přídavný modul který se zapojí na konektor CD Changeru originálního rádia. Ten pak přehrává MP3ky z USB flashky, paměťových karet nebo linkového vstupu z mobilu. Popřípadě se k němu dá dokoupit bluetooth modul pro handsfree a přehrávání písniček z mobilu přes bluetooth. Není tak nutno měnit rádio za neoriginální a lákat tak případné zloděje.

Prodávám protože jsem vyměnil originální kazeťák za origo CD přehrávač do kterého ale nepasuje konektor.

Více informací o xcarlinku: xcarlink.cz

Tento konkrétní kus je pro Hondy do roku výroby 2001, jejichž originální rádio má vstup changeru na osmikolík. Redukce na to nelze.

Má bohužel jednu vadu a to sice nefunkční linkový vstup (Aux-in přes jack), proto dávám tak levně. Z USB ale přehrává perfektně.

Cena 700,-

20130929_162911_cut.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20130929_162911_cut.jpg, 337.18 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.10.2014 , 10:32   Citovat  

Stále aktuální je to dobrý
   Návrat  
iNtEgRaCZ je teď offline  iNtEgRaCZ
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.10.2014 , 11:50   Citovat  

Ahoj, pokud by to šlapalo misto changeru v Legendu 2g (konektor vypada minimálně podobně) tak bych byl asi pro. Po zkušenostech s changerem pro Peugeot 806 bych rád předem vyzkoušel, pokud by to šlo nějak zařídit. Jsem z HK, ale s legendem určitě budu někdy na přelomu říjen/listopad u kluků v Otrokovicích na dílně (SILPONIX), tak třeba tam Úsměv

web snese všechno proto se chci jeste zeptat na osobni zkusenosti s:
-kapacitou flash/sd karty?
-mnozstvim slozek a podslozek
-ovladani ála CD changer ? daji se přeskočit rozumně složky?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.10.2014 , 12:31   Citovat  

Ahoj, s vyzkoušením nemám problém. Když ti nebude fungovat nebo ti nebude vyhovovat, můžeš mi jej v rozumném termínu poslat zpět a peníze ti vrátím.

Co se týče tvých otázek:
1. Podle výrobce by měl podporovat SD karty do 8GB a flashky do 16GB. Osobně jsem používal 8GB flashku, takže sám zkušenostmi s většími nemám. Ono ale i na tu 8GB se ti vleze zhruba 1000 skladeb v nejvyšší kvalitě.
2. Tím že je xcarlink jako výměna CD changeru, složky to nepodporuje. Respektive máš na flashce složky pojmenované "CD1" až do "CD6" a v nich písniček kolik chceš, bez podsložek. Já to třeba měl tak že CD1 jsem měl hip hop, CD2 taneční hudbu, CD3 rock atd. Jinak omezení na počet skladeb tam myslim není, ale mě rádio ukazovalo číslo písničky jen od 1 do 99, takže když máš víc skladeb jak 99 ukazuje ti to znova od 1 a najít pak nějakou konkrétní skladbu je docela mazec. Ale možná je to daným typem rádia, tobě bude třeba ukazovat i vyšší řády.
3. Ovládá se to stejně jako changer. Přepínáš mezi složkama (od 1 do 6) čudlem kterým normálně vybíráš CDčka, druhým čudlem přepínáš skladby a to je vše.

Mrkni kdyžtak na stránku xcarlinku jestli tam najdeš svoje autorádio mezi kompatibilními:
http://www.mp3auto.cz/honda/50-adapter-usb-sd-mp3-vstup-pro-autoradio-honda/
   Návrat  
iNtEgRaCZ je teď offline  iNtEgRaCZ
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.10.2014 , 11:46   Citovat  

ok,toz to prubnu. Do SZ posilam adresu. Napis cislo uctu a sumu s postou...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
xcarlink
Fórum: Prodám díly
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina