Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Stavitelné pružiny ebay - zkušenosti
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
TMisa090 je teď offline  TMisa090
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2014 , 21:12   Citovat  

Zdravím, zajímá mě váš názor na toto Úsměv
http://www.ebay.com/itm/JDM-1990-1997-Honda-Accord-Adjustable-Lowering-Coilover-Coil-Springs-Kit-/381024582891?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3AAccord&hash=item58b6d5bceb&vxp=mtr
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
seban.ra je teď offline  seban.ra
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.10.2014 , 21:30   Citovat  

jestli chcou talíř za celou sadu a to asi fakt chcou, protože to dole píšou, tak to je asi pěkné bahno, protože aby na tom vidělali, tak to muselo stát vyrobit ještě méně... a komenty taky nic moc... nevim nevim, trubka sani asi jooo, ale pružiny Ble

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2014 , 12:04   Citovat  

Tohle nemuze nikdy fungovat uz ze samotneho principu. Kazdy typ vozu a motorizace potrebuje na konkretni dany tlumic urcite predpeti pruziny vuci vysce zdvihu. Timhle radobyuniverzalnim dilem muzes to vhodne predpeti pri nevimjakem postupu mozna najit, ale pochybuju, ze se trefis i do vysky vhodne pro tlumic. Rozhodne to ale nemuze splnovat to, co vyrobce/prodejce slibuje- ze tim muzes nastavovat libovolnou vysku vozu a ze pritom bude odpruzeni fungovat tak, jak by melo.
Dalsi vec je technicka zpusobilost. I kdyby to treba neprasklo kdy nema, budes potrebovat dobre zname na STK a pri kazde policejni kontrole, kdy se ti na to nekdo trochu podiva. Neni lepsi pridat o neco vic penez a poridit si overenou, fungujici a homologovanou sadu pruzin treba od Eibach nebo H&R?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2014 , 13:57   Citovat  

Já chci dávat pružiny jak kvůli snížení tak i zachování komfortu, ale narazil jsem na toto u jednoho člověka co prodával preludu a chválil si to ... tak jsem se jen zeptal na názory lidí Mrk

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2014 , 14:14   Citovat  

Kdyz ti nekdo prodava auto, tak ti rekne casteji jak bezvadne to funguje, nez naopak Úsměv
Pokud ti jde o lehke snizeni (do 30 mm) pri relativnim zachovani komfortu a mas na aute nove nebo zanovni tlumice, porid si snizene pruziny, nejlepe od mnou zminenych 2 firem (osobne doporucuji Eibach Pro-Kit).
Pokud uz maji i tvoje tlumice neco najeto, jdi rovnou do kompletniho sportovniho podvozku. Tlumice by ti hodne brzo odesly uplne a vhodne zvolene kompletni odpruzeni bude za podobnou cenu (nove pruziny + nove tlumice) fungovat harmonicteji. I kdyz se auto o poznani pritvrdi.

Simarik je teď offline  Simarik
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2014 , 14:16   Citovat  

z dostupných informací si to pár lidí koupilo a pak nadávali jak špačci. v podstatě se jedná jen o designovou záležitost, ideál třeba na tuning srazy ale nee na silnici. přirovnávali to nahrazení tlumiče roxorovou tyčkou HaHaaa

a jak píše Bully, radši si připlať, těch pár korun ti pak může i zachránit život když přijde kolize ! například Eibach dělá 2 sady (Pro-Kit 30/30 a Sportline 45/50)

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2014 , 14:25   Citovat  

Bully napsal:
Kdyz ti nekdo prodava auto, tak ti rekne casteji jak bezvadne to funguje, nez naopak Úsměv
Pokud ti jde o lehke snizeni (do 30 mm) pri relativnim zachovani komfortu a mas na aute nove nebo zanovni tlumice, porid si snizene pruziny, nejlepe od mnou zminenych 2 firem (osobne doporucuji Eibach Pro-Kit).
Pokud uz maji i tvoje tlumice neco najeto, jdi rovnou do kompletniho sportovniho podvozku. Tlumice by ti hodne brzo odesly uplne a vhodne zvolene kompletni odpruzeni bude za podobnou cenu (nove pruziny + nove tlumice) fungovat harmonicteji. I kdyz se auto o poznani pritvrdi.

A i kdyby to neprodával, tak málo lidí přizná, že spláchli ticku do hajzlu... Úsměv

Taky jsem pro Eibach, který má homologaci,ale chce to tlumiče ve fakt dobrém stavu - mně už chodily na doraz - a žádné úpravy výfuku, které by šly níž pod auto - moje tehdejší svody občas škrtly o zem... Se stydím

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2014 , 15:44   Citovat  

já použiju ty eibachy ... hlavně na acco 6g stojí sport podvozek 20tis+ takže pružiny budou až až ... a když odejdou tlumiče tak koupím nový za pár Mrk

Petura je teď offline  Petura
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2014 , 15:59   Citovat  

weitec nebo ap sportfahrwerk, s tím taky chybu neuděláš

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2014 , 19:37   Citovat  

TMisa090 napsal:
já použiju ty eibachy ... hlavně na acco 6g stojí sport podvozek 20tis+ takže pružiny budou až až ... a když odejdou tlumiče tak koupím nový za pár Mrk

Kdyz uz mas tlumice nacate, pak prave jejich preventivni vymenou vydelas. Pokud si praci nedelas sam, tak rovnou usetris za dvojitou montaz, kdyz je budes se snizenymi pruzinami stejne hodne brzo menit za nove.
Jinak az je budes mit na aute, bude to o neco tvrdsi, pruziny si "sednou" az cca po 500 km. Po tehle vzdalenosti se taky maji nechat seridit svetla, auto si totiz nikdy nesedne na obou napravach o stejnou hodnotu. V pripade Pro-Kitu od Eibach je to vetsinou o kousek vic na predni naprave. A setrne snizeni je prave max. tech +- 30mm, vetsi snizeni nepomerne vic opotrebovava tlumice.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2014 , 21:57   Citovat  

Bully napsal:
Kdyz uz mas tlumice nacate, pak prave jejich preventivni vymenou vydelas. Pokud si praci nedelas sam, tak rovnou usetris za dvojitou montaz, kdyz je budes se snizenymi pruzinami stejne hodne brzo menit za nove.
Jinak az je budes mit na aute, bude to o neco tvrdsi, pruziny si "sednou" az cca po 500 km. Po tehle vzdalenosti se taky maji nechat seridit svetla, auto si totiz nikdy nesedne na obou napravach o stejnou hodnotu. V pripade Pro-Kitu od Eibach je to vetsinou o kousek vic na predni naprave. A setrne snizeni je prave max. tech +- 30mm, vetsi snizeni nepomerne vic opotrebovava tlumice.

Všechno si dělám sám, a náhradní díly mám za babku Velmi šťastný takže tady problém nevidím ...
Na netu jsem našel poměrně výhodné pružiny japonské výroby .... snížení mají 45/51 http://www.sportovniautodoplnky.cz/lowering-spring-honda-accord-98-02-snizeni-pr-za-51-45/
Co vy na to ?

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2014 , 23:53   Citovat  

TMisa090 napsal:
Všechno si dělám sám, a náhradní díly mám za babku Velmi šťastný takže tady problém nevidím ...
Na netu jsem našel poměrně výhodné pružiny japonské výroby .... snížení mají 45/51 http://www.sportovniautodoplnky.cz/lowering-spring-honda-accord-98-02-snizeni-pr-za-51-45/
Co vy na to ?

- ze nemaji zadnou homologaci (ale to te samozrejme se znamymi na STK a u PCR vubec nemusi zajimat Úsměv
- ze s timhle snizenim budes mit dobre zname i u prodejce tlumicu, protoze ti ty OEM budou odchazet jak na bezicim pasu. Ale to te asi taky nezajima, protoze jsem ti to tu uz psal- ale kdyz se ptas znova?

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.10.2014 , 23:59   Citovat  

Bully napsal:
- ze nemaji zadnou homologaci (ale to te samozrejme se znamymi na STK a u PCR vubec nemusi zajimat Úsměv
- ze s timhle snizenim budes mit dobre zname i u prodejce tlumicu, protoze ti ty OEM budou odchazet jak na bezicim pasu. Ale to te asi taky nezajima, protoze jsem ti to tu uz psal- ale kdyz se ptas znova?

Takových věcí bez homologace mám na autě Velmi šťastný od výfuku, přes světla po kola Velmi šťastný Velmi šťastný

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 24.10.2014 , 0:23   Citovat  

TMisa090 napsal:
Takových věcí bez homologace mám na autě Velmi šťastný od výfuku, přes světla po kola Velmi šťastný Velmi šťastný

Pak si samozrejme poradis sam a nepotrebujes se na nic ptat Mrk

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.10.2014 , 8:24   Citovat  

Bully napsal:
Pak si samozrejme poradis sam a nepotrebujes se na nic ptat Mrk

Tak dekuju za arogantni odpoved -,- myslel Jsem jestli mi treba nekdo nedoporuci jiny v podobne cenove kategorii. Ty AP sport vypadaji lakave ... Ale tady uz vas obtezovat nebudu ....

83427 je teď offline  83427
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.10.2014 , 8:39   Citovat  

TMisa090 napsal:
Tak dekuju za arogantni odpoved -,- myslel Jsem jestli mi treba nekdo nedoporuci jiny v podobne cenove kategorii. Ty AP sport vypadaji lakave ... Ale tady uz vas obtezovat nebudu ....

on neni arogantní, to ty jsi asi natvrdlej. už několikrát máš nahoře zmíněno, že při takovymhle snížení budeš co půlrok měnit tlumiče. co by ti měl jako doporučit? jinou značku pružin? to jako že s jinou značkou pružin (třeba H&R) ty tlumiče vydržej dýl nebo co? Použij sakra mozek než se nafoukneš a urazíš. napsalo ti tu dost lidí svuj názor. akorát pro tebe je problém se smířit s tim, že každá sranda něco stojí, chceš to obejít jak to nejlevnějc jde a když už lidi přestane tenhle přístup bavit tak z nich uděláš ty špatný... sežeň si levný coilovery. stavitelnej podvozek je 20k+ ale s pevnym podvozkem seš třeba na 14cti. já jsem to na svym accordu řešil koupí coiloverů koni jenže nebyly nový a jeden zadní odešel. takže budu kupovat něco podobnýho taky. jo a taky stejně jako tobě se mi do toho nechce cpát ty prachy ale jiná cesta neni.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 24.10.2014 , 9:19   Citovat  

TMisa090 napsal:
Co vy na to ?

Snížení o víc jak 30mm dá tlumičům víc zabrat, použití sériových na ně pár lidí, kteří se kolem úprav motají hodně dlouho, nedoporučují. Ale pokud Tě baví měnit 2x ročně tlumiče...

jayy je teď offline  jayy
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.10.2014 , 14:03   Citovat  

Eibach pro-kit kup nebo už ještě tak H&R a máš klid... Jiné bych nekupoval..Vždyť to je pro tvou bezpečnost.

+Hard-Core+ je teď offline  +Hard-Core+
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 9.7.2015 , 2:26   Citovat  

Narazil jsem na tohle video ... To už radši říznout origo pružiny flexou než tohle Velmi šťastný

tudy odkaz

Obsah fóra Honda-club.cz   
Stavitelné pružiny ebay - zkušenosti
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina