Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 125, 126, 127 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 126 z 486
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2014 , 10:12   Citovat  

Accord CL9 je generacia od 2003+ K24 - 190PS pokial viem... CL7 je je 220PS verzia s K20. Ci?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2014 , 10:28   Citovat  

Máte niekto skúsenosti s repasovaním dvojhmoty na Accorde 7G - 2.2 diesel? Prípadne viete niekoho odporučiť v CZ/SK?

Ďakujem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2014 , 10:59   Citovat  

scream napsal:
Accord CL9 je generacia od 2003+ K24 - 190PS pokial viem... CL7 je je 220PS verzia s K20. Ci?

jj, presne tak
Grade Model Code Displacement Fuel Type Transmission Doors
20A 4WD AT 2.0 ABA-CL8 1998 Gasoline 5AT 4
20A AT 2.0 DBA-CL7 1998 Gasoline 5AT 4
20EL 4WD AT 2.0 ABA-CL8 1998 Gasoline 5AT 4
20EL AT 2.0 DBA-CL7 1998 Gasoline 5AT 4
24TL AT 2.4 ABA-CL9 2354 Gasoline 5AT 4
EURO R MT 2.0 ABA-CL7 1998 Gasoline 6MT 4
TYPE S AT 2.4 ABA-CL9 2354 Gasoline 5AT 4

markos napsal:
Máte niekto skúsenosti s repasovaním dvojhmoty na Accorde 7G - 2.2 diesel? Prípadne viete niekoho odporučiť v CZ/SK?

Ďakujem

Nepozeral si tu eng stranku ? Uz som to tu parkrat riesil, ci nepasuje komplet spojka z i-DTEC 180PS, pretoze v crv 3gen spojka ctdi vydrzala kratko, tak asi ju vylepsili u dtecu.
Nevi ci pasuje niekto ? to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2014 , 11:04   Citovat  

Mne zatiaľ spojka drží, nemám zatiaľ ani tie veci ako sa bežne na opotrebovanom zotrvačníku prejavujú. Jem i jasné že po 160 000 km tam opotrebenie je. Auto možno pôjde preč, ale ak si ho nechám, tak viem že spojka dá max 200 000 km a to už rovno dám doporiadku aj dvojhmotu. Ak by bola cena repasu polovičná tak nemám dôvod kupovať nový zotrvačník. Jazdím s autom s citom, nebojím sa toho že mi tá spojka skape rýchle.

A neviem či pasuje z dtecu, osobne by som to moc neskúšal...
   Návrat  
kakafko je teď offline  kakafko
PříspěvekZaslal: 16.10.2014 , 15:10   Citovat  

scream napsal:

pravdu mas Scream s tym oznacenim,ja som to poplietol,to je tak ked clovek pise prispevok rano o 4:30,to uz aj tie posledne zbytky mozgovych buniek strajkuju.. Velmi šťastný
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2014 , 16:14   Citovat  

Gabo napsal:
Veľmi dlho som hľadal graf výkonu a krútiaceho momentu 2.4-ky a nakoniec ju nájdem tu tudy odkaz Úsměv

Už od 1000ot. má k dispozícií 160Nm a od 2200ot. 200Nm z celkových 223Nm OK

tudy odkaz

Dají se sehnat i německé prospekty o Accordu. Z toho průběhu u 2.4ky dole bych nebyl tak moc nadšený Úsměv 160Nm při 1000 rpm je docela málo, když dvoulitr v A7G tam má zhruba 165 Nm. Jenže pak už je to o něčem jiném, když ta 2,4ka výš zabere Úsměv
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.10.2014 , 22:35   Citovat  

Koho zaujima krutak pri 1000rpm pre pana?

Na grafy vykonu je vyborna stranka tudy odkaz

Po reflashi ako pozeram je rozdiel v krutaku:

2000rpm +20nm
2500rpm +10nm
3000rpm +5nm
4500rpm +15nm
6000rpm +30nm
6500rpm +30nm

peak je + 20nm

Cize zlepsenie v priebehu je aj o 30nm, to by malo byt citelne aj ked maximalne je to len +20nm ...a to je dolezite. Na sw reflash velmi dobre vysledky pri atmosfere, 13% hore len tak...

Nejake spravy ohladom ceny od dealera v nemecku:

kód:
The price for a reflash is 389€ plus shipping.
It is equal if with or without immo.
...cakum prask 400E ako nic Úsměv
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.10.2014 , 16:32   Citovat  

Dutch napsal:
Tak jsem se rozhodl, zde napsat moji montáž tažného zařízení na Accorda 03 Tourer (někoho to může zajímat)...
Koukal jsem po internetu, jaké si koupit tažné projel jsem snad všechny výrobce. Základní bylo se rozhodnout:

1)odnímatelné (bajonet) - dražší varianta

2) pevné - levnější

Já jsem si vybral 1. možnost jelikož jsem se setkal s různými auty, které byly s pevným tažným a vždy když jsem lezl do kufru tak buchl do nohy , špinavý kalhoty a hlavě to hyzdí vzhled vozu a zvlášť u Accoda . Po shlédnutí internetu se mi líbila firma Hook jako Český výrobce. Také padla varianta, že si to nechám udělat u firmy a zašel jsem do Origo Autosklo v UL, kde také dokázali objednat tažné od Hooku a řekly mi i s montáží elektriky 12.500,-kč. Což už jsem věděl, že tato varianta nepřichází v úvahu.

Jelikož mám v různých prodejnách slevu následovalo se jich optat, jestli mi dokážou objednat od tohoto výrobce tažné. U všech jsem neuspěl (vždy nejvíce Bosal) až na Autobenex, kde mi řekli částku 7.200,-kč, což jsem také nebyl ochotný dát a proto jsem zkusil variantu jít do Auto anděl, kde má můj dobrej kamarád slevu (díky Pavle). Zde mi nabídli za tažné od Hooku 4.500,- po slevě 3.800,-. Což jsem neváhala a složil zálohu.

Za dva dny mi přišlo tažné (bez elektriky) a já jsem se ihned pustil do montáže. Na první pohled bylo tažné velmi kvalitní a masivní kus železa (cca 1,2cm tloušťka). Po sundání nárazníku auta, která drží na 8 šroubech a dvou plastových cvočků a odpojení parkovacích senzorů byla na zadním čele (kastli) přidělán 4mi šrouby plechová (velmi slabá) "výztuha"-tuto jsem demontoval. Poté jsem musel sundat výfuk a odmontovat tepelné štíty zadních tlumičů co byly ze spodu namontovány na podvozku. Zde se nacházely nosníky ACCA s dírami. Po přiložení 1. části tažného ve tvaru "L" jsem viděl, kam přijde do nosníků do díry strčit trubka (součást tažného) a zde přimontovat. Druhý konce se opíral z druhé strany o nosník, kde jsem se podíval z předu na čelo a zde nacházeli různé zálepky, kdy po sundání dvou byl vidět důlek. kde jsem musel vyvrtat díru a opět trubka a šroub skrz. Toto jsem udělat u na druhé straně . Dále se musel v nosníku zespoda opět vyvrtat přes tažné díra (opět připraven důlek z výroby) a přitáhnout šroubem. Na čele mi tedy jsem tedy již nemohl našroubovat tu plechovou výztuhu, ale to je dno jelikož ta nejmasivnější část tažného je vlastně okopírovaná ta plechová takže místo plechu má teď vzadu traverzu ..Tato se uchytila a když vše sedělo vše jsem rozebral a pořádně natřel barvou kvůli rezivění a znovu složil a dotáhl. Další bylo namontovat na vyznačené místa uchycení bajonetu (koule) a přichycení dalšího bodu tažného na "oko" accorda vše zkontrolovat a smontovat dohromady, kdy jsem musel řezat nárazník, ale pozor pouze spodek lehce zaříznout-není to vůbec vidět, aby si někdo nemyslel, že jsem dělal díru do nárazníku...

Dále přišel problém elektrická zásuvka, měl jsem strach si to dělat sám, že něco pokoním a proto jsem volal známému do Hondy (autocentrum BEK), kdy mi řekl že mi ji namontují. Auto jsem tedy odvezl do hondy ráno v 8 a v 11 bylo hotové. Měl jsem připravené 2000,-, kdy mi známým bylo sděleno 900,-kč i s materiálem (se zásuvkou). Což dle mě je pecka a zde bylo tažné i zkontrolováno technikem, kdy mi řekl, že to je uděláno tak jako by to bylo z Hondy, což mě potěšil.

Poté přišla na řadu část zapsaní do TP, což jsem měl strach jelikož k tažnému dostanete Typový list, kde bylo razítko firmy co to prodala a pak tam musí být razítko firmy co má povolení montovat tažná. Jelikož mám opět známého, který má toto oprávnění za flašku mi razítko dal. Problém je ten že tito lidé mají oprávnění montovat tažná pouze některá a on měl Bosal, což znamená, že jsem musel na STK, pokud bych měl od Bosalu můžu rovnou na Magistrát. Na STK mi zkontrolovali pouze elektriku a vše OK a já šel na magistrát, kde je nutno předložit: Typový list, kontrolu STK, fakturu o koupi tažného a žádost a 50,-Kč. Zde jsem si vyčkal 3 hodiny než na mě přišla řada vše proběhlo bez větších problémů...

Celková cena tažného byla tedy:

Tažné od firmy HOOK s odjimateným bajonetem 3800,-kč
montáž elektrické zásuvky origo Honda 900,-kč
STK tažného 250,-kč
Flaška za razítko 100,-kč
zapís změn v TP 50,-Kč

Celkem 5.100,-kč což z 12.500,-kč jsem ušetřil 7.400,-Kč

Jinak na fotu ta rez není shnilé auto, ale pouze po 7dmi letech je povrchová rez která se lehce dá ošetřit Velmi šťastný
přátele

Dutchi nevíš náhodou kde se napojuje ta elektrika pro zásuvku, šel jsem podle tvého návodu, tažné mám hotové ale pod tapecem ne a ne najít konektor odkud to vzít, našel jsem jen svazek to jde zřejmě mezi světlama ale pro mlhovku ne a nějak se mi nechce kuchat půl kufru a tahnout kabely až k 5tým dveřím Tak to valím bulvy
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.10.2014 , 18:11   Citovat  

Ahoj, jaké a od jakého výrobce doporučujete brzdové destičky a kotouče na přední a zadní nápravu? Jde mi o rozumný poměr kvalita vs cena.

Při dobržďování na semaforu jsem začal slyšet nějaké "kovové" ťukání, tak nechám udělat komplet brzdy, ale nevím jaké. Poradíte?

Kolegové mi radí, abych vzal sadu od ATE, ale nevím nevím ....
   Návrat  
Mara008 je teď offline  Mara008
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.10.2014 , 19:12   Citovat  

Petr_cze napsal:
Ahoj, jaké a od jakého výrobce doporučujete brzdové destičky a kotouče na přední a zadní nápravu? Jde mi o rozumný poměr kvalita vs cena.

Při dobržďování na semaforu jsem začal slyšet nějaké "kovové" ťukání, tak nechám udělat komplet brzdy, ale nevím jaké. Poradíte?

Taky jsem slyšel, že jsou Ate dobré, sice je nemám, ale příště bych do nich šel. Vždyť i třmeny (teď nwm, jestli přední nebo zadní - jedny jsou myslím Ate a 2. Lucas) jsou od Ate, tak to budeš mít origo je to dobrý . Jinak teď tam mám po minulém majiteli textary, nwm kvalitu (byly levné), ale nemůžu si stěžovat - stále slouží ... tímto zdravím uživatele turkpet VTEC .
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.10.2014 , 19:16   Citovat  

ATE, TRW, Textar. Vsechny jsou levne a dobre, uplne staci.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.10.2014 , 20:40   Citovat  

Neznáte ještě nějaký ověřený e-shop na náhradní díly, kde bych mohl ty destičky a kotouče na zadní nápravu koupit?

Zatím jsem našel:

ATE - 24.0110-0321.1 - Brzdový kotouč 1ks 1068 Kč

tudy odkaz

ATE - 13.0460-5827.2 - Brzdové destičky 4ks 848 Kč

tudy odkaz

Oproti cen v Autokelly o polovinu levněji, ale nevím jestli se jim dá věřit.
Jinak jsem teda pochopil, že kotouč se dá koupit po 1 kuse, takže se musí koupit 2 za 2x1068 Kč a sada destiček už obsahuje 4ks, takže na celou nápravu za 848 Kč.
   Návrat  
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.10.2014 , 7:21   Citovat  

Ahoj.

Já nakupuju většinou tady Díly. Kupoval jsem teda Ferodo Premier, které mají za neskutečné ceny. Jinak u nich můžu pochválit komunikaci a rychlost dodání.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2014 , 9:52   Citovat  

Petr_cze napsal:
Neznáte ještě nějaký ověřený e-shop na náhradní díly, kde bych mohl ty destičky a kotouče na zadní nápravu koupit?

Zatím jsem našel:

ATE - 24.0110-0321.1 - Brzdový kotouč 1ks 1068 Kč

tudy odkaz

ATE - 13.0460-5827.2 - Brzdové destičky 4ks 848 Kč

tudy odkaz

Oproti cen v Autokelly o polovinu levněji, ale nevím jestli se jim dá věřit.
Jinak jsem teda pochopil, že kotouč se dá koupit po 1 kuse, takže se musí koupit 2 za 2x1068 Kč a sada destiček už obsahuje 4ks, takže na celou nápravu za 848 Kč.

Jestli koukám dobře,tak to máš kotouče a desky k zadním brzdám. Třeba u Autodily Cardo by si na tom ušetřil asi ještě šest stovek...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.10.2014 , 11:49   Citovat  

Koukám na to a opravdu Autodily Cardo jsou ještě levnější Úsměv díky přátele

Kotouč ATE za 913 Kč a sada destiček za 521 Kč. Za méně peněz se to už přeci nemůže ani vyrobit Úsměv
   Návrat  
miniwop je teď offline  miniwop
PříspěvekZaslal: 21.10.2014 , 19:11   Citovat  

Petr_cze napsal:

Já mám kotouče OYODO (japan) mají nereznoucí úpravu + desky BLUEPRINT (england) cca předek 2400kč a zadek 2000,- mám tourera
Kotouče OYODO můžu jen doporučit!!! BLUEPRINT je taky ok jen nemaj tu úpravu.
Desky OYO většinou nejsou skladem tak beru BLUEPRINT. Úsměv
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 22.10.2014 , 2:58   Citovat  

Bully napsal:
Nejsem absolutne zadny audiofil, ale i klasicke audio v Octavii II. proste hraje lip, nez cely slavny PSS u A7G. Nerikam ze PSS hraje spatne, ale je to proste normalni poslouchatelne audio, nic extra. Na druhou stranu jsem nebyl nijak nadseny ani z priplatkoveho BOSE v Mazde 6, ale to hralo snad jeste hur, nez PSS u A7G. Opacne zase spousta lidi odsuzuje audio u C8G a ja ho hodnotim taky jako poslouchatelne, ne zas tak o moc horsi nez PSS u A7G. Ten maly rozdil povazuji u hlucneho CTR za nepodstatny.

Audio je pro mě osobně poměrně důležité co se týče automobilů, souhlasím že v Octavii II to hraje poměrně obstojně, ale soudě dle mého laického názoru je kvalita o něco horší než u Accordu. V oktávce či Superbu člověk dosáhne hlasitějšího poslechu, ale na úkor "kvality", ale na druhou stranu co musím Accordu hodně vytknout je již zmiňované občasné rezonující tlačítka ovládaní oken, to mě opravdu vytáčí ... Momentálně mám v práci Superba 2010 systém Columbus, v autě to hraje moc pěkně, ale nemůžu si pomoct poslech v Accordu je pro mě o malinko nějak živější, až na tu rezonanci to je neomluvitelná chyba. Co mě překvapilo tak to příplatkový audio system u Škody, v práci jsem měl jak Octavia II tak Superb 2012 a hraje to pěkně, ale u vyšší hlasitosti cca polovina či lehce přes absolutně nestihá vytlumení dveří, člověk si potom musí pohrát s nastavením (středy,vyšky,basy) a přizpůsobit si to k dané písničce. Od příplatkového audio systému bych očekával že bude vylazený tak že i při maximální hlasitosti bude hrát muzika naprosto čistě jak to má například Mark Levinson Sound system (Lexus IS) Co jsem prozatím nastřebal tak mám dojem že Japonská auta obecně mají audio trochu jinak nastavený než vozidla z Evropy. Ono je to všechno hodně individuální, každý očekává něco jinýho a taky se každýmu něco jiného líbí. A já osobně jsem veliký puntičkář, takže prosím tenhle příspěvek berte čistě jen jako můj osobní názor. Úsměv

Pro mě momentálně vede co jsem slyšel na vlastní uši BOWERS & WILKINS v Jaguaru XJS 2012, tohle Vám naprosto změní pohled na audio zástavby v automobilech, to se moc nedá popsat, člověk to opravdu musí slyšet, ani Harman Kardon Logic 7 v Mercedesu SL 2012 mě neoslnil tak jak již zmiňovaný ...
Těším se na příležitost poslechnout si Bang & Olufsen Úsměv
   Návrat  
kakafko je teď offline  kakafko
PříspěvekZaslal: 22.10.2014 , 18:06   Citovat  

Mam vymenene zadne dosticky plus kotuce na sedane.Dosticky ATE,kotuce Ferodo Premier.Kombinacia spolu funguje uplne bez problemov,auto brzdi dobre,potichu,brzdy nepiskaju,pekne si to sadlo.Cena velmi v pohode,kotuce 2ks spolu 42€ ,dosticky 4ks 33€.Spolu komplet nove zadne brzdy 75€,praca samo-domo zadarmo:-D
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2014 , 18:23   Citovat  

Čaute, viete koľko je cca cena práce za výmenu spojky 2.2i-ctdi ? Samozrejme, nie origo honda servis, ale v akých rovinách by sa dalo hýbať. Resp. poraďte servis v Liberci (ktorý vie čo robí Úsměv )
Dík
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2014 , 12:35   Citovat  

Tak už na mě taky došlo a rozsvitila se kontrolka VSA.. Takže kde že seženu levně čidla abs? Velmi šťastný
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2014 , 14:54   Citovat  

moze to byt aj VSA modulator, skusal si aj vyblikat kod ?
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2014 , 15:07   Citovat  

Teď to zas nesviti, tak uvidím
   Návrat  
LukAshek je teď offline  LukAshek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2014 , 16:38   Citovat  

Zdarec, prosím Vás jaký má přesný rozměry Acco 7g Tourer? Nikde to nemůžu najít Smutný Našel sem akorát 8g. Popřípadě na co si dát pozor při koupi 2.2 ctdi. Jakou máte reálnou spotřebu? Na netu sem se dočetl, že je tak kolem 5-6 litrů Mrk Předem díkec
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.10.2014 , 16:55   Citovat  

LukAshek napsal:
Zdarec, prosím Vás jaký má přesný rozměry Acco 7g Tourer? Nikde to nemůžu najít Smutný Našel sem akorát 8g. Popřípadě na co si dát pozor při koupi 2.2 ctdi. Jakou máte reálnou spotřebu? Na netu sem se dočetl, že je tak kolem 5-6 litrů Mrk Předem díkec

tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
v-tech24 je teď offline  v-tech24
PříspěvekZaslal: 24.10.2014 , 17:23   Citovat  

prosím o radu, nevite někdo jak se nejlépe dostanu k nějakému spoji hadiček zadního ostřikovače ve střeše toureru? Vyměnil jsem kapalinu a když zapnu zadní ostřikování tak slyším jak někde vzádu teče voda. z ostříku nic nejde a tapecírunk taky nikde neprosakuje. Bueee Nechce se mi to odstrojovat celé
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2014 , 21:25  Naposledy upravil turkpet dne 25.10.2014 , 7:00, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Mara008 napsal:
Taky jsem slyšel, že jsou Ate dobré, sice je nemám, ale příště bych do nich šel. Vždyť i třmeny (teď nwm, jestli přední nebo zadní - jedny jsou myslím Ate a 2. Lucas) jsou od Ate, tak to budeš mít origo je to dobrý . Jinak teď tam mám po minulém majiteli textary, nwm kvalitu (byly levné), ale nemůžu si stěžovat - stále slouží ... tímto zdravím uživatele turkpet VTEC .

Zdravím.Dúfym, že Acc7g slúži, napíš mi do SZ svoje postrehy, vylepšenia..
Inak ja dom teraz skúsil na Acc8g na prednú nápravu komplet kotúče a desky zn.A.B.S a po poctivom zajetí sa nemôžem sťažovať. A za lidivých 2500kč komplet. Predsa len už mám kam vrážať peniaze( inam než do auta)

image.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
image.jpg, 1.84 MB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2014 , 21:29   Citovat  

LukAshek napsal:

Zdarec.
Tu nájdeš svoje auto a potom aj dosť podrobné tech.info, vrátane rozmerov, jazdných výkonov atď.
tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2014 , 21:37   Citovat  

Petr_cze napsal:
Koukám na to a opravdu Autodily Cardo jsou ještě levnější Úsměv díky přátele

Kotouč ATE za 913 Kč a sada destiček za 521 Kč. Za méně peněz se to už přeci nemůže ani vyrobit Úsměv

Mdily.cz
Tu som opakovane nakupoval a dobrá spolupráca a ceny?
Napr. Tvoje deštičky ešte lacnejšie cca 480kč a to čo nemá v katalógu e-shopu som vždy e-mailom poprosil a vždy zohnal za najnižšiu cenu, napr. som bral komplet Textary za neskutočnú cenu a to ich v e-shope ani nemal. Tak som mu napísal mailom čo potrebujem a zohnal to za pakatel
   Návrat  
Matylda je teď offline  Matylda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.10.2014 , 6:31   Citovat  

Daruji za odvoz mezipatro pod víko kufru, vozím tam nádrž na LPG a ještě mám stříbrný plastový kryt na motor.
Okres ústí nad orlicí.
Do accorda tourera
   Návrat  
v-tech24 je teď offline  v-tech24
PříspěvekZaslal: 25.10.2014 , 12:48   Citovat  

Tak zadní ostřikovač opraven. Nedalo mi to spát a tak jsem začal sundávat plasty na pravé straně od spolujezdce až po kufr (jen horní díly) abych uvolnil tapecirunk. je to celkem pakárna, tapec je skoro neforemný a dostat ho z poza plastu je celkem náročné a stálo to pár kapek krve od ostrých hran. žádnou hadičku jsem nenašel a nevyděl Ble Vrátil jsem ze do kufru a sundal plasty tam. Na pravé straně jsem po odstranění tapec uviděl volný konec hadičky a v kloubu 5tých dveří další (cca 1cm). Ani v jednom nebyla žádná spojka. Navíc umístění přímo nad kovovou výstuhou kastle.ještě že mám dlouhé prsty HaHaaa Sundal jsem kryt kloubu dveří a starou (hodně krátkou!!) hadičku jsem vyndal a nahradil hadičkou z akvárka. Použil jsem z ní i spojku která spojovala další kousek cca 10cm v ohybu kloubu. (tím mi odpadla starost řešit zaslepení spojek z akvarka, které mají 3 vývody, jiné jsem nenašel). I když je hadička y akva užší, dá se nasadit i na origo spojky, a hlavně jsem dal o cca 15 cm delší abych ji v případě vypadnutí mohl bez větších problému opět nasadit.
takže, stěrače stírají, ostřikovače ostřikují HaHaaa HaHaaa HaHaaa

IMG_4219.JPG

IMG_4219.JPG, 215.74 kB

IMG_4220.JPG

IMG_4220.JPG, 190.42 kB

IMG_4221.JPG

IMG_4221.JPG, 262.08 kB

IMG_4222.JPG