Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosím Pomoc: Beastti - laminátové díly!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
R4ZoRCiviC je teď offline  R4ZoRCiviC
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 21:23   Citovat  

Zdravím...o5 nas*anej do běla až to pěkný není tady na HC se to začíná plnit dost křivejma lidma...
člen Beastti mi odepsal na moji sz ihned... měl jsem zájem o laminátový zadní vrátka na c5g...cena se mi zdála dosti lukrativní jelikož s laminátem delám a vím co co stojí...predali sme si číslo vždy odepsal rychle respektive hned!!!vrátka přišly ihned po otevření zásilky jsem se zhrozil co to má bejt... provedení zpravocání bych ještě za ty peníze zkousl ale prasklina 10cm podel dveří + absolutně křivě zalaminovany závity na panty+ lanka+chybející závity na zámky do kastle atd at už me fakt namíchly... uchlácholoval jsem se tou cenou a rikal si co bych chtěl za ty peníze...ale rozsekalo me když jsem nentýž den od rozbalení tzn včera zajel k mému VTi a zkusil oměřit rozmer a přiložit vrata...takže jeho výrobek má o 1,5cm na délku mene nez vrata origo a 1cm nižší než origo... okamžitě mu volam ihned veme telefon v klidu a slušně mu oznamim chyby a on? že ano až mu to pošlu z5...tak jsem mu do tel rekl at hned posle adresu ze zítra"tzn dneska" to posílám z5 a chci z5 peníze...od té doby nezvedá telefon neodepisuje nic....kdo ho zná prosím zjistite co s ním je jestli to není jen nedorozumění nebo co ... jinak už vážně ještě s jedním nejmenovaným členem zajedu do ostravy adresu už mám a bude zle... takhle by to nešlo... Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 21:35   Citovat  

taky jsem psal jednomu zde prodávajícímu, že mám zájem o jeho volant a on mi napsal, že airbag zapujčil uživateli Zero aby ho zkusil na jiném volantu a od té doby se mu prý taky neozval pořádnej výtlem Tak to valím bulvy
Pak Karlosík co neposlal TP. Pár neplatičů...
Tady to bude za chvili jen na osobní předání ... tohle je totiž fakt ostuda je to dobrý

A úplná bomba by byla, kdyby ten co ukradl C5g a P4g byl taky odsud zmatenej to snad ne
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 21:59  Naposledy upravil M@jk dne 8.11.2012 , 21:59, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Bubaak napsal:
taky jsem psal jednomu zde prodávajícímu, že mám zájem o jeho volant a on mi napsal, že airbag zapujčil uživateli Zero aby ho zkusil na jiném volantu a od té doby se mu prý taky neozval pořádnej výtlem Tak to valím bulvy
Pak Karlosík co neposlal TP. Pár neplatičů...
Tady to bude za chvili jen na osobní předání ... tohle je totiž fakt ostuda je to dobrý

A úplná bomba by byla, kdyby ten co ukradl C5g a P4g byl taky odsud zmatenej to snad ne

Ola,
Martine no ten telefonát mne dnes fakt docela rozsekal ... to snad není možný. Prachy, kšeft ihned řešit, to ano, jak jde o odpovědnost za BLBÝCH Kč 2.400,-, tak to ne.

Když uživateli Varuj - Nitra SK nepasoval podovozek Showa na A7G 4D 2.2i-CTDi za Kč 21.500,- ihned jsem začal telefonovat mezi Slovenskem (Nitrou) a dodavatelem a řešit to. Vždyť na tom nic není ... prostě to řešíme. Proč se lidé hned odtahují, nereagují,nezvedají TEL nechápu. On až jim někdo nabenčí, budou se divit. Není normální, že prodám auto a 14dní nekomunikuji. NAOPAK MÁ SE KOMUNIKOVAT O TO VÍC, ŽE JE NĚJAKÝ PROBLÉM ČI SE OBJEVÍ.
přátele

Bubaak: Honzo, já funguji jako "M@jkovo špeditérství" či jako kurýr či jako spojka dlouho. Nikdy není problém s tím, že mi lidé posílají peníze dopředu, já potvrzuji přichozí platby, dodání zboží, omluvuji se, když to trvá a jsem "na příjmu" ... někdo to holt nemá v povaze. Já si prostě věci plánuji a dle toho se chovám.

Martine kamaráde,
chceš nějaký kontakty na Ostravaky:
Prelude
KachnaCRX
Hondik
FastCivic
CZento
Voyta alias Trucker
Miky07
SonnyX
Corgan
Rooney
...
..
. a mohl bych pokračovat
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 22:25   Citovat  

Pokud by se to do týdne nevyřešilo nabízím pomocnou ruku.Ostrava je kousek a místa v autě pro pár ruk na víc je dost. je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 22:51   Citovat  

Prelude napsal:
Pokud by se to do týdne nevyřešilo nabízím pomocnou ruku.Ostrava je kousek a místa v autě pro pár ruk na víc je dost. je to dobrý

Určitě počkám nejsem haj*l!!! mohlo se něco přihodit...tzn ano nějaký čas počkám ale pokud se neozve tak tvoji pomoc rád využiju a určo bude i odměna... Mrk
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 23:02   Citovat  

Prelude napsal:

Bitka?! Bitka ?! muhehe muhehe muhehe Ja chci taky ! Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 23:06  Naposledy upravil M@jk dne 10.11.2012 , 2:56, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

R4ZoRCiviC napsal:
Určitě počkám nejsem haj*l!!! mohlo se něco přihodit...tzn ano nějaký čas počkám ale pokud se neozve tak tvoji pomoc rád využiju a určo bude i odměna... Mrk

Víte lidi,
ono vždy, když se takového něco děje, a to nejen v poslední době, tak vždy skoro stejný scénář:

1) ochladne komunikace
2) daný jedinec reaguje sporadicky či vůbec
3) hledá ho půlka regionu
4) plno lidí hned pomůže a zjistí se, že je nemocný, nehoda, přišel o práci atd. ...

Proč to daný jedinec nemůže vybalit na rovinu ihned při první komunikaci a je to. Hned víme, na čem jsme??? Já to tak dělám a vždy jsem se s plno lidma z každého kouta republiky domuvil? A díky plnění slibů mám vždy otevřené dveře a lidé se vracejí a pomohou mi znovu a já jim?

Nevím přijde mi vždy moc zvláštní, že je moc náhod najednou. A stačí jediné, komunikovat, komunikovat a zas jen komunikovat.
přátele
P.S.: sám asi nemám moc co říkat, když jsem se letos málem rozvedl. Smutný
   Návrat  
beastti je teď offline  beastti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2012 , 15:10   Citovat  

cest lidi nerad bych vas zklamal, ale ja jsem to razorovi jen poslal. nevyrobil sem to.
proste jsem vyzved dil v polsku a poslal ho jemu, toho ze dil napasuje jsem nemohl nijak zjistit.
penize jsem zadne za to nesbalil a poslal sem mu dil ktery chtel, takze ja ho nijak nepodelal.
neozval sem se mu ve stredu proto, ze jsem nemel zadne informace od polaka jestli vrati penize nebo vymeni dil.
dneska rano mi polak odepsal, ze nevi co po nem chci(asi jsem mu to nenapsal uplne polsky, ale tak jak sem si myslel ze by to pochopit mohl). to jsem taky hned napsal razorovi.
kolem 15 jedu kolem nej, tak se za nim stavim a domluvim se na miste, samozdrejme budu nalehat na tom at mi aspon dil vymeni kus za kus, nic vic s tim delat nemuzu.
dohodil sem uz nekolik blatniku, zadnich dvirek, kapot atd i lidem tady z fora a nikdo problem nemel.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2012 , 15:14   Citovat  

Prelude napsal:

zrovna ty bys mel zustat radsi doma, vypadas ze te zkoli i brufen, tak se netlac do veci do kterych je ti houby.
kdybych ho chtel podelat, tak mu poslu prazdnou krabici a vy.eru se na nej, tak se vzpamatuj.

kolik veci uz sem tu za ty roky propojil prodal atd a nikdy jsem nikoho nepodelal, tak proc bych mel ted? zase takova socka nejsem.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.11.2012 , 19:16   Citovat  

beastti napsal:
cest lidi nerad bych vas zklamal, ale ja jsem to razorovi jen poslal. nevyrobil sem to.
proste jsem vyzved dil v polsku a poslal ho jemu, toho ze dil napasuje jsem nemohl nijak zjistit.
penize jsem zadne za to nesbalil a poslal sem mu dil ktery chtel, takze ja ho nijak nepodelal.
neozval sem se mu ve stredu proto, ze jsem nemel zadne informace od polaka jestli vrati penize nebo vymeni dil.
dneska rano mi polak odepsal, ze nevi co po nem chci(asi jsem mu to nenapsal uplne polsky, ale tak jak sem si myslel ze by to pochopit mohl). to jsem taky hned napsal razorovi.
kolem 15 jedu kolem nej, tak se za nim stavim a domluvim se na miste, samozdrejme budu nalehat na tom at mi aspon dil vymeni kus za kus, nic vic s tim delat nemuzu.
dohodil sem uz nekolik blatniku, zadnich dvirek, kapot atd i lidem tady z fora a nikdo problem nemel.

Nikdo neřekl že to vyrábíš!!! vím že to jen kupuješ!!! šlo o princip!!! dokud šlo o prodej okej ozval ses vždy smskou z5 ihned a kdyz jsem volal zvedl to...a pak problem a najednou ticho po pěšině... měl sem strach nic víc...stačilo napsat sms že to řešíš a dáš vědět...asi tak... jinak už je to doufejme vyřešeno pošle jiné přesnější a ja mu pošlu z5 ty moje...peníze polák prej nevrátí...
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2012 , 20:19   Citovat  

beastti napsal:
zrovna ty bys mel zustat radsi doma, vypadas ze te zkoli i brufen, tak se netlac do veci do kterych je ti houby.
kdybych ho chtel podelat, tak mu poslu prazdnou krabici a vy.eru se na nej, tak se vzpamatuj.

kolik veci uz sem tu za ty roky propojil prodal atd a nikdy jsem nikoho nepodelal, tak proc bych mel ted? zase takova socka nejsem.

Tak to jsi se asi zhlédl v někom jiném ne? pořádnej výtlem
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.11.2012 , 22:03   Citovat  

běžte si dát čaj, uklidnit se a za dva dny se domluvte co a jak přátele
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 6:07   Citovat  

Lukas28 napsal:
běžte si dát čaj, uklidnit se a za dva dny se domluvte co a jak přátele
Mr. Teaman Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný sory musel sem Velmi šťastný
   Návrat  
Davee je teď offline  Davee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 18:09   Citovat  

M@jk napsal:

přátele
P.S.: sám asi nemám moc co říkat, když jsem se letos málem rozvedl. Smutný

to sice jo, ale díky komunikaci a toho že jsi začal přemejšlet, tak to dobře dopadlo, takže máš co řikat a máš abolutní pravdu
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.11.2012 , 2:58   Citovat  

Davee napsal:
to sice jo, ale díky komunikaci a toho že jsi začal přemejšlet, tak to dobře dopadlo, takže máš co řikat a máš abolutní pravdu

Díky příteli,
vždy říkám a píši, co mám na srdci, tak i na jazyku!!!

Myslím, že víš, jak to myslím!!!

přátele je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2012 , 11:13   Citovat  

cau psal mi polak ze nevi co se mohlo stat, ze uz dela novou formu zase podle originalu tak jak bude mit nove kusy tak mi pisne a zajedu pro novy kus pro tebe. takze jak mi pisne tak mi posles zpatky ten co jsem ti poslal jeste se ozvu.

Dzisiaj sprawdze co sie stalo bo wszystkie wyciagamy z jednej formy i juz robie nową
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2014 , 21:47   Citovat  

chlapi , jak to tady ve finále dopadlo...
koukam si tak po bazoši ..
tudy odkaz
tak at vím jstli mám nad tím přemýšlet ?
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2014 , 9:34   Citovat  

kachnacrx napsal:
tudy odkaz

Asi dobře když má zakázán vstup..... to mi hlava nebere
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2014 , 9:38   Citovat  

PeteZ napsal:
Asi dobře když má zakázán vstup..... to mi hlava nebere

Diky za info ..nevedel jsem , už moc nemám čas tady zavítat a sledovat dění na HC ..diky za info je to dobrý přátele Honda přátele
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.11.2014 , 10:07   Citovat  

kachnacrx napsal:
tudy odkaz

Nemá to cenu.
Valtros ho koupil. Lip byl poškrábaný a navíc vůbec nesedí. Chybí mu tak 2cm aby to sedělo přesně. Když sme se snažili ho napasvat akorát začal praskat. Ani horkovzduška nepomohla. za Ty peníze vůbec nedoporučuju. Kdyby byl za 500 tak klidně.
   Návrat  
Vaciii je teď offline  Vaciii
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.11.2014 , 14:15   Citovat  

Kupoval jsem zadní lip typeR 6g od stejného dodavatele jako má beastti a cajk, asi jde o náhodu nebo nevim..
   Návrat  
Pener je teď offline  Pener
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.11.2014 , 17:29   Citovat  

Bral sem od nej taky predni lip c5g, samozrejme ze nepasoval presne, jak pise crxmann, taky sem mel trosku vetsi, musel se trocha dokitovat, nakonec nevypada tak hrozne, stejnak uz je od*banej od kaminku a musek Velmi šťastný...Je to spis pro lidi co s autem VTEC a ne pro lestenky no, tot muj nazor Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prosím Pomoc: Beastti - laminátové díly!
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina