Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 352, 353, 354 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Strana 353 z 464
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.11.2014 , 15:10   Citovat  

Podle AUTOTRACER kilometry sedí, ale je tam spoustu záznamů o divných zvucích z motoru, ale není tam nikde uvedeno, že by byl měněnej, nebo proběhla nějaká oprava na základě těch zvuků Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Johny je teď offline  Johny
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2014 , 11:04   Citovat  

DanTe napsal:
Podle AUTOTRACER kilometry sedí, ale je tam spoustu záznamů o divných zvucích z motoru, ale není tam nikde uvedeno, že by byl měněnej, nebo proběhla nějaká oprava na základě těch zvuků Úsměv

Z motoru se ozývá zvuk, jako by trpaslík do něčeho mlátil kladívkem. - Trpaslíkovi bylo sebráno kladívko...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
fernando je teď offline  fernando
PříspěvekZaslal: 22.11.2014 , 15:36   Citovat  

Tady se žádný skřítek neozývá, auto v super stavu...

tudy odkaz
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.11.2014 , 15:53   Citovat  

to fernando: Jestli se nepletu, tak je to původní fun_thomasovo, pak to prodal bráchovi a ten to očividně teď prodává (dle příjemní prodávajícího Úsměv )
Nádhernej je to dobrý
   Návrat  
fernando je teď offline  fernando
PříspěvekZaslal: 22.11.2014 , 16:24   Citovat  

Jojo, díky za doplnění, přesně tak, ten brácha fun-thomase jsem já, takže případné dotazy možno rovnou na mě..
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2014 , 17:37   Citovat  

fernando napsal:
Jojo, díky za doplnění, přesně tak, ten brácha fun-thomase jsem já, takže případné dotazy možno rovnou na mě..

Počkej s prodejem 2-4 roky roky a máš ve mě jistého kupce Úsměv
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.11.2014 , 17:55   Citovat  

Pockej s prodejem 20-25 let a vezmu ho na Vcka Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.11.2014 , 10:57   Citovat  

Neni o sice auto, ale jeden Ufař ze Žiliny prodává tyhle Honda hodinky.
V případě zájmu na něj v odkazu najdete i tel. číslo.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.11.2014 , 12:44   Citovat  

Známej, "Ufolog" Pája (Pražáci mohou znát z Chodova, padesátník s modrým Ufem na Ústeckých značkách) prodává po svém tátovi C4G 3D USDM, rok 1989/90 v modré metle, v autě je swapnutý motor 1,5i 5-manuál (něco lehce přes 70kW) s najetýma 150-160t mílema olej nežere. Auto je plně pojízdné, donedávna používané (cca 2 měsíce dozadu).
K autu má hromadu náhradních dílů:
- původní motor 1,5i (66kW) převodovka (4-manuál) (najeto nějakých 65tkm - vyměněn kvůli převodovce)
- tlumiče, ramena, tyč řízení se spínačkou
- hromada dalších drobností co k autu v garáži najde Úsměv
Musí se zaplatit eko daň.
Auto má STK do příštího roku 2015
Představa o ceně je 15.000,- Kč ( -10.000,- Kč Ekovýpalné)

Auto se prodává kvůli nevyužití, majitel ze zdravotních důvodů už neřídí. Nyní je umyté a schované v garáži.
Fotky: tudy odkaz

Kontakt na prodávajícího:
Pavel Papay
+420 775 218 118
   Návrat  
nekmar je teď offline  nekmar
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.11.2014 , 7:29   Citovat  

NSX TYPE R, s nájezdem pouze 1037 km tudy odkaz (pro CZK je nutné připočítat cca. 50% částky na dopravu, clo a DPH) pifko

70005508343014111100100.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
70005508343014111100100.jpg, 35.49 kB
   Návrat  
jenda200 je teď offline  jenda200
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.11.2014 , 17:19   Citovat  

Pokud dobře počitám, tak 15 000 000 Kč, slušný... Tak to koukám!
   Návrat  
Hector je teď offline  Hector
PříspěvekZaslal: 30.11.2014 , 23:53   Citovat  

Nezná někdo tenhle kousek? odkaz
   Návrat  
ritorezky je teď offline  ritorezky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2014 , 0:36   Citovat  

Acco 2.4

tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2014 , 8:45  Naposledy upravil nekmar dne 1.12.2014 , 12:19, celkově upraveno 3 krát. Citovat  

jenda200 napsal:
Pokud dobře počitám, tak 15 000 000 Kč, slušný... Tak to koukám!

upraveno: samozřejmě že je koeficient x1,5 (ne x2) Se stydím Se stydím
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2014 , 9:19   Citovat  

nekmar, jenda200: ale no tak, po ranu je ta matematika nejaka problematicka Mrk Pri dnesnim kurzu je cena auta zhruba 7M Kc, k tomu doprava tak 100-200k kc, clo 10% 700k a DPH 21% ze souctu vsech predchozich castek, tedy z 7.8-7.9M, to je asi 1.5-1.6M, celkem zhruba 9.5M. Nasledne to bude chtit penize za zkusebni ustav a pripadne upravy, ale to jsou s ohledem na cenu drobne (kolem 50k).

Nerikam, ze je to malo, ale do 15 mega to ma jeste porad hodne daleko. Problemem je predevsim volant na spatne strane, ale nepredpokladam, ze by nekdo dovezl NSX-R a pak ji sel predelavat na LHD.

Jinak tahle ma najeto 33k a stoji pulku:
tudy odkaz

Celkove je v JP aktualne na prodej minimalne 10 kousku, nektere ale maji "cenu k jednani":
tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2014 , 10:56   Citovat  

skyline napsal:
nekmar, jenda200: ale no tak, po ranu je ta matematika nejaka problematicka Mrk Pri dnesnim kurzu je cena auta zhruba 7M Kc, k tomu doprava tak 100-200k kc, clo 10% 700k a DPH 21% ze souctu vsech predchozich castek, tedy z 7.8-7.9M, to je asi 1.5-1.6M, celkem zhruba 9.5M. Nasledne to bude chtit penize za zkusebni ustav a pripadne upravy, ale to jsou s ohledem na cenu drobne (kolem 50k).

Nerikam, ze je to malo, ale do 15 mega to ma jeste porad hodne daleko. Problemem je predevsim volant na spatne strane, ale nepredpokladam, ze by nekdo dovezl NSX-R a pak ji sel predelavat na LHD.

Jinak tahle ma najeto 33k a stoji pulku:
tudy odkaz

Celkove je v JP aktualne na prodej minimalne 10 kousku, nektere ale maji "cenu k jednani":
tudy odkaz

Skyline: Svého času jsem si pohrával s myšlenkou dovozu NSX z Ameriky. Pro zjištění konečné ceny jsem zadal např: tudy odkaz (kalkulačka dovozů u Denkeru). Takže při vstupní částce 100.000 USD jsem ve finále na 147.472 USD. Tipuji, že z JPN to nebude určitě levnější. kouř

Jinak pěkný odkazy OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2014 , 11:09   Citovat  

nekmar: no ja teda opravdu nechci vypadat jako ze rejpu, ale kdyz uzs tak sebevedome pouzil toho hustyho smajlika s kourem - a kolik si myslis, ze je navyseni ceny, ktere mi vyslo? HaHaaa

Tvuj priklad: 100k nakup/147k vc. DPH celkova, navyseni 47%
Moje kalkulace: 7M nakup/9.5M vc. DPH celkova, navyseni 35%

ALE

Pri zadani tento konkretni castky na Denkera zjistime nasledujici:
310k USD nakup/444k celkova cena, tedy 43% navic, ovsem kdyz se odpocita provize, kterou si Denker bere - 19k USD - tak jsme na 422k USD celkova vs. 310k nakup, tedy 37% rozdil. Prijde mi, ze mi to vyslo s Denkerem docela dost stejne a ani Denker nerika, ze by cena byla vic nez dvojnasobna (uvadenych 15M).

Tak jen pro poradek: kouř Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2014 , 11:43   Citovat  

skyline napsal:
nekmar: no ja teda opravdu nechci vypadat jako ze rejpu, ale kdyz uzs tak sebevedome pouzil toho hustyho smajlika s kourem - a kolik si myslis, ze je navyseni ceny, ktere mi vyslo? HaHaaa

Tvuj priklad: 100k nakup/147k vc. DPH celkova, navyseni 47%
Moje kalkulace: 7M nakup/9.5M vc. DPH celkova, navyseni 35%

ALE

Pri zadani tento konkretni castky na Denkera zjistime nasledujici:
310k USD nakup/444k celkova cena, tedy 43% navic, ovsem kdyz se odpocita provize, kterou si Denker bere - 19k USD - tak jsme na 422k USD celkova vs. 310k nakup, tedy 37% rozdil. Prijde mi, ze mi to vyslo s Denkerem docela dost stejne a ani Denker nerika, ze by cena byla vic nez dvojnasobna (uvadenych 15M).

Tak jen pro poradek: kouř Mrk

Ano, souhlasím, že při vyšší částce se koeficient sníží (bez hustýho smajlíka s kouřem) Nápad je tu! . Já jsem tu částku 100.000 USD, ze které se přes Denker stane 147.500 USD uvedl pro názorný příklad. (dražší auto snad nikdo nebude tahat). Jinak něměl bych asi nervy tahat to ze zámoří sám a pokud bych zvažoval konkrétní NSX-R, provizi firmy beru jako nutný fakt.

Jinak k Tvému předpokladu, že nikdo nebude NSX-R předělávat z RHD na LHD: (ale pozor, obrázky jsou jen pro otrlé) nesouhlas tudy odkaz přátele
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 1.12.2014 , 15:56   Citovat  

nekmar napsal:

Jinak k Tvému předpokladu, že nikdo nebude NSX-R předělávat z RHD na LHD: (ale pozor, obrázky jsou jen pro otrlé) nesouhlas tudy odkaz přátele

To mi říkej, že Targa je dostupnější, než coupe ?
   Návrat  
YIvashko je teď offline  YIvashko
PříspěvekZaslal: 3.12.2014 , 14:12   Citovat  

Verili byste teto cene - tudy odkaz - a teto odpovedi od prodejce, kterou jsem si dostal mailem po te, co jsem se zeptal, proc je takova nizka cena a jestli je neco s autem -

Dobrý den,

Konečná cena je 212 500 Kč. Vůz je v perfektním stavu. Všechny revize byly provedeny včas . Vůz je velmi udržovaný . Vůz vypadá přesně jako na obrázcích, bez stopy opotřebení nebo skrytých vad . ! BEZVADNY !
Vůz je registrována v České republice, všechny dokumenty jsou v pořádku, Vůz je připraven k prodeji . Důvodem pro prodej je, že jsem měl nějaké rodinné problémy, chci vám říct, že jsem se rozvedl s manželkou přestěhoval jsem se do Polska se moje rodiči, a mé práce . Takže pokud si chcete koupit své auto, jsem dosáhl dohody s přepravní společností, která se postará o prodej vozu. Budu platit veškeré daně a náklady na dopravu, budete platit pouze cenu vozu. Pokud jste se rozhodli koupit tento vůz, prosím dej mi odpověď.

děkuji
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.12.2014 , 14:29   Citovat  

YIvashko napsal:
Verili byste teto cene - tudy odkaz - a teto odpovedi od prodejce, kterou jsem si dostal mailem po te, co jsem se zeptal, proc je takova nizka cena a jestli je neco s autem -

Dobrý den,

Konečná cena je 212 500 Kč. Vůz je v perfektním stavu. Všechny revize byly provedeny včas . Vůz je velmi udržovaný . Vůz vypadá přesně jako na obrázcích, bez stopy opotřebení nebo skrytých vad . ! BEZVADNY !
Vůz je registrována v České republice, všechny dokumenty jsou v pořádku, Vůz je připraven k prodeji . Důvodem pro prodej je, že jsem měl nějaké rodinné problémy, chci vám říct, že jsem se rozvedl s manželkou přestěhoval jsem se do Polska se moje rodiči, a mé práce . Takže pokud si chcete koupit své auto, jsem dosáhl dohody s přepravní společností, která se postará o prodej vozu. Budu platit veškeré daně a náklady na dopravu, budete platit pouze cenu vozu. Pokud jste se rozhodli koupit tento vůz, prosím dej mi odpověď.

děkuji

PODVOD Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.12.2014 , 15:21  Naposledy upravil nekmar dne 3.12.2014 , 15:40, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

YIvashko napsal:

Dobrý den,

děkuji

Uváděná cena je o 1/3 nižší než cena obvyklá. X1 se shodným nájezdem a r.v. se dá v Německu sehnat od 12 tis. Eur. Nicméně při zmínění slova POLSKO bych do toho nešel... KO
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.12.2014 , 15:25   Citovat  

nekmar napsal:
Uváděná cena je o 1/3 nižší než cena obvyklá. X1 se shodným nájezdem a r.v. se dá v Německu sehnat od 12 tis. Eur...

Jj, cena je prilis nizka.. a od vcerejska je na auto.bazos.cz nekolik inzeratu s bavoraky, nizkymi cenami, divnymi cislami a popisy inzeratu Úsměv Nejaka parta umelcu se snazi uspesne prodelat sve machinace Úsměv

priklad tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.12.2014 , 23:43   Citovat  

YIvashko: provareny zpusob, resilo se to i tady, ale nemuzu to najit, tak aspon odkazy na externi clanky:
tudy odkaz
tudy odkaz

Klasicky podvod utocici na lidskou blbost a chamtivost. Zaujme, ze je to ohrana pisnicka - na mobile.de uz se takto kradlo minimalne od 2008, k nam to prislo ve velkem tak 2-3 roky zpatky.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.12.2014 , 7:33   Citovat  

skyline napsal:
YIvashko: provareny zpusob, resilo se to i tady, ale nemuzu to najit, tak aspon odkazy na externi clanky:
tudy odkaz
tudy odkaz

Klasicky podvod utocici na lidskou blbost a chamtivost. Zaujme, ze je to ohrana pisnicka - na mobile.de uz se takto kradlo minimalne od 2008, k nam to prislo ve velkem tak 2-3 roky zpatky.

Diky! Urcite jsem neveril te cene a "gramaticky korektni" cestine prodejce, ale blizi se Vanoce proto jsem spolehal jako naivni pubertak na zazrak Velmi šťastný ze nekdo skutecne prodava levne auto protoze potrebuje penize co nejrychleji Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2014 , 10:25   Citovat  

YIvashko: prave spolehani na zazrak je ta blbost Mrk Kdyz clovek chce necemu verit, tak bude verit i tomu, ze nekdo potrebuje prachy tak "strasne nutne", ze mu da auto za pulku a jeste mu zaplati transport. Kdyz by pritom dostal daleko vic v nejblizsich ackach Velmi šťastný Neni ale kazdy blbec a nekteri se treba zeptaji na foru a nemusi pak ani premyslet, jestli promarnili zivotni sanci (kdyz to nezkusi), ani si rvat vlasy (kdyz to zkusi). Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.12.2014 , 10:35   Citovat  

skyline napsal:
YIvashko: prave spolehani na zazrak je ta blbost Mrk Kdyz clovek chce necemu verit, tak bude verit i tomu, ze nekdo potrebuje prachy tak "strasne nutne", ze mu da auto za pulku a jeste mu zaplati transport. Kdyz by pritom dostal daleko vic v nejblizsich ackach Velmi šťastný Neni ale kazdy blbec a nekteri se treba zeptaji na foru a nemusi pak ani premyslet, jestli promarnili zivotni sanci (kdyz to nezkusi), ani si rvat vlasy (kdyz to zkusi). Úsměv

Já v zázraky neřeím,ale když můj Acco byl na HC přes 3 měs. za 199t,když ostatní stály 250+,tak mi to nedalo a napsal jsem a měl kliku...

Ale blbců je stále hodně a pak se akorát vyhazují peníze za překlady právních pomocí do zahraničí, aby se tam zjistilo,že účet, na který šla záloha, patří bezdomovci, který za pár piv účet založil a kartu i kódy k bankovnictví předal tomu,co platil ty piva... naštvanej
   Návrat  
Kroulas je teď offline  Kroulas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.12.2014 , 22:59   Citovat  

tudy odkaz

kámoš prodává dost zachovalou a v dobrem technickém stavu, kastle není zrezla. je ochoten i slevit.
   Návrat  
Prelude 90 je teď offline  Prelude 90
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.12.2014 , 9:11   Citovat  

:arrow: odkaz
   Návrat  
lukin je teď offline  lukin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.12.2014 , 19:29   Citovat