Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 137 z 486
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.11.2014 , 20:57   Citovat  

Kmóďa napsal:
Řekl bych,žes to pochopil správně,vím že se tu psalo,že ta letošní servisní kampaň byla poslední a od příštího roku už nebudou. Ale co je na tom pravdy nevím...

Ptal jsem se na Chodově a potvrdili mi to.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2014 , 21:03   Citovat  

No, sekudu -2 po starte zachrapci retaz ak je uz vytahana.

Kmóďa napsal:
Víš co zkus? Nemít nastavenou teplotu na teplo. Otoč ovladačem ať to máš na LO. Možná že tím jak to máš nastavené na topení a je studený motor ještě,tak se klimatizace nějak zapíná obráceně. Když nebudeš chtít topit tak se třeba nezapne. Ale ta klima běží obráceně asi jen u diesla ne?

Klima by mala fungovat obratene len pokial je nastavena na AUTO. Treba dat OFF, nastavit intenzitu fukania, nastavi vyduchy ( napr. sklo a dole) a dat AC/OFF, vtedy sa musi bezpodmienecne vypnut. Ked je stale zopnuta moze to byt vadne rele v rovnakom pripade ako ked obcas nezapina.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2014 , 21:23   Citovat  

Kmóďa napsal:
Řekl bych,žes to pochopil správně,vím že se tu psalo,že ta letošní servisní kampaň byla poslední a od příštího roku už nebudou. Ale co je na tom pravdy nevím...
ano je to pravda, potvrzeno Honda Ústí přátele
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2014 , 21:35   Citovat  

krtekm napsal:
Netusite nekdo kde sehnat origo hlinikove pedaly? Chci to na A8G, ale melo by to ze sedmice pasnout... Primo v hondici cekam neuveritelnou raketu. Desne me stve jak vrzou gumove pedaly s mokryma botama!

Tie origo hlinikove pedaly zozenies iba v Honde. Na A7G ich vsak ako origo nahradne diely nemaju. Aj na 7G sa to objednava z 8G verzie. Tiez to tak mam, pedaly su rovnake, jediny rozdiel je v "odkladacej ploche" na lavu nohu, tam je to asi o 1cm sirsie - neriesil som to Úsměv Ako to vyzera, mozes vidiet u mna v garazi.

Tvoj problem je tym vyrieseny, hlinikove pedaly su na A8G Mrk
   Návrat  
Marek BB je teď offline  Marek BB
Partner H-C
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 30.11.2014 , 21:44   Citovat  

tak predsa som to pochopil spravne :( no toto je pre mna novinka, ktora ma teda vobec netesi
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.11.2014 , 23:58   Citovat  

Tak ja jsem to pochopil jako "letos", kdyz to ma byt "posledni kampan letos". Na druhou stranu davam auto do servisu kdyz je potreba a ne kdyz muzu mit nejakou slevu..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.12.2014 , 0:01   Citovat  

Bully napsal:
Tak ja jsem to pochopil jako "letos", kdyz to ma byt "posledni kampan letos". Na druhou stranu davam auto do servisu kdyz je potreba a ne kdyz muzu mit nejakou slevu..

To já taky - Aldovi... Velmi šťastný Na kampaně jsem jezdil jen kvůli zápisu km do oficiální historie.
   Návrat  
miniwop je teď offline  miniwop
PříspěvekZaslal: 1.12.2014 , 17:31   Citovat  

osiris napsal:
vim o dalsich dvou tourerech co nemaj hagusy, takze se urcite delali i bez, treba to byl volitelnej priplatek Úsměv .. pujcovna vyjde na 960kc .. .takze kdyby nam ten z bazose trochu slevil, tak by to bylo fajn Velmi šťastný

Já nemám hagusy. Já je sehnal od jednoho borce z brna za 800kč v luksusním stavu!! Tyhle vypadaj taky hodně slušně.
Určitě bych neváhal. Jejich právě málo a origo!! Jo a jsou hliníkový!! Úsměv i 1500kč je v poho... zkusil bych se domluvit třeba sleví. Cool
   Návrat  
Marek BB je teď offline  Marek BB
Partner H-C
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 1.12.2014 , 18:41   Citovat  

[quote="Bully"]Tak ja jsem to pochopil jako "letos", kdyz to ma byt "posledni kampan letos". Na druhou stranu davam auto do servisu kdyz je potreba a ne kdyz muzu mit nejakou slevu..[/quote]

ja do servisu nejazdim vobec, auta si kompletne servisujem sam.
islo mi o zlavu na nahradne diely.
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2014 , 0:34   Citovat  

Ad vrzání při šlapání na spojku : Taky mi vrže spojkový pedál (vevnitř, ne od bot) zejména pokud sešlapuju/pouštím pomalu - třeba při poskakování v koloně. Bohužel výměna spojky to nespravila.

Ad klimatizace - Pokud chci foukat na okna a zmačknu příslušné tlačítko tak se mi vždy samo nastaví intenzita foukání na MAX a vždy se také zapne klime ! Ale jde okamžitě vypnout (AC OFF). Ale při dalším nastartování auta a dalším stisku tlačítka pro foukání na sklo se zase zapne. Takže prostě vždycky dělám dvojklik - tlačítko na sklo a hned AC OFF. Ale někdy se to AC hodí, protože se to ofoukne rychleji.

Ad poloosy: Po dlouhé době jsem dokončil výměnu poloos které skutečně způsobovaly postupně už nesnesitelné vibrace skoro v jakýchkoliv otáčkách a tahu. Pořídil jsem z EBAYe za cca 6000 včetně poštovného. Problém byl v tom, že byly obě o 2cm delší (jinak stejné) - proto jsme z nich sundali jen klouby a nasadili na originál tyčku (která byla zkrácena po potřebné 2cm - bylo potřeba vysoustružit onen tisícihran na který se klouby nasazují). Zdá se že všechno funguje jak má. Bohužel jsem na EBAYi přesně netrefil .. ani nevím jestli je to bezpečně možné Úsměv
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2014 , 10:44   Citovat  

Ked sa spomenuli poloosy nasiel som minule kontakt, ktory ponukal poloosy na accorda... na cenu som sa nepytal kedze zatial nepotrebujem:

kód:
Dobry den,
vacsinu poloosi objednavam od Shaftec, no niektore specificke sa mozu vyskytnut aj od inych dodavatelov, no to su vacsinou iba na objednavky a do 5%.
info@gepart.sk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2014 , 11:24   Citovat  

Stealman napsal:
Ad klimatizace - Pokud chci foukat na okna a zmačknu příslušné tlačítko tak se mi vždy samo nastaví intenzita foukání na MAX a vždy se také zapne klime ! Ale jde okamžitě vypnout (AC OFF). Ale při dalším nastartování auta a dalším stisku tlačítka pro foukání na sklo se zase zapne. Takže prostě vždycky dělám dvojklik - tlačítko na sklo a hned AC OFF. Ale někdy se to AC hodí, protože se to ofoukne rychleji

Sam si si odpovedal Úsměv to tlacitko nie je tak spravene nahodou, klima, vysusuje. Zahmlene predne okno "to tlacitko" dokaze vycistit behom par sekund, ked vsak klimu vypnes tak sa predne sklo cisti od zahmlievania velmi pomaly.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2014 , 13:58   Citovat  

S tím tlačítkem na ofuk okna jsem ti nepochopil. Přece ho zmáčknu a až se mi odmlží tak zas to stejné tlačítko vypnu,s tím že tomu odmlžení pomáhá klima a proud vzduchu. Je to chvilkové. Pokud chci aby mi foukal vzduch na okno stále a nezamlžovalo se,nastavím trvalé foukání na okno a nohy...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.12.2014 , 16:03   Citovat  

Kmóďa napsal:
S tím tlačítkem na ofuk okna jsem ti nepochopil. Přece ho zmáčknu a až se mi odmlží tak zas to stejné tlačítko vypnu,s tím že tomu odmlžení pomáhá klima a proud vzduchu. Je to chvilkové. Pokud chci aby mi foukal vzduch na okno stále a nezamlžovalo se,nastavím trvalé foukání na okno a nohy...

Nebo stačí jen stáhnout větrák...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2014 , 17:07   Citovat  

Hellborn napsal:
Nebo stačí jen stáhnout větrák...

Jako že zapneš na zamlžené okno to tlačítko na okno a stáhneš větrák? Důvod? Zůstane ti zapnuta klima. Já nevím ale já to tlačítko na okno beru jako že je na odmlžení. Zapnu ho,odmlží se okno,vypnu ho. Jedno je na zadní,jedno na přední. Vzadu to funguje elektricky vyhříváním,vpředu foukáním klimy. Prostě místo pouštění klimy,nastavováním většího foukání a nastavením na okno to udělám vše v jednom kroku jedním tlačítkem,odmlží se a zas to tím tlačítkem vypnu. Natrvalo mám nastaveno foukání na čelní okno a nohy,takže se mi už nic nemlží...
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2014 , 17:44   Citovat  

miniwop napsal:
ty první jsou na acco. Mám je taky, pasujou i na tourera ikdyž je tam napsaný 4D. Nový stály cca 5-6 tis.

tudy odkaz Úsměv

byli jsme u nej, zkusili a nepasujou na tourera Úsměv .. ty patky na tom zadnim pricniky jsou potreba cca o 1cm delsi, tkaze by se to muselo roznejtovat a ten dosedaci plisek by se musel udelat novej...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.12.2014 , 18:26  Naposledy upravil miniwop dne 2.12.2014 , 18:35, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

osiris napsal:
byli jsme u nej, zkusili a nepasujou na tourera Úsměv .. ty patky na tom zadnim pricniky jsou potreba cca o 1cm delsi, tkaze by se to muselo roznejtovat a ten dosedaci plisek by se musel udelat novej...

mám ty samý a pasujou Tak to koukám! musí se dát přesně jeden je přední a druhej zadní a pokud si pamatuji i strana. jetam puntík a napsáno FRONT/LEFT jo a jsou docela blízko u sebe ze spodu rámu jsou značky kde maj bej umístěný. Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.12.2014 , 18:26   Citovat  

Kmóďa napsal:
Jako že zapneš na zamlžené okno to tlačítko na okno a stáhneš větrák? Důvod? Zůstane ti zapnuta klima. Já nevím ale já to tlačítko na okno beru jako že je na odmlžení. Zapnu ho,odmlží se okno,vypnu ho. Jedno je na zadní,jedno na přední. Vzadu to funguje elektricky vyhříváním,vpředu foukáním klimy. Prostě místo pouštění klimy,nastavováním většího foukání a nastavením na okno to udělám vše v jednom kroku jedním tlačítkem,odmlží se a zas to tím tlačítkem vypnu. Natrvalo mám nastaveno foukání na čelní okno a nohy,takže se mi už nic nemlží...

Tim stejnym tlacitkem jako pro odmlzovani zadniho okna se ti soucasne taky ohrivaji/rozmrazuji vnejsi zpetna zrcatka.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.12.2014 , 18:29   Citovat  

[quote="Stealman"]Ad vrzání při šlapání na spojku : Taky mi vrže spojkový pedál (vevnitř, ne od bot) zejména pokud sešlapuju/pouštím pomalu - třeba při poskakování v koloně. Bohužel výměna spojky to nespravila.

Vyměnil jsem hlavní a pomocný spojk. válec a klid Velmi šťastný pak se ozvalo jiné vrzání a to šlo o té páky na kterou tlačí pomocný válec. rozebráno a promazáno a klid. Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2014 , 18:35   Citovat  

miniwop napsal:
mám ty samý a pasujou Tak to koukám! musí se dát přesně jeden je přední a druhej zadní a pokud si pamatuji i strana. jetam puntík a napsáno FRONT/LEFT

presne tak, predni, zadni, pravy levy... ale proste nam to o centak nepasuje :-/
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.12.2014 , 18:37   Citovat  

osiris napsal:
presne tak, predni, zadni, pravy levy... ale proste nam to o centak nepasuje :-/

jo taky jsem se bál že to nepujde, ale pak jsem se trochu ohnul a uviděl zespodu střechy takový prolisy kam ty příčníky patřej a pak to sedlo.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2014 , 19:24   Citovat  

Bully napsal:
Tim stejnym tlacitkem jako pro odmlzovani zadniho okna se ti soucasne taky ohrivaji/rozmrazuji vnejsi zpetna zrcatka.

Tobě jo,mě ne Úsměv ale to není důležité,jde spíš o to přední...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2014 , 19:27   Citovat  

miniwop napsal:
jo taky jsem se bál že to nepujde, ale pak jsem se trochu ohnul a uviděl zespodu střechy takový prolisy kam ty příčníky patřej a pak to sedlo.

A odkud jsi? Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.12.2014 , 19:35   Citovat  

osiris napsal:
A odkud jsi? Úsměv

Svitavy Úsměv Fakt mám ty samý 4D. Měl jsem taky obavy že nepujdou.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.12.2014 , 21:30   Citovat  

Bully napsal:

nesouhlas nesouhlas nesouhlas Na to máme tlačítko vedle nastavování zrcátek. Se stydím
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2014 , 21:42   Citovat  

To je asi dalsi rozdiel medzi pred a po face... Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2014 , 22:11   Citovat  

miniwop napsal:
Svitavy Úsměv Fakt mám ty samý 4D. Měl jsem taky obavy že nepujdou.

ja jsem obavy nemel, ja jsem to zkousel Velmi šťastný ... hele a ten sroubek jak se to snim pritahuje, tak ten muzes vysroubovat uplne ven, nebo ma taky zarazku? protoze ten kdyby se dal vyndat, tak by se to prave dalo nandat asi Hihi
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.12.2014 , 23:26   Citovat  

varuj napsal:
To je asi dalsi rozdiel medzi pred a po face... Mrk

To je fakt, uz to tu vlastne taky bylo. Poface ma rozmrazovani zpet. zrcatek sdruzene s odmrazovanim zadniho skla. Tlacitko, co ma predface na odmraz. zpet. zrcatek zvlast ma potom funkci navic- na jejich sklapeni k autu a zpet. U predface se musi manipulovat se zrcatky venku rukama.
   Návrat  
Mara008 je teď offline  Mara008
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.12.2014 , 19:49   Citovat  

Ahoj, L motorek světel mi dělá problém - po sjetí dolů přeskočí a světlo mi poskočí nahoru. Nevíte, jestli se to dá nějak spravit? Dá se motorek nějak rozdělat bez toho, aby se na mě všecko vysypalo a nešlo složit? Popř. nemáte někdo z okolí F-M, Ostravy na půjčení popř. na prodej? Potřebuju na TK. Díky.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.12.2014 , 21:57   Citovat  

osiris napsal:
ja jsem obavy nemel, ja jsem to zkousel Velmi šťastný ... hele a ten sroubek jak se to snim pritahuje, tak ten muzes vysroubovat uplne ven, nebo ma taky zarazku? protoze ten kdyby se dal vyndat, tak by se to prave dalo nandat asi Hihi

Pokud si pamatuju dobre tak nejde. Povolil jsem je uplne, malinko nasili a bylo... Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina