Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 03-08 lze vymětit org. autoradio?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
3
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 10
Gavly je teď offline  Gavly
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 28.3.2014 , 22:26   Citovat  

markos napsal:
Má niekto referencie na signál, vyvedené z xcarlinku? Čítal som niečo o típkovi čo tam dal 4 polohový prepínač, ale nenašiel som priamu skúsenosť použitím toho signálu. Plánujem to objednať, tak potom hodím echo, či by to šlo použiť ako RCA výstup. Chcem tým nakŕmiť Audisona SRX-2 ku, a nechcem mu dať nejaký shit signál...

Fůůů.. na to už nepotřebuješ Xcarlink, ale jakýkoli přehrávač, ne? nebo to chceš nějak přepínat mezi normálním zesíkem a tím audisonem? Co repráky? jaké tam chceš dát? nebo to chceš jen na subwoofer?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
markos je teď offline  markos
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.3.2014 , 8:34   Citovat  

Gavly napsal:
Fůůů.. na to už nepotřebuješ Xcarlink, ale jakýkoli přehrávač, ne? nebo to chceš nějak přepínat mezi normálním zesíkem a tím audisonem? Co repráky? jaké tam chceš dát? nebo to chceš jen na subwoofer?

Výhoda xcarlinku je podla mna v docela nízkej cene - cca 50 evri {z Nemecka). Zostane mi zachované autorádio, ovládanie na volante, a budem normálne fungovať. Výstup chcem pre zosík pre predné repro, keďže o kvalite zosilňovača v orig. rádiu som sa presvedčil - na Focaly veru nestačí (ani som to nečakal Mr. Green )

Update: Inak zostava: Repro Focal 165V2, zosík Audison SRX2, káble noname zatiaľ, tlmenie STP silver, cca 2,1 m2 v predných dverách (silná spokojnosť, dodá to na tuhosti, za cca 50 evri...odporúčam).

miniwop je teď offline  miniwop
0
PříspěvekZaslal: 31.8.2014 , 9:24   Citovat  

Rámeček místo kastlíku.
tudy odkaz

A pak redukce
tudy odkaz

floris je teď offline  floris
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.8.2014 , 11:58   Citovat  

miniwop napsal:
Rámeček místo kastlíku.
tudy odkaz

A pak redukce
tudy odkaz

Ta redukce neni potřeba, je součásti toho rámečku jen je potřeba dokoupit iso konektory s volnymi konci a hlavně prodloužení anténního kabelu. Tohle mám už za sebou.

Petura je teď offline  Petura
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.9.2014 , 8:29   Citovat  

je někdo z okolí Příbrami, popř. Strakonic s tím "čínským" rádiem? rád bych ho omrknul a poslech...
chtěl bych připojit iPOD a flashdisk s možností zobrazení ID3 tagu + možnost ovládání z volantu, couvací kamera, DVB-T či přehrávání DVD je zbytečné

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2014 , 14:25   Citovat  

Dotaz:

pokud bych použil tento odkaz adaptér případně jiný?, např. odkaz nebo případně jiný, podoručte, a připojil to tedy na originální rádio s CD měničem, a jako vstup použil nějaký tablet a propojení na tento adaptér přes USB, tak se mi bude hudba na tabletu přehrávat v reproduktorech v autě? A když tablet bude vypnutý, tak mi půjde normálně hudba z toho originál rádia? U tabletu bude stačit normální microUSB propojení s tím adaptérem?

A ještě, lze na tento nějaký adaptér napojit couvací kameru, aby obraz šel do tabletu? Díky za nápady, zkušenosti, postřehy a vysvětlení, moc se v této oblasti nevyznám Smutný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2014 , 7:54   Citovat  

AK máš ipad, tak audio vyriešiš jednoducho napr. takto iphone/ipad cable .

Ak máš na tablete video vstup (čo ipad myslím že nemá), tak obraz z kamery tam dostaneš.

Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2014 , 8:22   Citovat  

markos napsal:
Ak máš na tablete video vstup (čo ipad myslím že nemá), tak obraz z kamery tam dostaneš.

Proč by ne? Wifi má každý tablet...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2014 , 12:06   Citovat  

Myslel som káblovú verziu. Wifi by šlo

HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.12.2014 , 18:42   Citovat  

Takže dnes vyzkoušen a koupen digi převaděč (spojitosti) stualarm 55xcho001 viz. foto. Vypadá jako na foto a zde: odkaz, i když přitom označení 001 odpovídá tento: odkaz. Takže klasika, vyznej se v tom člověče, když u 002 je uvedeno Accord 98-02, u 001 03-11... Proto jsem napřed vyzkoušel na mým pofaceliftu 2006 a funguje, i když zatím vyzkoušen jen jack 3,5, o co mi šlo, USB a paměťová karta je takový bonus, proto to budu mít vyvedené celé ven, aby se dalo v případě potřeby použít Mrk Jo a vyzkoušeno s Galaxy S III - tedy Androidem... Funguje tam zvuk médií, telefonování, takže vážně dobré a přesně to, co jsem chtěl sopťa sopťa

Jinak demontáž plastů pod rádiem vážně slast Smutný Všechny upevňovací plíšky vždy vypadly někam dolů, drželo to vše jako čert, videa, kde to jednoduše "vyloupnou", no, o tom jsem si mohl nechat zdát Smutný Jeden šroubek upevnění se mi ztratil nevím kde, spadl dolů a prolezl jsem celej vnitřek tunelu a prostě se vypařil Smutný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 11:56   Citovat  

Jelikož origo radio začalo při přehrávání CD přeskakovat, penize byly potřeba jinde než je dat do drahého multimediálního přehrávače, který číňani umí a někteří ho v autě maji, tak jsem zkusil jít nejlevnější cestou. Xcarlink a Yatour krabičky pro připojení do konektoru pro CD changer se pohybují v cenách 2000 az 3800 podle funkci (USB, iPod, bluetooth). Já hledal v ještě nižších cenových hladinách a našel na ebay a aliexpres krabičku pro accord a jiné vozy USB audio aux. V podstatě to funguje stejně jako xcarlink. Připojení do konektoru pro CD changer, možnost připojení USB a 3.5 jack. Ovládání z volantu funguje taky. Mám k tomu připojenou 16GB flashku na které je zatím 88 adresářů a vše to bez problémů prošlo a přečetlo. Cena za tuhle srandu byla v přepočtu včetně postovneho do ČR asi 878,- Kč
Krabičku jsem nechal pod kastlikem a kabely jsem vyvedl do prihradky před spolujezdce.
Za tuhle cenu velká spokojenost. Cinani přidali i USB čtečku na paměťové karty, takže muziky se ted může vozit habakuk Velmi šťastný

IMG-20150131-WA0002.jpeg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG-20150131-WA0002.jpeg, 986.54 kB

IMG_20150131_111844.jpg

IMG_20150131_111844.jpg, 1.69 MB

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 13:40   Citovat  

Já jeden čas přemýšlel,že bych do toho panelu pod rádiem,za ta dvířka,dal druhé autorádio,ale nevím jestli by šlo připojit nějak k tomu originál rádiu. Dal bych tam nějaké,které umí MP3 a má USB,AUX,SD v čelním panelu,třeba tohle na obrázku. Nemá někdo zapojené druhé autorádio v Accordu 7g?

748b66dbcfea48a9255cfc6cfb8f1a87.jpg

748b66dbcfea48a9255cfc6cfb8f1a87.jpg, 83.88 kB

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 13:52   Citovat  

Kmóďa napsal:
Já jeden čas přemýšlel,že bych do toho panelu pod rádiem,za ta dvířka,dal druhé autorádio,ale nevím jestli by šlo připojit nějak k tomu originál rádiu. Dal bych tam nějaké,které umí MP3 a má USB,AUX,SD v čelním panelu,třeba tohle na obrázku. Nemá někdo zapojené druhé autorádio v Accordu 7g?

Napiš Cocksovi - ten to tam měl. Asi to nedával on, ale třeba bude vědět...

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 17:42   Citovat  

Kmóďa napsal:

Ja mam za temi dvirky Xcarlink prave s USB, AUX a SD(HC). Je to co do zvuku kvalitativne stejne, jako kdyz tam das nove radio (limitem je OEM radio, kdyz jde externi zdroj pres nej), da to mnohem min prace (zvadnes to sam behem max. pul hodiny), vyjde te to na min penez a kdyz zaklapnes dvirka, nebude to nijak videt. Dalsi velka vyhoda je ta, ze ho muzes ovladat tlacitky na volantu- jak by to bylo s dalsim autoradiem v rade netusim.

tudy tudy odkaz

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 18:05   Citovat  

Jde o to,že autorádio,které umí tyhle formáty a má vstupy na čelním panelu,vyjde levněji než Xcarlink...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 20:46   Citovat  

Kmóďa napsal:
Jde o to,že autorádio,které umí tyhle formáty a má vstupy na čelním panelu,vyjde levněji než Xcarlink...

Kup to co mám já. Vyjde te to na litr max je to dobrý

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 1:10   Citovat  

Kmóďa napsal:

Tezko te vyjde porizovaci cena radia s montazi, kabelazi, redukcemi a nevim cim jeste na necelych 1500,-Kc jako Xcarlink a mozna ze jenom 1000,-, pokud pouzijes nejakou tu kopii Xcarlinku.

Edit- koukam, ze vyjde pořádnej výtlem Tak hodne stesti s bastlenim prihradky, nevim, jak to tam nacpes.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 17:31   Citovat  

Bully napsal:
Tezko te vyjde porizovaci cena radia s montazi, kabelazi, redukcemi a nevim cim jeste na necelych 1500,-Kc jako Xcarlink a mozna ze jenom 1000,-, pokud pouzijes nejakou tu kopii Xcarlinku.

Edit- koukam, ze vyjde pořádnej výtlem Tak hodne stesti s bastlenim prihradky, nevim, jak to tam nacpes.

pořádnej výtlem kdybych si to neuměl namontovat,tak o tom asi neuvažuji. Nesmíš všechno brát podle sebe,ty třeba všechno musíš nechat někde udělat,já ne a je tady plno lidí co si spoustu věcí taky dělají sami a ušetří dost peněz...

4 háčka
1
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 18:08   Citovat  

Ahojte Kmóďa. Dlho Dlho som riešil otázku čo s tým neštastným rádiom na A7G. Neskutočne ma naštvala Honda týmto tupým riešením, že panel klímy je napevno spojený s rádiom.

Na základ si polož otázku, aký si náročný poslucháč. X-Carlink je síce pekná vec, zostane ti ovláadanie na volante, ale keď som rozobral origo rádio a videl tú "kvalitu" súčiastok a podobne, tak proste je jedno aký kvalitný signál do toho napaereš, z výstupov ti potečie max 2x 10 -15 W RMS výkonu. V prípade že chceš íst do zosiľnovača, tak si skončil úplne. Konvetory silových vstupov na RCA, to ani neskúšaj - mal som to na skúšku napoijené do zosíka a skoro som musel utekať na najbližší záchod.

Ja mám toto

a k tomu toto:

3x 6V RCA(pozri koľko voltové výstupy majú dnešné rádiá), USB odzadu takže to vyvedieš kam chceš káblom, husté nastavenie zvuku. Rádia tejto kategórie sú bežne dostupné za 30-40 eur na ebay-i.

Ak chceš ovládanie na volante, vždy sú možnosti, a netreba kupovať tie predražené originály za 2500 KČ. Okolo 1000 kč sa pohybujú univerzálne, ktoré v prípade zmeny rádia ľahkým programovaním zmeníš na iný typ, značku. Nemám to ešte, ale toto leto to chcem kúpiť, konkrétne tento:

Čo sa týka toho šuplíka, maník mi podľa schémy zapojil konektory, napinoval to, a dostal som to už komplet hotové. Montáž na jedno pekné poobedenie, možno i 2 hodinky, ak si šikovný.

Takže to máme, 23 eur šuplík, 5 eur káble a podobne, 5 eur poštovné, 40 eur nejaké rádio. Nemyslím že to je nejak cez rozpočet.

Ja som do toho išiel, pretože som robil okrem tohto ešte komplet tlmenie dverí, kábloval, 2x zosík do kufra...to sa o Xcarlinku nedalo ani baviť...)

Toto leto sa to všetko chystám dokončiť, ešte nejaké čalúnicke práce. Všetko to potom spracujem a urobím nejaký pekný návod/článok Honda

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 19:02   Citovat  

markos:
jasne, ze pokud si hrajes s audiem takhle komplexne, brzy narazis na hranice jednotlivych komponent a i toho Xcarlinku, kdyz maji moznost se vubec projevit. S komplet OEM audiem a to i s PSS hraje hudba (v kvalitnim formatu) i pres Xcarlink ve stejne kvalite, jako z originalnich CD. Ze ani to PSS neni vubec zadna hitparada tvrdim taky uz dlouho, ale je to pro me osobne uz celkem poslouchatelne.

Kmoda:
ty jsi mistr sveta a ostatni jsou neumetelove, chapu je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 19:12   Citovat  

Je to celé o voľnom čase a peniazoch. Nemám deti, manželku, tak má čas sa rýpať do audia. Ale dopredu od tohto úkonu každého odrádzam, čo sa týka napr. ťahania kabeláže. Kto nezažil, neuverí, že to nie sú nervy, ale priam na smrteľné uvalenie kliatby. Keď som 2,5 hodiny strávil pod volantom v snahe prepchať napájací kábel do motorového priestoru, tak som myslel že niekoho už prizabijem od nervov. Takže...ano, niektoré veci idú svojpomocne, ale tá cena za to niekedy rozhodne nestojí...

AKo som písal na začiatku, na bežné počúvanie X carlink a PSS uplne stačí. Ale mrzí ma že Octavia II dokáže tak slušne hrať oproti PSS, hlavne čo sa týka basov Smutný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 19:29   Citovat  

Bully napsal:
Kmoda:
ty jsi mistr sveta a ostatni jsou neumetelove, chapu je to dobrý

Co to plácáš,psal jsem že tu je spousta lidí co si na autě plno věcí dělají sami,k neumětelovi ses přiznal jen ty,když si psal o ceně rádia,montáže atd. Já jsem o žádné montáži nic nepsal,to si nejspíš bral podle sebe kolik by tě to stálo...

Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 20:21   Citovat  

markos:
kdyz jsem porovnaval OEM audio i s PSS u A7G prave s kupodivu lepsi standardni Octavkou, chteli me tu malem lyncovat i majitele modelu bez PSS, ze si vymyslim Velmi šťastný
Jsem zvedavy na to, co z toho dokazes udelat je to dobrý

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 22:57   Citovat  

Odjazdil som v O II tisícky km, a narovinu tvrdím, rovnako ako ty, že PSS hrá horšie.

Shawn Wade je teď offline  Shawn Wade
0
PříspěvekZaslal: 12.2.2015 , 16:56   Citovat  

M to mi hlava nebere měnil někdo z Vás OEM PPS radio za OEM PSS s navigací? Teď jsem to řešil s ,,mireczek´´, vyndali jsme moje PSS rádio a chtěli tam dát s navigací. Jenomže mi tam chybí kabeláž na propojení DVD mechaniky s radiem (bez napojené mechaniky se nezobrazuje nic na obrazovce, rádio a ovládaní chodilo). Nechápu jak je to možný když mám PSS. Nemá někdo nějakej tip ???? to mi hlava nebere
Díky !!!

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.2.2015 , 20:42   Citovat  

Niekde to tu bolo riešené, že je nutné prehádzať aj kabeláž z auta kde je PPS s navi. A to veru nie je nič jednoduché a hlavne je to o nervy...

Miroslav Mitrík je teď offline  Miroslav Mitrík
0
PříspěvekZaslal: 13.2.2015 , 7:18   Citovat  

Shawn Wade napsal:
M to mi hlava nebere měnil někdo z Vás OEM PPS radio za OEM PSS s navigací? Teď jsem to řešil s ,,mireczek´´, vyndali jsme moje PSS rádio a chtěli tam dát s navigací. Jenomže mi tam chybí kabeláž na propojení DVD mechaniky s radiem (bez napojené mechaniky se nezobrazuje nic na obrazovce, rádio a ovládaní chodilo). Nechápu jak je to možný když mám PSS. Nemá někdo nějakej tip ???? to mi hlava nebere
Díky !!!

vid moj posledny príspevok tudy odkaz
ak mas otazky, kludne posli SZ, my sme NAVI rozbehali a funguje bez problemov.

MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.2.2015 , 8:07   Citovat  

Jelikoz se mi varianta s vymenou autoradia za jiny s pouzitim toho hnusnyho ramecku nelibi a premium sound system mi neprijde zadny terno, tak sem se rozhodl pouzit toto:

productpic_PXAH650_01.jpg

productpic_PXAH650_01.jpg, 324.58 kB

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.2.2015 , 16:14   Citovat  

MattiK napsal:
Jelikoz se mi varianta s vymenou autoradia za jiny s pouzitim toho hnusnyho ramecku nelibi a premium sound system mi neprijde zadny terno, tak sem se rozhodl pouzit toto:

Tak chlape, daj potom recenziu. Mne to však nepríde ako docela štastné riešenie. Ako to vlastne napojíš na rádio? Vzhľado na absenciu RCA výstupov Honda šrot rádia...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.2.2015 , 17:40   Citovat  

Taky mě zajímá jak ten procesor napojíš na rádio,nevím jestli to vylepšíš,tomu rádiu bude asi chybět i výkon...

Obsah fóra Honda-club.cz   
Accord 03-08 lze vymětit org. autoradio?
Fórum: Interiér a Hi-Fi
3
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina