Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
ATR,Prelude,CTR
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
DeFo je teď offline  DeFo
PříspěvekZaslal: 30.12.2014 , 19:28   Citovat  

Koupim ATR, P5G VTI, nebo EP3. Za rozumnou cenu, nejlepe bez uprav. Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.12.2014 , 22:44   Citovat  

odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2014 , 22:47   Citovat  

a tady ATR za 99tis prodává ho místní uživatel Alicante odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.12.2014 , 22:53   Citovat  

Dutch napsal:
a tady ATR za 99tis prodává ho místní uživatel Alicante odkaz

O tom sem uvazoval, ale mam za to ze ATR mely xenony, a tuten nema ani odstrikovani v narazniku.
Ten bily nevypada spatne.
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2014 , 23:32   Citovat  

Jop Rka mají xenony + ostřik a pěkné velké křídlo, jinak výbava odpovídá.. překvapuje mě ta nízká cena, protože ve švajzu maji ATRka poměrně předražený Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 7:37   Citovat  

DeFo napsal:
O tom sem uvazoval, ale mam za to ze ATR mely xenony, a tuten nema ani odstrikovani v narazniku.
no Alicate se k tomu nárazníku se světly vyjadřoval někde, ale i tak pokud chces slušný auto tak za 99 koupíš tohle a dodelas to a nebo ten bílý ten je pěknej je to dobrý

Jde o to kolik si ochoten dát peněz...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 8:10   Citovat  

DeFo napsal:

Ano, bylo to bourané a opravené ve Švýcarsku. Koupil to Alicanteho známý, aniž by věděl,co kupuje (není Hondamaniak), společně s dalšími auty.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 9:56   Citovat  

Jinak Slivkova model je taky nádhernej kousek - viděl jsem osobně a pokud máš třeba v požadavcích Championship White, tak můžu pouze doporučit.. hodně vypovídá už jenom fakt, že auto bylo kompletně servisované u Aldy a je tam vyměněné vše, kde se snad objevil jenom náznak nějakého opotřebení. Jak majitel, tak servisman jsou v tomto směru dobrý puntičkáři je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 11:52   Citovat  

No o barvu mi nejde, ale je videt ze se majitel staral... uz sem mu posilal SZ. Jinak bourane auto ... nevim, nevim.... jeste kdyz bylo opraveno z nepuvodnich dilu Smutný
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 12:14   Citovat  

DeFo napsal:
No o barvu mi nejde, ale je videt ze se majitel staral... uz sem mu posilal SZ. Jinak bourane auto ... nevim, nevim.... jeste kdyz bylo opraveno z nepuvodnich dilu Smutný

je otazka jak bylo bourany - pokud to byl nejakej tuk a opravit to bylo jednodussi/ levnejsi z klasickejch dilu, proc ne. A taky stoji 99 a ne 149, coz by ATR dneska klidne stat mohlo....
   Návrat  
ritorezky je teď offline  ritorezky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 12:19   Citovat  

Vem tu od Slivku je tam videt že je tam spousta veci udelanych,u te za 99tis ješte určite neco nasypeš,nic o ni neviš sopťa sopťa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 12:45   Citovat  

ritorezky napsal:
Vem tu od Slivku je tam videt že je tam spousta veci udelanych,u te za 99tis ješte určite neco nasypeš,nic o ni neviš sopťa sopťa

A o té Slivkově něco ví? to mi hlava nebere Kromě popisu v inzerátu? Nějak nevidím žádný velký rozdíl...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 12:46   Citovat  

Bullseye napsal:
Jop Rka mají xenony + ostřik a pěkné velké křídlo, jinak výbava odpovídá.. překvapuje mě ta nízká cena, protože ve švajzu maji ATRka poměrně předražený Úsměv

Křídlo je obvyklé,ale není vždy. ATRka měla i nízká křídla (např. DaMovo nebo další stříbrné,co prodával Alicante).
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 12:47   Citovat  

kandik napsal:
je otazka jak bylo bourany - pokud to byl nejakej tuk a opravit to bylo jednodussi/ levnejsi z klasickejch dilu, proc ne. A taky stoji 99 a ne 149, coz by ATR dneska klidne stat mohlo....

Jo, oprava z dílů obyč. Acca vyjde podstatně levněji...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 13:27   Citovat  

Dle mého ani jedno z odkazovaných ATR nebude poděl.. myslím si, že ani jeden z prodávajících nebude mít problém nechat auto prohlédnout i zespoda. Slivka nic neskrývá, Alicante je taky ověřená osoba.. na místě DeFa bych se dojel mrknout na obě auta, promyslel, zvážil a vybral.. cena je směšná.. ve Švýcarech jsem teď neviděl žádnýho pod 150k a to si člověk ještě může připočítat CLO, poplatky spojené s přihlášením, dopravu..
která honda dneska není alespoň po drobném karambolu nebo nemá opravované zadní lemy? až na pár kousků ty co sjíždějí z linky
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 13:48   Citovat  

Hellborn napsal:
A o té Slivkově něco ví? to mi hlava nebere Kromě popisu v inzerátu? Nějak nevidím žádný velký rozdíl...

slivka ma seznam veci co menil,ta za 99 nema nic neviš nic. ja osobne kdybych mel koupit auto tak od člena a za posl.dobu s dobrym sevisem,jo tu za 99 prodava taky tady znama osoba,ale on ji projel a postavil do bazaru tam jeho zajem o to auto skončilo.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 14:02   Citovat  

ritorezky napsal:
slivka ma seznam veci co menil,ta za 99 nema nic neviš nic. ja osobne kdybych mel koupit auto tak od člena a za posl.dobu s dobrym sevisem,jo tu za 99 prodava taky tady znama osoba,ale on ji projel a postavil do bazaru tam jeho zajem o to auto skončilo.

Napsat se to dá vždy... Velmi šťastný A že to postavil do bazaru a konec je omyl. Alicante to pravidelně projíždí, aby nebyly v háji brzdy apod.
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 14:30   Citovat  

Hellborn napsal:
Napsat se to dá vždy... Velmi šťastný A že to postavil do bazaru a konec je omyl. Alicante to pravidelně projíždí, aby nebyly v háji brzdy apod.

To je pravda, napisat sa to da vzdy, ale Ivan je stary poctivec a dalsia vec je to, ze buduci majitel si s tym autom moze zajst k Aldovi a ten mu potvrdi, co vsetko na tom aute uz sam robil... OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 14:49   Citovat  

varuj napsal:
To je pravda, napisat sa to da vzdy, ale Ivan je stary poctivec a dalsia vec je to, ze buduci majitel si s tym autom moze zajst k Aldovi a ten mu potvrdi, co vsetko na tom aute uz sam robil... OK

Já neříkám, že by kecal. Vím, co na tom bylo dělané. Spíš mi přijde úsměvná ta logika "tady je to napsáno, tak o tom něco vím, tady nic, tak nevím nic".
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 16:19   Citovat  

Hellborn napsal:
Já neříkám, že by kecal. Vím, co na tom bylo dělané. Spíš mi přijde úsměvná ta logika "tady je to napsáno, tak o tom něco vím, tady nic, tak nevím nic".

Presne jak piše Varuj a Slivkovom ti ALDA řekne co potrebuješ vedet u te za 99 ti kdo řekne co?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 16:28   Citovat  

ritorezky napsal:
Presne jak piše Varuj a Slivkovom ti ALDA řekne co potrebuješ vedet u te za 99 ti kdo řekne co?

Že by Alicante? Velmi šťastný Prostě a jednoduše víš o obou houby, dokud se nezeptáš, nedostaneš odpověď, neokoukneš a neprojedeš...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 16:34   Citovat  

Hellborn napsal:
Že by Alicante? Velmi šťastný Prostě a jednoduše víš o obou houby, dokud se nezeptáš, nedostaneš odpověď, neokoukneš a neprojedeš...

Alicante v tom sedel 2krat to budou duverne informace o servisu ve švycaru Mr. Green Slivka ma ATR 3roky je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 17:08   Citovat  

Dekuji za nazory, zatim sem naklonen spis te bile, preci jen dolozeny seznam oprav, a to ze neni po nehode. Jinak asi kluci nevite o zadne 5PG VTI ? Na internetu je jen ta Bigmova... a te je skoda na celorocni provoz. H+
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 17:16   Citovat  

DeFo: O 5g nevím, ale na druhou stranu mě zajimá podle čeho vybíráš když P5G VTI, ATR a CTR jsou uplně jiná jiná auta a vozit si zadek celoročně v ATR nebo CTR je kurňa rozdíl přátele
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 17:45   Citovat  

Dutch napsal:
DeFo: O 5g nevím, ale na druhou stranu mě zajimá podle čeho vybíráš když P5G VTI, ATR a CTR jsou uplně jiná jiná auta a vozit si zadek celoročně v ATR nebo CTR je kurňa rozdíl přátele

Uvolnila se mi garaz pro 2he auto ,a na novy rok bych chtel neco ostrejsiho, svezl sem se jak s ATR tak s Preludou, i kdyz v ATR jen jako spolujezdec. Pravda ATR je ostrejsi ale s Prelude je podle me taky pekne svezeni. Vybiram z nich take proto ze neni tak velky vyber.... proto vice modelu. Mrk
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 18:06   Citovat  

Dutch napsal:

ATR a CTR kurna rozdil? v cem, zvlast ve vztahu k celorocnimu provozu?
(ATR jsem mel dva roky nejmin a je to pomerne normalni auto, v CTR jsem nikdy nejel, ale nenapada me v cem by mel bejt zasadni rozdil)
   Návrat  
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2014 , 22:12   Citovat  

TAK je to jasnéÚsměv BU0ď atr od slivky nebo modrou preludu:) ktera je z japonska Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2015 , 11:05   Citovat  

DeFo: OK, tak to jo...

Kandik: No to bude ten problém, že si nejel v CTR. CTR8.g je ok, ale to předpokládám že DeFo ani nechce to je jiná cenová kategorie, ale 7.g je něco jiného a věř, že jsem měl prelude i jsem jel ATR a ctr vlastním, takže to můžu srovnat. Neříkám, že se ctr nedá jezdit, to ne, ale na celoroční používání to není, tak jako třeba ATR. Musíš se svést a pak to pochopíš Mrk

Prostě atr A PRELUDE atd. jsou takový rychlý pohodový auta, ale CTR7.g je prostě civic a je to o třídu níž a je to znát, tak to myslím, ale zase na druhou stranu pokud si chce fakt zablbnout tak bych radši bral CTR... přátele
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2015 , 18:23   Citovat  

DeFo: doporučuju projet se ještě v EP3, to je úplně jiná než ATR nebo P5g

každý to může vnímat v praxi trochu jinak, ale rozdíly tam jsou a to výrazný..
hatch vs. limuzína, lineární průběh K20 vs. kopanec H22, otevřený diferenciál vs. LSD...

shrnul bych to tak, že ač už je z ATR cítit anglie, tak je to pořád stará Honda z 90ek (starý zavěšení, motor se točí doleva, VTEC kick).. tohle už CTR prostě není, je tam evoluce, ale pořád ten motor je takový surový OK
to můžu napsat jako majitel ATR a fanda EP3 Úsměv

další věc je, že EP3 můžeš ještě krmit 95kou, kdežto u ATR už je 98ka minimum (pro někoho může být důležitý bod)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.1.2015 , 19:09   Citovat  

No ja momentalne jezdim v EP2, takze jsem k nemu chtel nejakou zmenu. I kdyz v EP3 sem nejel, jinak ve vyberu je proto kdyby se tu na klubu nasel nejaky za rozumnou cenu, na inzeratech sem nasel pekny kusy od 200k vis, to uz je mimo rozpocet Úsměv . Jinak o te 98ce vim, ale diky za upozorneni je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
ATR,Prelude,CTR
Fórum: Koupím
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina