Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 237, 238, 239 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 238 z 333
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2014 , 9:47   Citovat  

No svítila mi rezerva,tak jsem dotankoval plnou....ale,pistole tankovací vycvakla a hotovo-neudělal sem ten fígl se vzduchovou páčkou a ukázalo mi to doplnění do "plné" natankováno 45 l

Otázka je taky kolik je rezerva,nebo kolik najedete po rozsvícení žluté kontrolky že.

Jinak ručička palivoměru vylezla do 3/4,takže ten údaj o spotřebě musím jěště poupravit Se stydím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
zmaxxx je teď offline  zmaxxx
PříspěvekZaslal: 29.12.2014 , 10:11   Citovat  

Na rezervu určitě najedeš přes 100km (>10litrů benálu zbývá), ale nedoporoučuje se to, neboť čerpadlo bere i případné usazeniny a odpad ze dna nádrže.

Cody napsal:

Jinak ručička palivoměru vylezla do 3/4,takže ten údaj o spotřebě musím jěště poupravit Se stydím

Jo, někdy benzín hodně pění, je potřeba to nechat spadnout. U některých benzínek pak čerpadla vypínají opravdu velmi brzy.

Kendik napsal:
Ja si tedy i to pohodli uzivam Úsměv Neni uplne jednoduche udelat pohodlne auto a zaroven aby melo dobre jizdni vlastnosti, takze dokonale to byt nikdy nemuze.Viz napriklad Francouzske sice pohodlne, ale kachny Velmi šťastný
Myslim, ze nastaveni podvozku se Honde na Accordu povedlo na vybornou.
A na to, že je to dvoulitr ta spotreba neni zase tak spatna.I nektere 1,4ky proste nizsi obsahy neHondy maji spotrebu podobnou a nejsou ani tak stare.Jednu mame doma Velmi šťastný

Ad pohodlí: Přiznám se, že jsem v Acc ještě nenašel po ujetí 6000km ideální řidičskou pozici, která by mi zcela vyhovovala. Mám 184cm, nějaký ten metrák a něco, a díky střešnímu oknu nad hlavou jen cca 1cm. Prostorné auto sice je,ale nějaký ten cm mu přecijen chybí. Přítelkyně si oproti tomu pochvaluje vyšší posez a dobrý výhled z auta. Vyšší posez je u mě spíše mínus.

Acc fakt nesrovnávám s koncernem - ale nutno říct, že před Acc jsem měl více aut:
Š120 - žrala i 10/100 - motor z Favorita, ostré vačky,...při váze cca 900kg jezdila jak drak.
Š125 exportní - co dodat, střešní okno, origo alu kola Úsměv - a pořád nějaký problém. Zcizena.
1991 Renault R19 1,7 66kW - když se o něj člověk staral( ...musel Úsměv ), překvapivě podvozkově dobré auto (ale servis byl fakt drahý, pořád něco rozbité) - muselo pryč. Spotřeba byla 7-9.
1997 Toyota CarinaE 1,6 79kW - servis téměř nulový, 7 let, 150000km, a až na konci trochu zlobila. Spotřeba 6-9.
2001 Acc...brzy hodnotit. Prvotní servis docela raketa - předchozí majitel se zjevně moc nestaral.
+ nějaká ta služební auta. Favorit(najeto 250000), Renault Kangoo(1,2 16V - 80000km - peklo), Octavia2 tdi(50000), Hjundé i40(50000).

Pohodlí v Acc dost ovlivňuje spousta maličostí. nějvíc mě $ere aerodynamický hluk, který je u Acc od cca 140km/h fakt výrazný (to jsem dosud neznal).

Jízdní vlastnosti: Acc je znatelně těžší než srovnatelná Toyota Avensis/CarinaE (cca 400kg plus) a je to fakt znát. Dvoulitr s Acc6g má docela dost práce, ač působí vcelku svižně. VTEC na trojku na dálnici s autem dokáže zacvičit.

Toyota CarinaE byla rozhodně pohodlnější auto, i prostornější (ač zvenku jsou rozměry stejné), a co se týče jízdních vlastností, tak minimálně srovnatelná s Acc6g (neměla vzadu víceprvek, ale seděla jak přibitá). Hondařské tvrzení o nejlepším řazení na světě beru taky s rezervou...řekl bych, že je stejné, jako jakékoliv jiné japonské - kvalitní a přesné. Odezva na řízení je opět vzhledem k váze auta velmi dobrá, ale váha je znát.

Jinak pohodlí se u mě rovná pocitu, kdy auto dělá přesně to, co člověk chce (i při živější jízdě), aniž by mu vymlátilo zuby a ledvinové kameny na kažedém hrbolku jako Subaru Impreza.

tak - a pojďte do mě Velmi šťastný Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
speedy_s je teď offline  speedy_s
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2014 , 11:41   Citovat  

spíš nechápu že máš tak málo místa nad hlavou, mám stejně, šíbr taky a místa mám narozdávání Velmi šťastný a posez jsem si nalezl hned, proto už ho mám taky ze všech daily aut nejdýl a něco kolem 55000km najeto, bez problému na pohodlí a to mám BC-racing podvozek. Ano je hlučnější nad 140.. ale to taky nikdo nemůže jezdit že, při 120 na dálnici absolutní pohoda, hodně dělaj i použité pneu u A6G.
Jinak spotřeba, teď za 800km po dálnicích na 17" zimákách 8l/100 mě to přijde super spotřeba sedni do novýho auta se stejnými parametry a uvidíš to samé, takže za mě má tohle auto OK bude mi i líto až nastane čas na výměnu..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2014 , 16:18   Citovat  

Zrcátko řidiče-kde koupit? Stačilo by mne to sklíčko,auto kelly nic a automatějíček má celé za 2750,- Neví někdo kde sehnat?

Jinak k Accordu bych řekl že je to velmi pohodlné auto,bezpečné,dobře a příjemně řiditelné-pokud od toho člověk nečeká závodní káru tak musí být spokojen,žádný závodák to opravdu není a spotřeba taky není za pusu,přesto s ním člověk rád jezdí dlouhé i krátké trasy OK
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.12.2014 , 16:51   Citovat  

Napsal jsi to hezky........proč bych do tebe měl jít? Velmi šťastný 100 lidí 100 chutí. Já mám poface 11.2002 a žádný hluk mi auto při nájezdu 107 tis. nedělá. Jezdím jak na 15 tak na 17 ctkách. Servis zero.....je to už má 3 Honda a celkově za servisy cca 35 tis. Což za 12 let neudělá žádná automobilka. Ano posed je vyšší ale jakmile dáš sedačku na zem 2 metrový člověk nemá problém,horší je to na šířku ty sedáky jsou hlubší a je to dobrý pár větších zadků mělo problém Velmi šťastný . Nebudem si to pořád chválit je to jen auto, ale myslím že kvalitou zpracování dobré.

Nech si vyříznout ve sklenářství jiné, většinou to udělaj na počkání( to zrcátko). je to dobrý
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2014 , 17:36   Citovat  

Cody napsal:
Zrcátko řidiče-kde koupit? Stačilo by mne to sklíčko,auto kelly nic a automatějíček má celé za 2750,- Neví někdo kde sehnat?

Jinak k Accordu bych řekl že je to velmi pohodlné auto,bezpečné,dobře a příjemně řiditelné-pokud od toho člověk nečeká závodní káru tak musí být spokojen,žádný závodák to opravdu není a spotřeba taky není za pusu,přesto s ním člověk rád jezdí dlouhé i krátké trasy OK
Uzivatel aqwertz prodava dily na Acco a videl jsem tam i zrcatka.Zkus ho.Jinak po internetu se prodavaji spousty dilu. je to dobrý
Ale to vyriznuti jak pise Isulsten bude asi nejrychlejsi a nejlevnejsi:)
   Návrat  
nota11 je teď offline  nota11
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2014 , 18:33   Citovat  

inak, bacha na zrkadla z anglickych hond. Tiez som take kupil a nie je to to prave orechove. Ale nato som prisiel az ked boli na aute(konkretne vodicove). HaHaaa Inak solo len sklo mam jedno doma ale bez vyhrievania.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2014 , 21:15   Citovat  

No a za kolik bys mi ho poslal? Kendík díky za typ OK
   Návrat  
nota11 je teď offline  nota11
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.12.2014 , 22:48   Citovat  

Daj adresu a ti ho poslem pifko . Len je to z UK Accorda, cize som zabudol ze nema to take predelenie na sledovanie mrtveho uhla alebo naco to sluzi.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2014 , 12:24   Citovat  

Cody napsal:

Co si pamatuji, v Hondě chtěli za originál sklo se sledováním mrtvého úhlu tisícovku. Za vyhřívané o pár stokorun víc.
Normální sklo mi kdysi v jednom servisu dali za stokorunu, ale odkud ho měli, nevím.
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2015 , 22:57   Citovat  

odkaz
Takový pěkná výbava se často nevidí Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.1.2015 , 23:09   Citovat  

forever222 napsal:
odkaz
Takový pěkná výbava se často nevidí Úsměv
Wow pekny i navigation a vyhrivane zadky Velmi šťastný je to dobrý
   Návrat  
elpin je teď offline  elpin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2015 , 23:55   Citovat  

Nevíte někdo jak je to s těma zadníma klikama dveří? Pasujou poface na předface?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2015 , 9:35   Citovat  

elpin napsal:
Nevíte někdo jak je to s těma zadníma klikama dveří? Pasujou poface na předface?
Nepasuji Úsměv Musi se predelat
   Návrat  
elpin je teď offline  elpin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2015 , 9:41   Citovat  

Škoda, říkal jsem si že když už budu měnit tak ať za nepraskající. Každopádně díky za info.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2015 , 10:23   Citovat  

elpin napsal:
Škoda, říkal jsem si že když už budu měnit tak ať za nepraskající. Každopádně díky za info.
Pofaceove praskaji take Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2015 , 11:46   Citovat  

Co s těmi klikami děláte...? Já už "jedu" 15 let na vyměněnou sadu klik... By mě zajímalo, jestli je to konstrukční vada nebo materiálová.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2015 , 12:50   Citovat  

Mě jedna už při koupi auta nefungovala a druhá mi praskla, když jsem jednou prostě chtěl otevřít Úsměv
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2015 , 13:16   Citovat  

Já musím zaklepat, že moje "paskvil klika" stále funguje Úsměv A rozhodně ji nešetřím.

Zpět k tomu aerodynamickému hluku. Dělá to čelní sklo, plast pod ním a bauset. Možná tomu přispívají i stěrače a taky odchlípnutá guma kolem zpětného zrcátka na dveřích u řidiče. Možná je to šroubem co drží výfuk, možná stropním světýlkem.
Tohle je spíš obecný problém accordu. Rozhodně nenajdeme řešení, jak se toho zbavit. Taky mě to dost štve, ale bohužel.

Konečně jsem vyřešil problém s mlátícíma kufrovýma dveřma Velmi šťastný nehorázný klepání a mlácení a vrzání při jízdě. Olej nepomohl, vazelína nepomohla. Nakonec jsem musel vyměnit celý zámek na spodku a už je konečně klid...teda....

Momentálně mi něco dělá kovový rány na předku asi levé straně. Přes nerovnosti to jakoby poklepe kov na kov a venku je to asi slyšet fest. Musím lehnout a mrknout se co by to mohlo být. Uložení stab. tyče jsem měnil už na podzim..

Jinak stěrače z Jazze jsou fakt pecka! Mám z nich radost Úsměv pořádný rozprášení kapaliny na celý sklo je prostě dokonalost.

No a zainvestoval jsem trochu do tlumení podběhů. Sundal jsem je, nalepil na ne STP Anticor 2,1mm a na to GroundZero GZDM ML a hlučnost od předních pneu, písku, vody a bordelu ze silnice šla o dost dolů. No na jaře vytlumím GZDM ML i kufr a zadní blatníky zevnitř. Ať je klid i od výfuku (ultersport i když ten zvuk miluju) a celkově zadních pneu.
Na jaře plánuji koupit pořádně pneumatiky, nejspíš nějaký pirelli nebo něco, co je opravdu tichý jak to jen jde.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2015 , 13:44   Citovat  

Kynio napsal:

Momentálně mi něco dělá kovový rány na předku asi levé straně. Přes nerovnosti to jakoby poklepe kov na kov a venku je to asi slyšet fest. Musím lehnout a mrknout se co by to mohlo být. Uložení stab. tyče jsem měnil už na podzim..

Tipuji na vymlácený čep v horním rameni.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2015 , 13:45   Citovat  

Že by nevydržel ani rok? Byl měněný před rokem...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2015 , 14:12   Citovat  

Kynio napsal:
Já musím zaklepat, že moje "paskvil klika" stále funguje Úsměv A rozhodně ji nešetřím.

Zpět k tomu aerodynamickému hluku. Dělá to čelní sklo, plast pod ním a bauset. Možná tomu přispívají i stěrače a taky odchlípnutá guma kolem zpětného zrcátka na dveřích u řidiče. Možná je to šroubem co drží výfuk, možná stropním světýlkem.
Tohle je spíš obecný problém accordu. Rozhodně nenajdeme řešení, jak se toho zbavit. Taky mě to dost štve, ale bohužel.

Konečně jsem vyřešil problém s mlátícíma kufrovýma dveřma Velmi šťastný nehorázný klepání a mlácení a vrzání při jízdě. Olej nepomohl, vazelína nepomohla. Nakonec jsem musel vyměnit celý zámek na spodku a už je konečně klid...teda....

Jinak stěrače z Jazze jsou fakt pecka! Mám z nich radost Úsměv pořádný rozprášení kapaliny na celý sklo je prostě dokonalost.

No a zainvestoval jsem trochu do tlumení podběhů. Sundal jsem je, nalepil na ne STP Anticor 2,1mm a na to GroundZero GZDM ML a hlučnost od předních pneu, písku, vody a bordelu ze silnice šla o dost dolů. No na jaře vytlumím GZDM ML i kufr a zadní blatníky zevnitř. Ať je klid i od výfuku (ultersport i když ten zvuk miluju) a celkově zadních pneu.
Na jaře plánuji koupit pořádně pneumatiky, nejspíš nějaký pirelli nebo něco, co je opravdu tichý jak to jen jde.

S tím hlukem od kol by jsem chtěl taky bojovat Úsměv To jsi normálně sundal vepředu ten plastový kryt a na to nalepil první anticor a na tou ten Grounzero? A Lepil jsi to jen z té strany kde to přechází do kabiny nebo úplně po celé ploše? Neměl by jsi nějaké fotky? A kolik plátů těch materiálů jsi spotřeboval na ty přední podběhy? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2015 , 14:13   Citovat  

Kynio napsal:
Že by nevydržel ani rok? Byl měněný před rokem...

Při kvalitě našich silnic bych se moc nedivil. Co to bylo za výrobu? Měnil jsi jen čep nebo celé rameno? Když jen čep, dal jsi seřídit geometrii?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2015 , 14:18  Naposledy upravil Kynio dne 4.1.2015 , 14:22, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

forever222 napsal:
S tím hlukem od kol by jsem chtěl taky bojovat Úsměv To jsi normálně sundal vepředu ten plastový kryt a na to nalepil první anticor a na tou ten Grounzero? A Lepil jsi to jen z té strany kde to přechází do kabiny nebo úplně po celé ploše? Neměl by jsi nějaké fotky? A kolik plátů těch materiálů jsi spotřeboval na ty přední podběhy? Úsměv

Spotřeba:
1,5 plátu tudy odkaz
6,5 plátu tudy odkaz

Ten Anticor jsem dal 2,3 a ne 2,1 jak jsem psal prvně Úsměv
Jinak celá plocha krom spodku přední strany. Možná to mám polepené zbytečně moc, ale když už tak už Úsměv

2014-12-07 14.29.54.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2014-12-07 14.29.54.jpg, 2.76 MB

2014-12-07 17.06.25.jpg

2014-12-07 17.06.25.jpg, 2.71 MB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2015 , 14:20   Citovat  

piskot napsal:
Při kvalitě našich silnic bych se moc nedivil. Co to bylo za výrobu? Měnil jsi jen čep nebo celé rameno? Když jen čep, dal jsi seřídit geometrii?

Byl měněn jen čep. Nejspíš febi nebo nějaký takový shit. Tentokrát koupím 555 nebo Yamato.Na geometrii jsem byl teprve před měsícem až když sem snížil podvozek atd. A řekli mi, že mírná sbíhavost, se kterou se nic dělat nemusí.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2015 , 14:21   Citovat  

Kynio napsal:
Spotřeba:
1,5 plátu tudy odkaz
6,5 plátu tudy odkaz

Ten Anticor jsem dal 2,3 a ne 2,1 jak jsem psal prvně Úsměv
Jinak celá plocha krom spodku přední strany. Možná to mám polepené zbytečně moc, ale když už tak už Úsměv

Pěkné, díky za info, tohle určitě zkusím taky! je to dobrý
EDIT: Ještě šel tam ten podběh dát zpět bez problému jestli tam nebylo moc toho aby to poté zase dobře dolehlo Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2015 , 14:25   Citovat  

Jojo jen to dělej v teple a ne v 5°C jako já. Myslel jsem, že po lepení toho Anticoru ruce zahodím do škarpy... Velmi šťastný

EDIT: nesmíš až do krajů a pak je na horní straně takovej žlab, jen taky nesmíš vyplnit. Jinak to tam nenapasuješ.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2015 , 14:26   Citovat  

Moje zkušenost s hlukem od kol je taková, že gumy se šípovým vzorem=děs-běs=klapky na uši. Po výměně za gumy s normálním vzorkem už slyším i motor... Úsměv
Spíš bych řešil hluk od zadních kol, v těch nemnoha případech, kdy jsem vzadu jel, jsem měl dost intenzivní pocit, že se drncám po silnici.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2015 , 14:28   Citovat  

piskot napsal:
Moje zkušenost s hlukem od kol je taková, že gumy se šípovým vzorem=děs-běs=klapky na uši. Po výměně za gumy s normálním vzorkem už slyším i motor... Úsměv
Spíš bych řešil hluk od zadních kol, v těch nemnoha případech, kdy jsem vzadu jel, jsem měl dost intenzivní pocit, že se drncám po silnici.

Ano máš pravdu je to tak. Moje současný pneu jsou Goodyear a mají vzorek do šípu. Je to hnus a štvou mě, ale skoro nový jsem je koupil za 4000Kč, takže to byla jasná volba v tomhle rozměru. Zimu s tím přežiju a na jaře koupím nějaký normální lepší a funglovky.
A říká se, že největší hluk v autě jde od kufru, kde je rezerva atd. Vytlumit a hodně to pomůže.

EDIT: do kufru už STP dávat nebudu. Nechci aby mi zadek sedl ještě víc než je. Spíš bych chtěl větší váhu dopředu Úsměv Do kufru použiju jen to GroundZero tlumení. Tam je budyl, hliník folie a pěna.
   Návrat  
makak je teď offline  makak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2015 , 23:09   Citovat  

Mam teraz xenony z atr. Komplete, su z gb verzie ale uz niektorý upravili a presli aj stk.

WP_20141215_006.jpg

WP_20141215_006.jpg, 2.04 MB
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 237, 238, 239 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď