Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Registr vozidel 2015 !
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.1.2015 , 10:15   Citovat  

rotker napsal:
Teď je to jak píšeš, vše se dělá v místě prodávajícího a kupujícímu zůstávají RZ, tzn. jseš z Ovy, koupíš auto v Pze, přeregistrace se udělá v Pze a zůstanou ti RZ značky s Ačkem to snad ne a jak znám ostraváky, tak RZ s áčkem asi nepřekousnou Velmi šťastný

No ja bych je asi taky mit nemusel.. Velmi šťastný Pak holt v miste bydliste ztrata RZ.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2015 , 10:20   Citovat  

jj, akorát vysolíš 450,- za značky Smutný ale Ačko bych taky nechtěl Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2015 , 10:41   Citovat  

rotker napsal:
jj, akorát vysolíš 450,- za značky Smutný ale Ačko bych taky nechtěl Velmi šťastný

Jj, jde jim i o prachy, vysolis stejnej poplatek za prihlaseni a počítají s tim, ze vic nez pulka lidi si puvodni znacky necha a statu se podstatne snizi rezie..
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2015 , 10:57   Citovat  

Mimochodem by mě zajímalo, jak si poradí úřední aparát se situací, kdy prodávající nemá trvalé bydliště (takový stav může nastat velmi snadno, na vlastní žádost, má to jisté výhody, to bych tu ale teď nerad rozebíral, byl by to těžký OT a vygradoval by do politického flejmu). Těším se na dobu, kdy zanikne striktní místní příslušnost úřadů podle trvalého bydliště občana..
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2015 , 11:27   Citovat  

dj-bobr napsal:
Těším se na dobu, kdy zanikne striktní místní příslušnost úřadů podle trvalého bydliště občana..

Už aby to bylo...dopravák Nový Bydžov mám od domu 10km, fronty tam nejsou žádné, prostě přijdeš a za půl hodiny jseš venku. Ale né, musím jezdit do HK, který mám 35km a aby se na mě dostala řada, tak tam musím být alespoň hodinu před otevíračkou s nejistým výsledkem (pokud se na mě neusměje štěstěna a nevyhraju v loterii o e-rezervaci Velmi šťastný ).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2015 , 11:29   Citovat  

Stepa napsal:
Už aby to bylo...dopravák Nový Bydžov mám od domu 10km, fronty tam nejsou žádné, prostě přijdeš a za půl hodiny jseš venku. Ale né, musím jezdit do HK, který mám 35km a aby se na mě dostala řada, tak tam musím být alespoň hodinu před otevíračkou s nejistým výsledkem (pokud se na mě neusměje štěstěna a nevyhraju v loterii o e-rezervaci Velmi šťastný ).

v Praze na úřadech to je ještě zajímavější Velmi šťastný a o Děčíně ani nemluvě
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.1.2015 , 11:40   Citovat  

dj-bobr napsal:
Mimochodem by mě zajímalo, jak si poradí úřední aparát se situací, kdy prodávající nemá trvalé bydliště (takový stav může nastat velmi snadno, na vlastní žádost, má to jisté výhody, to bych tu ale teď nerad rozebíral, byl by to těžký OT a vygradoval by do politického flejmu). Těším se na dobu, kdy zanikne striktní místní příslušnost úřadů podle trvalého bydliště občana..

Tou novelou,co jsem psal na předchozí straně... Ale i tak - jde o místo,kde je registrováno auto (což se má shodovat s trvalým bydlištěm a trvalé bydliště může být i na úřadě).
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2015 , 12:50   Citovat  

Hellborn napsal:
Tou novelou,co jsem psal na předchozí straně... Ale i tak - jde o místo,kde je registrováno auto (což se má shodovat s trvalým bydlištěm a trvalé bydliště může být i na úřadě).

To sice jo, ale já se bavím o úchylárně dle § 10 odst. 12 zákona 133/2000 Sb. Úsměv (trochu exotičnost, ale někdy se to hodí..) - v této situaci nelze použít adresu ohlašovny ani adresu posledního známého trvalého pobytu..
   Návrat  
Hugy je teď offline  Hugy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.1.2015 , 13:11   Citovat  

měl bych dotaz ohledně situace - auto mám odhlášené (polopřevod), pokud jsem dobře pochopil, mám tedy maximálně 6 mesíců na přihlášení jinak auto zaniká. Můj dotaz tedy zní, pokud auto nepřihlásím a ono zanikne, nemusím již absolvovat ekolikvidaci vozu? Děkuji Vám za odpovědi OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2015 , 14:51   Citovat  

Hugy napsal:
měl bych dotaz ohledně situace - auto mám odhlášené (polopřevod), pokud jsem dobře pochopil, mám tedy maximálně 6 mesíců na přihlášení jinak auto zaniká. Můj dotaz tedy zní, pokud auto nepřihlásím a ono zanikne, nemusím již absolvovat ekolikvidaci vozu? Děkuji Vám za odpovědi OK

Podle me ano. Vsechno, jak pises.
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.1.2015 , 16:47   Citovat  

alicante napsal:
Podle me ano. Vsechno, jak pises.
a co pokuta?? ono to zanikne ale dostane flastr za to že neni doloženo kde a jak auto skončilo, jestli jsem to dobře pochopil z výkladu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2015 , 17:27   Citovat  

Nic nedostane, auto zanikne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2015 , 17:46   Citovat  

sablos napsal:
a co pokuta?? ono to zanikne ale dostane flastr za to že neni doloženo kde a jak auto skončilo, jestli jsem to dobře pochopil z výkladu.

Ne, za to ne, to platilo do lonska. Tohle se prave taky deje, aby se odplevelil registr od aut, co uz neexistujou a majitele jsou v klestich a nedokazou to legalne doresit. Muze teoreticky dostat flastr za to, pokud bylo auto v poloprevodu, ale spis ne.

Spis nez likvidace, tak ted hodne lidi, co o auta nechce prijit a jezdi v poloprevodu, vyrazi na urad dohlasit a treba zacvakat ekovypalny a statni kasa se bude usmivat Hihi
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Registr vozidel 2015 !
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina