Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Návrat k hondě?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.1.2015 , 21:06   Citovat  

Jagi napsal:
Chlapci... Smutný pořád řešíme co vlastně chceme. Jednu dobu jsme chtěli 1.4 jazze, ale... pořád nás láká stará honda... něco typu c5g, c6g Smutný nevíte někdo zda jde vložit kočárek do C6g sedan, coupe a hatch... hatch jsme měli a myslím že kočárek s korbou bych tam nedal.. to mi hlava nebere

Do sedanu jde, ale třeba tašku s hadry jsem musel dát do korby,aby se to vešlo k podvozku... Ale to byl X-lander - širší podvozek snad žádný kočátek nemá... svatoušek
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vavron je teď offline  vavron
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.1.2015 , 21:08   Citovat  

Osobně bych do starší Hondy šel vážně jen z důvodu velké lásky. Ač jsou C5G a C6G pro mnohé H fandy kultem, na cestách později zjistíš, že už je to přeci jen staré auto a chtěl bys digi klimu a neřešit, kde to začne brzo reznout a co se bude muset brzo vyměnit. Pokud s tím bude lítat hlavně žena, určitě ocení na každé cestě do práce místo motoru spíše pohodlí a menší starosti s možnými problémy. Protože, narovinu, C5 a C6G už jsou stará auta, která sehnat v super stavu je už sakra problém a problémy se objeví mnohem dříve než u novější Hondy..ale toť jen můj názor Mrk
   Návrat  
Jagi je teď offline  Jagi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2015 , 21:13   Citovat  

přítelkyně měla c6g fakt moc ráda a je pravda že jsme ji asi neměli ani dávat z domu... v dobrém stavu se totiž shání opravdu špatně - ale myslím že to jde Úsměv a na auto nespěcháme Úsměv trošku si říkám... že Déčkové motory jsou lehko sehnatelné a věci okolo taky... je to dobrý na rez bych se snažil dávat co nejvíce pozor... to je si myslím asi jediná ale opravdu vážná nemoc no Smutný
   Návrat  
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2015 , 21:14   Citovat  

vavron napsal:
chtěl bys digi klimu a neřešit, kde to začne brzo reznout Mrk

tak ono crv 3g po peti letech ma taky rezave 5 dvere Velmi šťastný
   Návrat  
alicante je teď offline  alicante
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2015 , 21:37   Citovat  

marek.82 napsal:
tak ono crv 3g po peti letech ma taky rezave 5 dvere Velmi šťastný

1+2G ne, 3G jo, to mas pravdu HaHaaa Ale bez problemu ti v Honde cely vrata vymeni. Za predpokladu, ze nebyly lakovany ovsem..
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.1.2015 , 23:40   Citovat  

vavron napsal:
Osobně bych do starší Hondy šel vážně jen z důvodu velké lásky. Ač jsou C5G a C6G pro mnohé H fandy kultem, na cestách později zjistíš, že už je to přeci jen staré auto a chtěl bys digi klimu a neřešit, kde to začne brzo reznout a co se bude muset brzo vyměnit. Pokud s tím bude lítat hlavně žena, určitě ocení na každé cestě do práce místo motoru spíše pohodlí a menší starosti s možnými problémy. Protože, narovinu, C5 a C6G už jsou stará auta, která sehnat v super stavu je už sakra problém a problémy se objeví mnohem dříve než u novější Hondy..ale toť jen můj názor Mrk

Je to přesně naopak , nejen že se u novějších Honda problémy objeví dříve , ale ještě je jich podstatně víc Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Civinka je teď offline  Civinka
2 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.1.2015 , 23:46   Citovat  

Jagi napsal:
Chlapci... Smutný pořád řešíme co vlastně chceme. Jednu dobu jsme chtěli 1.4 jazze, ale... pořád nás láká stará honda... něco typu c5g, c6g Smutný nevíte někdo zda jde vložit kočárek do C6g sedan, coupe a hatch... hatch jsme měli a myslím že kočárek s korbou bych tam nedal.. to mi hlava nebere

Do 6g dáš kočár i do HB. u 5 by se taky dalo ale musela by být korba skládací, jako např. Bugaboo Cameleon apod. a pokud by měl podvozek sundavací kola (což už většina kočáků má)tak by neměl být problém. ale na dovolenou se tam složíš jen těžko. Jinak, nevím zda jsi to už nepsal, ale pokud to bude druhé auto a bude sloužit na popojíždění, tak to klidně může být crx. Sedačka se dá dát i dopředu a konstrukce s kolečkama na kterou se cvakne sedačka se vejde do všeho...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2015 , 8:19   Citovat  

Popravdě bych byl i rád za C6G... protože jsme měli ten hatch a bylo super auto a nebylo třeba se za něj stydět! Láká mě coupe... ale jsou drahá no... teď tu máme u hradiště jedno za sto táců Smutný ale je krásné no...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2015 , 10:33   Citovat  

hopit napsal:
Je to přesně naopak , nejen že se u novějších Honda problémy objeví dříve , ale ještě je jich podstatně víc Úsměv

Bohuzel potvrzuju, i kdyz spis co vidim okolo sebe. Neni to zase tak tragicky, spis neduslednost v protikoroznich opatrenich, ruzne chabe slicovani a zpracovani (kliky u UFOunů by mohly vypravet Úsměv ) . Da se tomu vcelku vyhnout důslednou preferenci orig. japan vyroby, proste VINka JHM (Acco, FR-V, Legend atd.)

U starych Hond je to spis o tom, kdo mel auto v prackach, jak je utahany atd. Kvalita tam je, ale ono 20-25 let postupne v rukach vychodonemeckeho prasete, pak mladyho zavodnika co si sotva kdy vymenil olej a pak amaterskeho tunera, co auto cely rozkucha kvuli instalaci basovy bedny v kufru udela svy.. meetallll
   Návrat  
crushot je teď offline  crushot
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2015 , 11:56   Citovat  

a jak je na tom s poruchami C7G sedan? tento nebo v horším případě až příští rok se chci vrátit znovu k Hondě a jak píšete, C6G je už "staré" auto a bohužel, na C8G mi ještě nějaký tisíce chybí Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2015 , 11:59   Citovat  

crushot napsal:
a jak je na tom s poruchami C7G sedan? tento nebo v horším případě až příští rok se chci vrátit znovu k Hondě a jak píšete, C6G je už "staré" auto a bohužel, na C8G mi ještě nějaký tisíce chybí Smutný

Sedan je japan a to je jeste jednoduchy auto ze stary skoly, tam se neni ceho bat Mrk
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.1.2015 , 12:57   Citovat  

alicante napsal:
Sedan je japan a to je jeste jednoduchy auto ze stary skoly, tam se neni ceho bat Mrk

sedan je turek, jen hybrid je japan, ne ? Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.1.2015 , 14:29   Citovat  

alicante napsal:

Sedan je Turek, stejně jako City. Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2015 , 14:30   Citovat  

Rom. napsal:

alicante asi reagoval na ten C7G sedan...ten by měl být z Japonska Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2015 , 14:55   Citovat  

Civic 6G japan... to je prostě super kára Úsměv otázka je jen jaký motor... d15z5 je super... ale láká mě coupe a tam je 1.6 77kw... no nevim nevim.. Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.1.2015 , 18:34   Citovat  

crushot napsal:
alicante asi reagoval na ten C7G sedan...ten by měl být z Japonska Úsměv

Neměl a není. Doporučuji najít na hc.cz článek "Jak King tunil Turka" a uvidíš,co tunil. Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2015 , 18:48   Citovat  

Hellborn napsal:
Neměl a není. Doporučuji najít na hc.cz článek "Jak King tunil Turka" a uvidíš,co tunil. Velmi šťastný

článek jsem našel a přečetl, ale nějak jsem tam zmínku o výrobě v Turecku nenašel...a nezmiňuje se o tom ani wikistránka - zde
   Návrat  
RadekRambo je teď offline  RadekRambo
PříspěvekZaslal: 10.1.2015 , 19:03   Citovat  

Sedan 7g se ze začátku výroby dělal v Japonsku, poté výroba přesunuta do Turecka. Já mám r.v. 2001 Made in Japan Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2015 , 19:08   Citovat  

Rom. napsal:

Ja myslim, ze predface C7G sedan je japan, turek je az poface a Cityna.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.1.2015 , 19:09   Citovat  

RadekRambo napsal:
Sedan 7g se ze začátku výroby dělal v Japonsku, poté výroba přesunuta do Turecka. Já mám r.v. 2001 Made in Japan Honda

Presne tak Mrk Mel jsem ho a mel JHM VINko. King mel az poface.
   Návrat  
Jirka1 je teď offline  Jirka1
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2015 , 6:45   Citovat  

vavron napsal:

Zatim patřím mezi ty co si kupuji auta pro obdiv nad jejich technikou a tvary. Pro ně samotné! Jestli mam digi klimu, nebo manualni klimu mi přijde jako uplně bezvýznamné ..čoviny, ktere se řešily tenkrát, kdy to znamenalo jen to, že jste mohli machrovat s novým modelem. Mám crx vt a vozím v tom celou rodinu. Do zadu dám ještě kočár a tašky na víkend. Zpátky mi pak nedávno přibylo k tomu: lyže, kytice růží, koberec, hromada jídla a spoustu krámů od tchýně. Jeli jsme ve čtyřech. A pohoda. Do budoucna bude přeci jen civic. Ale mrzí mě, že se na dnešních autech dá už jen řešit multifunkční display navigace, usb rozhraní, rozmístění ovladacích prvků atd. A facelift vzbudí poprask tím, že má jinak zpracované menu multifunkční obrazovky a modernější grafiku. A pod kapotou zaplastované něco, co už nikoho ani nezajímá. Hlavně, že počítač ukáže uspokojivých 4,5l/100km.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2015 , 7:12   Citovat  

Jo a zapomněl jsem dopsat: ,, to je všechno." nebo ,, toť vše!" ? Nevím co zní více trendy:$...
   Návrat  
Luke je teď offline  Luke
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2015 , 8:57   Citovat  

Jirka1 napsal:
Zatim patřím mezi ty co si kupuji auta pro obdiv nad jejich technikou a tvary. Pro ně samotné! Jestli mam digi klimu, nebo manualni klimu mi přijde jako uplně bezvýznamné ..čoviny, ktere se řešily tenkrát, kdy to znamenalo jen to, že jste mohli machrovat s novým modelem. Mám crx vt a vozím v tom celou rodinu. Do zadu dám ještě kočár a tašky na víkend. Zpátky mi pak nedávno přibylo k tomu: lyže, kytice růží, koberec, hromada jídla a spoustu krámů od tchýně. Jeli jsme ve čtyřech. A pohoda. Do budoucna bude přeci jen civic. Ale mrzí mě, že se na dnešních autech dá už jen řešit multifunkční display navigace, usb rozhraní, rozmístění ovladacích prvků atd. A facelift vzbudí poprask tím, že má jinak zpracované menu multifunkční obrazovky a modernější grafiku. A pod kapotou zaplastované něco, co už nikoho ani nezajímá. Hlavně, že počítač ukáže uspokojivých 4,5l/100km.

CRX jsem měl taky, ale rozhodně to neni rodinne auto. To, že po sklopení zadní sedačky vznikne mega prostor nezpochybňuju, ale CRX je především sporťák pro dva lidi vepředu. Ta nouzová nouzovka vzadu je využitelná tak pro bagáž a to nemluvím o nasedaní a vysedání.

O tom, že nepotřebuješ ruzné elektronické pí... - míval jsem stejný názor. Teď mám Ufo a už bych se neobešel bez takových věcí jako jsou vyhřívané sedačky, auto klima, tempomat atd.
   Návrat  
vavron je teď offline  vavron
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2015 , 10:56   Citovat  

Jirka1 napsal:
Zatim patřím mezi ty co si kupuji auta pro obdiv nad jejich technikou a tvary....

V pořádku Jirko. Jak jsem psal, je to jenom můj názor na věc. Každý ať si vybere co se mu líbí, Jagi očividně nedá dopustit na C6G. Někdo jako ty si pořídí auto, jež bude mít skvělý motor a zajímavé tvary, já upřednostním jiné věci. 100 lidí 100 chutí. Ale to co píšeš s motorem není tak úplně pravda, 1,8 v C8 a C9G jede pěkně a není to žádný uškrcený chcípák, který se zaměřuje pouze na spotřebu. Ale chápu, že nové Civicy pro spoustu lidí i zde na foru už nejsou Honda a odsuzují je, aniž by se blíže seznámili. Ale nebudeme to tady Jagimu zasírat offtopic sopťa sopťa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.1.2015 , 12:24   Citovat  

Za mě jednoznačně civic 7.gen 3D sport pofacelift. Krásná honda, která podle mě vystihuje to, co od této značky většina čeká. Dostačující motor, moderní a sportovní vzhled a není to ještě tak staré. Pokud něco většího, tak se mi líbí sedan 8. generace.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2015 , 18:05   Citovat  

Civic 7G mě láká pouze jako EP3... jinak je to prostě nafouklé něco... ani ep3 se mi extra nelibí ale ta technika Úsměv

Digi klimu moc nechci... chtěl bych manuální klimu a nebo ruskou. Úsměv pořááád moc váhám no... chci asi počkat na nějaký opravdu výhodný kup 6G... dnes se těžko hledá.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2015 , 18:16   Citovat  

šestá generace je taky pěkná a do s to tisíc seženeš i pěkné VTi Úsměv Pořád lepší než shánět čtvrtou generaci, ta už se prakticky sehnat nedá v 1,6l , teď se tu jedna prodala za pěknou cenu, ale to byla ojedinělá situace.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2015 , 13:36   Citovat  

co myslíte?

kuk
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2015 , 13:48   Citovat  

Ak je vsetko pisane v inzerate pravda, tak by som nevahal. Minimalne by som sa hned na nu siel pozriet - este pred tym telefonicky dohodnut a pripadne rezervovat...
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.1.2015 , 14:23   Citovat  

Jagi napsal:
co myslíte?

kuk

Over si STK km, VIN historii a pak tam jed..prolez to a stahni ho na 50k a je to pekny Mrk nebo at ti to da minimalne s tema alu a stahne 3k za Bursikovny. To vyjednas na miste kdyz to k tomu bude..mrkni na svody jestli nejsou uz praskly Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Návrat k hondě?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina