Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord 2.2i-CTDI problem senzor kluk. hriadela.
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
AphexZer0 je teď offline  AphexZer0
0
PříspěvekZaslal: 16.1.2015 , 17:46   Citovat  

Zdravim hondaci. Som tu novy a mam aj ja Hondu, konkretne Accorda 2.2iCDTI, rocnik 2004 a ma naj. 150tisic km original. Kupovana je vo Svajciarsku a je po druhom majitelovi. Ked som bol na SK cez Vianoce, odisiel mi na nej senzor klukoveho hriadela a museli dat kvoli tomu dole celu klimu a aj to nahodit. Cena senzoru okolo 117 Eur plus robota. Vsetko bolo ok, isiel som spat do Svajciarska, co bolo okolo 1250km + 250km som najazdil asi tu a znova ten isty problem. Znovu sa pokazil ten isty senzor.
Viete mi niekto poradit, kde moze byt chyba? Resp. mechanik na Sk to urobil naprd, alebo ho vyskratuje nieco ine?
Auto ma original 140koni, ale je tam cip, ktory zvysi vykon na 168-170 koni...dufam, ze by nemala byt tam chyba.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 16.1.2015 , 21:39   Citovat  

Na Jazzu mi taky "odešel" senzor, vypláznul jsem 3tis za nový a po pár km znova... Pak to zhaslo, pak zas rozsvítilo... Nakonec Alda zjistil, že je nepatrně opálený kontakt mezi senzorem a kabelem, takže občas spoj fungoval, občas ne. Takže chyba nemusí být v tom senzoru.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Honda.men je teď offline  Honda.men
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.1.2015 , 17:34   Citovat  

Je to chyba pouze snímače klikového hřídele, nebo společně se snímačem vaček? Na diagnostice jsi byl v Hondě?

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
0
PříspěvekZaslal: 18.1.2015 , 19:59   Citovat  

Honda.men napsal:
Je to chyba pouze snímače klikového hřídele, nebo společně se snímačem vaček? Na diagnostice jsi byl v Hondě?

Nebol som priamo v Honde, ale auto bol u dvoch rozdielnych mechanikov a obom ukazalo na diagnostike chybu len : senzor klukoveho hriadela. Momentalne Honda ide, lenze neviem zas dokedy a za posledne 2 tyzdne do nej vrazil takmer 1000 EUr.
Myslis, ze Chiptuning by s tym nemal mat nic spolocne?

0
PříspěvekZaslal: 18.1.2015 , 20:04   Citovat  

Hellborn napsal:
Na Jazzu mi taky "odešel" senzor, vypláznul jsem 3tis za nový a po pár km znova... Pak to zhaslo, pak zas rozsvítilo... Nakonec Alda zjistil, že je nepatrně opálený kontakt mezi senzorem a kabelem, takže občas spoj fungoval, občas ne. Takže chyba nemusí být v tom senzoru.

Tebe ked sa pokazil senzor, tak s tvou Hondou si mohol dalej jazdit?...kedze si pisal, ze sa ti kontrolka niekedy rozsvietila a niekdedy zhasla. U mna na Accorde s autom nepohnem. Akonahle dam kluc do prvej polohy vsetky kontrolky zhasnu, ale oranzova ostane svietit ( chyba motora) a auto jednoducho nenastartuje. Riesim to len odtahom Smutný

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord 2.2i-CTDI problem senzor kluk. hriadela.
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina