Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 239, 240, 241 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 240 z 333
zmaxxx je teď offline  zmaxxx
PříspěvekZaslal: 22.1.2015 , 7:51   Citovat  

V TP mám 195/60 R15 a 205/50 R16...

Aniž chci být škrt (na servisu a obutí jsem nikdy nešetřil) tak mě neskutečně sejří, že je rozdíl v cenách pro Octavii 205/55 a Hondu 205/50 skoro 1000kč/pneu...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.1.2015 , 13:55   Citovat  

Pipál napsal:
Zdarec. Mám dotaz. Mám budíky z UK accorda. A neukazují mi venkovní teplotu a nerožne se kontrolka tempomatu. Líbilo by se mi aji kdyby se dalo počítadlo přepnout na kilometry. A na displayu vidím obrys outside temp. Dají se nějak naprogramovat aby začaly ukazovat teplotu? Díky za rady.

Zdar taky mam budíky z UK sporta a teda teplotu mam ale teď si mě dostal jestli mam najezd v KM na MP susim zkontrolovat Velmi šťastný

zmaxxx napsal:
V TP mám 195/60 R15 a 205/50 R16...

Aniž chci být škrt (na servisu a obutí jsem nikdy nešetřil) tak mě neskutečně sejří, že je rozdíl v cenách pro Octavii 205/55 a Hondu 205/50 skoro 1000kč/pneu...

Já mám na léto 205/50 16 falkeny a sem spokojen sedí to skvele a cena nebyla špatná. Na zimu mám 195/60 15 od firestonu a stabylní už mě to tolik nepřijde ale acco je taky dost přetačivé bez pytle cementu v kufru. Jinak pneu mužu jen doporučit oboje
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Stevemaister44 je teď offline  Stevemaister44
PříspěvekZaslal: 22.1.2015 , 15:57   Citovat  

Čau chlapi, mě se to s klikama, a to rovnou dvěma stalo taky. Rup a už sem neotevřel dveře. Takže přes tapec, vyšroubovat, vyndat a vymyslet nějakej homemade, protože koupit další plastovku nemá cenu! Takže jsem spolu s tátou přítelkyně vzalu měděný plátky, seřezal je na velikost těch plastovejch částí, tenkým vrtákem provrtal skrz měděný plátky a plast, protáhl, takovej měděnej drát, konce rozmáz kládivkem (jemně) a ta klika je nesmrtelná. Troufám si říct, že přežije auto. Nikde to není ani poznat, navíc je to uvnitř dveří takže to nikdo nevidí. Pohoda...

Každopádně bych se rád zeptal na radu Úsměv Jdou udělat i ostatní okna u Acco automaticky výsuvný jako je řidičovo? + Jde nějak udělat, aby se při zamčení sami zavřely? Díky za rady Úsměv
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2015 , 18:21   Citovat  

Dnes rána ze zadku a destičky neexistujou( zajímavé že všechny) hold originál už neniiiiii, jdeme do Ate je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2015 , 18:50   Citovat  

Stevemaister44 napsal:
Čau chlapi, mě se to s klikama, a to rovnou dvěma stalo taky. Rup a už sem neotevřel dveře. Takže přes tapec, vyšroubovat, vyndat a vymyslet nějakej homemade, protože koupit další plastovku nemá cenu! Takže jsem spolu s tátou přítelkyně vzalu měděný plátky, seřezal je na velikost těch plastovejch částí, tenkým vrtákem provrtal skrz měděný plátky a plast, protáhl, takovej měděnej drát, konce rozmáz kládivkem (jemně) a ta klika je nesmrtelná. Troufám si říct, že přežije auto. Nikde to není ani poznat, navíc je to uvnitř dveří takže to nikdo nevidí. Pohoda...

Každopádně bych se rád zeptal na radu Úsměv Jdou udělat i ostatní okna u Acco automaticky výsuvný jako je řidičovo? + Jde nějak udělat, aby se při zamčení sami zavřely? Díky za rady Úsměv

Doufám ze me jeste chvily vydrzi Úsměv tem oknum no. nerekl bych ze je to mozny sou tam koncove spinace a jednotka, to u ostatnich dveri neni. na central to uz vubec neni takze te asi zklamu. skoda i potentos okena to ma vsechno na sbernici a da se to naprogramovat
   Návrat  
Plašan je teď offline  Plašan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2015 , 18:59   Citovat  

sunnx napsal:
acco je taky dost přetačivé bez pytle cementu v kufru.

Tyjo fakt? To se mi ani jednou nestalo že by mi ulítl zadek, ani na dírách... Vždyť to má tak propracovaný zavěšení zadních kol... Já spíš řeším nedotáčivost...

PS: Rozměr zimních pneu asi mám jak říkáte, já si to nepamatuju Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2015 , 19:11   Citovat  

staci rychlejc do zatacky a uz to ustreluje v zime jezdim fakt opatrne. mam na tom sice stelovak ale myslim ze to nebude rozdil
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2015 , 20:01  Naposledy upravil Kendik dne 22.1.2015 , 20:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

sunnx napsal:
staci rychlejc do zatacky a uz to ustreluje v zime jezdim fakt opatrne. mam na tom sice stelovak ale myslim ze to nebude rozdil
Me se neco podobneho taky jeste nestalo a to obcas rezu na doraz.Je prave spis citit pokud to clovek prezene, ze auto ujizdi do strany, takze poznate kde je hranice.Ale jeste se mi nestalo, aby ustrelilo do smyku.
Spis pocituji nedotacivost u tohohle auta.Alespon u meho s original podvozkem.
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2015 , 20:17   Citovat  

Kendik napsal:
Me se neco podobneho taky jeste nestalo a to obcas rezu na doraz.Je prave spis citit pokud to clovek prezene, ze auto ujizdi do strany, takze poznate kde je hranice.Ale jeste se mi nestalo, aby ustrelilo do smyku.
Nedotacivost je spise problem u tohohle auta.Alespon u meho.

Mám to úplně stejně Úsměv
Jestli nebude někde chyba, když je tak přetáčivé.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2015 , 20:21   Citovat  

forever222 napsal:
Mám to úplně stejně Úsměv
Jestli nebude někde chyba, když je tak přetáčivé.
Ze by tvrdsi sportovni podvozek?Jen me napada tahle moznost.Nejsem odbornik, ale rekl bych, ze na sportovnim podvozku sice auto drzi lepe nez original, ale kdyz se to opravdu prezene, ustreli.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2015 , 21:01   Citovat  

Stejnak to prostě neni možný aby tomudle autu ulítával zadek když se jede v zatáčce pěkně v otáčkách a s plynem co to de... to mi hlava nebere to je nějaký divný..
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.1.2015 , 23:31   Citovat  

Plašan napsal:
Stejnak to prostě neni možný aby tomudle autu ulítával zadek když se jede v zatáčce pěkně v otáčkách a s plynem co to de... to mi hlava nebere to je nějaký divný..

nebude chyba v opotrebovanych tlumicich?
   Návrat  
amatér je teď offline  amatér
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.1.2015 , 1:11   Citovat  

Ja mam snizeno a taky kdyz to prezenu de bokem Úsměv
   Návrat  
speedy_s je teď offline  speedy_s
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.1.2015 , 13:11   Citovat  

tvrdší pera nikdy nefungují dobře na seriových tlumičích, když snížený, tak při zachování originálních tvrdostí pružin... proto je lepší investovat do kompletního, kde zase záleží hodně na nastevení.. já mám auto hodně dlouho neutrální a až pak začne ujíždět trochu předek podle nastavení tuhosti tlumičů a předpětí pružin, teda záleží taky hodně na nastavení geo, především na úhlu sbíhavosti a odklonu i "caster" (neznám český výraz), taky něco dělá Úsměv
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2015 , 14:36   Citovat  

Mám vše sériové a předepsané (podvozek a gumy) a zadek se hrne napřed, jen když v zatáčce prudce přibrzdím.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.1.2015 , 15:31   Citovat  

pánové přícházejí první "problémy" ale jeden mě fakt trápí... po 140km jízdy jsem nemohl nastartovat.. jakoby zdechla baterka a nedokázala otočit motor.. nastartovali jsme přes kabely a normal.. tak si říkám baterka.. změřim při zaplém motoru a změřeno 12.3 - 13.3V podle toho jak se mu asi chtělo.. tak si říkám nedobíjí, je v hajzlu altík.. odvezen altík na přeměření a zjištění že dává až moc cca 14.9V.. výměna rele a na měřící stolici krásných 14.4-5V.. po montáži do auta zase to stejný jako předtim..
stejné napětí změřim jak na baterce tak přímo na alternátoru
zkusil jsem vyměnit baterku jestli nemá vyzkratovaný článek, taky bez vlivu... řemen je správně naplý, kostry jsou čistý a dotažený, stejně jako kabeláž alternátor -> pojistkovka -> baterka -> startér ...

nesetkal jste se někdo s podobným problémem, je mi to dosti divné?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.1.2015 , 18:28   Citovat  

Prosimvás... Nemáte někdo seznam povolených rozměrů pneu na todle auto? Já jsem z toho jelen...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2015 , 11:47   Citovat  

čaute, potřebuji sundat zadní sedáky. Jsou jen nacvaknuté a stačí je vyndat směrem nahoru? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2015 , 12:01   Citovat  

forever222 napsal:
čaute, potřebuji sundat zadní sedáky. Jsou jen nacvaknuté a stačí je vyndat směrem nahoru? Úsměv
Jojo jde to tak Úsměv Oba jsem sundaval mesic nazpet.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2015 , 12:05   Citovat  

Plašan napsal:
Prosimvás... Nemáte někdo seznam povolených rozměrů pneu na todle auto? Já jsem z toho jelen...

Předepsaný je jen jeden 195/60R15. Já mám v techničáku ještě navíc "pod čarou" doplněný rozměr 205/55R15.
Řekl bych, že když chceš oficiálně jiný rozměr kol, musíš jít přes Hondu. Nestačí nějaký certifikát k disku, byť by na něm bylo uvedeno, že ho můžeš na A6G dát.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2015 , 12:10   Citovat  

speedy_s napsal:
pánové přícházejí první "problémy" ale jeden mě fakt trápí... po 140km jízdy jsem nemohl nastartovat.. jakoby zdechla baterka a nedokázala otočit motor.. nastartovali jsme přes kabely a normal.. tak si říkám baterka.. změřim při zaplém motoru a změřeno 12.3 - 13.3V podle toho jak se mu asi chtělo.. tak si říkám nedobíjí, je v hajzlu altík.. odvezen altík na přeměření a zjištění že dává až moc cca 14.9V.. výměna rele a na měřící stolici krásných 14.4-5V.. po montáži do auta zase to stejný jako předtim..
stejné napětí změřim jak na baterce tak přímo na alternátoru
zkusil jsem vyměnit baterku jestli nemá vyzkratovaný článek, taky bez vlivu... řemen je správně naplý, kostry jsou čistý a dotažený, stejně jako kabeláž alternátor -> pojistkovka -> baterka -> startér ...

nesetkal jste se někdo s podobným problémem, je mi to dosti divné?

Že by ti špatné ukostření např. mínus pólu baterky žralo cca. 2 volty...?
Zkusil bych změřit odpor plusového oka proti kostře, samozřejmě odpojeného od baterky...Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.1.2015 , 17:30   Citovat  

piskot napsal:
Že by ti špatné ukostření např. mínus pólu baterky žralo cca. 2 volty...?
Zkusil bych změřit odpor plusového oka proti kostře, samozřejmě odpojeného od baterky...Úsměv

všechny kostry od baterky jsem prošel... rozdělal vyčistil a zase smontoval to byl první krok...
to zní fajn, hodnoty náhodou asi nevíš, kolik je ještě norma?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2015 , 22:56   Citovat  

Tak jsme dnes šli vyzkoušet, jak funguje ručka. Přijde mi, že zabirá až dost nahoře ale zabírá a pár měsícu zpet prošla i zkouškou na valcich na STK tal možná se mi to jen zdá.

DSC_1528.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_1528.JPG, 1.98 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2015 , 22:59   Citovat  

forever222 napsal:
Tak jsme dnes šli vyzkoušet, jak funguje ručka. Přijde mi, že zabirá až dost nahoře ale zabírá a pár měsícu zpet prošla i zkouškou na valcich na STK tal možná se mi to jen zdá.
Kde to mate tolik snehu? Tak to koukám!
Na kolikaty zub se auto nehne v kopci?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2015 , 23:03   Citovat  

Kendik napsal:
Kde to mate tolik snehu? Tak to koukám!
Na kolikaty zub se auto nehne v kopci?

V Havířově a celý den nepřestalo sněžit. Dokonce i teď tam padá Velmi šťastný A to nevím, na který zub to jsem nepočítal. Zkusím zítra a napíšu.
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2015 , 10:28   Citovat  

speedy_s napsal:
všechny kostry od baterky jsem prošel... rozdělal vyčistil a zase smontoval to byl první krok...
to zní fajn, hodnoty náhodou asi nevíš, kolik je ještě norma?

minulou zimu jsem na accu dělal novou kabeláž - od baterky, starteru a všechny kostry
vůbec se nezdály, ale uvnitř byly kabely totál vyhnilý to snad ne
a auto se začalo chovat úplně jinak OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2015 , 12:51   Citovat  

RASTA napsal:
minulou zimu jsem na accu dělal novou kabeláž - od baterky, starteru a všechny kostry

tak teď jsi mi udělal radost... tedy nezbývá než rozmotat a podívat se to snad ne
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.1.2015 , 17:55   Citovat  

piskot napsal:
Předepsaný je jen jeden 195/60R15. Já mám v techničáku ještě navíc "pod čarou" doplněný rozměr 205/55R15.
Řekl bych, že když chceš oficiálně jiný rozměr kol, musíš jít přes Hondu. Nestačí nějaký certifikát k disku, byť by na něm bylo uvedeno, že ho můžeš na A6G dát.

Úplně takhle jsem to nemyslel. Jde mi o seznam pneu, který je možný schválit.Ve velkém techničáku mám zatím:
"Alternativně lze použít ráfky 15x6jj et60 nebo pneumatiky 205/50R16 na ráfcích 16x 6,5JJ ET55"
plus standardně
15x6J ET60 ; 195/60 R15
Co znamenají ty jéčka?

PS: ehmm.... tak jsem zjistil, že jsem dvě léta jezdil s ET 35 (Mám už od koupení auta Alessio R16)

Takže další problém...Jak legalizovat tydle kola, a jak na ně legálně přidat gumy 205/45 nebo 225/45? Nemám k tomu žádnej papír, nic.
No, to je situace Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2015 , 19:00   Citovat  

Plašan napsal:
Úplně takhle jsem to nemyslel. Jde mi o seznam pneu, který je možný schválit.Ve velkém techničáku mám zatím:
"Alternativně lze použít ráfky 15x6jj et60 nebo pneumatiky 205/50R16 na ráfcích 16x 6,5JJ ET55"
plus standardně
15x6J ET60 ; 195/60 R15
Co znamenají ty jéčka?

PS: ehmm.... tak jsem zjistil, že jsem dvě léta jezdil s ET 35 (Mám už od koupení auta Alessio R16)

Takže další problém...Jak legalizovat tydle kola, a jak na ně legálně přidat gumy 205/45 nebo 225/45? Nemám k tomu žádnej papír, nic.
No, to je situace Velmi šťastný

Kdysi se sbíraly céčka, tady je "poptávka" po jéčku...:- ) Koukni třeba tudy odkaz
Lidsky řečeno, je to takový tvar patky, aby guma v disku držela a držela i vzduch v sobě.
Bez papíru jsi nahraný, musíš prsty... Velmi šťastný O legalizaci jiného rozměru kol tu najdeš dost příspěvků, zkráceně lze říct, že bez dobrozdání od zastoupení Hondy nic nepořídíš.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2015 , 19:20   Citovat  

RASTA napsal:

Vyhnilý... Jo, měď a vlhko/teplo/zima se nemají moc rádi. Kolikrát když prohlížím nějaký kabel a třeba ho přesvorkovávám, tak se divím, kam až oxidace kabelu pod izolací jde. Všechny šroubové spoje měd/poniklovaný šroub/plech auta dělají článek, takže na spojích to pak po delší době moc dobře nevypadá, přechoďáků na první pohled nerozeznatelných je spousta. Jak píšeš, prohlédnout, "předrátovat", a měl by být klid.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 239, 240, 241 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina