Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Křovinořez Honda
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Plašan je teď offline  Plašan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 20:12   Citovat  

Co bych to byl za člověka, kdybych při přemýšlení o novém křovinořezu nedal na první příčku Hondu. Máte někdo doma nějaký? Jak si stojí se spolehlivostí s porovnání s ostatními? Co dostupnost náhradních dílů a jejich cena? Budu vůbec náhradní díly potřebovat? Úsměv
Užíval bych ho na náročnější sekání dlouhé, husté trávy...Teď mám Solo 2-takt ale furt se strašně se*e (to už ani nejde jinak říct). Víte o někom, že by prodával použitý? Na nový úplně peníze nejsou...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.1.2015 , 23:59   Citovat  

Plašan napsal:
Co bych to byl za člověka, kdybych při přemýšlení o novém křovinořezu nedal na první příčku Hondu. Máte někdo doma nějaký? Jak si stojí se spolehlivostí s porovnání s ostatními? Co dostupnost náhradních dílů a jejich cena? Budu vůbec náhradní díly potřebovat? Úsměv
Užíval bych ho na náročnější sekání dlouhé, husté trávy...Teď mám Solo 2-takt ale furt se strašně se*e (to už ani nejde jinak říct). Víte o někom, že by prodával použitý? Na nový úplně peníze nejsou...

Jako každá Honda, funguje i křovák v pohodě, 4-tak funguje, sil má dost a je tichý a nesmrdí Velmi šťastný , nahradní díly srovnatelný s konkurenci, ale není tam moc věcí co se mužou pokazit, krom navijáku na strunu (doporučuju používat kvalitní struny, který dát na 3hodinky před sečením do vody nebo skladovat ve vlhku). Velmi šťastný

Edit: A do honda strojů používat kvalitní nezvětralý benzín Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2015 , 18:06   Citovat  

Tak s těma strunama to slyším poprvé, že je dobré je namáčet. Velká konkurence je asi Oleo-mac, kterej dělá ale asi jen dvoutakty. Ta hlavní věc, co od křovinořezu chci je, aby to nemuselo pořád jezdit do servisu...
   Návrat  
Vergas je teď offline  Vergas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.1.2015 , 0:45   Citovat  

K Oleo-mac, má ho otec doma už snad od pradávna a nikdy nebyl v servisu... Je to pravda jen 2takt, takže je hlučnější, ale fakt si nepamatuju kdy s ním byl nějaký problém.
   Návrat  
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2015 , 7:09   Citovat  

Tak to nevim jestli je zrovna Oleo-mac největší konkurent. Se zahradní technikou od Hondy nemužu srovnávat s tím žádnou zkušenost nemám. Křovinořez Oleo-mac mám po dědovi a je pravda, že s nim nikdy problém nebyl. Na druhou stranu to byl tenkrát ten nejsilnější co dělali a ten by měl vydržet sekat denně a ne jen to co seču já. Obecně na svuj výkon jsou i poměrně těžké. Zkušenost mám konkrétně s pilou kde menší a lehčí Husqvarna jela výkonově uplně jinak. Určitě i cenově bude Oleo-Mac o dost níž. Záleží na tobě co hodláš sekat a na co všechno to používat. Za sebe mohu Oleo-mac doporučit, ale nemyslim si že je to největší konkurent Hondy. je to dobrý
   Návrat  
Vokys je teď offline  Vokys
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2015 , 14:46   Citovat  

Taky jsme chteli doma koupit krovinak a nakonec jsme skocili na kozatou reklamu Mountfíldu. Na to že 1x10dní dočistí neposekanou trávu to bude stačit.
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2015 , 16:13   Citovat  

Oleo mac máme na chalupě taky, asi už 10let, tenkrát stál 12tis, v servisu ani jednou nebyl, měním jen strunu a mažu ten kloub dole, jinak se leje jen benzín a občas se otře od trávy. Před rokem jsem s ním sekal 4h vkuse na jeden zátah, jen jsem dolil benzín a vyměnil strunu za ocelový trojúhelník.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.2.2015 , 19:11   Citovat  

Tak to nakonec dopadlo celkem nečekaně Úsměv
Objevil jsem hybrida Oleo-mac s čtyřtaktním Honda motorem. Hodně se teším, až ho nastartuju...
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.2.2015 , 19:40   Citovat  

Plašan napsal:
Užíval bych ho na náročnější sekání dlouhé, husté trávy...Teď mám Solo 2-takt ale furt se strašně se*e (to už ani nejde jinak říct). Mám doma Víte o někom, žepoužitý? Na nový úplně peníze nejsou...
. Mám doma honda krovinorez profi asi 8rokov a nic som na ním neriesil oba automaticku hlavu na vlasec prostě posla a to mu dávám zabrat kosim vsetko možné trnie a podobně noze tiez dlho vydrzia podla MNA je lepší ako Štoll a husquarna prostě nikdy ziadny problém
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Křovinořez Honda
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina