Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Strana 50 z 100
futureboy je teď offline  futureboy
PříspěvekZaslal: 21.1.2015 , 8:46   Citovat  

Nemá někdo polopatický popis jak sundat volant?Na co si dát bacha a jestli to jde v pohodě a nebo tam jsou nějaký záludnosti.Nikde jsem to tu nenašel,ale je možný že špatně hledám.Moc mi to nejde Ble Díky za info.Je to teda CTR7G,ale to bude asi stejný ne?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.1.2015 , 8:57   Citovat  

Nehledej tam nic záludného. Odpoj AKU kvůli airbagu (já ji neodpojoval), po stranách volantu jsou 2 šroubky, které drží airbag s krytkou a zleva jsou konektory. Vyšroubuj, rozpoj, vyndej a jseš na matce na volantu. Doporučuju udělat stahovák na volant, jinak nevím, jak to z toho tisícíhranu serveš dolů Úsměv

Jinak to je, jako všechno, názorně popsáno v servisním manuálu Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
futureboy je teď offline  futureboy
PříspěvekZaslal: 21.1.2015 , 9:21   Citovat  

Díky za odpověď.Zkusím to.Chci si nechat zrenovovat volant.
   Návrat  
smouk01 je teď offline  smouk01
PříspěvekZaslal: 22.1.2015 , 22:24   Citovat  

Zdravím, chci se zeptat, dají se někde tady u někoho sehnat tyhle cvočky viz. obrázek?
Koupil jsem si prahy ale tyhle cvočky nemám, mám EP1 a nemá to tam ty díry na to.
Díky za odpovědi

cvocky.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
cvocky.jpg, 184.37 kB
   Návrat  
Ch.Mary je teď offline  Ch.Mary
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.1.2015 , 22:53   Citovat  

Ahoj, bracha si taky kupoval z bouraneho sporta na sveho dieseloveho civica prahy. A bude to muset taky resit asi nejakym lepenim. Protoze delat do kastle diry asi nebude nejlepsi napad. Ty cvoky ti tam tim padem budou na nic, nemyslis.
Ale jinak by me taky zajimalo, jestli to tu uz nekdo resil. Protoze ja mam obavu, ze pokud se rozhodnete do kastle delat diry na ty cvoky, a mozna se i spravne trefite tam, kde to ma byt, tak to bude driv nebo pozdeji hnit.
   Návrat  
Sas je teď offline  Sas
PříspěvekZaslal: 24.1.2015 , 17:42   Citovat  

Furt čekám na svýho ideálního Civica a teď se objevil jeden bouchnutej, světlo a blatník opravený, ale dveře a zadní díl furt promáčklý. Máte někdo tušení, kolik by mohla stát oprava? tudy odkaz
   Návrat  
palban je teď offline  palban
PříspěvekZaslal: 24.1.2015 , 20:21   Citovat  

Sas napsal:
Furt čekám na svýho ideálního Civica a teď se objevil jeden bouchnutej, světlo a blatník opravený, ale dveře a zadní díl furt promáčklý. Máte někdo tušení, kolik by mohla stát oprava? tudy odkaz

Někdo o tom sportu psal v zajímavých bazarových nabídkách
   Návrat  
Multiplex je teď offline  Multiplex
PříspěvekZaslal: 25.1.2015 , 8:12   Citovat  

palban napsal:
Někdo o tom sportu psal v zajímavých bazarových nabídkách

Je to tak,ten chlapek co ho ted prodava ho koupil v Praze s ohnutym kolem a daval tam za nej 40tis.kc.By me zajimalo jestli se pochlubil Velmi šťastný
   Návrat  
Sas je teď offline  Sas
PříspěvekZaslal: 25.1.2015 , 8:54   Citovat  

Tak říkal, že to bylo bouchnutý. Ale kolo bylo ohnutý? To neřekl. Nicméně dá se takový opravě věřit? Ještě nějaký informace o tom autu?! Díky!
   Návrat  
Multiplex je teď offline  Multiplex
PříspěvekZaslal: 25.1.2015 , 9:40   Citovat  

Mluvil jsem s byvalym majitelem a kolo ohnul o dopravni znacku,kdyz se vyhybal srnce.Auto jsem osobne nevidel,ale z fotek se me zdalo,ze pouze na vymenu tlumice to nebude.Podle me to dostalo i spodni rameno,s tehlici bych si take jistej nebyl a do rizeni to take muselo jit.Zavaznost se tezko urcuje,kazdopadne se me zda,ze ten chlapek neni uplne duveryhodny a mlzi.
   Návrat  
Juriss je teď offline  Juriss
PříspěvekZaslal: 26.1.2015 , 19:47   Citovat  

Čau nemáte někdo manuál k origo rádiu Civic 7g rv 2002 rádio s CD přehrávačem. Nebo nevíte jaký formáty to přehrává? Pac mi to nechce brát ani MP3 ani wav. Dík za rady OK
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2015 , 20:34   Citovat  

Juriss napsal:
Čau nemáte někdo manuál k origo rádiu Civic 7g rv 2002 rádio s CD přehrávačem. Nebo nevíte jaký formáty to přehrává? Pac mi to nechce brát ani MP3 ani wav. Dík za rady OK

Zdarec,

tohle rádio bere pouze audio CD, žádný komprimovaný formáty MP3, WAV neumí.
   Návrat  
Nipper je teď offline  Nipper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2015 , 20:37   Citovat  

To bude tím, že originál rádio přehrává pouze klasické audio CD. Pokud chceš přehrávat MP3 nebo jiné formáty, tak musíš do rádia připojit adaptér na USB nebo SD kartu. Například AUTOLINK, CONNECTS2, XCarLink a další.

Tady je o tom něco napsáno: tudy odkaz
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.1.2015 , 20:41   Citovat  

area07 napsal:
Zdarec,

tohle rádio bere pouze audio CD, žádný komprimovaný formáty MP3, WAV neumí.
počkej, já co jsem měl v civicovi original radio tak jsem přes NERO vypaloval pisničky do WAV formatu, sice na jedno CD se vešlo 20 pisniček ale šlo to, prisaham bačku.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.1.2015 , 20:46   Citovat  

OK díky za tipy ... Do jakého formátu to teda dat aby to vzalo?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2015 , 20:54   Citovat  

sablos napsal:
počkej, já co jsem měl v civicovi original radio tak jsem přes NERO vypaloval pisničky do WAV formatu, sice na jedno CD se vešlo 20 pisniček ale šlo to, prisaham bačku.

A nedával si to vypalovat jako audio CD? Nero si pak jakýkoliv formát převede do audiostopy a vypálí na disk. To by pak odpovídalo těm dvaceti písničkám.

Juriss: Vypal to jako audio CD, neboli klasické zvukové stopy. Téměř každý vypalovací program to umí, i Windowsí Media Player. Na CD se vejde asi 74minut zvuku.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.1.2015 , 20:56   Citovat  

Audio CD jsem zkoušel a nevzalo to třeba se to jen špatně vypálili zkusím ještě jednou zatím díky. Mrk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.1.2015 , 21:06   Citovat  

Nipper napsal:
A nedával si to vypalovat jako audio CD? Nero si pak jakýkoliv formát převede do audiostopy a vypálí na disk. To by pak odpovídalo těm dvaceti písničkám.

Juriss: Vypal to jako audio CD, neboli klasické zvukové stopy. Téměř každý vypalovací program to umí, i Windowsí Media Player. Na CD se vejde asi 74minut zvuku.
nene normálně jako souborový CD, ale muselo to bejt ve WAVu a vim že sem s tim laboroval pač jsem měl CD-RW cd a palil jsem jak zběsilej.
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2015 , 21:57   Citovat  

sablos napsal:

Netuším, já zkoušel jen MP3 to nevzalo, tak jsem to dál neřešil a pálil jako klasický audio.
   Návrat  
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 8:13   Citovat  

Ahoj,

stala se mi nemila situace. Koupil jsem si tlumice KYB ultra sr na predek. Vse v pohode, ale zacali vrzat pri mohutnem zhoupnuti - hlavne levej. Na technicke jsem si je nechal zmerit a zjistil jsem, ze po cca 3 mesicach ježdění (max 4000km) maji pravej 70% a levej 63% coz je na reklamaci. Zarizeni na kterem se merilo je kalibrovane 2 mesice zpatky. Mám protokol z měření razítko a vše.
Chci se zaptat reklamoval nekdo tlumice u InterCars? Vratijou penize, kdyz jsem ztratil duveru ke znacce? KYB... papa

Dále se chci zeptat jestli někdo neví, kolik stojijou original tlumice (Showa) na predek i na zadek.

Mám C7G Sport 2013 81KW

Díky moc Honda
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 21:41   Citovat  

Zkušenosti s InterCars nemám, ale drtivá většina obchodů s náhradními díly peníze za použité zboží nevrací. V lepším případě ti je vymění za nové, pak je můžeš prodat.

Original tlumiče jsem bral v hondě dva roky zpět a na předek stály 3600 kč/kus a zadek 2400 kč/kus, což se mi zdála až podezřele nízká cena, ale vydržely cca 20tis. km hrubého zacházení, než ztratily část tlumící schopnosti. Rozbité silnice, kanály, kostky... prostě typické město ...polní cesty ke koním i jeden 10m let přes přejezd Se stydím, ten je asi odrovnal nejvíc. Teď mají 30tis. km a kupodivu pořád drží, jen na hodně zvlněné nebo rozbité silnici občas trochu uskočí. Za tu cenu se nevyplatí kupovat jiné. je to dobrý
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 19:03   Citovat  

Uz jsem to tu psal...po peripetiich na C7G pouze original tlumiče+ložiška uložení...nevyhoda je ta skorodvojnasobna cena originalu, tak brat ve slevach nebo se optat mistnich OK za neoriginalni sachse mi vratili penize

oorrbb napsal:
Ahoj,

stala se mi nemila situace. Koupil jsem si tlumice KYB ultra sr na predek. Vse v pohode, ale zacali vrzat pri mohutnem zhoupnuti - hlavne levej. Na technicke jsem si je nechal zmerit a zjistil jsem, ze po cca 3 mesicach ježdění (max 4000km) maji pravej 70% a levej 63% coz je na reklamaci. Zarizeni na kterem se merilo je kalibrovane 2 mesice zpatky. Mám protokol z měření razítko a vše.
Chci se zaptat reklamoval nekdo tlumice u InterCars? Vratijou penize, kdyz jsem ztratil duveru ke znacce? KYB... papa

Dále se chci zeptat jestli někdo neví, kolik stojijou original tlumice (Showa) na predek i na zadek.

Mám C7G Sport 2013 81KW

Díky moc Honda
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.2.2015 , 19:54   Citovat  

Chlapi, kdysi se tu nabizel oblbovák na lambdsondu, nevite kdo to byl???
   Návrat  
Simarik je teď offline  Simarik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.2.2015 , 7:26   Citovat  

sablos napsal:
Chlapi, kdysi se tu nabizel oblbovák na lambdsondu, nevite kdo to byl???

to není zase tak dlouho Velmi šťastný pošli SZ, domluvíme se Mrk
   Návrat  
Sas je teď offline  Sas
PříspěvekZaslal: 5.2.2015 , 18:12   Citovat  

Mňo, byl jsem rozhodnut pro Civica hlavně kvůli spolehlivosti (čekám jen na toho pravýho, nijak nespěchám) a pak přijde tohle tudy odkaz V kategorii 10-11 let celkem průšvih Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.2.2015 , 18:20   Citovat  

Sas napsal:
Mňo, byl jsem rozhodnut pro Civica hlavně kvůli spolehlivosti (čekám jen na toho pravýho, nijak nespěchám) a pak přijde tohle tudy odkaz V kategorii 10-11 let celkem průšvih Smutný
Mno hele, popravdě co jsem koupil CR-V a jezdim s nim do práce a sem tam si sednu do civica tak mi to přijde jak papírový uřvaný auto, ta 1.6 jako jo celkem jo ale nic menšího bych už nechtěl( co bych chtěl po 3.0 V6 a ted K24 Velmi šťastný ) takže jestli přijde správna nabídka tak by se civic možná i rpodal, pač i drahá polovička uznala žeby se ji líbilo ještě jedno CR-V či Stream.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2015 , 18:20   Citovat  

O těchhle statistikách toho je na internetu napsáno dost. To je to poslední, podle čeho bych se rozhodoval pořádnej výtlem

Ve zkratce...všechno to je o tom, jak se o auto staráš. To že to neprošlo technickou, znamená jen to, že auto třeba mělo ojeté desky/kotouče, byly prasklé žárovky, vůle v čepech a podobně. C7G jsem měl do 170tkm a na technické jsem si jezdil sám a nikdy nebyl žádný problém. Asi tak Mrk

Ale jsou to Tvoje peníze, když Ti jde o tu statistiku, tak vezmi třeba Corollu, tím taky chybu neuděláš Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.2.2015 , 18:33   Citovat  

To bude tím, že C7G má často po 100tis km už značně opotřebované přední tlumiče, jejich uložení a také silentbloky přední nápravy. Klepající řízení tomu také moc nepřidá, které mnoho servisů vůbec neopravuje, jelikož neví jak a přitom je to zcela jednoduché. Pro hodně lidí je to pouze spotřebák a tak se k tomu chovají a proto se pak není čemu divit, že desetileté C7G neprojde technickou, i když stačí investovat 10-20tis a auto projde bez závad.

Určitě nejsem sám z klubu, kdo s desetiletým C7G má protokol z STK bez jediného záznamu.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.2.2015 , 18:37   Citovat  

Nipper napsal:
To bude tím, že C7G má často po 100tis km už značně opotřebované přední tlumiče, jejich uložení a také silentbloky přední nápravy. Klepající řízení tomu také moc nepřidá, které mnoho servisů vůbec neopravuje, jelikož neví jak a přitom je to zcela jednoduché. Pro hodně lidí je to pouze spotřebák a tak se k tomu chovají a proto se pak není čemu divit, že desetileté C7G neprojde technickou, i když stačí investovat 10-20tis a auto projde bez závad.

Určitě nejsem sám z klubu, kdo s desetiletým C7G má protokol z STK bez jediného záznamu.
Dobrovolně se hlásim, a až budu v březnu znova absolvovat snad se opět přihlásim.
   Návrat  
valda je teď offline  valda
PříspěvekZaslal: 5.2.2015 , 21:42   Citovat  

Zdravím, nedávno jsem si koupil mojí první Hondu civic 7g i moje první auto. Zatím jsem moc spokojený. Mám ale menší problém s řazením spátečky když řadím za studena tak to jde celkem dost přes zuby když je motor zahřáty tak se to stane málo kdy. Celkem dost mě to štve protože se to špatně poslouchá jak to trpí a moje uši trpí s autem. Prosím vás jaké koliv rady typi za vše budu vděčný děkuji.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina