Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G Anglánech
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 90, 91, 92  Další 
Zaslat odpověď

Strana 55 z 92
Joseph je teď offline  Joseph
PříspěvekZaslal: 30.1.2015 , 11:41   Citovat  

popokatepeteu napsal:
O "cipech" slysim poprve... Úsměv Rekl bych ze je to auto jako kazde jine. Kazde ma svoje klady a zapory. Ja jsem na tomhle aute moc zaporu teda nenasel spis jsem byl fakt spokojeny jak s vzhledem tak s interierem ktery je o dost hezci nez v japonske verzi podvozek taky super mista je dost jak pro cestujici tak pro bagle atd. Jako prvni auto super ja jsem byl vzdycky spokojeny. A muzes mi tykat Velmi šťastný nejsem stary zabrnlany deda Velmi šťastný
Dobrá, dobrá pokusím se to taťkovi nějak vysvětlit .. Úsměv Mě se právě taky líbí a jako první auto by to bylo pro mě super. Omlouvám se za to vykání .. Velmi šťastný A ještě jednou moc děkuju ! Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
popokatepeteu je teď offline  popokatepeteu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2015 , 11:42   Citovat  

Hellborn napsal:
Fakt? to mi hlava nebere Hihi Velmi šťastný

Cestne skautske Velmi šťastný Jsem mlady vesely tricatnik pořádnej výtlem
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.1.2015 , 11:43   Citovat  

Joseph napsal:
Říkal něco o čipech že se pak blbě dohledává ten kterej odešel. Jinak Vám strašně moc děkuju .. Úsměv Moc jste mi pomohl Úsměv

to je asi uplna blbost, cipa znam akorat od dejla Velmi šťastný
jinak tuto je zajimavy model, takhle vybaveneho predfacelifta jsem jeste nevidel OK
jak psal kolega vyse, strasny problem jsou kliky, u tutoh je vyhoda, ze je nema lakovane, zakze koupis kdekoliv na netu novou a jedes, ja mam na aerodecku lakovane a s tim je problem.
zarovicky v palubce asi neni nic, kvuli cemu by se nemelo auto kupovat, tak mi za 100 000 km uz jednou praskla v hodinach, respektive byla praskla pri koupi. prepinas ventilatoru mi umrel na c4g, taky treba ne, to asi neni primo vlastnost anglicaku.
jen u tohoto konkretniho modelu... myslim, ze nejezdi moc tutech motoru. vsechny jsou vesmes 1,4. kamarad si koupil aerodecka s timto motorem a zralo to olej i vodu, ale jinak fungoval dlouho, nez ho to prestalo bavit a sehnal jiny. ale tim, ze jich moc neni, tak nelze moc rict, jestli to byla vyjimka, ci tutomu motoru neco chybi. Obecne jsou ale stare hondacke motory nezmarove a clovek musi byt fakt dobytek, aby s nim neco proved, takze spise zalezi, jak se k tomu choval predchozi majitel.
   Návrat  
popokatepeteu je teď offline  popokatepeteu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2015 , 11:45   Citovat  

Joseph napsal:
Dobrá, dobrá pokusím se to taťkovi nějak vysvětlit .. Úsměv Mě se právě taky líbí a jako první auto by to bylo pro mě super. Omlouvám se za to vykání .. Velmi šťastný A ještě jednou moc děkuju ! Úsměv

Nemas vubec za co Úsměv Nechci delat anglicaku reklamu ale fakt doporucuju je to super auto Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.1.2015 , 11:47   Citovat  

Hellborn napsal:
A jaké čipy by to měly být? to mi hlava nebere Marně se snažím přijít na to,co tím myslel. Kolik taťka viděl angličáků (v garáži/dílně, ne ve vitríně! Mrk )?

Jediné,co na angličácích občas odchází je větrák (teď nevím jestli 1,2 nebo 3,4 stupeň). Švárovi to odešlo 2-3x,ale to opakování spíš odfláknutou opravou.
To já taky nevím .. prej mu to řekli nějací mechanici co zná .. Úsměv A to topení by mě nějak netrápilo, dočetl jsem se tu že ta oprava není ani tolik nákladná .. Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.1.2015 , 11:55   Citovat  

Díky moc chlapi .. Velmi šťastný nejdřív tam asi zavolám a pokud to dobře dopadne tak s sebou vezmu ještě automechanika, abych nic nezanedbal .. Velmi šťastný
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 30.1.2015 , 11:55   Citovat  

Koukam ze tomu v inzeratu chybi zadni plato. Kdyby neco, tak mam dojem, ze se mi jedno nekde flaka.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.1.2015 , 11:58   Citovat  

Joseph napsal:
Díky moc chlapi .. Velmi šťastný nejdřív tam asi zavolám a pokud to dobře dopadne tak s sebou vezmu ještě automechanika, abych nic nezanedbal .. Velmi šťastný

No asi bych nebral toho mechanika,co zná Tvůj táta... kouř

Já bych zkusil ukecat ninju, aby na to mrknul, když je to auto v Praze... Se stydím

P.S. Sorry Tome... svatoušek
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.1.2015 , 12:08   Citovat  

ninja napsal:
Koukam ze tomu v inzeratu chybi zadni plato. Kdyby neco, tak mam dojem, ze se mi jedno nekde flaka.
Taky jsem si všimnul že tam chybí, ale tak jsem si myslel že ho schválně vyndali aby šlo vidět líp do kufru .. jinak bych vám dal vědět pokud bych ho koupil Úsměv . A prozatím musím sehnat motor do fiesty, abych jí mohl prodat a měl dost peněz na hondu . Velmi šťastný Asi nevíte o někom kdo by prodával funkční motor na forda fiestu 1.3 37Kw typ motoru je JJA. ? Velmi šťastný
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2015 , 13:46   Citovat  

Zadni plato vetsinou trpi na to, ze do nej nekdo udela diru kdyz tam strka nejaky nesmyslny repraky.

Moje Englany krome zminovaneho vetraku (oprava za 500,- v kelly, za 50,- samodomo) nemaji zadne zasadni problemy s elektrikou. Rozbiji se infra dalkovy ovladac od centralu (zalezitost 1.6 a 1.8, jinde jsem origo central nevidel). Je jeste moznost koupit auto, ke kteremu nedostanes cerveny klic. To je trochu neprijemne, protoze bez nej se neda naucit novy klic do imobilizeru (kdyby si stavajici ztratil, zlomil...). Existuje postup jak ten imobilizer vyradit, ale verejne se o nem z pochopitelnych duvodu moc nepise a ztracis pak jeden bezpecnostni mechanizmus vozu.

Kliky tu uz psali, nerekl bych, ze pofacelift je na tom se zadnima lemama lip nez predfacelift, jenom aerodeck/kombik je na tom lip. Taky se vsem englanum svesuje latka ze stropnice.

Pri prohlidce vozu napovi mnozstvi blata pod plastovymi listami prahu u predniho blatniku, jak moc shnile prahy muzes cekat. Je tam trochu videt otevrenyma dverma kolem pantu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2015 , 14:12   Citovat  

toto se deje i se stresnim oknem? ja jsem to u sebe zkoumal a tim jak je tam ten box na okno a okolo dva spunty na mechanicke upevneni stropnice tak nejak nevim jak by se mohla svesit zmatenej

DrSlimm napsal:
Zadni plato vetsinou trpi na to, ze do nej nekdo udela diru kdyz tam strka nejaky nesmyslny repraky.

Moje Englany krome zminovaneho vetraku (oprava za 500,- v kelly, za 50,- samodomo) nemaji zadne zasadni problemy s elektrikou. Rozbiji se infra dalkovy ovladac od centralu (zalezitost 1.6 a 1.8, jinde jsem origo central nevidel). Je jeste moznost koupit auto, ke kteremu nedostanes cerveny klic. To je trochu neprijemne, protoze bez nej se neda naucit novy klic do imobilizeru (kdyby si stavajici ztratil, zlomil...). Existuje postup jak ten imobilizer vyradit, ale verejne se o nem z pochopitelnych duvodu moc nepise a ztracis pak jeden bezpecnostni mechanizmus vozu.

Kliky tu uz psali, nerekl bych, ze pofacelift je na tom se zadnima lemama lip nez predfacelift, jenom aerodeck/kombik je na tom lip. Taky se vsem englanum svesuje latka ze stropnice.

Pri prohlidce vozu napovi mnozstvi blata pod plastovymi listami prahu u predniho blatniku, jak moc shnile prahy muzes cekat. Je tam trochu videt otevrenyma dverma kolem pantu.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.1.2015 , 14:14   Citovat  

DrSlimm napsal:

Klon imobilizéru udělali marabovi např. v Letňanech za asi 300-500,- Kč i bez červeného klíče v normálním zámečnictví... Se stydím
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2015 , 18:32   Citovat  

Me se stropnice svesila nad hlavama vzadu u obou aut, tam te stresni nezachrani.

S tim klicem to je dobra informace. Akorat clovek musi klic mit, nesmi ho uplne ztratit.
   Návrat  
bik3r je teď offline  bik3r
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 13:12   Citovat  

Takze dneska sem se koukl na ten plovak. udelal sem zkousku funkcnosti kontrolky( spoji se mostem krajni draty a klickem se otoci do polohy 2,potom hned vypnout ! ) viz foto 1 , a pote sem vyndal plovak a zjistil sem ze na vine je odporovy drat na plovaku ktery mel kontakt az od pulky nadrze.Proc na to sem neprisel a praskly dratek sem nenasel. Nejlepsi reseni bude asi sehnat jiny plovak s co nejmene najetymi kilometry(davat tam novy dratek by byla dost dlouha a neprijemna prace Velmi šťastný ) viz foto 2 .

kontrola funkcnosti kontrolky.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
kontrola funkcnosti kontrolky.JPG, 1.75 MB

nefunkcnost kontrolky kvuli odporovemu dratu.JPG

nefunkcnost kontrolky kvuli odporovemu dratu.JPG, 2.16 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 18:13   Citovat  

bik3r napsal:
Takze dneska sem se koukl na ten plovak. udelal sem zkousku funkcnosti kontrolky( spoji se mostem krajni draty a klickem se otoci do polohy 2,potom hned vypnout ! ) viz foto 1 , a pote sem vyndal plovak a zjistil sem ze na vine je odporovy drat na plovaku ktery mel kontakt az od pulky nadrze.Proc na to sem neprisel a praskly dratek sem nenasel. Nejlepsi reseni bude asi sehnat jiny plovak s co nejmene najetymi kilometry(davat tam novy dratek by byla dost dlouha a neprijemna prace Velmi šťastný ) viz foto 2 .

diky, taky me to ceka...
je tam nejaka pakarna, nebo v pohode? jak moc spatne se to vyndava?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 18:15   Citovat  

HonDan napsal:
diky, taky me to ceka...
je tam nejaka pakarna, nebo v pohode? jak moc spatne se to vyndava?

Ne celkem vpohode pristup s vyndanim nebyl zadny problem Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 18:46   Citovat  

bik3r napsal:
Ne celkem vpohode pristup s vyndanim nebyl zadny problem Úsměv

a to vicko s tim konektorem to tam je nejak nasroubovany nebo nacvaknute, nebo jak, prosim?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.1.2015 , 18:50   Citovat  

HonDan napsal:
a to vicko s tim konektorem to tam je nejak nasroubovany nebo nacvaknute, nebo jak, prosim?

Je na nem krouzek ktery pootocis a vyndas ale je jisteny malinkyma zobackama ktere musis ohnout. poradne si to ocisti a uvidis to
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 11:47   Citovat  

Jedina zaludnost je nejakej sajrajt, kterym jsem ten bajonetovej mechanizmus mel zalitej ja. Bacha pri jeho pdstranovani, clovek propichne nadrz ani nemrkne.
   Návrat  
villik je teď offline  villik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 12:49   Citovat  

dočasna rychlo-oprava svěšené stropnice ( Velmi šťastný ) - vadilo mi to při výhledu vzad Úsměv

IMG_20140910_163531.jpg

IMG_20140910_163531.jpg, 733.03 kB
   Návrat  
adamek115 je teď offline  adamek115
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 13:03   Citovat  

Zdar, taky mám problém se stropem ceká mě oprava .Asi čalouník bo co Ble

villik napsal:
dočasna rychlo-oprava svěšené stropnice ( Velmi šťastný ) - vadilo mi to při výhledu vzad Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 15:52   Citovat  

ja to pravděpodobně budu řešit flockem Úsměv
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 18:27   Citovat  

Precalounit je to celkem jednoduché Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 20:12   Citovat  

njn:
maš nějake rady/tipy? Úsměv
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 22:00   Citovat  

Par stránek zpět se to tu určí řešilo a dával sem i fotky
   Návrat  
Phoxinus je teď offline  Phoxinus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.2.2015 , 22:31   Citovat  

jestli si vzpomenu tak zitra bliknu svoji střechu. Nedávno mi to čalouník potáhnul takovou silnější látkou a vypadá to suprově, cena 1000kč. A nemusím řešit hnusnýma flokama Velmi šťastný Ble
   Návrat  
Sethox je teď offline  Sethox
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.2.2015 , 17:47   Citovat  

Anglán taky moje first car. Úsměv Akorát teda poface. Naprostá spokojenost, já málem jezdil v oktávce nebo golfu. Se stydím Ale nenechal jsem se ukecat. Velmi šťastný Závady - stropnice (mám vyřešeno, nechal jsem to odborníkoj a tuk tuk tuk), nefunguje 1. popřípadě i 2. stupen ventilace - taky vyřešeno, nový díl z kelly, zkoušel jsem to několikrát pájet, ale blbě se to pájí. Jinak celkem nic. Úsměv Jo jenom naprd svítí, ale to řeší HID. Je to tam.
   Návrat  
Rosyn je teď offline  Rosyn
PříspěvekZaslal: 7.2.2015 , 22:28   Citovat  

Nemáte někdo nějaké fotky nebo obrázky jak jsou jednotlivé časti středového panelu rozebrané a kde a jak jsou přichycené? Mám strach abych to nezorlámal až to budu rozdělávat.
Díky za rady

10979345_1042160285799943_212461914_n.jpg

10979345_1042160285799943_212461914_n.jpg, 63.73 kB
   Návrat  
Phoxinus je teď offline  Phoxinus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.2.2015 , 0:28   Citovat  

Rosyn napsal:
Nemáte někdo nějaké fotky nebo obrázky jak jsou jednotlivé časti středového panelu rozebrané a kde a jak jsou přichycené? Mám strach abych to nezorlámal až to budu rozdělávat.
Díky za rady

Nedávno jsem přehazoval všechny žárovičky, tak jsem to rozebíral. V manualu je tomu věnovana asi jedna strana, kde máš šroubky a co se má vyloupnout. Žádná hrůza to není
   Návrat  
thomast je teď offline  thomast
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2015 , 14:32   Citovat  

Zdravím,nevíte jaké hodnoty má sbíhavost na zadní nápravě? Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G Anglánech
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: