Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Spam z adresy honda-clubu
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.6.2011 , 11:01   Citovat  

Poslední dobou mi chodí spam s názvem Green Technology offer, který se tváří jakoby ho posílali různí lidé z honda-clubu, čili adresa bývá přezdívka@honda-club.cz. Jako první mi asi přišel od Dama, pak od dalších a dnes jsem ho dostal sám od sebe.
Takže pokud někdo dostáváte spam z adresy minor@honda-club.cz, jsem v tom nevinně, někdo má nejspíš nakažený adresář a v něm i můj mail.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.2.2015 , 18:08  Naposledy upravil Ajsik dne 9.2.2015 , 18:29, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

POZOR!
Právě mi přišel e-mail na adresu hondaclub.cz s přílohou (ajsik@....cz.rar). <<-- PŘÍLOHU NEOTVÍRAT !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dobrý den, vážený kliente

S politováním musíme oznámit že banka obdržela od společností ELEKTRO KALOUS, s.r.o. u které jste dřív nakoupil na splátky a jíž obdržel následující zboží

-------------------------------------------------------
Adaptec ASC-29320LP-R Single, Ultra 320 Wide SCSI, bílá: 1 x 4 287,00 Kč =4 287,00 Kč
HP OfficeJet PSC 2510 Photosmart Print/Scan/Copy/Fax, USB, bílá: 1 x 8 025,00 Kč =8 025,00 Kč
EPSON Ink. náplň, žlutá pro Stylus C70/C80, bílá: 1 x 363,00 Kč =363,00 Kč
-------------------------------------------------------

požadavek o strhnutí z vašeho účtu promeškaných splátek.

Navíc Vám oznamujeme to že podle znění ustanovení § 565 zákona 89/2012 Sb., obč. Zák., dlužník ztratí veškeré výhody splátek v případě, že dohodnutou splátku neuhradí řádně a včas ,tj. v době její splatnosti. Je-li dlužník v prodlení s úhradou dohodnuté splátky v den její splatnosti, může prodejce v souladu s ustanovením § 565 věty druhé obč. zák. žádat o zaplacení celé pohledávky do splatnosti nejblíže příští splátky, aniž by bylo rozhodné, zda dlužník splátku, se kterou byl v prodlení, po její splatnosti uhradil.
Ve smyslu zákona 89/2012 Sb., obč. Zák. a na základě podepsáné smlouvy mezi prodejcem a kupujícím má prodejce nárok na strhnutí dlužné částky bezprostředně z účtu dlužníka.

Pokud během následujících 10 kalendářních dnů nedostaneme od věřitele potvrzení o jakékoliv formě vyrovnaní nebo prodloužení dlužných splátek, musí banka dle výšeuvedeného odůvodnění učinit tak že dlužná částka bude shrnuta z vašeho bankovního účtu ve prospěch prodejce.

V proloženém souboru zasíláme Vám kopie požadavku o strhnutí z bankovního účtu k nahlédnutí.

S pozdravem
Marcela Klosova
+420 605 573 320
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kouknul jsem na stránky zmíněného elektra a mají na hlavní stránce upozornění na tyto emaily :
ELEKTRO KALOUS
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.2.2015 , 18:20   Citovat  

Dneska toho chodí docela dost Smutný

odkaz
   Návrat  
alvi je teď offline  alvi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.2.2015 , 18:28   Citovat  

neni mozne , ze v "kopie" a "skryta kopie" budou uvedeni dalsi prijemci ?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.2.2015 , 18:33   Citovat  

Taky mi to přišlo a pár lidem na pracovní mail.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Spam z adresy honda-clubu
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina