Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 243, 244, 245 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 244 z 333
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.2.2015 , 21:20   Citovat  

forever222 napsal:
Doufám, že u řidiče mě to nepotká už mi praskly dvě vzadu Velmi šťastný

doufám, že mě nepotkají ty dvě vzadu pořádnej výtlem
dá se to rychle a efektivně opravit ?
ještě sem se na to nedíval..ale u jiného auta už sem něco podobného opravoval
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2015 , 21:29   Citovat  

RASTA napsal:
doufám, že mě nepotkají ty dvě vzadu pořádnej výtlem
dá se to rychle a efektivně opravit ?
ještě sem se na to nedíval..ale u jiného auta už sem něco podobného opravoval

Byl tam blbý přístup a měnil jsem kus za kus koupil jsem na vrakáči ale bohužel po nějaké době praskla znova a teď v té zimě se mi to dělat nechce ale budu to muset udělat asi nějak jinak Velmi šťastný
EDIT: Měnil někdo silentbloky předních dolních ramen? Úsměv
A jen tak pro zajímavost právě se dívám na stránky autokelly a mají tam v akci pružiny monroe za 108 kč Velmi šťastný
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 10:45   Citovat  

mikos napsal:
Ahoj, neměnil někdo z vás na Accu zadní tlumiče? Já dal kyb a je to dost tvrdý, proto mě zajímají zkušenosti jiných s tímto Accordem. Možná to dopadne tak, že je dám pryč a dám tam jiný.

Ja na accu mam teina a tvrdsi to je ale nemužu moc posuzovat uz sem to s nim koupil. to jak to sedi me ale vyhovuje. Ted co to mam sešroubovane na zem to ale je zas takovej francouz Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 15:40   Citovat  

Chtěl jsem dnes vytlumit ty podběhy jak jsem psal, ale bohuzel jsem narazil na nemilou věc, kterou budu muset rešit prvně. Rez. Pod tim platovym podběhem to vypada škaradě. Přikládám foto.
EDIT: Nevíte náhodou, kde koupit ty plastové šroubky, které drží ten podběh? Ten zavit na nich je už sjetý a nedrží to moc dobře.

DSC_1577.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_1577.JPG, 1.18 MB
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 17:27   Citovat  

forever222 napsal:
Chtěl jsem dnes vytlumit ty podběhy jak jsem psal, ale bohuzel jsem narazil na nemilou věc, kterou budu muset rešit prvně. Rez. Pod tim platovym podběhem to vypada škaradě. Přikládám foto.
EDIT: Nevíte náhodou, kde koupit ty plastové šroubky, které drží ten podběh? Ten zavit na nich je už sjetý a nedrží to moc dobře.
Nestras!To je nemile. Tak to koukám! Neni to skrz? Ty plastove sroubky by meli mit v kelly.Maji tam spoustu druhu.Kdyz vezmes jeden k porovnani, urcite vyberete.To se tedy budu muset taky podivat.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 17:32   Citovat  

Kendik napsal:
Nestras!To je nemile. Tak to koukám! Neni to skrz? Ty plastove sroubky by meli mit v kelly.Maji tam spoustu druhu.Kdyz vezmes jeden k porovnani, urcite vyberete.To se tedy budu muset taky podivat.

No bylo to celé takové měkčí nechtěl jsem na to moc šahat aby se to nerozpadlo. No ale nevím, jak tohle ošetřit jestli na to nastříkat nějaký odrezovač a pak to něčím zakonzervovat, nebo co. Máte nějaké tipy? Tak tu kelly zkusím snad tam najdu takové. Dnes jsem rozebral jen stranu spolujezdce a doufám, že strana řidiče na tom nebude tak škaredě Bueee
   Návrat  
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 19:03   Citovat  

forever222 napsal:
No bylo to celé takové měkčí nechtěl jsem na to moc šahat aby se to nerozpadlo. No ale nevím, jak tohle ošetřit jestli na to nastříkat nějaký odrezovač a pak to něčím zakonzervovat, nebo co. Máte nějaké tipy? Tak tu kelly zkusím snad tam najdu takové. Dnes jsem rozebral jen stranu spolujezdce a doufám, že strana řidiče na tom nebude tak škaredě Bueee

Pořádně obrousit co se dá, zatřít Rodexolem nebo Chelade a na to bych dal Alkyton.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.2.2015 , 23:09   Citovat  

mikos napsal:
Pořádně obrousit co se dá, zatřít Rodexolem nebo Chelade a na to bych dal Alkyton.

Díky za radu.

Jinak dalším problém, se kterým jsem dnes zápasil nesvítí mi už dlouho žárovka na podsvícení ovládání klimatizace (manuální) Měl jsem to dnes už po několikáté rozebráno vyndané rádio ale ten panel prostě nejde vytáhnout jen pár cm a pak to drž lanko kterým ovládám teplo nebo studeno a ještě nějaký další. Vůbec jsem nemohl přijít na o jak to vyndat a dostat se na výměnu té žárovky. Neporadí někdo prosím? Úsměv
   Návrat  
Plašan je teď offline  Plašan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 19:22   Citovat  

Mám problém... Pravý zadní dveře se mi nechtějí otevřít...Ani z venčí, ani zevnitř. Když používám dálkové zamykání, tak z nich jdou stejné zvuky, jako z jiných..ale otevřít se nechtějí. Je možný, že klika zvenčí má vypadlé táhlo, a zevnitř třeba spadla dětská pojistka...Co ale s tím? Ten vnitřek dveří rozdělat nejde, když jsou zavřený...
   Návrat  
kubikula78 je teď offline  kubikula78
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 19:24   Citovat  

Ahoj,mám se svým Accordem najeto prvních 600 km a ubyl mi olej od horní rysky do poloviny mezi rysky. Je taková spotřeba oleje normální? Acco je koupeno v ČR, já ho mám od šváry,ani on ani původní majitel nejsou závodníci. Auto jezdí od začátku na Helix 5w40. Má najeto 244 000 km. Za těch 600 km jsem v-tec zkusil tak 3x, víc ne. Spotřeba benzínu mi vyšla na 8,1. Motor absolutně čistý, nikde ani kapka. Z výfuku nekouří. V březnu plánuju výměnu oleje a teď nevím jestli raději nedat 10w40. Díky. Kuba.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 19:58   Citovat  

kubikula78 napsal:
Ahoj,mám se svým Accordem najeto prvních 600 km a ubyl mi olej od horní rysky do poloviny mezi rysky. Je taková spotřeba oleje normální? Acco je koupeno v ČR, já ho mám od šváry,ani on ani původní majitel nejsou závodníci. Auto jezdí od začátku na Helix 5w40. Má najeto 244 000 km. Za těch 600 km jsem v-tec zkusil tak 3x, víc ne. Spotřeba benzínu mi vyšla na 8,1. Motor absolutně čistý, nikde ani kapka. Z výfuku nekouří. V březnu plánuju výměnu oleje a teď nevím jestli raději nedat 10w40. Díky. Kuba.

Taková spotřeba normální neni, ale ještě si to několikrát pořádně ověř. Podle mě žádný problém nebude.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 20:16   Citovat  

Dik.Pravda je,ze svara posledni rok trosku prděl na udrzbu.Kdyz jsem ho koupil tak jsem dolil 2,5 litru oleje.....takze zral i jemu.Jeste mrknu na svicky.....jinak jede v poho,nic nenormalniho se neprojevuje.
   Návrat  
Vergas je teď offline  Vergas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2015 , 22:36   Citovat  

Pokud to tak ubývá já bych asi zkusil přejít na 10w40... Ale jsem jen amatér, teoretik přátele
   Návrat  
sunnx je teď offline  sunnx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2015 , 9:52   Citovat  

s 5w40 by problem být neměl sice specifikujou 10w40 ale i v hondě mě řekli že 5w40 mužu používat taky a už ji tam mam 3 sezomy a olej to rozhodně nežere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2015 , 10:21   Citovat  

sunnx napsal:
s 5w40 by problem být neměl sice specifikujou 10w40 ale i v hondě mě řekli že 5w40 mužu používat taky a už ji tam mam 3 sezomy a olej to rozhodně nežere

Volal jsem do Hondy Chomutov odkud to auto je a sef servisu mi rekl,ze 10w40 lejou do aut ktery maji ke 300000 a zacinaji zrat olej...zkusim a uvidime.Ma cenu premyslet o generalce?Co to u F20B6 obnasi?
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2015 , 10:43   Citovat  

Ahoj Kubikulo 78. Je to smutné ale Honda všeobecně je háklivá na dodržování výměn oleje a to nejen motorový ale i s převodovkama si člověk musí dávat pozor. Normální to určitě není že máš takovou spotřebu oleje ale neznamená to že by jsi měl hned dělat GO. Vyndej svíčky a poznáš jestli to jde přes válce. Většinou odcházejí ventilová gufera, práce to není nejhorší a investice nepatří k nejvyšším. Odkuď jsi? S Akurou Chomutov nemám moc zkušeností ale rada se mi zdá dobrá. Nejlevnější varianta je výměna oleje za 10w40 a potom se uvidí.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2015 , 11:14   Citovat  

isulsten napsal:
Ahoj Kubikulo 78. Je to smutné ale Honda všeobecně je háklivá na dodržování výměn oleje a to nejen motorový ale i s převodovkama si člověk musí dávat pozor. Normální to určitě není že máš takovou spotřebu oleje ale neznamená to že by jsi měl hned dělat GO. Vyndej svíčky a poznáš jestli to jde přes válce. Většinou odcházejí ventilová gufera, práce to není nejhorší a investice nepatří k nejvyšším. Odkuď jsi? S Akurou Chomutov nemám moc zkušeností ale rada se mi zdá dobrá. Nejlevnější varianta je výměna oleje za 10w40 a potom se uvidí.

Ahoj, díky:-) Vyrobil jsem si tlakoměr, takže mrknu na svíčky a změřím tlaky a uvidíme. Olej teda dám 10w40, velký mrazy stejně nejsou. Vyměním i v převodovce...když je zima tak 1 a 2 jdou ztuha,něž se auto prohřeje...
   Návrat  
Hybatel je teď offline  Hybatel
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2015 , 0:20   Citovat  

Ahoj kuci,

prosím Vás může někdo potvrdit zda je správně honda výrobní číslo: 15810-PAA-A02
proVTEC ventil motoru F23Z5 - 113 kW/ 2254ccm / Accord 2001

Dííky Honda
   Návrat  
Stevemaister44 je teď offline  Stevemaister44
PříspěvekZaslal: 20.2.2015 , 21:31   Citovat  

Čau chlapi, chci se zeptat, jestli tu náhodou někde není odkaz na seznam chyb kontrolek. Potřebuju si vyblikat chybu, to zvládnu, ale nevím podle čeho poznám, jaká to je? Dřív jsem měl seznam tady těch chyb a věděl jsem, že třeba chyba 41 je lambda atd.

Díky moc za odpovědi a rady Úsměv
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2015 , 21:38   Citovat  

První téma v sekci motor/ECU.....
tudy odkaz

Muj dotaz je, jaky je klakson na Accu? Je tam kostra minus a jeden konektor na plus? Nebo jak jsem se jiz setkal, dva konektory?
Diky
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.2.2015 , 11:21   Citovat  

kubikula78 napsal:
Ahoj, díky:-) Vyrobil jsem si tlakoměr, takže mrknu na svíčky a změřím tlaky a uvidíme. Olej teda dám 10w40, velký mrazy stejně nejsou. Vyměním i v převodovce...když je zima tak 1 a 2 jdou ztuha,něž se auto prohřeje...

Tak jsem vyndal svíčky,který mají minimálne 10 000km, čekal jsem je černý jak uhel, když to žere olej a nic...jsou jak nový...záhada.

20150221_092802.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20150221_092802.jpg, 171.96 kB
   Návrat  
fuxxu24 je teď offline  fuxxu24
PříspěvekZaslal: 21.2.2015 , 11:44   Citovat  

Čaute, ví někdo v kolika rpm je vtec switch na F20B5? nemůžu to nikde najít.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2015 , 12:06   Citovat  

fuxxu24 napsal:
Čaute, ví někdo v kolika rpm je vtec switch na F20B5? nemůžu to nikde najít.
F20B6 ma okolo 5500.Mozna to bude stejne.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2015 , 12:07   Citovat  

Aqwertzz napsal:
tudy odkaz

Muj dotaz je, jaky je klakson na Accu? Je tam kostra minus a jeden konektor na plus? Nebo jak jsem se jiz setkal, dva konektory?
Diky
Muzu se podivat, pokd nezapomenu Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2015 , 12:56   Citovat  

kubikula78 napsal:
Tak jsem vyndal svíčky,který mají minimálne 10 000km, čekal jsem je černý jak uhel, když to žere olej a nic...jsou jak nový...záhada.

Podle mě záleží, jestli to žere přes kroužky, a nebo přes gufera ventilů.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2015 , 15:10   Citovat  

Kendik napsal:
F20B6 ma okolo 5500.Mozna to bude stejne.

Jak jsi k té hodnotě došel...? Tak to koukám!
Píšou, že pro testování VTEC solenoidu jsou důležité otáčky 1000, 2000 a 4000. Asi nás zajímají ty 4000... Úsměv On ten VTEC musí spínat někde nad 4200 ot./min, protože tehdy se deaktivuje IAB a "...intake air flows through the short intake path in order to reduce the resistance in airflow...". Ale že by až v těch 5500? Odvážím se tvrdit, že ne.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2015 , 16:02   Citovat  

Aqwertzz napsal:
tudy odkaz

Diky
Mam klaksony dva a ke kazdeu vedou dva dratky.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2015 , 16:02   Citovat  

piskot napsal:
Jak jsi k té hodnotě došel...? Tak to koukám!
Píšou, že pro testování VTEC solenoidu jsou důležité otáčky 1000, 2000 a 4000. Asi nás zajímají ty 4000... Úsměv On ten VTEC musí spínat někde nad 4200 ot./min, protože tehdy se deaktivuje IAB a "...intake air flows through the short intake path in order to reduce the resistance in airflow...". Ale že by až v těch 5500? Odvážím se tvrdit, že ne.
Jsem jen laik Hihi Pardon
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2015 , 19:00   Citovat  

Parada, díky moc, musím obědnat nějaky co nema zvuk jak 120tka. Líbí se mi z BMW Velmi šťastný
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2015 , 19:06   Citovat  

...kubikulo hele mas na dvou svickach "hnedy prstenec" co jsem se o to zajimal tak to dela jiskra vedena ne vevnitr ale po povrchu svicky coz neni moc dobry Velmi šťastný...

kubikula78 napsal:

kendiku...v 5500 je myslim jestli se nemylim tak strop krouticiho momentu Velmi šťastný...

AFY
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 243, 244, 245 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina