Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G Anglánech
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 90, 91, 92  Další 
Zaslat odpověď

Strana 56 z 92
CrazyManer je teď offline  CrazyManer
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2015 , 17:55   Citovat  

Něco se děje, přijde mi že auto nejde za plynem tak jako dřív, dupnu na plyn, a je tam znatelná prodleva a menší náběh do otáček oproti tomu na co jsem si za poslední dva roky s angličákem zvyknul, koncovej díl výfuku jsem měnil dva roky zpátky, mám dírku ve středovym dílu ale to si myslim že nemůže mít na výkon vliv, někdo tip? Já tipuju bud vzduchovej nebo palivovej filtr, ale nerad bych vyhodil děngy zbytečně, prosím o radu, a předem díky za každou dobrou! OK Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
njn je teď offline  njn
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.2.2015 , 21:03   Citovat  

Svíčky?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2015 , 21:05   Citovat  

Chytne vzdycky na brnk, ale je fakt ze jsou tam puvodn
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2015 , 21:24   Citovat  

Zlobí hlavně za studena, ale poznas to i na ohratem.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.2.2015 , 21:56   Citovat  

Tak mockrát díky, za zkoušku to stojí, a nevíš jaký svíčky nejlíp pro D16Y3? H+ přátele
   Návrat  
popokatepeteu je teď offline  popokatepeteu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.2.2015 , 22:13   Citovat  

CrazyManer napsal:
Tak mockrát díky, za zkoušku to stojí, a nevíš jaký svíčky nejlíp pro D16Y3? H+ přátele

Nejsou tam nahodou klasiky bkr6e11 ? Mel bys to mit napsane na tom plastu od rozvodu u ventildeklu jinak se ti muzu zitra podivat nekde to mam napsane. Nebo ti tady nekdo poradi driv
   Návrat  
Rosyn je teď offline  Rosyn
PříspěvekZaslal: 16.2.2015 , 18:21   Citovat  

Mám pár otázek co se anglána týče. Se stydím

1) Jaké jsou repra ve předních dveřích a jak se k nim dostanu.
2)měnili jste někdo podsvit budíků a přistrojovky za led? Budu rád za fota a popis použitých žárovek. Přemýšlím že bych zkusil bílou studenou led.
3) mám aerodeck a chtěl bych dozadu ovály. Máte je tam někdo? jestli jo tak kde a jak když je tam roletka Úsměv

Díky a pokud už to tu ve foru někde bylo tak se omlouvám ale prohledat to tu by zabralo snad celý den... Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2015 , 18:46   Citovat  

Rosyn napsal:
Mám pár otázek co se anglána týče. Se stydím

1) Jaké jsou repra ve předních dveřích a jak se k nim dostanu.
2)měnili jste někdo podsvit budíků a přistrojovky za led? Budu rád za fota a popis použitých žárovek. Přemýšlím že bych zkusil bílou studenou led.
3) mám aerodeck a chtěl bych dozadu ovály. Máte je tam někdo? jestli jo tak kde a jak když je tam roletka Úsměv

Díky a pokud už to tu ve foru někde bylo tak se omlouvám ale prohledat to tu by zabralo snad celý den... Úsměv

1) Jsou tam 13ky ejkejej 130mm a dostanes se k nim kdyz sundas tapicko tj. 2srouby v madle 1sroub v klice otvirani plus odhaknout klicku pak jeste 1plast. sroubek jakoby pod zrcatkem a sundat kliku stahovani oken tam je zavlacka. Pak uz jen odcvakat dvere
2) Menilo uz to tu plno lidi a bylo tu uz i plno fotek a popisu tzn. ze to jde a neni to ani nijak slozite...
3) Nevim bo aero jsem nemel ani jsem nevidel jak to tam je vzadu resene to ti musi poradit nekdo kdo ma a treba daval jine repro
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.2.2015 , 19:29   Citovat  

popokatepeteu napsal:
1) Jsou tam 13ky ejkejej 130mm a dostanes se k nim kdyz sundas tapicko tj. 2srouby v madle 1sroub v klice otvirani plus odhaknout klicku pak jeste 1plast. sroubek jakoby pod zrcatkem a sundat kliku stahovani oken tam je zavlacka. Pak uz jen odcvakat dvere
2) Menilo uz to tu plno lidi a bylo tu uz i plno fotek a popisu tzn. ze to jde a neni to ani nijak slozite...
3) Nevim bo aero jsem nemel ani jsem nevidel jak to tam je vzadu resene to ti musi poradit nekdo kdo ma a treba daval jine repro

Tak jsem proletěl všch 56stran a jedinou fotku podsvitu jsem nenašel. Bohužel bych si musel vzít dovolenou, abych rozklikaval každy odkaz nebo četl diskuzi. Tak se snad najde někdo ochotny Úsměv Ale i tobě díky za rady Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2015 , 20:05   Citovat  

Rosyn napsal:
Tak jsem proletěl všch 56stran a jedinou fotku podsvitu jsem nenašel. Bohužel bych si musel vzít dovolenou, abych rozklikaval každy odkaz nebo četl diskuzi. Tak se snad najde někdo ochotny Úsměv Ale i tobě díky za rady Mrk

A co presne potrebujes vedet nebo videt ? Jsem v praci na tel. a nechce se mi to hledat. Ale ledky jsem do anglicaka kdysi daval a jak jsem psal neni to nijak slozite
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.2.2015 , 20:15   Citovat  

popokatepeteu napsal:
A co presne potrebujes vedet nebo videt ? Jsem v praci na tel. a nechce se mi to hledat. Ale ledky jsem do anglicaka kdysi daval a jak jsem psal neni to nijak slozite

Jak je tam dat vím... zase tak hloupý nejsem ale chtěl bych vidět jak to vypada v ruznych barvach. červena, modra nebo studená bílá... nechci koupit nejakou barvu a zjistit že se mi nelibi Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2015 , 20:25   Citovat  

Rosyn napsal:
Jak je tam dat vím... zase tak hloupý nejsem ale chtěl bych vidět jak to vypada v ruznych barvach. červena, modra nebo studená bílá... nechci koupit nejakou barvu a zjistit že se mi nelibi Úsměv

Mel jsem cervenou i bilou a nevypadalo to spatne. Modrou jsem nezkousel. Treba strejda gugl poskytne nejake fotky
   Návrat  
Phoxinus je teď offline  Phoxinus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 11:13   Citovat  

Prosím pěkně, nepřebývá někomu doma řidičovo madlo ? Mám urvané ty části pro šrouby....

Za druhé, chtěl bych vyměnit ty popraskané lišty oken (komplet), jestli nááhodou někdo nemá neponičené, popř. kde sehnat nové ?

WP_20150223_003.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
WP_20150223_003.jpg, 1.6 MB

WP_20150222_021.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
WP_20150222_021.jpg, 2.13 MB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 12:14   Citovat  

Na to madlo bych zkusil tavici pistoly na lepidlovy trubicky a ty listy se snad nedaj sehnat ale po obrouseni toho filcu ti zustane krasnej lesklej hlinik
   Návrat  
Simarik je teď offline  Simarik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 23:37   Citovat  

Prosím poradí někdo z čeho pasuje nába na volant na MB6? Několik informací tu je, ale opět chybí závěr... C6G 96-00 nepasuje,tisícihran v autě je menší Nápad je tu!
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2015 , 8:33   Citovat  

Phoxinus napsal:
Prosím pěkně, nepřebývá někomu doma řidičovo madlo ? Mám urvané ty části pro šrouby....

Za druhé, chtěl bych vyměnit ty popraskané lišty oken (komplet), jestli nááhodou někdo nemá neponičené, popř. kde sehnat nové ?

mně tam dali lištu z c6g coupe, kterou délkvě upravili. na japoncích se to totiž neloupe
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2015 , 9:29   Citovat  

Simarik napsal:
Prosím poradí někdo z čeho pasuje nába na volant na MB6? Několik informací tu je, ale opět chybí závěr... C6G 96-00 nepasuje,tisícihran v autě je menší Nápad je tu!
Pasuje z c5g, mám také je to dobrý
   Návrat  
Simarik je teď offline  Simarik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2015 , 10:39   Citovat  

njn napsal:
Pasuje z c5g, mám také je to dobrý

Děkuju přátele
   Návrat  
67gtman je teď offline  67gtman
PříspěvekZaslal: 24.2.2015 , 10:58   Citovat  

neviem si predstavit ako by niekto na mb# dopasovaval skratene okenne listy z ineho auta.
aby sadli tesne k oknu a aj na tie zamky.
to uz radsej original vytmelit vybrusit a streknut s nejakou odolnejsou farbou.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2015 , 14:54   Citovat  

Tak přišlo na mě jaro, investuju opět do toho svýho angličáka, chlapy prosim vás nevíte jestli mám po výměně vzduchovýho filtru provést reset ecu? Tušim že se odpojí plus na baterce a klíč otočim do druhý polohy?

A netušíte někdo kolik chtěj v servisu cca za výměnu manžety řízení? Smutný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.2.2015 , 16:13   Citovat  

CrazyManer napsal:
Tak přišlo na mě jaro, investuju opět do toho svýho angličáka, chlapy prosim vás nevíte jestli mám po výměně vzduchovýho filtru provést reset ecu? Tušim že se odpojí plus na baterce a klíč otočim do druhý polohy?

A netušíte někdo kolik chtěj v servisu cca za výměnu manžety řízení? Smutný

A co se stane, když nebudeš mít připojenou baterii? Nic... Ani kontrolka se nerozsvítí.. Velmi šťastný

Reset se dělá při zahřátém motoru - ohřeješ (dal bych si tak 10km,aby byla jistota), vypneš větráky, světla, rádio atd., odpojíš na pár minut baterii, pak nastartuješ a necháš zas pár minut běžet na volnoběh a vypneš - hotovo.
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2015 , 20:32   Citovat  

No hlavně není důvod resetovat ecu kvůli vzducháči...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2015 , 21:30   Citovat  

Dobrý, rozdíl byl znát hned po výměně ! OK
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2015 , 14:05   Citovat  

Hoši padne volant z ep3 do mb6? Je mi jasné, že asi bude jiný konektor na bag, ale to jde upravit, jde mi o tisicihran je to dobrý
   Návrat  
Sethox je teď offline  Sethox
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.2.2015 , 19:35   Citovat  

Zdravíčko, nevíte, jak velké repráky jsou ve předu? Už jsem to měřil, ale nikdy jsem si to nezapsal. Velmi šťastný Chtěl bych koupit nové a ty staré hodit dozadu (vejdou se? ) Jaké mi doporučíte? Nechci nic se zesilovačem. Komponentální nebo koaxiální? (Mám tam takové průduchy, kam bych asi mohl ty výšky hodit, ale nejsem si jist Velmi šťastný není to VTI, je to Comfort). Děkuju moc všem.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2015 , 20:45   Citovat  

Sethox napsal:
Zdravíčko, nevíte, jak velké repráky jsou ve předu? Už jsem to měřil, ale nikdy jsem si to nezapsal. Velmi šťastný Chtěl bych koupit nové a ty staré hodit dozadu (vejdou se? ) Jaké mi doporučíte? Nechci nic se zesilovačem. Komponentální nebo koaxiální? (Mám tam takové průduchy, kam bych asi mohl ty výšky hodit, ale nejsem si jist Velmi šťastný není to VTI, je to Comfort). Děkuju moc všem.

O par prispevku vys jsem to psal kolegovi... Jsou tam 130mm. Na anglanovi jsou plechy na dverich jak z alobalu a pokud tam das nejake stredobasy bez vytlumeni dveri (treba Dynamatem nebo jak se to jmenuje) budou ti brnet dvere. Podle me bohate staci nejake tripasmovky treba xplody nehrajou spatne a stoji cca 500-600 zlataku. Dozadu nejake komponentni a hudba slusna. Jinak vzadu jsou taky 130mm repra přátele
   Návrat  
Sethox je teď offline  Sethox
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.2.2015 , 23:53   Citovat  

Díky moc. Předpokládám, že tam větší teda nedám? Půjdu do nějakých 3 pásmových koaxiálech. Úsměv
   Návrat  
Rei je teď offline  Rei
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 2:51   Citovat  

Ahoj. Ja kdybych menil repro v prednich dverich, tak si polozim otazku kolik chci investovat,zda jsem ochoten udelat nejakou upravu (mdf redukci,dynamat apod), a predevsim zda bude repro hrat pres zesilovac, ci nikoliv Úsměv
Pokud bych radeji ivestoval mene a repro bude hrat primo z radia, tak je dulezita jejich citlivost. Nejlepe kolem 92db. V pripade levnejsi koaxialni varianty treba kolem 800kc MTX Audio RTC502. V pripade komponentnich treba kolem 1200kc JBL CS-5C V obou pripadech myslim, ze cena vs vykon bude super. Co se tyka otazky zda koax, nebo komponentni, tak pokud si s tim trochu pohrajes bude komponentni system urcite lepsi. A kdyz nechces laminovat domecky, tak muzes vysky zapustit do tapecaku.Koax nema povetsinou smysl davat 3pasmovy, ale pouze 2pasmovy, protoze kazde pasmo neco stoji a kvalita ve stejne cene jde s dalsim pasmem dolu.Dopredu bych tedy volil komponentni s citlivosti kolem 92db a dozadu klidne ten koax. Duvod je prosty, doma taky poslouchas kvalitnejsi repro pred sebou nez za sebou ne?

Okenni listy bych sundal, obrousil, striknul primerem ktery se prodava pod plasti-dip (nekolikanosobne zvysuje prilnavost) a na to nasledne 4vrstvy cerneho plastidipu. Kazdej ho strika na kapotu, na strechu, na kola, ale aby s nim opravili neco funkcne, to se moc nevidi Se stydím
   Návrat  
Phoxinus je teď offline  Phoxinus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2015 , 20:24   Citovat  

Okenni listy bych sundal, obrousil, striknul primerem ktery se prodava pod plasti-dip (nekolikanosobne zvysuje prilnavost) a na to nasledne 4vrstvy cerneho plastidipu. Kazdej ho strika na kapotu, na strechu, na kola, ale aby s nim opravili neco funkcne, to se moc nevidi Se stydím[/quote]

Díky za tip, asi to tak provedu.
   Návrat  
Rei je teď offline  Rei
PříspěvekZaslal: 2.3.2015 , 0:23   Citovat  

Úsměv Rado se stalo. Drzet to bude i bez primeru, ale s nim to uz asi Ty nikdy na aute opravovat nebudes je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 6G Anglánech
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 90, 91, 92  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina