Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
honda accord 2.2 vtec 1996 rev hang
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Mc.Master150 je teď offline  Mc.Master150
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2015 , 14:07   Citovat  

dobry den zajimalo by me jestli maji i starsi hondy resp. 1996 rev hang nebo neco takoveho a jestli se to da nejak vyradit z provozu protoze pri razeni mi padaj hrozne pomalu otacky pro zajimavost tak kdyz odpojim nejaky cidlo aby to hodilo chybu motoru tak se ten ,,rev hang,, vyradi z provozu a da se krasne radit jen zas chod motoru neni to pravy orechovy.diky za vsechny rady
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
aquasurf je teď offline  aquasurf
2
PříspěvekZaslal: 4.3.2015 , 15:24   Citovat  

Zajemce o technicke vysvetleni problemu znameho jako "rev hang" odkazuji na moji webovou stranku v AJ s grafy a video zaznamy, jak se mi podarilo tento neprijemny jev odstranit u me 2013 Toyota Yaris 1.5 litre 5MT.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2015 , 15:36   Citovat  

na tu stranku jsem jiz koukal a moc angicky neumim. ale myslim si ze 1996 a 2013 u nebude to sami nemohl by ste mi popsat bliz co jste udelal ? bude se muset preprogramovat nejak ridici jednotka ?

1
PříspěvekZaslal: 4.3.2015 , 16:05   Citovat  

Ma vas motor karburator nebo elektronicke vstrikovani paliva (EFI)?
Yaris ma EFI a moje uprava spocivala v zapojeni me vlastni jednotky s microprocesorem k hlavni ridici jednotce vstrikovani (ECM - engine control module).

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2015 , 16:11   Citovat  

ano mam tu elektornicke vstrikovani.kdyz odpojim TPS tak me to hodi chybu motoru a otacky padaji normalne to same kdyz odpojim snimac rychlosti. aha a kolik takova jednotka stoji? a od kus ste to bych musel za vami zaject asi taky

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2015 , 16:23   Citovat  

a ta jednotka funguje na vsechny druhy aut?nebo na to musi bejt specialne udelana?

0
PříspěvekZaslal: 4.3.2015 , 16:25   Citovat  

Takze mate asi F22 motor (H22 ma 2xOHC). Ja jsem 35 let v Sydney, takze Vase navsteva s autem bude dost problematicka. Moje jednotka je navrzena tak, aby fungovala v ruznych znackach a modelech aut, ale problem je s programem, ktery musi byt upraven pro ruzne znacky. Vzdycky zacinam testovanim daneho auta. Nevim, zda jste techicky typ a zda by se Vam chtelo provadet testy podle mych instrukci. Kdyz tam mi napiste primo na info@startrade.org. Ja ted jdu spat, mame tady 01:25 hod.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2015 , 19:37   Citovat  

aha tak to jo tam bych urcite nedojel Velmi šťastný. no tak mam obor automechanika no .podle toho jak by to bylo slozity a co vsechno by se muselo delat.a taky hlavne jestli to ma cenu po financni strance aby to nevyslo nakonec drazejs nez auto Velmi šťastný

RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2015 , 19:45   Citovat  

Já pořád jen nechápu čemu to vadí, pokud ti to dělá v "normální míře" dané výrobcem, možná by jsi to mohl natočit a dát to sem Velmi šťastný já měl totiž vždycky za to, že je to kvuli rychlejšímu, pohodlnějšímu řazení a hlavně, že by ty otáčky padali vyloženě tak pomalu zmatenej Úsměv

Zkoušel jsi vyčistit klapku, IACV ventil atd. (fyzicky vyndat a pořádně vymýt) a udělat základní nastavení volnoběhu?

Jinak proč to řešíš ve dvou tématech? zmatenej

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.3.2015 , 23:33   Citovat  

jo ja zkusim udelat video ono je to nejotravnejsi na 1 ,2 a 3 prevodovy stupen kde musim cekat dlouh nez se srovnaji otacky abych mohl v klidu zaradit.pri agresivni jizde tam zadna prodleva neni a otacky padaji hned.ale taky to nemuzu furt vytacet do plna Velmi šťastný. a vsechno sem cistil pretesnil a nasteloval nevim co jeste zkusit

0
PříspěvekZaslal: 4.3.2015 , 23:53   Citovat  

Video zaznamy rozdilu v razeni s rev hang a bez neho jsou hned nahore v me strance (viz druhy prispevek v tomto vlaknu ze vcerejska).

Pro automechanika testy nejsou vubec slozite. Jde o video zaznam signalu na jednom vstrikovaci benzinu (injector). Delam to tak, ze mam 10 cm dlouhe prodlouzeni kabelu (s konektory samec a samice) a dvema dlouhymi draty s LED diodou. Dalsi dulezita vec je pripojeni brdoveho spinace k pedalu plynu s obvodem s dalsi LED, abych mel signal, kdy je uplne odstaveny plyn (viz obrazky na konci me web stranky). Idealne take pripojeni digitalniho otackomeru. Muzu vam dat LINK na video meho testovaciho zaznamu, pokud Vas to dale zajima. Z techto zaznamu jsem pak udelal grafy a vysledne nastavil program.

O naklady se nebojte, budu je brat na sve triko jako cast vyvoje (Hondu jsem jeste nedelal). Myslim, ze tohle bude lepe dale resit pres privatni mail, jak jsem navrhoval minule, protoze technicke podrobnosti tady asi nebudou nikoho jineho az tak moc zajimat.

0
PříspěvekZaslal: 5.3.2015 , 0:14   Citovat  

To neni dobre resit stejnou vec ve dvou ruznych vlaknech. Z toho druheho jsem se ted dovedel, ze mate LPG a tez, ze mate mensi/neexistujici rev hang pri vytaceni na vyssi otacky pred razenim. Pokud Vam to auto dela i na plyn, tak Vam rozhodne me zarizeni nemuze pomoct, protoze funguje jen na benzin. Typicky rev hang je tim horsi, cim jsou vyssi otacky pred razenim a ne naopak. Pokud to mate, jak pisete, tak se asi jedna o beznejsi zavadu (napr. vakuovy unik apod).
Zkuste sloucit ta dve valkna do jednoho, treba s pomoci administratora, nebo jedno zavrete s odkazem na druhe vlakno.

mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2015 , 8:05   Citovat  

Nevím,co máš za auto,ale zkus odpojit čidlo rychlosti z převodovky. Jen na zkoušku. Mě na CD7 f22b5 ty otáčky na volnobeh padají rychleji než za jízdy. Zkoušel jsem to.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2015 , 8:27   Citovat  

jojo cidlo rychlosti sem zkousel odpojovat a otacky mi padali tak jak by meli .ano kdyz stojim aturuju tak otacky padaj v poradku taky jak by meli problem je az kdyz se rozjedu a auto ma trochu tah.jinak kdyz odpojim tps tak mi otacky taky padaji jak by meli .protoze to jede v nouzovim rezimu.

Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.3.2015 , 20:45   Citovat  

Mam stejne auto jen f22z2 a taky jsem to resil, kdyz odpojis vss senzor (snimac otacek) tak otacky padaji rychleji, a tak nejak by se mi to libilo, ale byl tam pak problem s tim ze otacky padaly moc nizko, vetsinou pod hranici 500...sice to nechciplo ale bylo to k nicemu no a pak tam byla ta vec ze samozrejme neukazoval tachometr Velmi šťastný zkousel jsem to i nejak premostit ale nefungovalo to....tak jsem se na to nakonec vykaslal...kdybys to vyresil tak by to nebylo spatne
EDIT: resili sme to tady : tudy odkaz

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.3.2015 , 0:03   Citovat  

dneska sem jukal na motor a mam taky f22z2..no nejlip to funguje kdyz odpojis TPS co jsem ja zkousel otacky padaj normalne i to auto jede normalne sice v nizkych trosku pocukava obas ale zase je tam pak hodne znat zatah od vtecu:D.jinak nvm co stim prej to dela ridici jednotka ze je to tam nak zakodovany a nejde to smazat.

Obsah fóra Honda-club.cz   
honda accord 2.2 vtec 1996 rev hang
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina