Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Project C.A.R.S / Pc Pre Alpha / Video
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.10.2012 , 12:41   Citovat  

no rekl bych, z toho co sem zatim vyzkousel, ze by to melo byt lepsi nez LFS
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2012 , 13:01  Naposledy upravil drone dne 17.10.2012 , 21:40, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

smazat
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2012 , 13:04   Citovat  

AntHraX, Millhauz ARCADA TO NENI

Momentalne to rozhodne neni lepsi nez LFS Úsměv Hra je ve vvoji jen 1 rok a LFS ma za sebou 10 let vyvoje

Po strance vzhledu to lepsi nez LFS je.
Po strance fyziky aut to jeste neni rozhodne hotove...
Ale treba Formule Rookie, Lotus 49, Caterham Seven Classic a Pagani Hyuara jsou uz dobre zpracovane (FFB)

Ale az to bude hotove urcite to bude konkurovat vsem simulacim co na trhu jsou tzn asi i LFS, GTR3, iRacing, Forza4, GT5, rFactor2, Assetto Corsa, Raceroomexpiriance atd simulaci zacina byt opravdu vic nez dost Úsměv

Kazdopadne me to bavi moc je to nova hra nove napady atd...

Prihazuju dalsi video vytvorne komunitou

Odkaz
   Návrat  
Petr Hyhlan je teď offline  Petr Hyhlan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.10.2012 , 14:58   Citovat  

tak dnes sem si zajezdil s atomem XD a musím říct že se mi to líbí a to hodně XD .... sice mi ta fyzika moc nezamlouvá ale tak dá se to ... najezdím pár kilometrů a pak to bude bez problémů
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.10.2012 , 15:26   Citovat  

tak moje druhá jízda v této hře tak se omlouvam za jezdecké chyby, ale musím si zvyknout na fyziku Úsměv
Odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2012 , 15:54   Citovat  

Musis brat v potaz ze se na hre stale pracuje kdyby jsi videl jak na tom byla fyzika v Buildu 120 ( jak nfs treba) tak by jsi to nechapal kde jsme ted Úsměv Ta hra furt roste a zlepsuje se jen pockej za rok bude fyzikalni model uplne jinde...

Btw je to asdi tyden? Co vypustili novy model Pneumatik tzn ze ted je to zas o krok lepsi kdyby jsi si zkusil 300 build a ted tohle tak by jsi nechapal. Velmi šťastný

Petr Hyhlan napsal:
tak dnes sem si zajezdil s atomem XD a musím říct že se mi to líbí a to hodně XD .... sice mi ta fyzika moc nezamlouvá ale tak dá se to ... najezdím pár kilometrů a pak to bude bez problémů
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.10.2012 , 17:21   Citovat  

no XD hop XD
Odkaz
   Návrat  
Bubaak je teď offline  Bubaak
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2012 , 21:16   Citovat  

zacal jsem se bat že má LFS konkurenci Mr. Green
Naštěstí nemá, ne po fyzikalních vlastnostech.
Taky mi moc nesedí výběr aut, ať klepnu na cokoliv (od radicala po caterhama) pořád koukám na GT1 placku, takže když dám asimo, tak jedu s audi a nevím to do chvíle než skočím na trať? Nebo někde něco přehlížím?

PS: ta ručka, to je jak když zařadím zpatečku Velmi šťastný v LFS se dá krásně uklidnit, vyrovnat, nasměřovat auto, tady ho jen přetočím (nejslabší caterham)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2012 , 21:40   Citovat  

Kdyby jsi si prosel forum mas tam vypsane co se pod jakym nazvem skryva auta jsou pojmenovana jinak protze nemaji licenci. To same trate ktere nejsou zatim licencovane. A asi ti uniklo ze hra je ani ne v pulce vyvoje... Aby ses pak nevidil az strci LFS do kapsy Úsměv

A dalsi vec tady se da hodne odchytit nasmerovat atd ale musis si zvolit spravne auto a taky ho spravne ridit... hraju LFS a ano souhlasim da se tam hodne s autem.. ale to zde s nekteryma uz jde take ne primo si dat cisty drift dojizdet v driftu do zatacky ale zavodni stopa uz se da jezdit hezky... a duleziute je ze kazde auto je na JINEM STUPNI VYVOJE. Projdi si forum cti cti

Podle me jsi hru zhodnotil hoooooodne zbrkle....

Bubaak napsal:
zacal jsem se bat že má LFS konkurenci Mr. Green
Naštěstí nemá, ne po fyzikalních vlastnostech.
Taky mi moc nesedí výběr aut, ať klepnu na cokoliv (od radicala po caterhama) pořád koukám na GT1 placku, takže když dám asimo, tak jedu s audi a nevím to do chvíle než skočím na trať? Nebo někde něco přehlížím?

PS: ta ručka, to je jak když zařadím zpatečku Velmi šťastný v LFS se dá krásně uklidnit, vyrovnat, nasměřovat auto, tady ho jen přetočím (nejslabší caterham)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2012 , 6:59   Citovat  

Já to bral včera zbrkle (po cca 5Gb stahování jsem chtěl už zahučet do postele)
Taky jsem to bral způsobem sednout a jet (né mít na NTB forum, na stolním hru), proto jsem byl zmaten když natěšen na Radicala SR8 jsem ho nějak nemohl najít a obrazky aut nepomahaly, protože nebyly Se stydím
Pak jsem skočil na svojí milovanou trať Bathurst. Ani jsem pořádně nevyjel z garaže a prásk do zdi (zle nastavený volant, je tam někde linearita nastavena).
Trať byla super, ale s Radicalem to byla moc velká arcada (podobná sinbiňácký serii Race injection).
Tak jsem chtěl zkusit auto které znám z LFS na trati kterou neznám, vzal jsem tedy Caterhama na nějaký pobřeží/horský cesty.
V LFS sním moc nejezdím, protože je to autančená mrcha a neumím jí držet tak krásně v poloboku a brzdit o hodinu později než s jiným "neslickovým" autem. Tak natěšen že si zablbnu, jedna plnej auto se sotva rozjede, tak fajn alespoň tu zatačku, levá prava o jeden dolů a plnej , zase nic Smutný tak proklepnu ručku a hodiny...
Tratě, grafika vše se mi líbí, hra má celkem slušně našlápnuto, ale fyzika je zatím podobná simbiňáckým hrám (takže pro dost lidi simulace).
Na LFS bohužel zatím nemá, jak tady někdo řikal že je možná lepší je to dobrý Ale v některých ohledech je lepší, jen tam postrádám obyčejný auta jako Fiat Punto (XFG), Mitsu Starion (XRG/XRT), Swapnuty Civic Coupe 5g Turbo (FXO), Toyota Celica ST185 (RB4). Každý nechce jezdit se supersporty a DTM obludama Bueee
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2012 , 19:02   Citovat  

Hoj

dnes budem jezdit s Petrem tak jestli se chce nekdo pridat poslete SZ se skypem Úsměv

Cas: 21:00
Trat: dame tri zavody tak uvidime co stihnem

VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.10.2012 , 7:56   Citovat  

tak vcera jsme si fajne zaajezdilii ... jen se musim naucit trate bude to dobry XD ....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.11.2012 , 20:13   Citovat  

na tu hru vychazí víc aktualizací jak na windows to mi hlava nebere

Alespoň Caterham Seven se chová trošku jak má Mr. Green
Stale mi tam ale chybí nějaká "plečka"...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 7:46   Citovat  

no přijde mi to lepší než čekat na nějaký velký patch :-\ ..... ammm mohli by jsme zase zajezdit? co Drone
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 7:55   Citovat  

V LFS nečekáme na S3, protože víme že bude na vánoce pořádnej výtlem už asi 5 let pořádnej výtlem

Podobný zápal do patchů mělo i LFS, jen se kucí teď na něčem sekli a posledních 5 let vychazí "jen" anticheaterský patche Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 11:41  Naposledy upravil drone dne 9.11.2012 , 11:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

V project cars je to trosku jinak nez v LFS ohledne patchu to si pletes... Tahle hra nema patche ale jsouto UPDATY kazdy den vychazi novy BUILD = dalsi vezre obsahu hry. nejsou to OPRAVY hry ale NOVY OBSAH. A jedine co se da brat jako update tak je FFB ktere stale vyvyjeji

A tak to bude az do posledniho dne nez se rozhodne ze je hra hotova k vydani. Maji stanoveny obnos/limit penez ktery ee musi zaplatit (na vyvoj hry) tzn 4 miliny euro ted uz maji 3900000 takze uz je 100k...

takze se bubka trosku pletes Úsměv

BTW od Uterkaje SETA novy tyre model pro vsechny vozy defaultne Úsměv

Bubaak napsal:
V LFS nečekáme na S3, protože víme že bude na vánoce pořádnej výtlem už asi 5 let pořádnej výtlem

Podobný zápal do patchů mělo i LFS, jen se kucí teď na něčem sekli a posledních 5 let vychazí "jen" anticheaterský patche Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 11:41   Citovat  

Dnes je zavod od 23:00 nejaky patecni bude hodne lidi tak se vecer potkame na skypu Úsměv

Petr Hyhlan napsal:
ammm mohli by jsme zase zajezdit? co Drone
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 11:45   Citovat  

Bubaak napsal:

Včera jsem hrál s Chuckym na demo servru a zas mě to chytlo ikdyž už nemam volant, tak i na myši je LFS perfektní VTEC Snad se tý S3 verze dožijem Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 12:55   Citovat  

Drone: No pletu, nepletu, Lfs ještě není kompletní hra podle původní myšlenky je to dobrý
Pořád se jedná o betu a petche jí upravují a opravují, občas se ta hra i rozšíří (naposledy formule BMW).
LFS by mělo být kompletní hra, až výjde S3, pokud se dožijem zmatenej
S1. S2 a S3 jsou zásadní rozšíření hry, dnes se tomu řikaj DLC, ale v době vzniku LFS jen vývojové stupně a stejně tak nevěřím, že až vyjde S3 že s tím seknou HaHaaa Nebo si to spíš přeji

Ve 23:00 se budu válet pod stolem pifko
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 13:26   Citovat  

Souhlasim s LFS jsem ti nic nevyvracel...

Jen s pCARS...

Taky hraju LFS... Drfituju GT-drift server a nebo zavodim na cargameS1...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 13:32   Citovat  

oboje jsou bety a obě dospívaj, LFS je starší a dotaženější, takže patche/buildy (lfs/pcars) nejsou už tak znatelný, ale princip her je stejný, každý tomu ale řiká jinak Úsměv To jsem chtěl říct je to dobrý

A z Lotus Seven mám rádost že se konečně dá řídit Je to tam. :karbec:

Na Cargame maj prava poslední dobou celkem zajímavý lidé, nebanujou podle pravidel, ale podle toho kdo je kámoš... ! (Neboj dělam admina na pár sevrech a pravidla znám)
Proto nejraději jezdím osamocen na našem serveru a jen hotlapím Mr. Green
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.11.2012 , 13:37   Citovat  

tak tak na carsgame je to ted opravdu divne... spis driftuju a nebo dam pCARS po vecerech

Azure coast obracene s Cat Seven je dokonala kombinace Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.2.2013 , 21:44   Citovat  

Tak jsem se konecne dokopal a nastavil LIVE STEAM

Prvni video je s Renaultem Megane RS zavod zacina v noci a postupne se rozedni. Úsměv Mlha Dest taky nezapomente hra je PRE ALPHA az nekdo bude mit potrebu hodnotit a srovnavat.

Startovalo 9 lidi zavod jsem dokoncil na prvnim miste...

ODKAZ NA VIDEO ZDE
   Návrat  
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2013 , 22:42   Citovat  

muj asi druhy pokus s Asano X4 na Brno GP aka Moravia :

Odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2013 , 12:18   Citovat  

Vcera jsem testoval nastaveni LIVE Streamu tak tady je prvni pokus...

Nejel jsem uplne ciste protze jsem hlavne testoval nastaveni aby se hra nesekala.

ODKAZ NA VIDEO ZDE KLIKNI
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2015 , 14:44   Citovat  

marab napsal:
Hmm....opět posunutí termínu vydání...už po několikáté Smutný Takže další termín je začátek května.... to mi hlava nebere

Jako clovek ktery ma moznost hrat aktualni buildy. Se musim SMS zastat a to protze maji to srdce rict odkladame potreti nez aby vydali polovicni hru jako nam to predvadi stabilne EA produkce...

Finalizuje se interface, organizace zavodu, carrer mod, a castecne potrebuje par modelu pneumatik upravit tak aby lidi nekriceli ze to je Arcada... A to by se proste stalo kdyby hru vydali driv nez bude hotova...

Radsi at vsichni krici ze se zase posouva datum vydani... nez aby predcasne vydani P CARS udelalo spatne jmeno.
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2015 , 16:47   Citovat  

drone napsal:
Jako clovek ktery ma moznost hrat aktualni buildy. Se musim SMS zastat a to protze maji to srdce rict odkladame potreti nez aby vydali polovicni hru jako nam to predvadi stabilne EA produkce...

Finalizuje se interface, organizace zavodu, carrer mod, a castecne potrebuje par modelu pneumatik upravit tak aby lidi nekriceli ze to je Arcada... A to by se proste stalo kdyby hru vydali driv nez bude hotova...

Radsi at vsichni krici ze se zase posouva datum vydani... nez aby predcasne vydani P CARS udelalo spatne jmeno.

No...já vím...ale víš jak....trochu mi to zavání podobně tím, jako u uvádění ostrých modelů od Hondy.... Velmi šťastný

Ale tak co...nezbývá než čekat a modlit se, že to teď už skutečně vydají. Z toho, co je v nabídce na volant na Xbox One, je v podstatě použitelná jen Forza....
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2015 , 20:01   Citovat  

tohle neni duke nukem forever. hra už je v předprodeji. takže o její vydání bych se určitě nebál. Je to přesně jak píše Dron. Neni to 100%ní a než řešit bugy a patche tak je skutečně lepší si měsíc počkat
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2015 , 20:26   Citovat  

83427 napsal:
tohle neni duke nukem forever. hra už je v předprodeji. takže o její vydání bych se určitě nebál. Je to přesně jak píše Dron. Neni to 100%ní a než řešit bugy a patche tak je skutečně lepší si měsíc počkat

No dyť já se s vámi nehádám...jen to několikáté odložení je votrava Úsměv A bugy a patche stejně budou, ať to vyjde tenhle měsíc nebo v polovině května sopťa sopťa

Jestliže tvrdí, že mají 99% odladěno a hotovo...tak to lepší stejně nikdy nebude a to 1% prostě budou patchovat, až to trh uživatelů prověří Velmi šťastný

Vím jak to chodí....jednu chybu opraví...další dvě se objeví jinde. 100% dokonalosti stejně nikdy díky tomuhle nedosáhnou Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2015 , 11:13   Citovat  

Nj ja se nehadal ale koukam ze jsi chytrejsi nez vyvojari kteri na tom usilovne delaji kazdy den. a 99% to jeste neni spis tak 90%

A nastesti tohle studio nefunguje jako bohemia ktera jak rikas neco opravi a 5 veci poserou...

Stale vyvyji dulezite veci.

Jestli se chces v P cars projet klidne se muzem domluvit a muzes se u me stavit. A ja ti dopodrobna ukazu forum kde je kompletni vyvoj a provedou te hrou od interface po nastavovani aut... Úsměv

A jasny bude super az to vyjde ale doporucuju trpelivost u tohohle titulu se to fakt vyplati Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Project C.A.R.S / Pc Pre Alpha / Video
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina