Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
8G Accord diesel Error P1065 a P0087
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
3
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
tomasmil je teď offline  tomasmil
0
PříspěvekZaslal: 6.2.2015 , 16:22   Citovat  

Zdravim. Mam Accord Tourer 8G diesel 110kW. Pri plnej akceleracii mi vyhodi okolo 2000rpm chyby P1065 a P0087 (nizky tlak paliva), motor sa hodi do nudzoveho rezimu. Dal som vymenit palivovy filter v honda servise. Robi to stale.

1, kde sa nachadza palivovy filter? neviem to nikde vygooglit. Napadlo ma, ci ho naozaj v honde vymenili, ci tam nenechali stary. Preto sa chcem pozriet (ak je pristupny) ci je to novy diel.

2, ak ho vymenili, co moze byt pricinou? Mam riesit vsetrekovace alebo cerpadlo, alebo ...?

Dakujem.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.2.2015 , 7:33   Citovat  

tomasmil napsal:
Zdravim. Mam Accord Tourer 8G diesel 110kW. Pri plnej akceleracii mi vyhodi okolo 2000rpm chyby P1065 a P0087 (nizky tlak paliva), motor sa hodi do nudzoveho rezimu. Dal som vymenit palivovy filter v honda servise. Robi to stale.

1, kde sa nachadza palivovy filter? neviem to nikde vygooglit. Napadlo ma, ci ho naozaj v honde vymenili, ci tam nenechali stary. Preto sa chcem pozriet (ak je pristupny) ci je to novy diel.

2, ak ho vymenili, co moze byt pricinou? Mam riesit vsetrekovace alebo cerpadlo, alebo ...?

Dakujem.

Filter nájdeš tu:
tudy odkaz

Príčinu? Asi kdekoľvek na ceste nafty medzi palivovou nádržou až po vstrekovač... To by v H. servise mohli zistiť.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Wheelman je teď offline  Wheelman
Moderátor
Členství: Žádné
1
PříspěvekZaslal: 7.2.2015 , 10:14   Citovat  

Předpokládám že v Hondě použili originál... druhovýroba dost často zlobí... Jinak to může být i blbě odvzdušněné, diesely jsou na to dost citlivé.
Může to být také špatný regulátor tlaku paliva na čerpadle a nebo špatné samotné čerpadlo... nejsem si jistý jestli má accord podávací čerpadlo v nádrži... Víc věcí už tam asi neni Úsměv
Kdyby jsi se na to chtěl podívat tak není problém... jsem z Prahy

DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
1
PříspěvekZaslal: 7.2.2015 , 13:10   Citovat  

Podávací čerpadlo i-DTEC 2.2 má,zkus několikrát zapnout zapalování aby se natlačil pořádně systém a pak nastartovat vytočit na volnoběh 3x nad 4 tis otáček tím by jsi měl odvzdušnit pal. systém.

0
PříspěvekZaslal: 21.2.2015 , 11:47   Citovat  

Takze odvzdusnenie podla vasho navodu pomohlo tak na 10dni. Par dni dozadu mi pri prudsej akceleraci okolo 2500rpm na displayi zasvietilo PGMF1, auto do nudzoveho rezimu. Tak som zastavil, vypol, nastartoval, skusil na neutral vytocit, vsetko okey, ale ako som zaradil jednotku a chcel sa pohnut, tak auto zdochlo a uz som ho nedokazal nastartovat = motor tocilo, ale ani naznak chytenia. Takze ani chybu ECU som nedokazal zistit,kedze moja bluetooth diagnostika za 10eur ide iba pri nastartovanom aute Úsměv Odtiahol som to do hondy. Tam to maju dva dni a ich vyjadrenie "Hlasi nizky tlak na vstrekovacej liste, ale nevieme, hladame dovod".
Napada vas nieco? Opakujem zavadu, ze mi dost casto Accord 2009 2,2 diesel 110kW pri plyne na podlahe aj pri nizkych, strednych, vysokych (nezalezi na otackach, robi to len pri plyne na podlahe) hodi auto do nudzoveho rezimu a hlasi chybu motora, po napojeni diagnostiky P1065, P0087. Dva krat uz zobrazilo aj PGMF1 na displayi. Po vymazani chyb ide auto normalne. Az teraz naposledy som uz nenastartoval. Palivovy filter menili v Honde asi pred mesiacom a nepomohlo.
Dakujem.

Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
1
PříspěvekZaslal: 22.2.2015 , 9:54   Citovat  

jen moje zkušenost...

měl jsem 2005 2,2 ictdi a tam něco podobného dělalo čidlo elektronického plynu

v tvém případě si myslím, že to bude přepadový ventil na liště railu, to jim diag myslím neukáže

ale Tvůj problém je pro mě to, proč mám nyní 2,4iVtec a jezdím za 8l benzínu.....

0
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 13:37   Citovat  

Prave mi pisali z hondy, ze je tam vadne vstrekovacie cerpadlo. Oprava 1500€ Velmi šťastný Je realne, aby vadne vstrekovacie cerpadlo sposobovalo uz mesiace pri "plyne na podlahe" tak 1x z desiatich nudzovy rezim auta, hlasku nizky tlak v palivovom potrubi?

Vyriesi moj problem repas (Turbo Tec Trencin)? Kde sa nachadza cerpadlo? V motorovej casti, alebo v nadrzi?
na obrazku cislo 16 :

Dakujem.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 19:28   Citovat  

Nachází se v mot. prostoru na hlavě.Není to náhodou obrázek 7G accorda?
Rail lištu ti zkoušeli jestli drží zpětný ventil?

0
PříspěvekZaslal: 23.2.2015 , 22:24   Citovat  

Pisal som im to (komunikujem s nimi mailom). Ich odpoved : vadne cerpadlo. Zajtra idem pre auto a vezem ho k mojmu servisakovi. Dufal som, ze v honde budu bojovat a snazit sa mi usetrit naklady, myslel som, ze to bude blbost, ktoru operativne vyriesia za 200, 300, 500€. Ale ich navrh riesenia 1400 eur za cerpadlo, ktore normalne udajne podla nich stoji 3500eur, plus 120eur praca... To nie som ochotny akceptovat Úsměv

Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 24.2.2015 , 8:38   Citovat  

hmmm koukám na to, že opravdu stojí 3500e.... což je tedy extra morda...

ale počítej, že repas čerpadla je tak na 30-50t.km. dle mojích zkušeností

tady máš obrázek 2,2iDtec, to co jsi poslal je 2,2iCTDi
link: tudy odkaz

E__3320.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
E__3320.jpg, 52 kB

Carlos66 je teď offline  Carlos66
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 3.3.2015 , 8:48  Naposledy upravil Carlos66 dne 3.3.2015 , 11:41, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Může mi někdo poradit ???
Jaký palivový filtr na 2,2iDTEC, 110kW, 2009, kde koupit, cca za kolik ???!!!
Díky

hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.3.2015 , 10:20   Citovat  

Johnie_Walker napsal:
hmmm koukám na to, že opravdu stojí 3500e.... což je tedy extra morda...

Asi bude ze zlata Tak to koukám!

MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.3.2015 , 10:48   Citovat  

tomasmil napsal:

Dakujem.

na zavadu P0087 je servisni informace.. v kostce - zjisti si jakou mas verzi softwaru ridici jednotky, pokud je to 3.008.027 nebo novejsi problem bude jinde, ale pokud ne, tak by mela stacit aktualizace ECM... byl tam problem s ovladacim ventilem MPROP....

rotker je teď offline  rotker
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.3.2015 , 11:56   Citovat  

Sorry, že se sem vloudím. Máte někdo zkušenost u i-CTDi s chybou P1236?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.3.2015 , 12:33   Citovat  

rotker napsal:
Sorry, že se sem vloudím. Máte někdo zkušenost u i-CTDi s chybou P1236?

u jakyho auta?

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.3.2015 , 12:55   Citovat  

MattiK napsal:
u jakyho auta?

CRV3G...auto normálně jezdilo a při předjíždění z ničeho nic spadlo do nouzáku, zjištěna tato chyba, smazána přes OBD skener, protože auto nejelo víc jak 100km/h, v H pak vyměnili podtlakový ventil, který podle mě natáčí vířivé klapky. Týden to jezdilo bez problémů a v pátek mi to v Německu na dálnici ve 130 km/h zase spadlo do nouzáku, přes OBD skener jsem vyčetl zase tu samou chybu P1236 a smazal a zase to jezdí normálně to mi hlava nebere Na netu jsem toho k této chybě moc nevyčetl

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.3.2015 , 15:09   Citovat  

rotker napsal:
CRV3G...auto normálně jezdilo a při předjíždění z ničeho nic spadlo do nouzáku, zjištěna tato chyba, smazána přes OBD skener, protože auto nejelo víc jak 100km/h, v H pak vyměnili podtlakový ventil, který podle mě natáčí vířivé klapky. Týden to jezdilo bez problémů a v pátek mi to v Německu na dálnici ve 130 km/h zase spadlo do nouzáku, přes OBD skener jsem vyčetl zase tu samou chybu P1236 a smazal a zase to jezdí normálně to mi hlava nebere Na netu jsem toho k této chybě moc nevyčetl

jestli zkouseli ten ventil a nepomohlo (postupoval bych asi stejne) tak turbo, uz sem to resil nekolikrat... posles do nejakyho turbotecu, special turba nebo nekam kde delaji turba... je mozny ze bude stacit vycisteni a vyvazeni za "par korun" a bude...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.3.2015 , 15:53   Citovat  

ok dík za info OK

0
PříspěvekZaslal: 8.3.2015 , 17:52   Citovat  

Tak poslal som cerpadlo aj vstrekovace na test (zadarmo...turbo-tec.eu). Cerpadlo este nemam vysledok, ale vysledok testu vstrekovacov v prilohe. Viete mi to niekto "prelozit", ci a kolko sa da na tych vstrekovacoch jazdit? Vyjadrenie z turbo-tec :

...v prílohe Vám zasielam protokol z testovania vstrekovačov. Tieto vstrekovače sú kódované a jediný ich problém je, že už si nedokážu vygenerovať kód, ale to je normálne, ak má vozidlo viac ako 150 000km. Nezadanie kódu ovplyvňuje hlavne emisie, čiže ak auto prejde emisnou kontrolou, vstrekovače by som určite ešte nemenil, nakoľko sú veľmi drahé...

TTZ046721 0445116006 06.03.2015 TEST.pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  TTZ046721 0445116006 06.03.2015 TEST.pdf
 Velikost:  82.05 kB
 Staženo:  1444 krát

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2015 , 8:58   Citovat  

tomasmil napsal:
Tak poslal som cerpadlo aj vstrekovace na test (zadarmo...turbo-tec.eu). Cerpadlo este nemam vysledok, ale vysledok testu vstrekovacov v prilohe. Viete mi to niekto "prelozit", ci a kolko sa da na tych vstrekovacoch jazdit? Vyjadrenie z turbo-tec :

...v prílohe Vám zasielam protokol z testovania vstrekovačov. Tieto vstrekovače sú kódované a jediný ich problém je, že už si nedokážu vygenerovať kód, ale to je normálne, ak má vozidlo viac ako 150 000km. Nezadanie kódu ovplyvňuje hlavne emisie, čiže ak auto prejde emisnou kontrolou, vstrekovače by som určite ešte nemenil, nakoľko sú veľmi drahé...

cetl jsi toto????
na zavadu P0087 je servisni informace.. v kostce - zjisti si jakou mas verzi softwaru ridici jednotky, pokud je to 3.008.027 nebo novejsi problem bude jinde, ale pokud ne, tak by mela stacit aktualizace ECM... byl tam problem s ovladacim ventilem MPROP....

0
PříspěvekZaslal: 10.3.2015 , 14:13   Citovat  

a ako zistim verzi softwaru ridici jednotky? Auto sa neda nastartovat, da sa to aj tak? v Honde su dost neochotni...

Tak rekapitulacia :
- Accord Tourer 8G diesel 110kW (2008 rok, 250 000km najazdenych, auto mam pol roka)
- Pri plnej akceleracii mi davalo okolo 2000rpm chyby P1065 a P0087 (nizky tlak paliva), alebo chybu PGM-F1, motor sa hodil do nudzoveho rezimu. Po nastartovani bolo treba niekedy vymazat chybu (cez bluetooth diagnostiku ELM327)
- palivovy filter novy (v honda servise), nepomohlo
- naposledy ked sa to stalo, v nudzovom rezime som zastavil, vypol motor, nastartoval, vyzeralo byt vsetko ok, ked som dal 1-tku a chcel sa rozbehnut, odvtedy je auto nepojazdne (len toci naprazdno motor a nenastartuje)
- v honde mi povedali, ze je treba vymenit cerpadlo /povedali, ze ked im donesiem nove cerpadlo, tak auto bude pojazdne/
- poslal som cerpadlo aj trisky na test (turbotec.eu), cerpadlo - funkncne, trisky - mierne mimo tolernacie ale tiez sa da na nich jazdit podla vyjadrenia z turbotec.eu

Cize auto je teraz nepojazdne, trisky aj cerpadlo by mali byt okey, cakam kedy mi pridu z testu.

Ake su moznosti? Dostal som este odporucanie zacat s vymenou snimaca tlaku na rail liste a regulatoru tlaku na rail liste.

Dakujem za vsetku pripadnu pomoc :/

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.3.2015 , 14:40   Citovat  

tomasmil napsal:
a ako zistim verzi softwaru ridici jednotky? Auto sa neda nastartovat, da sa to aj tak? v Honde su dost neochotni...

Tak rekapitulacia :
- Accord Tourer 8G diesel 110kW (2008 rok, 250 000km najazdenych, auto mam pol roka)
- Pri plnej akceleracii mi davalo okolo 2000rpm chyby P1065 a P0087 (nizky tlak paliva), alebo chybu PGM-F1, motor sa hodil do nudzoveho rezimu. Po nastartovani bolo treba niekedy vymazat chybu (cez bluetooth diagnostiku ELM327)
- palivovy filter novy (v honda servise), nepomohlo
- naposledy ked sa to stalo, v nudzovom rezime som zastavil, vypol motor, nastartoval, vyzeralo byt vsetko ok, ked som dal 1-tku a chcel sa rozbehnut, odvtedy je auto nepojazdne (len toci naprazdno motor a nenastartuje)
- v honde mi povedali, ze je treba vymenit cerpadlo /povedali, ze ked im donesiem nove cerpadlo, tak auto bude pojazdne/
- poslal som cerpadlo aj trisky na test (turbotec.eu), cerpadlo - funkncne, trisky - mierne mimo tolernacie ale tiez sa da na nich jazdit podla vyjadrenia z turbotec.eu

Cize auto je teraz nepojazdne, trisky aj cerpadlo by mali byt okey, cakam kedy mi pridu z testu.

Ake su moznosti? Dostal som este odporucanie zacat s vymenou snimaca tlaku na rail liste a regulatoru tlaku na rail liste.

Dakujem za vsetku pripadnu pomoc :/

oni moc dobre vi jak to zjistit, kazdopadne k autu pripojis MVCIcko a das aktualizaci softwaru a nez to zacne aktualizovat zjisti to verzi stavajiciho softu...
na to zjisteni ti staci zapnute zapalovani....

turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 11.3.2015 , 13:04   Citovat  

Carlos66 napsal:
Může mi někdo poradit ???
Jaký palivový filtr na 2,2iDTEC, 110kW, 2009, kde koupit, cca za kolik ???!!!
Díky

Napr.:
tudy odkaz
Postup:
tudy odkaz

vikimaty je teď offline  vikimaty
0
PříspěvekZaslal: 14.3.2015 , 13:21   Citovat  

tomasmil napsal:

Dakujem.
zdravím mám ten samy problém z autem ani stejně chyby mi to hlásí můžeš poradit jak jsi dopadl a co jsi stín mnel před dík

0
PříspěvekZaslal: 25.3.2015 , 15:00   Citovat  

Takze, auto je pojazdne...

1, vyjadrenie autorizovaneho servisu Honda - vadne cerpadlo, bolo chybne (uctovali si 60€ + 144€ ma stal test cerpadla)

2, pricina bola "necistota", ktora sa dostala vo vstrekovacej liste do snimaca tlaku paliva. Bol som mojim servisakom informovany len telefonicky: vraj sa nejaka mala necistota (1mm x 1mm x 0,1mm) dostala do snimaca. Vraj sa tam (nepamatam si presne detail, napisem, ked si auto vyzdvihnem, buduci tyzden) odlupuje nejaka vnutorna vrstva z toho snimaca, cize je riziko, ze sa to stane znova. Samotny nahradny diel (snimac?) sa vraj neda kupit samotny, treba kupit celu vstrekovaciu listu, cena cca 1200€ bez DPH. Ale toto nemam potvrdene...

2 háčka
1
PříspěvekZaslal: 25.3.2015 , 17:57   Citovat  

Už jsem ti to psal pár příspěvku víš jestli kontrolovali lištu a čidlo na ní setkal jsem se stím už několikrát kde odepsali čerpadlo a pak to bylo jen čidlo na liště.
Asi 5x jsem to nechával dělat v BOSCH servisu kde to čidlo vymění a lištu otesujou levnější než celá lišta.

0
PříspěvekZaslal: 25.3.2015 , 18:04   Citovat  

Ano, presne tuto nasu diskusiu som vytlacil a priniesol mechanikovi. Takze DAKUJEM, urcite ste mi pomohli...

BOSCH servis - nejaky specialny servis pre celu republiku? Alebo to vie kazdy servis, ktory ma na logu BOSCH?

Vies mi povedat priblizne cenu noveho cidla + vymeny? Aspon orientacne, ci ide o 1000CZK, 5000CZK alebo 15 000 CZK.

Dakujem.

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.3.2015 , 19:56   Citovat  

Ty co mají logo BOSCH a mají stolici na lišty.
Myslím že to bylo kolem 7tis.ale nejsem si 100% jist

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2015 , 13:27   Citovat  

jste si jisti tim snimacem? nemyslite ten tlakovej ventil z boku palivove listy? nekolikrat ho totiz menili prave v bosch servisu...

2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.3.2015 , 19:02   Citovat  

myslíme právě ten tlakový ventil který pak propouští Mrk

Obsah fóra Honda-club.cz   
8G Accord diesel Error P1065 a P0087
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka