Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 159, 160, 161 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 160 z 486
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 7.4.2015 , 18:12   Citovat  

OsekSpider napsal:
Zdravím, je tu někdo kdo má na toureru 18" kola? mám tušení že verze type-s je měla vždy zapsaná, tuším v rozměru 18x7,5 ET55 s pneu 225/40 neví někdo zda je nějaká cesta k zlegalizování kol 18" na moje auto?

Také mám 18" legal, stačí typový list, vypsat žádost a za 50,- Kč za zápis do TP a je to tam Úsměv

Typový list ti většinou vydá třeba i dodatečně dovozce kol
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2015 , 18:29   Citovat  

to je právě ono, chystám se koupit použitá kola a k nim typový list nebude
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2015 , 19:31   Citovat  

OsekSpider napsal:

Před rokem jsem řešil stejnou věc. Veřejně o tom psát nebudu, ale pokud bys chtěl poradím přes SZ.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2015 , 19:48   Citovat  

Jeden drobný poznatek pro ty, kteří se chystají na výměnu jedné nebo obou lambda sond. Funkční náhrada, alespoň na mém K24A3, je tudy odkaz a tudy odkaz
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.4.2015 , 9:30   Citovat  

Dobry shop na drobnosti, pri vyfyku mi vyhodilo postovne 400E Velmi šťastný
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2015 , 15:26   Citovat  

Kluc uspesne prehodeny, vsetko funguje ako ma... Mrk je to dobrý

DSC_0080.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_0080.JPG, 617.98 kB
   Návrat  
pataspuschkin je teď offline  pataspuschkin
PříspěvekZaslal: 8.4.2015 , 22:34   Citovat  

Peliator napsal:
Před rokem jsem řešil stejnou věc. Veřejně o tom psát nebudu, ale pokud bys chtěl poradím přes SZ.

Taky bych moc prosil o radu jestli můžu Úsměv Koukám taky po nějakých 18 kolech pro přítelkyni na Acca.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2015 , 7:22   Citovat  

pataspuschkin napsal:
Taky bych moc prosil o radu jestli můžu Úsměv Koukám taky po nějakých 18 kolech pro přítelkyni na Acca.

Máš SZ
   Návrat  
lullul je teď offline  lullul
PříspěvekZaslal: 9.4.2015 , 7:23  Naposledy upravil lullul dne 13.4.2015 , 15:31, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

...
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2015 , 8:14   Citovat  

Acxe napsal:
Zdálo se mi že jo, ale teď se dívám a nikde jsem to už nenašel. Asi si to pletu s těmi čepy v přední nápravě.

Já taky právě nikde nic neviděl Smutný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2015 , 10:08   Citovat  

OsekSpider napsal:

Taky jsem ho neměl, ale jak Lexani na OZ na Swifta, tak Renocar na Rialy na Acco mi ho dali. Pak jen nahodit kola, STK a zápis...
   Návrat  
martyCZ je teď offline  martyCZ
PříspěvekZaslal: 9.4.2015 , 15:33   Citovat  

gebar napsal:
Zdravím pánové, včera jsem s kolegou u mého Accorda hledal netěsnosti ve výfukovém potrubí a zjistili jsme , že jsou prohnilé koncové tlumiče z horní strany a jeden teda dost festovně. Dočasně opraveno, ale obávám se, že je to řešení max tak na rok. Řešili jste už někdo výměnu či opravu? Pro upřesnění je to Acco 2.4 sedan předfejs. Díky za vaše názory, rady a postřehy. Mrk

Já toto v létě řešil na Accord Tourer 2.4 (2003).

Originál v ČR by vyšel na necelých 30000. Děkuji, nechci.

Slušná ani neslušná druhovýroba neexistuje. V některých katalozích se zhruba před rokem začaly tyto výfuky objevovat. Pátral jsem dlouho, až jsem vypátral, že je to akce jednoho výrobce (Klarius), který doplnil výfuk do katalogu a čeká na reakce/poptávky. Výrobu zatím neplánuje. Sice jsem jim vysvětlil, že Accord (saloon/sedan) má jiný výfuk, než Accord Tourer (estate/wagon), za což poděkovali, ale bylo mi to celkem k ničemu.

Zakázková výroba (Ronelt) by vyšla na cca 10000-12000 za kopie dvou koncových tlumičů + nějaké trubky v "černé", tedy běžné konstrukční oceli a týden bez auta. Na to jsem neměl náladu.

Na nějaké "sportovní" nesmysly nevěřím, akorát dělají kravál. Asi už jsem starý :o)

Nakonec jsem šel do originálního výfuku od lingshondaparts. Dopravu mi zajišťoval nějaký pan Hanák, musel bych pohledat kontakt. £388 + 3000 doprava dalo dohromady cca 15000 (dnes je kurz bohužel jinde). Za originální výfuky tj. komplet 4x tlumič (pravda, první dva byly ok) v nerezi to není vůbec špatné. A vím, že mám na 10 let pokoj.

Až po výměně jsem zjistil, že tlumiče byly vevnitř kompletně shnilé. Oprava nepřicházela v úvahu a i případná kopie by byl problém. Někde možná dohledám fotky.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2015 , 17:37   Citovat  

varuj napsal:

Super, parádní práce. Čip z origo klíčku máš v klíčku, ten kulatý, co máš u klíče je něco jiného, doufám Úsměv Co ten materiál planžety klíče, jaká to je kvalita, aby se to nezlomilo ve spínačce Smutný Asi půjdu tvými kroky v tomto, zase Velmi šťastný Díky za info
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2015 , 18:45   Citovat  

varuj napsal:

Tenhle jsem objednal taky,už ho mám na poště. Nebyl problém s vyřezáním?
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2015 , 19:14   Citovat  

planzeta je ocelova alebo z tej zliatiny co predavaju ? to mi hlava nebere
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2015 , 19:35   Citovat  

DOstali sa mi do ruky xenóny z A7G a zasa som objavil snáď detskú konštrukčnú chybu, resp to čo už trápi aj moje halogény. V svetle sú vložené balenia materiálu čo saje vlhkosť. Krásne riešenie, je to síce prilepené obojstrannou páskou ale i tak sa to opiera o parabolu. Časom sa opáli obal sáčku a pri prejazde auta nerovnosťami sa všetko krásne začne rosypávať po svetlomete. A môžme sa čudovať prečo svietia zle svetlá Tak to valím bulvy
Keď som zbadal ako svietia bratovi NB unlimited, tak som skoro zbledol. Myslím že už po 140 tkm sú halogény zdravé na repas. Z tých mojich ide žlté svetlo napriek bielejšiemu spektru žiarovky...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2015 , 19:43   Citovat  

Oni tam ty pytliky dávali snad už v Hondě, to tam snad měl každý, mě se to povedlo vyndat bez roztržení...
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2015 , 19:50   Citovat  

Tiež myslím že ano. TO si štastný človek, mne sa rovno prepálili, a keď som ich vyťahoval, všetko sa mi tam rosypalo naštvanej
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2015 , 22:09   Citovat  

2 HIGHTOWER, Kmóďa, Chris:
Ano, cip z origo kluca je prehodeny do tohto nového, to gulate pri kluci je elektronicky zabezpecovaci system Úsměv
Planzeta toho nového je ocelova, takze dost pevna, nehrozi ze by sa to mohlo zlomit v spinacej skrinke.
Problem s vyrezanim nebol, da sa to spravit na kvalitnom pristroji bez problemov. Po prvom orezani a obruseni kluc sice vosiel do spinacky ale nedalo sa nim otocit, tak ho podla originalu prebehol este raz a uz vsetko OK je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2015 , 22:36   Citovat  

varuj napsal:
2 HIGHTOWER, Kmóďa, Chris:
Ano, cip z origo kluca je prehodeny do tohto nového, to gulate pri kluci je elektronicky zabezpecovaci system Úsměv
Planzeta toho nového je ocelova, takze dost pevna, nehrozi ze by sa to mohlo zlomit v spinacej skrinke.
Problem s vyrezanim nebol, da sa to spravit na kvalitnom pristroji bez problemov. Po prvom orezani a obruseni kluc sice vosiel do spinacky ale nedalo sa nim otocit, tak ho podla originalu prebehol este raz a uz vsetko OK je to dobrý

Super, díky, jestli mohu poprosit o odkaz, od koho jsi to kupoval? Ceny na ebay jsou od 100 do 300,- Kč, tak nevím, zda tam není různá kvalita. Děkuji Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2015 , 19:23   Citovat  

NZ přátele
Ja som objednaval tento: tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2015 , 21:09   Citovat  

varuj napsal:
NZ přátele
Ja som objednaval tento: tudy odkaz

Stejný a od stejno prodejce jako já Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2015 , 14:25   Citovat  

Tak dnes prisiel ten kluc aj mne ale zvazujem ci ho dam vobec vybrusit lebo je to lacna sracka. Ked opomeniem dizajn ktory nie je zly ( housing je vacsi ako som cakal), tak pri zatvarani vrzga spruzina, v zavretom stave ma planzeta velku volu, hybe sa do stran a doslova hrka. Ucel ale splni.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2015 , 20:11   Citovat  

To fakt? Tak to koukám! Samozrejme je to Cina, ale ten moj kluc nie je az taky zly to mi hlava nebere . Bud si mal velku smolu, alebo ja naopak velke stastie...
Inak ta pruzina sa da viac nasponovat, ked budes menit "creva" tak si mozes viac pritiahnut.
BTW potom pozor na ten cip. Ked ho budes vyberat, tak s citom, je dost krehky. Ak by nahodou nesiel, skus tie plasty okolo nahriat potom pojde lahsie Mrk
   Návrat  
kracken je teď offline  kracken
PříspěvekZaslal: 12.4.2015 , 12:45   Citovat  

ahoj priatelia.. som cerstvo po vymene spojky, daval som Aisin, odkontroloval som, aby bola made in japan... teraz spojka zabera o dost vyssie, oproti originalu... tak by som rad dosteloval pedal, aby zaberala nizsie... (btw. original spojka, ktora bola vybrata bola made in great britain).. je to mozne nejako nastavit? A7G 2,4ka.. dik
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2015 , 15:12   Citovat  

Myslim ze toto hladas tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2015 , 11:09   Citovat  

Tak už mám taky klíček,vypadá pěkně,malá vůle planžety je,ale podle mě je to dané konstrukcí. Prostě vystřelovací klíč bude mít nejspíš každý vůli. Pružina má při zavírání malinko vrzavý zvuk,prostě zvuk pružiny. Podle mě Screamovo hodnocení je hodně přísné. Nejspíš si pedant Úsměv Jestli se mi to podaří,mrknu v práci na klíč od Octávie 2,jestli je bez vůle a pazvuků. Zrovna u klíče k autu by to tolik neprožíval. Za mě klíč vypadá mnohem líp než originál...

DSCF0023.JPG

DSCF0023.JPG, 195.06 kB

DSCF0022.JPG

DSCF0022.JPG, 188.92 kB

DSCF0021.JPG

DSCF0021.JPG, 190.78 kB

DSCF0020.JPG

DSCF0020.JPG, 181.07 kB

DSCF0019.JPG

DSCF0019.JPG, 163.26 kB
   Návrat  
Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.4.2015 , 11:54   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tak už mám taky klíček,vypadá pěkně,malá vůle planžety je,ale podle mě je to dané konstrukcí. Prostě vystřelovací klíč bude mít nejspíš každý vůli. Pružina má při zavírání malinko vrzavý zvuk,prostě zvuk pružiny. Podle mě Screamovo hodnocení je hodně přísné. Nejspíš si pedant Úsměv Jestli se mi to podaří,mrknu v práci na klíč od Octávie 2,jestli je bez vůle a pazvuků. Zrovna u klíče k autu by to tolik neprožíval. Za mě klíč vypadá mnohem líp než originál...

Už ho mám taky doma. Před Hondou jsem měl Passata a tam byl taky vystřelovák - oproti třeba tomu od Passata bych viděl dva NEklady = 1) je to "trochu" velký 2) to vrzání té pružiny mne malinko IRITUJE - to tam určitě nebylo;
3) to vyklání při zastrčeném klíčku v zapalování a pokusu o nastartování, tak to tam bylo taky (možná ne tak markantní, jelikož byl i celkově menší ...)

Nicméně, zatím ještě nemám přehozený střeva, ale dneska jsem ho nehal vybrousit (jsem z Prahy):
- v prvním klíčníctví v OCčku se mnou vypochodovali, že na to nemají mašinu ...
- v druhém už lepším, se šli poradit a dospěli k názoru, že raději ne, že nevědí proč, ale třeba každý 5 autoklíč jim pak nepasuje, ALE dali mi typ na ještě lepší speciálku
- tam jsem přijel, chvíli měřili, bádali a hledali - ale pak mi ho za 250,- udělali (ještě jsemse s pánem bavil, proč je to tak "těžšký" a řekl mi, že ty klíče dělaj z z oceli a když se něco trochu nepovede a odrovnají si frézku, tak mají vyděláno za 5 litrů ...)

Jo, až tam přehodím střeva, tak ty propadající se momentálně čudlíky dostanou nějaký rozumný odpor při zmáčknutí, předpokládám a doufám?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2015 , 16:57   Citovat  

S tím vybroušením to bude ještě legrace. Dnes se mladá ptala na Mělníku uvnitř v Tescu kde brousí klíče a řekl ji, že by to trvalo asi hodinu až hodinu a půl a stálo 500,- protože je to z obou stran a ještě na to nedá záruku že to bude fungoval, protože je to klíč náš, který jsme si přinesli...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2015 , 20:07   Citovat  

Kmóďa napsal:
S tím vybroušením to bude ještě legrace. Dnes se mladá ptala na Mělníku uvnitř v Tescu kde brousí klíče a řekl ji, že by to trvalo asi hodinu až hodinu a půl a stálo 500,- protože je to z obou stran a ještě na to nedá záruku že to bude fungoval, protože je to klíč náš, který jsme si přinesli...

Hodinu a pol? To si asi delaj kozy Ble Vybrus môjho kluca trval doslova par minut. Urcite bude zalezat na tom, aku kvalitnu maju masinu, ale aby to robili hodinu, to by museli robit hadam rucne nesouhlas
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 159, 160, 161 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina