Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Piráti silnic a nebezpeční řidiči
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Strana 9 z 10
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.5.2015 , 11:16   Citovat  

Potkal jsem dalšího vychovávače na D5.

Odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2015 , 11:27   Citovat  

crxmann napsal:

Jaký to má smysl ? Ble Vždyť kousek před omezením se udělá zip a je to ne?
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.5.2015 , 12:22   Citovat  

Tak celkem se divim, ze to nevzal nekdo odstavnym pred nej a nevytahl ho ven z toho nakladaku!
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2015 , 12:32   Citovat  

crxmann napsal:

na tuto mam v posledni dobe nejaky stesti. zacal jsem si toho vsimat u pripojovacich pruhu na jizni spojce (vetsinou dodavky a male nakladacky), kdy se borec pripoji do kolony na zacatku pripojovaciho pruhu a pulkou auta blokuje pruh aby ho nikdo nemohl objet
a to same presne na R6, pu kilaku pred omezenim opet nakladacek jel jako tuten, najednou se zacal zarazovat a kdyz sme ho chteli predjet a na konci zipovat tak vyjel a blokoval. jel jsem asi treti za nim, kolona jela pomalu, tak jsem vylez, predbehl je a alespon ustne jsem mu vysvetlil jaky mam na jeho pocinani nazor, to se mi ulevilo pořádnej výtlem
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2015 , 12:44   Citovat  

Giger napsal:
Jaký to má smysl ? Ble Vždyť kousek před omezením se udělá zip a je to ne?

právě že neudělá. v tomhle umí zipovat jen asi každej pátej. taky občas vychovávam a učim zipovat Mr. Green
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2015 , 14:45   Citovat  

crxmann napsal:

to jako fakt? Tak to koukám! takovýhle paka tahat za ptáka ven a párkát mu cinknout hlavou o svodidla
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2015 , 19:08   Citovat  

vytáhnout z auta a "vyzipovat" zuby, bych vždycky vraždil za tohle naštvanej
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.5.2015 , 19:14   Citovat  

A nejlepsi typci jsou vychovavaci vychovavacu, jak to tady ctu KO Magora je nejlepsi nechat jet- auto se muze dost lehce zmenit z dopravniho prostredku ve zbran, nestoji mne to za to. I kdyz bych mel taky obcas chut vrazdit Velmi šťastný , jasne.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.5.2015 , 19:24   Citovat  

Bully napsal:
A nejlepsi typci jsou vychovavaci vychovavacu, jak to tady ctu KO Magora je nejlepsi nechat jet- auto se muze dost lehce zmenit z dopravniho prostredku ve zbran, nestoji mne to za to. I kdyz bych mel taky obcas chut vrazdit Velmi šťastný , jasne.

Vašku,
jasně, ale když vidíš, že tam není žádný naprosto žádný důvod k omezení plynulosti dopravy, který Ti mimo jiné nakazuje Zákon o provozu ... . Takže zavolat okamžitě PČR, nahlásit situaci, RZ a s odkazem na kamerový záznám.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.5.2015 , 19:39  Naposledy upravil Bully dne 17.5.2015 , 19:41, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

M@jk napsal:
Vašku,
jasně, ale když vidíš, že tam není žádný naprosto žádný důvod k omezení plynulosti dopravy, který Ti mimo jiné nakazuje Zákon o provozu ... . Takže zavolat okamžitě PČR, nahlásit situaci, RZ a s odkazem na kamerový záznám.

Rozhodne nebudu nekoho dojizdet, vybrzdovat ho, nutit ho nejak zastavit, gestikulovat, davat mu do drzky apod. . Pokud mas tolik casu, ze kazdy dopravni prestupek nekoho jineho budes resit pres policii, bez do toho. BTW tvrzeni tebe samotneho i s kamerovym zaznamem ti bude uplne k nicemu, navic pokud nikomu nevznikla ani zadna skoda, PCR ti prinejlepsim podekuje a zavrou za tebou dvere, jak budes odchazet z jejich sluzebny.
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2015 , 19:40   Citovat  

ono tam to omezení je. jenže když lidi nezipujou tak to pak stojí a popojíždíš. takhle donutil aby levej pruh zpomalil na stejnou rychlost jako pravej a ten zip se pak snáz tvoří. neřikam že je to ideál ale zažil jsem situace, kdy jsem byl za něco podobnýho vděčnej. ono když stojíš v pravym pruhu a kolem tebe to švihaj v levym kilem tak to neni úplně normální
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.5.2015 , 19:44   Citovat  

U nas v L se zipuje porad a kdyz je zacpa, tak i tam, kde se to vubec nemusi (kruhove objezdy, krizovatka s vedlejsi silnici apod.). Je to o normalni lidske slusnosti a tu si nikdy nevynutite. Jedinou vec co muzete udelat je byt sam slusny a strhnout pozitivnim prikladem. Agrese plodi jenom dalsi agresi.
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.5.2015 , 19:46   Citovat  

M@jk napsal:
Vašku,
Přesně tak, a hlavně v levym nemá správně co dělat, musí předjet a tradá do pravýho, holt vychovávač no.škoda mluvit.
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2015 , 20:06   Citovat  

kdyby to do něj někdo napálil tak co by pak řekl? jsem chtěl vychovávat a učit jak se zipuje? Když se jde zipovat tak pustím kamion, stejně ho po konci zipu přejdedu to mi hlava nebere
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.5.2015 , 20:12   Citovat  

Bully napsal:
Rozhodne nebudu nekoho dojizdet, vybrzdovat ho, nutit ho nejak zastavit, gestikulovat, davat mu do drzky apod. . Pokud mas tolik casu, ze kazdy dopravni prestupek nekoho jineho budes resit pres policii, bez do toho. BTW tvrzeni tebe samotneho i s kamerovym zaznamem ti bude uplne k nicemu, navic pokud nikomu nevznikla ani zadna skoda, PCR ti prinejlepsim podekuje a zavrou za tebou dvere, jak budes odchazet z jejich sluzebny.

Přesně tak, jediný co s tím lze dělat je si zanadávat (já nadával jako špaček) a pak doufat že to uvidí co nejvíc lidí a dojde jim že je to hloupost.

83427 napsal:
ono tam to omezení je. jenže když lidi nezipujou tak to pak stojí a popojíždíš. takhle donutil aby levej pruh zpomalil na stejnou rychlost jako pravej a ten zip se pak snáz tvoří. neřikam že je to ideál ale zažil jsem situace, kdy jsem byl za něco podobnýho vděčnej. ono když stojíš v pravym pruhu a kolem tebe to švihaj v levym kilem tak to neni úplně normální

To nemyslíš upe vážně žejo. Zipovat se má před překážkou...ne kilometr před překážkou. Chápu ten argument že tam někdo letí kilo když to vpravo stojí, ale to je asi tak všechno.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.5.2015 , 20:58   Citovat  

Bully napsal:

Přesně,
tím jsem chtěl poukázat na nesmyslnost celé situace. Možná se budeš divit, ale občas v sobě dusím nějaký projev, aby se auto nestalo zbraní v mých rukou a pak jsem rád, že jsem se vnitřně vyklidnil ... že jsem ignoroval troubení vedle, negestikuloval a v klidu se bavil s manželkou vedle nebo s dětmi vzadu. Protože, jak píšeš Ty, občas je opravdu těžké.

Ono je to někdy lepší, sám občas chybuji.

Ona ta slušnost je fakt nej ... i když okolo se to hemží nervákama, ten pocit, že jste z toho "vyvázli" s čistým štítem, je fakt k nezaplacení ... stojí to dost ovládání a cesta je k němu trnitá, ale JDE TO!!!
   Návrat  
alvi je teď offline  alvi
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 18.5.2015 , 1:27   Citovat  

to sablos :
by mne zajimalo , v jake vzdalenosti od kuželů delas to svoje " ....musí předjet a tradá do pravýho ...." . 1000m ?
Jestlize ano , tak zip je trochu o necem jinem
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
Nový příspěvekZaslal: 18.5.2015 , 6:17   Citovat  

83427 napsal:

No tak to je pak demence zbytku, ze stoji v pravym a v levym je toliko mista, ze to nekdo propali kilem. Tady jde prece o to aby v obou pruzich stalo stejne aut a tim se kolona rozpulila a plynule se v obou pruzich zkracovala taky sem jel kilometr v levym prazdnym a dementi stali v pravym a byli ukrivdeni kam jedu. Pak mi tam najel podobny vychovavac! Bohuzel se v aute zamkl! Nakonec sem ho aspn objel kolem svodidel a dalsiho pulkilaku volne cesty az k mistu omezeni jde se to stahovalo do 1ho pruhu! Presne kvuli temhle se vytvari tyhle nervove vypjate situace! At se pak nekdo nedivi, ze nekdo dostane do drzky!
   Návrat  
Sethox je teď offline  Sethox
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 18.5.2015 , 13:27   Citovat  

Obdivuji vás, že někomu lezete do auta, mě se někdo dobývat do auta, tak už po svých neodejde. I kdybych provedl nevím co. Se stydím (btw, nic nedělám jsem slušný řidič)
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.5.2015 , 16:25   Citovat  

Také mi přijde že je tady každý druhý hrdina-v dnešní době nemůžete vůbec vědět na koho narazíte,popularita MMA dosáhla vrcholu,spoustu lidí cvičí,jsou zde různé východní mafie-z 1 auta může vystoupit až 5 ranařů...to pak není jen pár facek,ale jde skutečně o život...souhlasím z Bullym že zlo plodí zas jen zlo.Agresivita stoupá-provoz šílenej,kapacita silnic nestíhá,kamion,uzavírka,objíždka,spěch,sváteční řidič ve fabiji před váma jede 30 ve městě a stále brzdí,k tomu dražší benzín,malý plat,flustrace z čr.....jojo,není to lehké a chce to nervy ze železa ale vychováváním vychovávače se člověk snižuje na jeho úroven,místo no tak si jed ty blázne....
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 18.5.2015 , 16:39   Citovat  

crxmann napsal:

Odkaz

...schvalne kluci kolik by jste mu napocitali dopravnich prestupku? Úsměv...osobne si myslim ze to co udelal je tak na papiry - jeste k tomu na "dalnici"!...

AFY
   Návrat  
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 18.5.2015 , 19:09   Citovat  

alvi napsal:
to sablos :
by mne zajimalo , v jake vzdalenosti od kuželů delas to svoje " ....musí předjet a tradá do pravýho ...." . 1000m ?
Jestlize ano , tak zip je trochu o necem jinem
nene o zipu se nebavim,buhvi jak dlouho takhle jeli vedle sebe,normalne to funguje ze hodim blinkr vjedu do levyho kdyz to jde a jak predjedu tak se radim zpatky,ale tady očividně za volantem sedí tupé lejno,takže jedine jet za takovým exotem a az se to sjednoti do jednoho a pak pokračovat dál.
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 18.5.2015 , 22:11   Citovat  

to sablos :

jsem rad , ze jsi to "pobral" pratelsky .
Ano , ten z videa byl opravdu tupec-neznalec , protoze kolona
kterou vytvoril byla opravdu preveliceeee-dlouhaaaaaa .
Ja jezdim v kolnach system "sachovnice" a navic s odstupem od predchoziho
auta cca. 20÷30 ( porad jeste jedu i kdyz ti predemnou stale musi brzdit a
nasledne radit za "1" .....) .
Tak mne to za komancu naucil zkuseny profik a davam mu za pravdu , ze podobny zpusob je nejen nejbezpecnejsi ale i setrny pro auto a taktez i pro okoli .
   Návrat  
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 18.5.2015 , 22:28   Citovat  

Zdar,
ono nestačí abychom si tu psali o tom, jak se chovají lidé za volantem a už jsem se dnes při cestě vyjímečně ESinou z práce málem stal účastníkem nehody. Ještě 10km po tom se mi u Wheelmana klepaly ruce.

Jedu si to z práce z Prahy 6 po Jižní spojce na pohodičku, pianko. Po naší Vídeňské 4 proudovce od Jižní Spojky směr bydliště. Na světelné křižovatce u "Nemocnice Krč" - tvar kříž - stojím v pravém pruhu, přede mnou 2 auta za mnou VW Transporter, vedle linkový BUS MHD. Všichni se normálně rozjedou (předpisově). Jedu na pohodičku nebrzdím provoz, prostě 1,2,3 4 50km/h. Křižovatka je na horizontu, pak cesta zvolna klesá a stooupá. Zařadím se bezpečně před BUS, zanedlouho se 4 proudá komunikace zúží do 2 proudé, odhadem je to tak 400m od křižovatky. Za mnou zůstavá tak 100m.

Ve zpětném zrcátku si všímám, jak se VW Transporter začíná řadit z pravého do levého pruhu za mnou, v tom se tam objevuje BMW X5 a já si říkám, Ti dva se nevidí, nebo co se stalo, že se tak chová, řidič BMW se totiž jakoby "cpe" do místa vedle VW Transporteru, tak jakoby ho měl ještě VW pustit. Namísto toho, aby se BMW způsobně zařadilo za VW. Dávám si pozor na vývoj. Přede mnou je volno a nebezpečně se blíží zůžení.

Ti dva se asi rozhodli, že zkusí nervy, vzájemně "rozhoupávají" auta doleva a doprava od toho, jak si vzájemně ukazují, kdo má menší penis a přidávájí na rychlosti a blíží se nebezepčně ke mě, snažím se udržet ledový klid - daří se to, čekám co bude. Poměřování pindíků pokračuje. Stále jedu v pruhu svém, upozorňuji, že v protisměru nic stále naštěstí nejelo a metry ubíhaly a zmatkovat tam nemělo cenu či někam uhýbat, protože vlevo 2 plné čáry a protisměr a v pravo zastávka a uhýbný manérv by neměl moc efekt. Řidiči si to přihasili k mně a najednou BMW prudce uhlo do proti směru přes dvě plné a vyrazilo, ve stejném okamžiku totéž učinil VW ale zprava a docela pár metru před zůžením, abych jim dal prostor, šel jsem na brzdy a klakson - debilové.

Evidetně "závod" pokračoval i do kopce. V protisměru BMW a ve směru VW a oba to roštili. Nechal jsem se uctivou vzdálenost, stejně jako všichni za mnou. Pak Ti dva jeli 50km/h nalepení za sebou celý zbytek Vídeňské než jsem odbočoval u IKEMu k nám domů.

Bože jak jde o demenci, lidská vynalézavost nezná mezí.
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 18.5.2015 , 22:48   Citovat  

popsal jsi pekne kazdodenni silnicni situaci .

Ja ale resil se "sablos" jizdu v mnohakilomterove zacpe .....
   Návrat  
Moderátor
Nový příspěvekZaslal: 18.5.2015 , 22:50   Citovat  

alvi napsal:

Alvi,
neříkám nic.
OK
Ehm,
jezdím ročně dost KM na tuhle starou plečku, cca 20-25.000km s rodinkou. Jezdím ČR, SR, SRN, A. Vídám různé hovadiny, ale tuhle demenci bych fakt korunoval.
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 18.5.2015 , 22:57   Citovat  

dobry , v "poho" .

Ja jen , ze kdybych mel kazdy den strihat zabery z
obou kamer (predni-zadni) , asi bych nedelal zbytek dne nic jineho .....
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 19.5.2015 , 7:05   Citovat  

Se stydím

11208630_449226048569633_1204590283621478583_n.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
11208630_449226048569633_1204590283621478583_n.jpg, 31.47 kB
   Návrat  
5 háček
Nový příspěvekZaslal: 19.5.2015 , 12:08   Citovat  

alvi napsal:

to kdybych popisoval zážitky z cest tak to je na velkou knihu.bohuzel lidi byli jsou a budou za volantem nervni.
   Návrat  
1978 je teď offline  1978
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 19.5.2015 , 13:03   Citovat  

posledni dobou me prijde ze se nedodrzuje vubec prednost s pripojovacih pruhu lidi si to pletou se zipem a uz sem byl svedkem par nehod + i sam jsem mel malem kolizi kdy borec me vytlacil s pripojovaciho a pritom tam trojuhelnik skoro vzdycky maji
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Piráti silnic a nebezpeční řidiči
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina